2710
RIP SG 2014
SG Tools
SG Tools
-
#2591 Ja, hogy az a különösen zavaró fajta kellene, ami belibeg a szöveg elé? :D
Az a canvasossal (10-es) se fog jobban menni, habár egy clicktrough pointer-event: none segíthet modern böngészőkben. -
#2590 thx de ez háttérben fut....:D -
#2589 Képekkel + css3 keyframes, nojs by designshack. :) -
#2588 itt a 10-esnek kellenének a cuccai de nem sikerült még lementenem, meg lehet valahogy szerezni ezt a 3d-s hófájlokat? :D 10-es -
#2587 Nekem 1920x1080-ban megy a böngésző, nem esik le a monitor aljáig a pehely...:D
Amúgy thx. -
#2586 ha megelégszel a pontméretű pelyhekkel (különböző méretekben), akkor nézd meg ezt, ezt (demo)
ha mindenképpen képekkel akarod, akkor ezt, de van még egy jó pár, pl. betűkkel is lehet.
nálam a topikodban nem tűnik el 3/4 résznél, megy rendesen, a hiba a böngésződdel lesz -
#2585 Az a lényeg hogy gondoltam ne csak 1 féle hópehely hulljon. :D
Ja és még az a bajom hogy a hópelyhek nem hullanak le hanem eltünnek a képernyő 3/4 részénél, vagy időzitve van vagy pixelre van gondolom lezárva hogy ne hulljon végig, hanem csak egy bizonyos területen viszont oldalirányban végig betakarja a képernyőt.
Itten van a js: script
topik -
#2584 globális változókat használ a script, így felülírja az előzőt
biztos van valami beállítás, hogy hóvihar legyen, ha azt akarsz -
#2583 üdv beraktam egy topikba hóesést, egy js fájl meghívásával....nos az a bajom hogy ha alá meghívom még 1x ugyanezt, nem képes működni a második...ez miért van? -
#2582 a CSS-ben az általad írt sor alapján analóg módon eltüntethető a keret is:
table[width*="600"] {display:none;} -
#2581 ja, jó lenne ha gyorsan kiegészítené a kieget ezzel a pár sorral, csak sajnos mostanában nem nagyon van rá ideje :( -
#2580 Tökéletesen működik!
Köszönöm! :) -
Ironman2 #2579 Ki rakta be a reklémokat a topikokba? -
#2578 Nálam most ez van bent, bár nem tudom mindenhonnan eltünteti-e. :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ilyen scriptekben mondjuk lehetnének opcionálisak a reklámok szűrése és nem alapból rejteni, mondjuk egy bezár gombot mellétenni.#center > table > tbody > tr > td > center > center > div:first-child + br,
#center > table > tbody > tr > td > center > center > div:first-child + br + table {
display: none;
}
Mint ahogy dzsani kiegjében is opció. -
#2577 Új reklámsáv ellen
CSS: (kis négyzet bentmarad ugyanúgy)
a[href*="http://ads.sg.hu"] {display:none;}
JS:
<script>
$(function() {
$('a[href*="http://ads.sg.hu"]').parent().parent().css('display','none');
});
</script>
szerk.: hm, már 4 parent kell, szerintem ezt még most próbálgatják csak, előbb még előbb volt 2 parent is :D -
#2576 köszönöm szépen!
Tökéletes! -
#2575 ez valami csodálatos -
#2574 <a href="#" onclick="$('#szovegeslista1').slideToggle(500);return false;">katt 1</a>
<div id="szovegeslista1" style="display:none;">cucc 1</div> -
#2573 igen ilyesmi,csak szimpla szöveg lesz benne nem link de ez mondjuk nem számít. -
#2572 Úgy mint itt a hasznos oldalak? -
#2571 Lenne megint egy kérdésem.
Megoldható az valahogy, hogy a banner alatt egy menü lenne, de mint a spoiler-nél ez csak kattintásra nyíljon le és egy lista lenne ott?
Mivel elég hosszú lenne, emiatt szeretném. -
#2570 akkor már legalább jól csináld -
#2569 nincs melóm bazzeg unatkoztam -
#2568 Egy szín- és háttérkép cserétől, hogy került a neved nemközépre igazítva ? :D -
#2567 csodaszép
custom css-el bárki tud színezni kedvére -
-
#2565 nm -
#2564 fene a vak formámat.Köszönöm szépen! -
#2563 #1996 -
#2562 Hy
Lehet, hogy kérdeztem már de rákeresve nem találtam meg.
El szeretném tüntetni a kék háttérszínt a hozzászólásoknál és a bannernél úgy hogy látszódjon a háttérnek beállított kép.
Illetve a logó melletti kék sávot is eltüntetném vagy megváltoztatnám a színét.
Ez megoldható valahogy? -
#2561 Nagyon köszönöm, ez volt a megoldás! Én sem tudom mi a fenének volt ott az a pár sor script. -
#2560 Hááát. Megnéztem, de csak tippelni tudok hirtelenjében.
Van egy script a fejléckép után (nem becsatolt, hanem be van írva, 3 sor). Ezt nem is igazán értem mire jó, azt szedjétek ki, remélhetőleg megoldja a nem eltűnés gondot.
Illetve van egy fölösleges span lezárás a fansite után, kivehető. -
#2559 ő lenne az -
#2558 topikot mondjál hol nem jó, akkor meg tudjuk nézni
lehet hogy valami egyedi gond van -
#2557 Sziasztok,
Egy dizájnolt topikban most nem működik az a funkció, ahol egy lenyitható divként jelenik meg azok hozzászólása, akik a beállított szavazós ponthatár alatt vannak. Hogyan tudom ezt a funkciót visszaállítani a topikban? Ha jól tudom, a script amit itt készített valamelyikőtök, minden div-et kikapcsol, ezért nem megy a funkció. -
#2556 Tökéletes mindkettő,köszönöm szépen -
#2555 másiknál meg onclickre window.open kell
window.open(document.jump.menu.options[document.jump.menu.selectedIndex].value, 'window')
példa ugyanott -
#2554 Az overlay-es részhez: backgroundImage : "url(http..") és menni fog
A kötőjeles css attribokat meg lehet adni jsnek nagybetűs kiváltással: background-image = backgroundImage
példa a teszttopikomban: itt -
#2553 Megpróbáltam,de sehogy sem jön össze. -
#2552 $('#divID').css("background-image", "url(/myimage.jpg)");
Nem tudom melyik div-hez kéne rakni, tippre #faq_overlay / #faq_wrapper. Vagy írd át a scriptben vagy ha nem saját helyről szúrod be, akkor egy ilyet rakj be valahova a fejlécbe. (esetleg sima CSS, csak mögéböksz egy !important-ot, de az nem szép!)
<script>
$(function() {
//ide jön a kód
}); </script>