SGTools - SG scriptek tárháza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
shit happens
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ha nem látod a forráskódban akkor nem
házigazdáknak a törlés linken is rajta van ez a szám, de csak nekik
shit happens
van egy kiemelt üzenet script, az a hozzászólás id alapján kéri le ajaxal.
shit happens
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
hamarosan... :)
shit happens
Értem, akkor nem. :) Amugysem tettem még ki, tegnap nagyon elvoltam foglalva az újítással, ami szerintem sokaknak nem tetszik, nem tudom miért, szóval el is felejtettem.
UI:
Azt még megtudhatom, hogy ebben a js. kiterjesztésû fájlban, a main code résznél mit kell megváltoztatni ahhoz, hogy a logókat ne vegye ki, viszont az avatar bent maradjon? :)
És többet nem változtatok..!!! :)
shit happens
Biztos láttad, hogy ott van 2 nicknév, közvetlen a szövegbeviteli mezõ fölött.
Ott lesz a tiéd is, ha nem haragszol. :$ :)
csak javaslatot tettem, hogy finomíts még rajta, mert kicsit olvashatatlan :)
shit happens
A .js kiterjesztésû fájlban megírtad, hogy mindenki használhatja, módosíthatja, csak a forrást ne távolítsák el, hogy honnan van, avagy tõled. Én ezekhez hû maradtam. :)
A guilt wars 2 topik tényleg marhajó, én csak próbálkozgatom. :) de lehet, hogy túlságosan erõltetem csak.. :/
sajátba nem járok, lehet hogy vannak ott is jók
shit happens
ez a "dromos" stílus ami az alapja volt, szerintem csak a saját színeivel néz ki jól, csak alapnak adtam érdemes átdolgozni
a logót kézzel kell megadni, hogy nem ugyanaz legyen mindenkinél.
így néz ki az eredetije, aminek a "másolata": topik
shit happens
Én megvagyok vele elégedve, a logókat majd visszateszem valahogy.
A banner körüli részt is majd átszínezném, és a szövegbeviteli rész körüli mezõt is, feketére.
Kamionosjoe: Titok... :D
Bonyolult leírni, és ennyi, talán év után, akinek fontos a topic, annak egy jó kis meglepetés lesz. :)
★★★★★
a kiterjesztése legyen css, tehát pl. stilusom.css
bármilyen ingyenes tárhely jó, atw, uw, vagy ahol van helyed
a feltöltött fileod urljét kell megadni majd
shit happens
Mibe lehet betenni, vagy mivel lehet készíteni css kiterjesztésû fájlokat?(úgy értem sima wordpad, vagy hasonló??) és ezeket a kiterjesztésû fájolkat én hova tudom feltölteni?
(sima weblap, úgy értem saját, ingyenes atw-ra, gportalra, hotdogra, stb-re?
shit happens
Elsõre csak olyan kódokat, leírásokat láttam(persze sajnos felületesen átnézve), ami nem igazán keltette fel az érdeklõdésemet, de így alaposabban átnézve pl. a régi scriptek mezõt egész jól fog kezdõdni a holnapi napom, meg a mai végzõdni. :)
UI: Láttam itt pár kódot, és azt nem értettem, hogy mit tehetnék én azzal, hogy "ezt rakd be ccs-be" Nem igazán tudtam, hogy ezzel mit kezdjek, de akkor jobban átböngészem gugli barátomat, mert már beírtam a "ccs" keresõszót, próbálkoztam a saját topic fejlécében, de frissítés után nem jelent meg semmi, csak a bemásolt szöveg. :/
ott utána azok linkek, illetve ott van a Régi scriptek felirat, az szintén kattintható :)
(de ha azt írjátok, hogy van ebben a topicban nem egy, akkor szétnézek majd itt, ha tudom, hogy mik velem a teendõim.)
Kaphatok valakitõl egy linket, ami elvezet egy olyan oldalra, bejegyzésre, ami elmagyarázza, mit hogyan kell az elsõ kattintástól, egészen az utolsóig tenni, hogy átalakíthassuk ezekkel a kódókkal az SG topicjainak bármelyikét?
(kissé rosszul fogalmaztam meg a kérdést, de remélem értitek. )
Találtam pár kódot, pl ami átláthatóvá tenné a fehér közöket, itt a hsz-k között is, és nem szeretnék mást nyaggatni, amugyis magam szeretnék tenni a válaszolsz, kérdezel, válaszolnak topic szépségért, és ccs-el foglalkozó oldalakat találtam, de én jobban örülnék egy olyannak, ami direkt az sg.-hu topicjaira van kihegyezve. :)
Köszi. :)
Tomi
akinek színezett linkjei vannak, de nem tetszik a kép színe az törölje/színezze olyanra amilyen illik a link színhez
adtam neki egy classt: external
kikapcshoz css-be:
a.external { background: none }
átszínezéshez is jó a css, csak a js után legyen és importanttal lehetõleg:
a.external { background: url(http://link) no-repeat right top !important }
gl
shit happens
a target szarul van kezelve a linkeken, valamiért minden linkre egy sajátot akaszt a rendszer, de nem jöttem még rá miért. ez ugye szar, ha több link van egymás után és meg akarod õket nézni, mert ugyanabba a framebe nyitja mindet -.-
szóval van egy target fix: a külsõs linkekre (nem sg.hu, vagy más belsõ link) esetén: _blank, belsõsnél: _self
illetve külsõ linknél látszik egy kis ikonnal a link után (már nem tudom hol láttam, de sztem hasznos)
ide nincs belinkelve, de ahol van a script ott látni fogjátok, vagy itt a teszt topikom
shit happens
ultimateInsert v1.5 (ahol tõlem van beszúrva (kb. mindenhol) ott frissül magától)
- normális youtube link parser (megeszik minden létezõ valid youtube linket)
- spoiler tag-et kiszedtem mert megoldották végre
- https linkek támogatása
shit happens
Ez nem https barát!
Ti jobban ismeritek a fórum belvilágát, nem kalapáltak rajta valamit a napokban, amitõl ez lehet...?
www.pumaszallas.hu
Van ötletetek arra, hogy ez mitõl lehet?
www.pumaszallas.hu
★★★★★
kérdezem az elmúlt idõben történt-e valami amit esetleg érdemes beleheggeszteni, vagy van-e ötlet fejlesztésre. persze csak értelmesre, mert amit beleírok a látogatott topikok jelentõs részére hatással van.
shit happens
All hail the double x!
engem az érdekelna, hogy ha a banlist-al elrejtem valaki hozzászólásait egy topikból, akkor azt a letiltott felhasználó is elrejtve látja? vagy õ látja továbbra is a saját hozzászólásait?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
All hail the double x!
[merlinw.org]