2710
RIP SG 2014
SG Tools
  • MerlinW
    itt a script
    4 hsz-el lejjebb a használata.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.02.04. 23:20:06
  • LeonSilver
    Üdv !

Srácok! Régebben volt egy olyan szkript, amit a mit tudom én hová lehetett beírni (nem emlékszem már rá), be lehetett írni egy felhasználó ID-jét és hiába írogatott, a topikban senki sem látta a hozzászólását.
    EZ működik még? És hogyan kell??
    Kérlek segítsetek, mert néhány ******** állandóan csinálja a feszültséget.
    Köszi!
  • Hecker007
    Köszönöm!
  • MerlinW
    blockUsers('userid1','userid2','userid3', '...');

A userid-t az adott tag adatlapjának url-jéből tudod kimásolni.
  • Hecker007
    Üdv!
    A Tiltó script használatához szeretnék egy kis segítséget kérni. Hova kell beleírni az esetleges nem kívánatos troll felhasználó nevét?
    Az utolsó sorba a blockUsers(''); részbe vagy esetleg máshova is be kell írni?
  • Ironman2
    kösz!
  • pxxl
    jah tényleg, az nálam külső css-ből eleve nullázva van :D

akkor kell még egy

body{
    padding: 0;
    }
  • Malakai
    Paddingokat érdemes még igazítani, body-n, meg #content-en.
  • pxxl
    CSS

body{
    background: none;
    }
    #bg_url{
    display: none;
    }

Utoljára szerkesztette: pixxel, 2014.11.26. 00:31:37
  • Ironman2
    hogy kell letiltani ezt az oldalreklámot? :)
  • MerlinW
    Javítva pár script, bekerült SzirmosSzisza html5 videó script-je.
  • MerlinW
    Itt már összedobtam / dobtunk párat
  • cSuwwi
    Well, már majdnem egy éve nem léptem be, de ahogy látom nem vesztettem semmit. Továbbra is tragédia ez az egész.
    Én itt többet nem scriptelek, és mivel a régiek nem mennek az oldalt is leszedem.
    Aki lát még fantáziát benne az scriptelje -.-
  • Jim Morrison
    Eddigi scriptek frissitve lesznek?
  • ldavid
    thx!
  • SzirmosSzisza
    Felraktam ide, innen csak nem törlődik.
  • ldavid
    ezt lehetne kérni újra?
  • Calver
    király vagy, tökéletes működik

ezer hála és köszönet
  • SzirmosSzisza
    Ezt próbáld meg.
  • Calver
    hölgyeim és uraim, miként lehet elérni azt jelenlegi js berakós módszerrel, h scriptet topic minden betöltésénél újratöltse? esetleg #2649-ben emlegetett inline módszerrel, és ha igen, akkor azt hogy tudom összehozni? így néz ki perpill best of sg-ben berakott script, ezt akarnám átvariálni ilyenre, csak hát ööö... rémisztő mód nem értek hozzá

ezer hála és köszönet előre is
  • kifli
    sg bővítménybe van ignorelist...
  • RYO21
    Létezik olyan plugin chromehoz, amivel eltűnnek a korieais faszinak a hozzászólasai a Humiariból?
  • SzirmosSzisza
    [URL=https://gist.github.com/kviktor/7972571]Ha esetleg valaki "inline" szeretne js-t szerkeszteni/használni, külső fájl nélkül.[/URL] Chrome és Firefox alatt megy, IE alatt megnézhetné valaki, itt van berakva.
  • Szabi #2648
    ebbe a topikba szeretném valahogy átrendezni az infósor részt.. megoldható-e ? :)

az SG forum post awards v2.6 csinálja meg így a dizájnt, viszont nem lehet elég széles felhasználó képet csinálni mert szétesik a dizájn, legalább az időt jó lenne a felső sorba felrakni :D

topicawards2.6.js
  • Malakai
    Stílusba:
    .maskwindow img {
    width: auto !important;
    border: none !important;
    cursor: auto !important;
    }
    Vagy pl a hozzászólás szélességéhez igazítani, amivel még mindig kicsinyít ugye, de nem annyira.
    .maskwindow img {
    width: auto !important;
    border: none !important;
    max-width: 100%;
    }
    Esetleg hogy kattintásra se dobja fel ablakban csak css-el IE-ben nem of menni (kiv 11-ben):
    .maskwindow img {
    ...
    pointer-events: none;
    }
    Vagy javascriptel, jquery-vel (ha már van topicban).
    $('.maskwindow img').bind('click', function(e) {
    e.preventDefault();
    return false;
    }).each(function() {
    this.onclick = function() { return false; };
    });
    Vagy .bind helyett .on, ha újabb jquery.
  • akyyy
    olyan sciptet nem tud valaki irni egy topikba, hogy ha beszúrok egy képet, nem kicsinyit le, hanem kiteszi nagyba? (tudom, ha nagyon nagy kép, akkor széthúzza az egészet, demégis csak jó lenne ha ki lehetne ezt valahogy iktatni)
  • j0nNyKa
    yolo
    egyedi topic látogató számlálós cucc béta verzió, elvileg egyedi látogatót napi 1x számol csak
    ebben a topicban látható működés közben: http://sg.hu/listazas.php3?id=1333095063

berakni pedig így lehet a topicokba: fejlécbe ezt
  • kamionosjoe
    ez a reklám itt fent egy kicsit bezavar a képbe
  • Malakai
    Azért jobb lenne ha hivatalosan megoldanák, nekem spec Dodo55 köztes javaslata szimpatikus lenne, persze pl login korlátozásokat akkor meg kéne hagyni.
  • SzirmosSzisza
    Jó sok bodyd van :)
  • MerlinW
    Ennyi? :)
  • Maximus4
    Pedig bennetek bíztam,hátha ki tudtok találni valami alternatív megoldást.
    De amit írtál,azzal maradéktalanul egyetértek sajnos :(
  • cSuwwi
    hát ennyi volt a scriptelés ahogy látom
    a csodás új bagázs még annyira se kompentens mint az előző leszarom brigád
    akár lesz még scriptelés akár nem, a továbbiakban nem érdekel már (se az sg) max. readonly leszek, vagy ha tart a minőségi tönkretétel akkor az se, kár érte :(
  • pxxl
    persze a reklámot se árt előtte kilőni :D
  • pxxl
    ha valaki szeretné eltüntetni az a 45px-es felső sort (reklám helyét) akkor css-be

body > :first-child+div+div{display:none}
  • Dean Winchester
    megtaláltam, elnézést a felesleges kommentért !
  • Dean Winchester
    Anno megvolt, aztán valahogy eltűnt az a fajta chrome kiegészítő amlyet feltéve a kedvencek menü kinyitható , a hsz-k automatikusan frissültek...stb
    ez a fajta progiféle merre érhető el ? :)
  • j0nNyKa
    én nagyon jól tudom, hogy szerver oldalon lenne ez jó, és hidd el, ha lehetőségem lenne rá, ezzel egyetemben ezer meg egy dolgot fejlesztenék ott, dehát süllyedő hajó ez, "beleszarok" adminisztrátori team-mel :\

egyébként már optimalizáltam a scripten, mondjuk amilyen kevés helyen van használva, lényegében mind1
  • SzirmosSzisza
    Tippre sok apache-os dolgot használnak, de azt is el tudom képzelni, hogy a rendszergazda csak ehhez értett, emiatt ez lett telepítve.

De szerintem amíg egyszerű dolgokat nem javítanak, nem hinném, hogy pont infrastruktúrán változtatnának :D
  • cSuwwi
    nginxet aláírom, én is használom teljesen jó
    de sqlite sztem kevés lenne ide, bár amilyen régi ez a cucc (viccesnek tűnnek már a php3-as kiterjesztések, gondolom történelmi okai vannak, hogy megmaradtak) gondolom csak az alap dolgokat használja