2710
RIP SG 2014
SG Tools
SG Tools
-
#2511 Azt hittem az adatbázis motor nem bírja "ezt a terhelést", de akkor csak az előrelátó tervezői munka miatt van :) -
#2510 ez "köztudott", ha azonos másodpercben írtok be ketten, akk kidobja az egyiket -
#2509 Hm, úgy tűnik ez egyben a hozzászólás ID is, ez megmagyarázza a dupla hozzászólás bugokat :) -
#2508 ez az unix timestamp a keletkezés ideje
ha nem látod a forráskódban akkor nem
házigazdáknak a törlés linken is rajta van ez a szám, de csak nekik -
#2507 Pl a te hozzászólásod esetén ez: 1344878116. De a régi hozzászólásoknál ezt nem lehet kihámozni az értékelős cuccból, azoknál van valami módszer rá? -
#2506 mire gondolsz? egyedi azonosító a topikon belül?
van egy kiemelt üzenet script, az a hozzászólás id alapján kéri le ajaxal.
-
#2505 Egy hozzászólás "globális id"-jét ki lehet valahogy nyerni az értékelős cucc nélkül? (régi hsz-eken nincs olyan) -
#2504 Üdv újra a fedélzeten:) -
#2503 visszakaptam a topikom házigazda jogát, annyi változtatás lesz, hogy a scriptjeim demoját bekötöm majd ide, és kapcsolókkal demózható lesz minden
hamarosan... :) -
#2502 egyszerre két logóval ronda lesz sztem -
#2501 :D
Értem, akkor nem. :) Amugysem tettem még ki, tegnap nagyon elvoltam foglalva az újítással, ami szerintem sokaknak nem tetszik, nem tudom miért, szóval el is felejtettem.
UI:
Azt még megtudhatom, hogy ebben a js. kiterjesztésű fájlban, a main code résznél mit kell megváltoztatni ahhoz, hogy a logókat ne vegye ki, viszont az avatar bent maradjon? :)
És többet nem változtatok..!!! :) -
#2500 Jaj, ne érts félre. Nem kell az "ingyenreklám", sajnos túl sokan is ismernek itt :( Úgyhogy kihagynám :) -
#2499 Értem. :) Nem is bántásnak szántam. :)
Biztos láttad, hogy ott van 2 nicknév, közvetlen a szövegbeviteli mező fölött.
Ott lesz a tiéd is, ha nem haragszol. :$ :) -
#2498 jah nem azért mondtam, azt csinálsz vele amit akarsz, nem érdekel
csak javaslatot tettem, hogy finomíts még rajta, mert kicsit olvashatatlan :) -
#2497 Igen, az a dromos, amit Te közétettél.
A .js kiterjesztésű fájlban megírtad, hogy mindenki használhatja, módosíthatja, csak a forrást ne távolítsák el, hogy honnan van, avagy tőled. Én ezekhez hű maradtam. :)
A guilt wars 2 topik tényleg marhajó, én csak próbálkozgatom. :) de lehet, hogy túlságosan erőltetem csak.. :/ -
#2496 eddig egy jó skint láttam az sg-n ami tetszett is, és rendesen belenyúlt aki csinálta, a guild wars 2 topikban (most éppen 10. a toplistán)
sajátba nem járok, lehet hogy vannak ott is jók -
#2495 az olvashatósággal vannak gondok, pl. a nicknév és a háttere is kék
ez a "dromos" stílus ami az alapja volt, szerintem csak a saját színeivel néz ki jól, csak alapnak adtam érdemes átdolgozni
a logót kézzel kell megadni, hogy nem ugyanaz legyen mindenkinél.
így néz ki az eredetije, aminek a "másolata": topik -
#2494 ..ezt elfelejtettem.. :D -
#2493 Mostmár láthatod is, és e topic látogatói is, hogy mire vittem a segítségeket. :)
Én megvagyok vele elégedve, a logókat majd visszateszem valahogy.
A banner körüli részt is majd átszínezném, és a szövegbeviteli rész körüli mezőt is, feketére. -
#2492 cSuwwi: Köszönöm. :$
Kamionosjoe: Titok... :D
Bonyolult leírni, és ennyi, talán év után, akinek fontos a topic, annak egy jó kis meglepetés lesz. :) -
kamionosjoe #2491 Mit tervezel a topikba, ha szabad tudni? :) -
#2490 a css egy sima szöveges file, notepad is elég rá, vagy amit akarsz.
a kiterjesztése legyen css, tehát pl. stilusom.css
bármilyen ingyenes tárhely jó, atw, uw, vagy ahol van helyed
a feltöltött fileod urljét kell megadni majd -
#2489 ..még egy kérdés. :)
Mibe lehet betenni, vagy mivel lehet készíteni css kiterjesztésű fájlokat?(úgy értem sima wordpad, vagy hasonló??) és ezeket a kiterjesztésű fájolkat én hova tudom feltölteni?
(sima weblap, úgy értem saját, ingyenes atw-ra, gportalra, hotdogra, stb-re? -
#2488 Köszi mégegyszer. :) -
#2487 ...tényleg nem bonyolult. :) -
#2486 a régi scripteket én csináltam, ha belenézel ott lesz egy leírás szájbarágósan hogy mit kell vele csinálod. a többség eddig meg tudta oldani a használatát, neked is fog menni, np -
#2485 Értem, köszönöm.
Elsőre csak olyan kódokat, leírásokat láttam(persze sajnos felületesen átnézve), ami nem igazán keltette fel az érdeklődésemet, de így alaposabban átnézve pl. a régi scriptek mezőt egész jól fog kezdődni a holnapi napom, meg a mai végződni. :)
UI: Láttam itt pár kódot, és azt nem értettem, hogy mit tehetnék én azzal, hogy "ezt rakd be ccs-be" Nem igazán tudtam, hogy ezzel mit kezdjek, de akkor jobban átböngészem gugli barátomat, mert már beírtam a "ccs" keresőszót, próbálkoztam a saját topic fejlécében, de frissítés után nem jelent meg semmi, csak a bemásolt szöveg. :/
-
#2484 SCRIPTEK:
ott utána azok linkek, illetve ott van a Régi scriptek felirat, az szintén kattintható :) -
#2483 egy sg-s kódgyűjteményt is szívesen fogadok. :)
(de ha azt írjátok, hogy van ebben a topicban nem egy, akkor szétnézek majd itt, ha tudom, hogy mik velem a teendőim.) -
#2482 Üdv.
Kaphatok valakitől egy linket, ami elvezet egy olyan oldalra, bejegyzésre, ami elmagyarázza, mit hogyan kell az első kattintástól, egészen az utolsóig tenni, hogy átalakíthassuk ezekkel a kódókkal az SG topicjainak bármelyikét?
(kissé rosszul fogalmaztam meg a kérdést, de remélem értitek. )
Találtam pár kódot, pl ami átláthatóvá tenné a fehér közöket, itt a hsz-k között is, és nem szeretnék mást nyaggatni, amugyis magam szeretnék tenni a válaszolsz, kérdezel, válaszolnak topic szépségért, és ccs-el foglalkozó oldalakat találtam, de én jobban örülnék egy olyannak, ami direkt az sg.-hu topicjaira van kihegyezve. :)
Köszi. :)
Tomi -
#2481 Halihó, a hozzászólások betűszínét milyen kóddal tudom módosítani? -
#2480 a kikapcs is természetesen a js után legyen és importanttal -
#2479 ahogy nézem ahol át van színezve az alap link ott érdekes :D
akinek színezett linkjei vannak, de nem tetszik a kép színe az törölje/színezze olyanra amilyen illik a link színhez
adtam neki egy classt: external
kikapcshoz css-be:
a.external { background: none }
átszínezéshez is jó a css, csak a js után legyen és importanttal lehetőleg:
a.external { background: url(http://link) no-repeat right top !important }
gl
-
#2478 v1.5.1
a target szarul van kezelve a linkeken, valamiért minden linkre egy sajátot akaszt a rendszer, de nem jöttem még rá miért. ez ugye szar, ha több link van egymás után és meg akarod őket nézni, mert ugyanabba a framebe nyitja mindet -.-
szóval van egy target fix: a külsős linkekre (nem sg.hu, vagy más belső link) esetén: _blank, belsősnél: _self
illetve külső linknél látszik egy kis ikonnal a link után (már nem tudom hol láttam, de sztem hasznos)
ide nincs belinkelve, de ahol van a script ott látni fogjátok, vagy itt a teszt topikom -
#2477 volt ár időm, megpiszkáltam:
ultimateInsert v1.5 (ahol tőlem van beszúrva (kb. mindenhol) ott frissül magától)
- normális youtube link parser (megeszik minden létező valid youtube linket)
- spoiler tag-et kiszedtem mert megoldották végre
- https linkek támogatása
-
#2476 A Steam-es linkek pl. mind https-esek. -
#2475 mintha olyan sok https-t használnánk :D
megnézem majd -
#2474 if (thislink.indexOf('http://') == -1) return;
Ez nem https barát! -
#2473 Rájöttem közben, hogy akkor szaggat az oldal, ha be vagyok jelentkezve. Ha nem, akkor minden oké :/
Ti jobban ismeritek a fórum belvilágát, nem kalapáltak rajta valamit a napokban, amitől ez lehet...? -
#2472 Sziasztok. Egy olyan gondom lenne, hogy Operát használok, és az IL-2 topik háttérképe eltűnik, amikor görgetek az egérrel, mikor megállok, akkor megjeleníti. Ilyenkor akad is kicsit - gondolom a betöltés miatt. A háttérkép elvileg áll, nem görgeti a szöveggel együtt. Nekem akkor tűnt fel, mikor Opera 12-re frissített a böngészőm, azt hittem attól van, de visszatéve a régit először jó volt, de most a hiba megint előjött. Más is írta, hogy pár napja neki is ilyen (régebbi Operán).
Van ötletetek arra, hogy ez mitől lehet?