SGTools - SG scriptek tárháza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★★★★★
Most ez a variáció tetszik a legjobban. Ezt meg lehetne pöpecre csinálni. Kényelmes is lenne, megbízható is lenne, szép is lenne, gyors is lenne.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
[merlinw.org]
De nem igazán erre való egy fórum.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[merlinw.org]
Úgy nem jó ha valakit kitiltok vagy elrejtek, hanem olyan kell ahol addig nem jelenik meg nyilvánosan, amíg én ezt nem engedélyezem hozzászólásonként.
★★★★★
★★★★★
★★★★★
All hail the double x!
★★★★★
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
próbáltam js fájlt semmi...:S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most meg az a baj hogy ezeket a parancsokat hiába használom nem kezeli a html kodokkal....:S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De amúgy talán pixxel csinált egy CSS fájlt, ahol le van írva mindenhez mit csinál.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Milyen scriptel tudnám a középsõ sávot átlátszóvá tenni?
valamint színt változtatni ennek?a szövegdoboz keretnek?
#2432 vannak néhányan ja.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Régen láttam valakinél, hogy a teljes felhasználói információ lapját megváltoztatta, nem tudjátok kinek volt ez meg, illetve hogy mi a kódja ennek?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
van ez a logóbetevõs szkript.
ha a név mellé (0) akarom tenni akkor jó de ha a válasz erre gomb után (1) akkor ott valamiért nem jelenik meg, de nem tudom mi lehet az oka?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
<div id="topic_banner"></div>
CSS-be:
#topic_banner {
width: 750px;
height: 100px;
margin: 0px auto;
background: url( link ide ) 0px 0px no-repeat;
}
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
13 éve itt. Szép idő.
Addig nem gond, míg nem írnak sokan, de ha igen, akkor több választ írhatnak egy kérdésre, úgy meg kavarodás lenne, a lényeg, hogy egy kérdésre egy válasz, ésígytovábbésígytovább. :)
Ha pedig frissít a topik új hsz esetén, akkor mindenkinél frissíteni fog, aki ír(remélem :) ), és úgy mindenki csak az aktuális legfrissebb kérdésre fog tudni választ írni.
Remélem érted, meg a "fejlesztõ" uraknak is. :)
Illeszd be ezt a kívánt helyre:
<input type="button" value="IDE ÍRD A GOMB FELIRATÁT"/>
A másikat sajnos nem tudom :)
13 éve itt. Szép idő.
Kihalóban van a "válaszolsz, kérdezel, válaszolnak" topicom, és erre kitaláltunk/tam egy megoldást.
Szükségem lenne egy olyan gomb kódjára, amit be tudok illeszteni a fejlécbe, tetszõleges szöveget írhatok rá, és ha erre a gombra rákattintok, akkor a gombra írt tetszõleges szöveget bemásolja automatikusan a szövegbeviteli mezõbe(ahova most írok).
Ezt a kódot(ha kódban van) sokszorosítanám, külön-külön szöveggel.
Továbbá szükségem lenne egy olyan kódra is, ami figyeli a sárga szöveget"Új hozzászólás érkezett", és ha bevillan, frissíti a topikot.
Ez lehet, hogy zavaró lenne, ezért ideiglenes lenne teszt céljából, hogy ki, mit szól hozzá. :)
Ha ez a két kód meglenne, azt hiszem boldog lennék.. :D :D
Köszi elõre is. :)
Tomi
Ha egy kis ablakba, képként egy weboldalt akarok megjeleníteni, azt csak eredeti formájában tudom? vagy lehet lekicsíteni, illetve a legjobb lenne ha megadhatnám pixelben hogy melyik rész legyen az ablakom bal felsõ sarkában.
Lehet ilyet? <#help>#help>
Remélem érthetõen írtam le amit szeretnék. :)
Meg lehetne ezt oldani valahogy?
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.