705
Miért ez a Nicked ? Hnnan ered ? Miért ez választottad ?
-
#64 gáz :D -
#63 nemtom ez jutott eszembe -
#62 télleg miért nincs átnevezés ??? legalább csak 1x mint a születési dátumnál... -
#61 a réggi jobban teccet, vagy mi? -
#60 ok, te tudod :) -
#59 azé me 1 idöben úgy voltam, hogy átneveztetem magam, de mivel ez nem lehetséges, így új usert csináltam... de eddig nem szántam rá magam, hogy használjam is... :) -
#58 minek 2 nick? -
#57 pilla, ezt a képen nem ilyennek képzeltem... mindjá vagyok megint... :D -
#56 nemá :D -
#55 megjöttem a másik nicken... :) -
#54 már ezt eccer kifejtették :P -
#53 jaja :D -
#52 vágom már :) -
#51 hen-tes
akkoriba ut-ztem
azt én voltam a hentelős :))
smici
így hínak haverok is
vezetéknevemből ered
sannyííí
megtetszett :D -
#50 Nekem aze' a Sephi a nickem mert amikor kicsi voltam akko' anyamek elvittek valami oreg banyahoz josilni es en (3 evesen) az elet faja kartyat huztam aminek a neve Sephirot. Es ramragadt a Sephi azota is.
Sokan meg vannak rola gyozodve hogy a Final Fantasy VII jatekbol van a nickem de nem mert abba a gonosz azt Sephiroth-nak hivtak h-val nekem meg csak Sephirot... szal... -
#49 hát ja... -
#48 -
#47 de jól elmegy ez a topik a jókívánságokkal! :D -
#46 gondolom egy ha egy bringa lett volna a csomagban, jobban örültél volna neki, de hát ez van -
#45 neked is köszi! :) -
#44 Isten Éltessen! -
#43 köszönöm! :) -
#42 hüjeee! -
#41 Boldog Szülinapot!!! -
#40 köszi! :) és ezzel végre 18 éves letteeeeem! -
#39 BOLDOG SZÜLINAPOT Sadun Tryst -
#38 google-ban rákerestem a "150x20"-ra, és átváltottam a képkeresésre. a képek között ez a kép is ott volt... :)
így teccik érteni? :D -
#37 mit írtál hova ? :D -
#36 háát.. van ilyen. :) -
#35 rákestem a 150x20-ra googleben a képekre, oszt ez is köztük volt... :D -
#34 lol :DDDD -
#33 látod! csak ezt sajna mindenki elolvassa elsöre szerpnetínnek, meg szerpótnak (pedig helyesen kiejtve szerfentiot), meg mittudomán minek nem... ezért mondjuk régen, mikor még chateltem, akkor adták nekem azt, hogy Serph a hosszú cucc után... szal ezt lehet rendszeresítenem kéne... :) -
#32 a sajátom én is csak úgy random találtam neten! nem is én csináltam! :D -
#31 nah gecc ez se kutya :DDD tökömnek se jutna eszébe ilyen név :P -
#30 jah. . . vki acsinál nekem 'prezi' - s logót ? :D -
#29 hát ja, ez így egyszerü, meg könnyü is megjegyezni... :) -
#28 de van 1 másik is, amit sajna nem használok (mert senki nem bírja kiejteni és már így szoktak meg itt is és GSO-n is), ami Serphentiot. FF7 fögecijét félreolvastam vagy 2 héti játék alatt Serphentiot-nak, holott Serphioth... demivel Serphentiot egyedi név... felvettem... :) -
#27 engem az életben is prezinek hívnak pedig semmi köze a nevemhez... csak a PResident Evil-t hosszú kiáltozni -
#26 ok :) -
#25 pöcs :)