Miért ez a Nicked ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Cosmic Girl is nagy kedvenc.
Meg a You give me something meg a,
Love foolosophy
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
katt ide!
Kattintsatok a: J.Tv utána meg a Little L -re.
Imádom eztet az együttest.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

๏̯͡๏﴿

๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
véletlenszerûen kinyitottam a szótárat és a prankster-re esett a választás...
pár évig azt használtam, aztán lerövidítettem...
azt hiszem könyvet fogok írni errõl a sztoriról...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Meg az jutott eszembe mikor regeltem uugyi 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
War. War never changes.
A dikki meg ennek becézése, és nem titkoltan a dick=fasz angol szóból jött a nickem. Mert egy fasz vagyok.
Remélem most már mindenki megjegyzi.
A NEVEM NEM
Dikki hanem dikki
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Legalább minden reggel lesz minek örülni mikor felkelek.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
"The trees move. Do you not see it?"
PLaci akartam lenni de már foglalt volt ugyebár.
Ehhez a névhez túl nõies alkatod van, nem gondolod?
Hm, Béla néni?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
...és én azóta így vezeklek...
...pedig hogy utálom
Szóval egyszer írtam, még valamit unregként az SG-re nicknek meg jobbhíján beírtam a mellettem lévõ újságról, hogy Dynamic(A dynamic software reklámja).Ennyi.Izgi volt, mi?😄