Miért ez a Nicked ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
Miért ez a Nicked ?

cSak. Kielégítõ a válasz... 😊

shit happens

Calver
kedvenc íróm õ és Douglas Adams szal kenem-vágom a témát. rengeteg könyvét olvastam, a teljes káosz ciklust kivéve a legelsõt (mekkora kibaszás ez!), Nincs kegyelmet, Elõhalott Balladáját, Menekülés Nyú Drcenbõlt meg még egy csomót. amugy eredeti neve Nemes István és fut még David Gray, Jeffrey Stone és John Caldwell neveken!

"The trees move. Do you not see it?"

artschi
Egy haveromtól kaptam a nevet. Volt egy régi film, a Rob Roy. Abban volt egy egy faszi, akit Archie-nak hívtak és megölték a filmben 😊. Onnan kaptam a nevem, csak kissé megbonyolítottam 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

SLICK
ilyen se volt

SLICK
és enyém a 200. ik

SLICK
A Need For Speed Hot Porsuit 2 ben volt egy olyan versenyzõ hogy Slik. Na, én hozzáraktam egy C betût és így teccik jobban leírni is könnyeb mármint aláírásnál!

mikike
mert a Dr.Macsó már foglalt volt

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Pyx
elég régen regisztáltál már... 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Alien
nekem pedig onnan jött, hogy eléggé szeretem az alien filmeket, a játékot is, így gondoltam az Alien név remek lesz nekem😊) régen chaten is ez volt a nevem, csak ott volt már egy Alien, így ott Alien. lettem. Szerencsére itt "pont" nélküli Alien lehetek😊

Gfreiter
Répcelak, emlékszem...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Alien
Én is erre gondoltam, hogy St=Saint

Gfreiter
Van olyan falu? Te hol lax?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

LittleL
Nick az a szomszédos falu tõlünk, jó mi ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Mighty
97 környékén, mikor elkezdtem netezni, mint majdnem mindenki a chateléssel kezdtem netes pályafutásomat. Oda kellett valami frappáns, még nem látott nick. Mivel nekem nagyon tetszik az NHL-bõl az Annaheim Mightyducks emblémája. Ebbõl maradt a Mighty. Már megbántam, mert nem teljesen egyedi, igy sok helyen nem tudom használni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

pet70000
egyszerû
P.E.T.E.R.
csak röviditve egy kicsit.......

N.E.O.!!!
AZÉ MERT MÁTRIXBUZI VAGYOK!!!

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

tomsolo
mijaz a Nick?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Gfreiter
Én éppen egy II. világháborús könyvbe voltam elmerülve, amikor regisztráltam. És mivel akkor elsõsorban az Army topik miatt regeltem, ezért Gfreiter lett a nikkem, ami eredetileg Gefreiter, az pedig õrvezetõt jelent. Mostmá annyira nem tetszik, de ez van...

Faszom tudja mi a divat s mi nem, de nem is erdekel, nekem nem divatbol ez a nickem.
Amugy az h egy jatekba mi a neved az 1 dolog...

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Pffff

Shaman
4 komment.....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

rekettyes
kár magyarázkodni
mindenkinek szar itt a beceneve
pláne ezek a színes villogó effektek bénák

zakika
a regi becenevem zaki (a vezeteknevembol adodik), de mivel mar egy zaki van, hat egy kicsit valtoztattam rajta

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

seAke
székely->szk->szike->seAke

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Gery1980
Keresztnevem és születési évem...😊

Nkem vezetéknév elsõ és utolsó szótagja, kicsit átírva. Nem ezt akartam eredetileg, de nem hittem volna, hogy itt annyit fogok fórumozni, akkor még csak egy help kellett, és igy megmaradt, most meg már mindenhol ezt használom.

Ez a számokkal való ökörködés még mindig divat? Anno az összes cs-s kölök így írta a nevét, aztán fel voltak háborodva, ha vki 123-nak hívta õket 😄D

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Dikkma
Én el tudom olvasni, véháromgéháromszázhetvennégy!
Dikkma
😊)
N3m70m... |'gY j0bb4n 73cc|k

PResident Evil
d3 m05t m13r7 k3ll 1gy 1rn1 ? 😄

Amikor legeloszor IRC-tem akko kellett egy nick es akkor még szigoru vegetarianus voltam es raadasul a Dragon ball sorozatbol Vegeta/Vegita karaktere a kedvencem + az o jelleme illik ram legjobban, na ezert Vegeta.
Hogy miert v3g374 ? Nemtom, talan azert h a sok lama ne tudja elolvasni.

PResident Evil
off: minden album megvan 😄

LittleL
Öööö, én meg aszittem azé' mer szereted a Voyager sorozatot.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Tuvok
csak

Esrohnoil
Elõször mikor megláttam a Gothic-ot, rögtön az Ishar jutott eszembe. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Aramir
De, de csak az elõ kettõt nyomtam végig. A 3. már csak 1200-n ment, olyanom meg nem volt.

Serphentiot
ehh, szoktatom a népet... 😄

Sadun Tryst\'s new nick.

Esrohnoil
3 része volt, nem?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sadun Tryst
tudtam valaki felfogja hozni! 😄
átvitt értelemben gondoltam... tehát aki most ismer, az nem Sadun-ként, hanem Serphentiot-ként ismerne... 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Lynx_TWL
csinálj egy reformot: 3. nick Sadun_Serphentiot😄 1 évig ezt használod, mindenki megszokja, aztán ha Serphentiotra(de kurva nehéz leírni bazzeg😄) váltasz, már kóser lesz minden😊

๏̯͡๏﴿

Aramir
Amigán végignyomtam az Ishar-t, ott a fõhõs lovag neve volt Aramir. A térképemet még a Commodore Világ is leadta 😊

Lynx_TWL
van aki még sehogyse ismer😊)

๏̯͡๏﴿

LittleL
Szóval te is szereted a Jamiroquai -t.
Okés.
A ûz tudtad, hogy a cosmic girl videoklipben a Lamborghini Diablo az a saját kocsija volt?
Most meg Ferrari Enzo Ferrarija van😄

Azt bírom még benne, hogy minden száma jó pörgõs, meg a szövegei fantasztikusak.
És a sapkái sem semmik.

Sadun Tryst
mondjuk a nevet nem azért vettem fel mert olyan néma vagyok és csak ülök a seggemen típus, mint a Sadun Tryst. hanem épp nem volt nikcem. a Serphentiot akkor valahogy elfelejtödött abban az idöben. 1 kis ideig RAGe voltam, de mivel az a név itt reggelve volt, így hát Sadun lettem. 😊
de bárcsak Serphentiot lettem volna... akkor most mindenki úgy ismerne és nem pedig Sadun-ként... 😞

Guest
#142 😄DD
Lynx_TWL
aham, inkább izére emlékeztem mágusra, merhogy mindig kussolt(persze ki volt tépve a gigája😄) de így egyébként is midnig kussolt, és nyugton ült a seggén, nem úgy mint Fautzin aki még kajálni is akart😄 szal mint a meditáló mágus maradt meg bennem😊

๏̯͡๏﴿

Sadun Tryst

HuAn82
Jamiroquai

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Sadun Tryst
harcos... ha diablo világot nézzük, akkor barbár és paladin között valahol... 😊