705
Miért ez a Nicked ? Hnnan ered ? Miért ez választottad ?
-
pasquale #304 www1southpark.atw.hu southpark képek filmek asztaltémák! -
#303 az csak a múlt.. -
#302 mert az az álneve!!! lebuktattad.... most mekhal a detektív!!! -
#301 már értem, és a Hen-tes ? -
#300 Rose Smith - mer a smici nem illik egy magádetektívhüz :) -
#299 várjál... megérdeklődöm :OP -
#298 aha, sztem mindenhol igy hivják...
bár a Perry: Vegyészmérnökök kézikönyve (Műszaki Könyvkiadó, Bp, 1968) "gáztartó"-ról, mégpedig egészen pontosan "száraz-gáztartó"-ról ír a 709-ik oldalon, ahol a képe is +tekinthető ( 6-199. ábra: Wiggins-féle gáztartó rajza, (részben kitörve) ). -
#297 Akkor vegülis ugyanaz :-) -
#296 minden iránt nyitott vagyok :) -
#295 Egy vegyiparban használatos, gázok tárolására alkalmas tartály. ;) -
#294 Ki az a Gnome, mert én nem tudom, de ő elég jól ismer engem, és nem modja meg ki ő. (bár tippjeim azért vannak) -
#293 azé ez a nickem mer aki belepofátlankodik a dolgaimba azt jól megverem .. na azé!
-
#292 van egy gaszo ismerősöm.. majd összehozlak vele :P -
#291 mondom ájjle:) na -
#290 Azért mert még 9.ben volt egy oszt. társam akivel állandóan ökörködtünk, de mikor már az ő vérét kezdtem el szívni mindig jött hogy ájjel bobbi :)) na ezé -
#289 * negy henger alaku -
#288 Ez a szo magyarban is letezik? Nem tudtam. Ott mi a jelentese?
Becsben van egyebkent egy müemlek epület (tulajdonkeppen negy) amit Gasometer-nek hivnak es ez ket nagy henger alaku epitmeny, ami regen gaz tarolasara volt hasznalatos. Mostansag mar csak a külsö falai vannak meg es belül modern lakasok, irodak es egy bevasarloközpont van.
-
#287 mert mikor elsős voltam, nem tudtam, mi az a gazometer, és a vegyiparisok kiröhögtek, és Ritácska elnevezett gazo-nak -
#286 quakeneten senki ? -
#285 ircnet -> elte.hu v. hub.irc.hu a jó :D -
#284 loál -
#283 az szar...
quakenet ? -
#282 én extrán vagyok :) -
#281 milyen serveren ? -
#280 mien néven futsz ? :) -
#279 hol ? -
#278 elég baj ez! de majd vállalod a következményeket! :DD -
#277 hehh tényleg irc :D el is felejtettem D: -
#276 már nem:DDD -
#275 Ebből balhé lesz, érzem... :DDD -
#274 az hagyján, de a múltkor az irc-n elfoglalta a nevem!:D -
#273 jah:DDDD -
#272 ...bár a fan-nek több jelentése is használatos :) nálam rajongót jelent... -
#271 Satch <-> Joe Satriani
A Fan-t gondolom mindenki vágja :) -
#270 Fú, az egy komoly oldal! :D -
#269 ja nem .org hanem .net -
#268 nekem azért ez a nickem, mert... szal régen még fel akartam menni egy oldalra, és regisztrálni kellett. probáltam beírni, hogy Instinct, de azt már valami külföldi elfoglalta, így gondoltam kiveszem a második n betűt. gondoltam ezt senki nem fogja így használni. azóta meg láttam, hogy van asszem instict.org-os site is, de mindegy. -
#267 Mindenesetre valami kémiai vegyületre, illetve egy majomfélére asszociálnék :DDD -
#266 Egyszer valahol hallottam már ezt a szót, de nem ugrik be mi az :))) -
#265 senki nem fogja kitalalni ...