Miért ez a Nicked ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Amugy az h egy jatekba mi a neved az 1 dolog...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Hogy miert v3g374 ? Nemtom, talan azert h a sok lama ne tudja elolvasni.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
átvitt értelemben gondoltam... tehát aki most ismer, az nem Sadun-ként, hanem Serphentiot-ként ismerne... 😄
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
๏̯͡๏﴿
Okés.
A ûz tudtad, hogy a cosmic girl videoklipben a Lamborghini Diablo az a saját kocsija volt?
Most meg Ferrari Enzo Ferrarija van😄
Azt bírom még benne, hogy minden száma jó pörgõs, meg a szövegei fantasztikusak.
És a sapkái sem semmik.
de bárcsak Serphentiot lettem volna... akkor most mindenki úgy ismerne és nem pedig Sadun-ként... 😞
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
๏̯͡๏﴿
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17