Miért ez a Nicked ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Wadde hadde dude daaaaaaa! 😄DD

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Hunnenkoenig
A Dieter Bohlen sok marhasagot mondott mar :-)
Nem tudom mire gondolsz.

A Maschendrahtzaun az a kerites, amit drotbol fontak. Tudod az az olcsofajta, amit gurigaban arulnak es csak ki kell fesziteni.

Masche= masni, szem (kötesben)
Draht= drot
Zaun= kerites

Valahol nemetorszagban ket szomszed vitatkozott, mert az egyiknek atlogott a faja vagy bokra vagy milye a keritesen es nem volt hajlando levagni.

A ronda dagadt nö, aki ezt serelmesnek vette, az beszelt a tv-ben es valami szörnyü nagy dialektusban.

Ahogy ez a csaj kimondta a szot, az olyan ritmusosnak hangzott es ebböl csinalta a Raab a szamot.

LittleL
A gitáros cikizés az király volt.
Meg amikor a gombokat nyomogatja az asztalán.

De mit mondott a Dieter Bohlen ? Azt nem értettem.
Meg mi az a "maschen draht zaun"? Ezt sem értettem.

Elton is tud nagyokat elakítani.

Puller- Alarm

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Hunnenkoenig
Ja, a Stefan Raab az menö :-)
Bar regebben jobban szerettem, mikor a kis gitarjaval latogatta a hiressegeket es jol kifigurazta öket, meg amikor meg kicsit bunkobban adta elö magat :-)

CSak nehanyan megigertek neki, hogy beverik a pofajat, ezert aztan abbahagyta :-)

A gesztenyearulas nagy tradicio Becsben :-)
Szerintem tök jo hangulata lesz töle a varosnak karacsony tajekan, bar en a krumplis ciceget (asszem ez a neve magyarorszagon) jobban szeretem :-)

LittleL
Nemrég jártam arrafelé.
Karácsonykor mindenki gesztenyét árult a Mariahilfer -strasse -n.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Off.
Olvasom, hogy szoktad nézni a Stefan Raab showt.
Én is szeretem. Nagyon laza csávó. Minden helyzetben ki tudja vágni magát.

Hunnenkoenig
Bécsben a 15. kerületben :-)
(az walahol a Maria-Hilfer Starße es a Westbahnhof környeken van)

Hunnenkoenig
Mondjuk viccesnek konkretan nem neveznem :-)

LittleL
Szevasz Hunnenkõnig.
Pontosan hol is laksz ?

Hunnenkoenig
Köszi, hogy a vedelmemre szalltal! :-)

Egyebkent szmajli nelkül valoban nehez neha megallapitani, hogy most vicc, vagy komoly, de mikor olvastam, ugy döntöttem, hogy viccnek veszem, mert hat miert vagyok olyan hülye, hogy a szajaba adom?

Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Lteebee
Ja, bocs. Hazudtam.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Gfreiter
Én az elejére gondoltam.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Lteebee
Az is vicc volt(mármint a vége).

Gfreiter

Lteebee
Én amúgy nagyon ritkán teszek szmájlit.
Akinek nem esik le a poén, az egyrészt megérdemli, másrészt meg nem is érdekel(de kicsit szánom).

Mike
legtöbbször én sem akarok megbbántani senkit, pláne akkor ha nem adott rá okot

ha meg akarom bántani, akkor az már nagyon látszik
jelzõk + csúnya szavak stb

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Gfreiter
Én mindig teszek oda szmájlit, mert nem akarok senkit megbántani olyasmivel, amit egyszerûen nem tudnék kihagyni.

Gfreiter
Így van.

Mike
van amikor elfelejtem
van amikor szándékosan teszek oda egyet

szerintem ha lett volna mögötte smiley, mindenki átugrotta volna, még ha nem is érti mi benne a poén

Mike
thx

Lteebee
Én is.
De úgy fest, Mike nem.

Kérjük meg szépen, ezentúl figyeljen oda jobban!

Gfreiter
Mondjuk én a poénok után mindig teszek egy ilyen szmájlit:

Gfreiter

Lteebee
Szerintem is vicces volt.
Vannak bonyolultabb poénok is, mint a fábry-félék.

Gfreiter
De olvastam. Ok, rendben van. Aszittem emiatt akarsz kötekedni. Hunnenkoenig pedig egy rendes, nyugis gyerek, ezért is lettem kicsit dühös.

Mike
felejtettem azonnal

Mike
dehogy van bajom a nevével
mindenfélét beleképzeltél
egyszerüen azt mondta biztos senkit nem érdekel, erre irtam, és hogy mennyire nem érdekes a neve, el is feljettem azonnal

nem olvastál még Örkényt?

Gfreiter
Az, hogy õ vette a fáradtságot, és elmesélte, hogy miért ez az õ nickje, és erre te azt írod, hogy senkit nem érdekel, az igenis sértõ. Mellesleg engem érdekel, és még jó pár embert. Igazad van, lehet, hogy kicsit túlreagáltam, de bepöccentem, mert feltételeztem, hogy azért válaszoltál neki úgy, mert bajod van azzal, hogy német nevet adott magának, illetve hogy egy nagy magyar történelmi személy után született a nickje.

Mike
nem sértegettem

írt vmit, erre reagáltam

nem sértegettem

egyetlen jelzõvel nem illettem, nem úgy mint te engem, ugye-ugye

Gfreiter
Mást ok nélkül sértegetni egyáltalán nem szellemes...

Mike
már bocs, de aki még ebben is agressziót lát...

Mike
Nem. ezen mit pöccensz be?
azt mondta, hogy biztos nem érdekli senkit

szerintem szellemes volt

Gfreiter
Ne legyél már ekkora paraszt bazdmeg. Nem sül le a pofádról a bõr??

fifi
Azért mert a MAD MAx 1-ben ugyanezen a néven szereplõ ürge pontos hasonmása vagyok.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mike at home
jaja, milyen igazad van senkit se erdekel, Geza

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hunnenkoenig
Gondolom nem erdekel senkit es mar ugyis elmondtam nehanyszor, de alljon itt is:

Nevem Attila.
A nalam hiresebb Attilat nemetül "Attila der Hunnenkönig"-nek hivjak.
Barhol megkerdezik, hogy mi a nevem es megmondom, mindig az az elsö reakcio ra, hogy: "jaa, mint a Hunnenkönig"

(aki nem tudna, nemet nyelvterületen elek)

Mivel az interneten sok helyen nem lehet ö betüt hasznalni, igy a tavirati formajat hasznalom.

Egyebkent mindenhol a neten csakis es kizarolag ez a nevem mar tiz eve.

Azért ez a nevem mert ez egy király HardCore/Punk bandának a neve, õk is szókimondók, de megfontoltak 😊
Sajna feloszlottak 😞
Pyx
lehet... :o)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

QuippeR
ez egy generált név, az angol quip szóból ered, ami gúnyos megjegyzést jelent. ebbõl leszármaztattam a quipper szót, mint gunyoros megjegyzést tevõ alak. azóta a szó már valóban létezik is, bár nem túl gyakran használják, de múltkor láttam a sztaki szótárban.

valamikor mostanában találtam ezt, ami egy kicsit más jelentését fedi fel a szónak, és érdekes volt látni.

a kis-nagybetû eloszlás meg egyszerûen csak kialakult. egyszer így írtam le, és megtetszett, ma már rühellem, ha valaki csak az elsõ betût írja naggyal. (bár ezért nem szoktam szólni.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Alien
no igen 😊

PResident Evil
megint más a logóm... dea nickem ugyanaz 😄DDD

hen-tes
nekem azé smici mer smiciek

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

PResident Evil
partyfész

ThePartyFace
Álnéven vagyok😄

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

PResident Evil
az biztos 😄

Jano
Me a Dzseno olyan suttyóas.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Dutch Flander
A gimiben angolórán mindenki kapo... Nem is. Ez korábban kezdõdött.

Régebben bátyám meg én voltunk Dutch, meg Chich ("dács" meg "csics"). Hogy miért? Fingom sincs. Jól hangzott!

Most jön a gimi: angolórákon a diákokat a tanár beceneveken szólította meg. A Leslie (László a nevem) olyan béna volt, maradt a Dutch. A Flander meg valahogy kialakult. És akettõ meg nekem nagyon tetszik: Dutch Flander

Ennyi...

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

Dzsini
Nemes István = John Caldwell, Jeffrey Stone, Donald H. Wisdone, David Gray, Mark F. Wilson, meg még vagy 1 tonna név 😊)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mike at home
ki Nemes Istvan?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]