705
Miért ez a Nicked ? Hnnan ered ? Miért ez választottad ?
  • Shaman
    4 komment.....
  • rekettyes
    kár magyarázkodni
    mindenkinek szar itt a beceneve
    pláne ezek a színes villogó effektek bénák
  • zakika
    a regi becenevem zaki (a vezeteknevembol adodik), de mivel mar egy zaki van, hat egy kicsit valtoztattam rajta
  • seAke
    székely->szk->szike->seAke
  • Gery1980
    Keresztnevem és születési évem...:)
  • mochee
    Nkem vezetéknév első és utolsó szótagja, kicsit átírva. Nem ezt akartam eredetileg, de nem hittem volna, hogy itt annyit fogok fórumozni, akkor még csak egy help kellett, és igy megmaradt, most meg már mindenhol ezt használom.
  • selwik
    Ez a számokkal való ökörködés még mindig divat? Anno az összes cs-s kölök így írta a nevét, aztán fel voltak háborodva, ha vki 123-nak hívta őket :DD
  • Dikkma
    Én el tudom olvasni, véháromgéháromszázhetvennégy!
  • Dikkma
    :))
  • _Vegeta_
    N3m70m... |'gY j0bb4n 73cc|k
  • PResident Evil
    d3 m05t m13r7 k3ll 1gy 1rn1 ? :D
  • _Vegeta_
    Amikor legeloszor IRC-tem akko kellett egy nick es akkor még szigoru vegetarianus voltam es raadasul a Dragon ball sorozatbol Vegeta/Vegita karaktere a kedvencem + az o jelleme illik ram legjobban, na ezert Vegeta.
    Hogy miert v3g374 ? Nemtom, talan azert h a sok lama ne tudja elolvasni.
  • PResident Evil
    off: minden album megvan :D
  • LittleL
    Öööö, én meg aszittem azé' mer szereted a Voyager sorozatot.
  • Tuvok #170
    csak
  • Esrohnoil
    Először mikor megláttam a Gothic-ot, rögtön az Ishar jutott eszembe. :)
  • Aramir
    De, de csak az elő kettőt nyomtam végig. A 3. már csak 1200-n ment, olyanom meg nem volt.
  • Serphentiot
    ehh, szoktatom a népet... :D
  • Esrohnoil
    3 része volt, nem?
  • Sadun Tryst
    tudtam valaki felfogja hozni! :D
    átvitt értelemben gondoltam... tehát aki most ismer, az nem Sadun-ként, hanem Serphentiot-ként ismerne... :D
  • Lynx_TWL
    csinálj egy reformot: 3. nick Sadun_Serphentiot:D 1 évig ezt használod, mindenki megszokja, aztán ha Serphentiotra(de kurva nehéz leírni bazzeg:D) váltasz, már kóser lesz minden:)
  • Aramir
    Amigán végignyomtam az Ishar-t, ott a főhős lovag neve volt Aramir. A térképemet még a Commodore Világ is leadta :)
  • Lynx_TWL
    van aki még sehogyse ismer:))
  • LittleL
    Szóval te is szereted a Jamiroquai -t.
    Okés.
    A űz tudtad, hogy a cosmic girl videoklipben a Lamborghini Diablo az a saját kocsija volt?
    Most meg Ferrari Enzo Ferrarija van:D

Azt bírom még benne, hogy minden száma jó pörgős, meg a szövegei fantasztikusak.
    És a sapkái sem semmik.
  • Sadun Tryst
    mondjuk a nevet nem azért vettem fel mert olyan néma vagyok és csak ülök a seggemen típus, mint a Sadun Tryst. hanem épp nem volt nikcem. a Serphentiot akkor valahogy elfelejtödött abban az idöben. 1 kis ideig RAGe voltam, de mivel az a név itt reggelve volt, így hát Sadun lettem. :)
    de bárcsak Serphentiot lettem volna... akkor most mindenki úgy ismerne és nem pedig Sadun-ként... :(
  • Guest
    #142 :DDD
  • Lynx_TWL
    aham, inkább izére emlékeztem mágusra, merhogy mindig kussolt(persze ki volt tépve a gigája:D) de így egyébként is midnig kussolt, és nyugton ült a seggén, nem úgy mint Fautzin aki még kajálni is akart:D szal mint a meditáló mágus maradt meg bennem:)
  • Sadun Tryst
  • HuAn82
    Jamiroquai
  • Sadun Tryst
    harcos... ha diablo világot nézzük, akkor barbár és paladin között valahol... :)
  • LittleL
    Persze, minden számot letöltöttem már a Jamiroquai -tól
    A Cosmic Girl is nagy kedvenc.
    Meg a You give me something meg a,
    Love foolosophy
  • PResident Evil
    hey... imádom Jaykay-t :D nagy funky örült vagy ?:D
  • LittleL
    Hát az én nevem innen van:
    katt ide!
    Kattintsatok a: J.Tv utána meg a Little L -re.

Imádom eztet az együttest.
  • Lynx_TWL
    fú ez egy nagyon hosszú történet, de egyszer amikor tv-t néztem.....
  • PResident Evil
    vágom :D
  • Prank
    és a két szó közti aláhúzás?
  • Lynx_TWL
    az meg WarCraft3ban a klánunk neve volt, aztán amikor beregeltem ide, még aktív is volt a klán, és csak a játékosok topicba irkáltam:)
  • PResident Evil
    erreis kíváncsi voltam :DDD és a TWL ?
  • Lynx_TWL
    én meg diablo 2ben csináltam, barbár kari,t aztán,h ogy vmi ütős neve legyen, csomót filóztam, azátn Rockhead Jynx lett, akkor nagyon virult a feje, micsoda király név, aztán egyszercsak nézem a spektrumot, és kiírják Lynx, merthogy hiúzokról szoló műsőr következett, na gondoltam az az L betű jobb lesz, és még értelme is van:)
  • PResident Evil
    ez is igen.. khm :D hát :)