44078

ibogldrc.jpg

• gercse
    jah, ez most kötelező lesz . meg kell mutatniuk a fiuknak hogy mire képesek
  • 9csöves9
    Holnap élőben a Viasaton a meccsünk

Nyerni kell!
  • Breki33
    Őse világklasszis kapus.

Kb ketten együtt érnek egy Buffont.
  • 9csöves9
    és szted ez egy ilyen eredménycentrikus csapatot és edzőt érdekel hogy ki mit gondol vagy mond?
  • NiGhTM4R3
    Ugyanmár..akkor minden bekapott gól után azt mondtuk volna h bunda..
  • Shotogan
    akkor a kispadon sem ülhetett volna
  • 9csöves9
    és miért ne akarná?biztos nagyon jól tudja mire képes Chimenti
  • R9
    Lehet a szerződésbe volt hogy nem játszhat saját csapata ellen!
  • NiGhTM4R3
    Honnét veszed h Abbiati berezelt?
    Lehet h épp Capello nem akarta h játszon. Vagy a fene tudja..Én még mindig nem láttam a meccset, esetleg be voltak linkelve a gólok? kíváncsi vagyok már rájuk.
  • Kaplan
    Nah most értem haza. Hát láttam a SPORT2-n szombaton a meccset.
    Úgy gondolom Chimentin kívűl még Ibrahimovic is BOTRÁNYOSAN játszott. Egy rohadt labdát nem tudott levenni, elönzőzte stb. Szóval amit szokott csinálni. Azt nem mondom , hogy szarok voltunk DE ennél többet is kilehetett volna hozni. Még 3-0 is meglehetett volna az esély a X-re. Ezt a vereséget Chimenti nagyon összehozta. A másik gusztustalan dolog , hogy Abbiati nem lépett pályára. Biztos berezelt , hogy mit fog szólni a közönség. De jól összehozta a KAKA ezt a dolgot. Ügyesen megvolt rendezve, hogy lesérítik Gigi-t és mivel Abbiati (nem mer) pályára lépni. Jön CHIMENTI A VILÁG LEGJOBB KAPUSA... Pfff... No Comment.
    Kíváncsi leszek mennyi lesz a meccs a Delle Alpiban Gigi-vel!
  • NiGhTM4R3
    Hát igen, azért látszik h nem a világ legjobb kapusa a hálóőrünk. Remélem mihamarabb felépül, mert ezen (is) elbukhatjuk a bajnokságot..Azért a csapatnak is megnyugtatóbb ha Buffon áll a kapuban, és nem Chimenti, vagy Abbiati.
  • McFrost
  • Breki33
    és a bajnokságot is megnyertük
  • 9csöves9
    "Capello ismét alulmaradt Ancelottival szemben..."

ismét? tavaly egy sorsdöntő meccsen iskoláztuk őket
  • 9csöves9
    Buffon a fülével kiszedi
  • Breki33
    nem de Buffonnak ilyet sose lőnek
  • Shotogan
    Bazz most ismétlik a Sport1-en a tegnapi meccset...
    Tegnap nem láttam és most belenéztem...
    Láttam a második és a harmadik milan gólt...
    A második még hagyján...
    De a harmadik...
    Hogy lehet valaki ilyen fakezű????????
    Az első durvább volt?
  • 9csöves9
    tetszik a banner alatti szöveg
  • Breki33
    Ez teljesen így van.

Megint elég rosszul játszottunk, de döntetlenre Simán jók lettünk volna.

Viszont ki kéne már ebből jönni és a Bayernt egyszerűen meg kell verni.

A Milán mögöttünk van és úgyis botlik, de játszunk már megint úgy ahogy kell !
  • szabolcs17
    Így van Abbiati bepánikolt. Mert ha ő kapta volna ezt a 3 gólt senki se mossa le róla hogy nem segített a Milanak, és még pár hete ő maga mondta hogy inkább juvésnak mint milanosnak érzi magát, de mégsem mert védeni. Anyira nem lehetett sérült ha leült a kispadra. Talán még így is nagyobb hasznát vehettük volna mint Chimentinek.
  • 9csöves9
    biztos vagyok benne hogy Abbiatinak nem az egészségével volt a baja

gondoljunk csak bele kitől kapja a fizetését...
  • szabolcs17
    Ebbe teljesen egyet értek.
  • 9csöves9
    jah és gratuláunk ennek a kis szarnak,elérte a célját

ő okozta Gigi sérülését és nekik van a legnagyobb hasznuk belőle
  • szabolcs17
    Ezt elbuktuk taktikailag is. Nagy hiba volt Capello részéről, hogy megcserélte Zambrottát és Pessottot, mert Stamot könyeben zavarba lehetet hozni de Nedvednek egyedül nem ment és Pessoto már nem olyan gyors, hogy ha felmegy vissza is érjen. A jobb oldalon Zambrottának esélye se volt, mert Camoranesit kivonták a játékból és Zambrottát Seedorf és Serginho is fogta. Nagyon haragszom Capellora, hogy Del Pierot csak a 71. percben tette be mikor már eldölt. Capellonak észre kellett volna vennie, hogy Nesta és Maldini nagyszerüen fogják Ibrát és Trezeguet-et. Eszt a cserét talán ha a félidőben meghüzza talán lett volna még esély.
  • 9csöves9
    itt egy vélemény egy másik fórumról, azthiszem ő összegzi a legjobban

"Így a legszarabb kikapni, amikor az ellenfél (jelen esetben a Milan) ugyanolyan szarul játszik, mint a kedvenc csapatunk a Juventus, mert az az igazság, hogy milan sem volt jobb, csak szerencsésebb. Úgy gondolom, hogy az első gólig kiválóan játszottunk, aztán jött Seedorf gólja -amiben azért Chimenti is benne volt- és elrontott mindent, a mián megnyugodott mi meg nem tudtuk játszani az addigi játékunkat. Aztán jött Kaka demoralizáló gólja. Ekkor már tisztán látszott, hogy itt esélyünk sem lesz, a 3. gólra rátérni is felesleges, mert szerintem ezt akármelyik kapus a világon megfogja amelyik nincs berúgva... Apropi kapuskérdés: Abbiati miért nem játszott? A kispadon ült, tehát nem volt sérült, nyilván berlusconi keze van a dolgoban... Sokat vitatkoztunk, hogy nem lett volna-e érdemes Bonnefoit bedobi a ményvízbe, igaz, hogy még nem védett serie a-s meccsen, dehát kitudja, Chimentinél biztosan nem lett voltna rosszabb. Ráadásul, hogy a milan ellen debütálhat nyilván feltunningolta volna a produkcióját.
    A második félidőben szerintem még szarabbak voltunk, igaz itt legalább rúgtunk egy gólt. Szinte már könyörögtem capellonak, hogy hozza már le nedevedat aki szerintem nagyon gyenge volt, igaz a mások oldalon futballozó camoranesi sem brillírozott (enyhé szólva). Mindegy azért jó volt látni, hogy cap bedobja Alexet és Mutut is ezzel felvállalva azt a kockázatot, hogy mégnagyobb verésbe is belaszaladhattunk volna, hogyen -gyakorlatikag- Thuram és Cannavaro védekezzet mindenki más pedig próbált támadgati, próbált! Az első valamire való Juventus lövésig a 61. percig kellett várni, hát nem kapkodták el a fiúk. Ezenkívül sem volt sok helyzetünk ,de legalább a zépítőgól sikerült Treznek begyötörnie. No mindegy a Bayern ellen javítani kell, nem lesze egyszerű de bízom benne, hogy sikerülni, fogy és végre úgy játszik a csapat ahogy maximálisan tud.
    Annyit még hozzátenné, hohy nem lepnék meglepve a bertini sporttárs az intenzív osztályon éberende, mert egy-két basebball ötős fiatalember az ejj lepe alatt elkapta, mondván ilyan szar játékvezetés már rég látott. IOgaz ami iag rettentő gyenge volt, hibáit felsorolni is hossazbb lenne mint ez a hozzászólás...."
  • Barni
    ebben igazad van
    mikorra épül fel?
    remélem akkor is jól fog védeni
  • Breki33
    hát igazság szerint kva mérges vagyok Kaka-ra

Szegény Buffon nézheti ezeket a meccseket.

Előtte talán élete formájában védett.
  • Barni
    na jó azért azt ne várd el...
  • Breki33
    reméljuk

mert ő sem egy Juve szintű kapus

ha van bennük becsület Dida-t adták volna .......
  • gercse
    ok, tudom, de mégis megszakadt egy sorozat, de mi lett volna ha Buffon....
    mindegy, Abbiati Bayern ellen lesz már nem?
  • Breki33
    énis

de simán vezetjük a bajnokságot

De a Bayern meg kell verni.
    Bilan ugyis bukik
  • gercse
    Már alig várom a visszavágót,amikor már (remélhetőleg) Buffon áll a kapuban
  • BADE
    Mától új Chimenti új neve Bhementi!
  • Breki33
    beállnak védekezni
  • Breki33
    Egyértelmű, hogy nem
  • nagy hős
    Kár hogy kevés van hátra, nem érdemli meg a bilan ezt a 3 pontot.
  • Breki33
    namég kettőt

ez nem potya volt
  • Breki33
    A mecs gólja
  • Breki33
    góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóll
  • Sheva
    4 csatáros játék nálatok?