-
itt egy vélemény egy másik fórumról, azthiszem ő összegzi a legjobban
"Így a legszarabb kikapni, amikor az ellenfél (jelen esetben a Milan) ugyanolyan szarul játszik, mint a kedvenc csapatunk a Juventus, mert az az igazság, hogy milan sem volt jobb, csak szerencsésebb. Úgy gondolom, hogy az első gólig kiválóan játszottunk, aztán jött Seedorf gólja -amiben azért Chimenti is benne volt- és elrontott mindent, a mián megnyugodott mi meg nem tudtuk játszani az addigi játékunkat. Aztán jött Kaka demoralizáló gólja. Ekkor már tisztán látszott, hogy itt esélyünk sem lesz, a 3. gólra rátérni is felesleges, mert szerintem ezt akármelyik kapus a világon megfogja amelyik nincs berúgva... Apropi kapuskérdés: Abbiati miért nem játszott? A kispadon ült, tehát nem volt sérült, nyilván berlusconi keze van a dolgoban... Sokat vitatkoztunk, hogy nem lett volna-e érdemes Bonnefoit bedobi a ményvízbe, igaz, hogy még nem védett serie a-s meccsen, dehát kitudja, Chimentinél biztosan nem lett voltna rosszabb. Ráadásul, hogy a milan ellen debütálhat nyilván feltunningolta volna a produkcióját.
A második félidőben szerintem még szarabbak voltunk, igaz itt legalább rúgtunk egy gólt. Szinte már könyörögtem capellonak, hogy hozza már le nedevedat aki szerintem nagyon gyenge volt, igaz a mások oldalon futballozó camoranesi sem brillírozott (enyhé szólva). Mindegy azért jó volt látni, hogy cap bedobja Alexet és Mutut is ezzel felvállalva azt a kockázatot, hogy mégnagyobb verésbe is belaszaladhattunk volna, hogyen -gyakorlatikag- Thuram és Cannavaro védekezzet mindenki más pedig próbált támadgati, próbált! Az első valamire való Juventus lövésig a 61. percig kellett várni, hát nem kapkodták el a fiúk. Ezenkívül sem volt sok helyzetünk ,de legalább a zépítőgól sikerült Treznek begyötörnie. No mindegy a Bayern ellen javítani kell, nem lesze egyszerű de bízom benne, hogy sikerülni, fogy és végre úgy játszik a csapat ahogy maximálisan tud.
Annyit még hozzátenné, hohy nem lepnék meglepve a bertini sporttárs az intenzív osztályon éberende, mert egy-két basebball ötős fiatalember az ejj lepe alatt elkapta, mondván ilyan szar játékvezetés már rég látott. IOgaz ami iag rettentő gyenge volt, hibáit felsorolni is hossazbb lenne mint ez a hozzászólás...."