44078
-
#5283 -
#5282 -
#5281 -
#5280 -
#5279 -
#5278 -
#5277 -
#5276 grat neki, remélem folytatja remeklését és továbbra is iylen jól védekezik -
#5275 Canna a hónap legjobbja!
-
#5274 elképzelhető :D -
forzajuve #5273 ez a Deisler dobozos nagyon odab*sz :DDDDDD -
#5272 -
#5271 tavaly elött nem?:D(tavaly ilyen udvari bolond mezük volt :DDD) -
#5270 tavaly a Sienanak is ilyen volt:) -
#5269 ja,
most nézem csak, baresz meze van az ascolinak :DD
-
#5268 kis szerencse hogy a milannal mostanában nem játszunk -
#5267 ú ne is mond, így is ha visszatér nagyon kell majd vigyáznia magára, mert egyesek lehet arra pályáznak majd..... -
#5266 és azon a 2 meccsen is nevetséges gólokat kaptunk: potya,pontrugás,talált gól -
#5265 gondolj bele mi lenne ha megint egy félőrült megtaposná a nem teljesen egészséges vállát -
#5264 ja végülis érthető, nehogy "visszasérüljön",mert az nagy érvágás lenne,igy is az volt,
de ahhoz képest jól kihúztuk nélküle,2 vereség mindössze, akkor mi lesz majd ha ő véd...:D -
#5263 nem kockáztatnak -
#5262 de ha teljes értékű edzést végez akkor???
formába kell lendülne vagy mi? -
#5261 teljes értékű edzésmunkát végez
november vége-december eleje -
#5260 tényleg fasza képek,
on
Hallani arról valamit hogy Buffon mikor tér vissza? -
#5259 igyis érthető, de én inkább természeti adottságokról, hangulatról beszélek
meg arról, hogy szebb részek vannak mint Horvátban és mégsincs olyan tömeg és árak. Szolgáltatások színvonal viszont igen.
Érdemes megnézni itt a képeket azokról amikről beszéltem
klikk
Ezzel kapcsolatban továbbiakban oda írjatok, itt térjün vissza. -
#5258 én is beleolvastam amit irtok,
szerintem ezek az országok amiket írtok jobban fejlödnek magukhoz képest mit a mi országunk. ennek köszönhető talán hogy Brekinek is tetszenek,
valószinű hogy le akarják magukról seperni a balkánozást, és ez még nagyobb motivációt adhat nekik, mindegy én nem voltam még arrafelé soha
Svédországban viszont voltam(mondjuk végig csak autóval utaztam)és az egy más világ, az bitos
ON -
#5257 Breki vagyok ugye
Én befejeztem úgysem érti meg.
Sztem nem én, hoztam szégyent, csak irritálnak az olyan
embereket akik képtelenek beismerni, hogy tévedtek, pedig látszik, hogy fogalmuk sincs a dolgokról, és hozzák az egyre nagyobb hülyeségeket.
Szval nem akarok itt több balkánizást !!! -
#5256 Hja, breki ne hozz ránk szégyent :) -
#5255 ráadásul a Házigazdával az élen:) -
#5254 Jó lenne, ha nem offolnátok ennyit pls :) -
#5253 Tudom a Nosztári híd és társai, de szvsz ez sem változtat a lényegen, ami a bosnyákokról szólt akik 1 szegény országban élnek ahol a nép 75% munkanélküli, és ezen nem változtat az, hogy de van 1 szép tenger partja... Csak te ide elkalandoztál értelmelenül.
Hű nézzük csak áhh boccs tényleg van 1 ilyen, legmagasabb hegy, leghosszabb folyó és áá itt is van a legszebb tengeröböl, no comment... Ez te komolyan gondoltad, hogy ilyenek vannak a világon, hogy a legszebb tenegeröböl és az xy? Ez tök szubjektív. Szal ne oltásl már, hogy ez olyan alap dolog, miért neked ennyi erővel van fogalmad holvan a spanyolok legmagasabb hegye??? Ezt én is csak azért tudom mert ott jártam és ez 1 tudatos dolog nem 1 olyan mondva csinált, hogy szvsz legszebb arborétum és társai. Te ott jártál neked ez tetszik ennyi... Alapvetően idióta felvetés volt sry...
1ként ha kicsit ésszerűbben fogalmazol és 1 rendkívül szép öbölnek hívod bevallom úgy sem tudom mert így ennyire komoylan nem figylek/tanuok ezekből az érdektelenebb országokból mint pl Bosznia vagy Grúzia. -
#5252 hajjaj mi volt itt :D -
#5251 Igen illene tudni mivel olyan büszke voltál a földrajzodra
A Kotori öbölről beszélek egyébként ami a világörökség része és a világ egyik legszebb helye.
Nemvolt semmi para ezt azok terjesztik akik hallomásból tudják és még a közelében sem jártak.
Legalább most vedd a fáradságot és nézd meg az utazás fórumban leírtakat.
Sveti Stefán mert róla van szó
klikk
hirességek lakhelye nagyon sok sztárnak van ott villája amit ha pár euroért beengednek megis lehet nézni kivülről.
Szval nem tudom miért lenne erős. Azért mert te még nem halottál róla.
Talán nézz már utánna legalább most...
"Sveti Stefan - a középkorban híres erõdítményt építettek itt, amely a törököktõl és a kalóztámadásoktól védte a partot. Híres lakói közül csak néhány. Claudia Shiffer, Madonna, Sohpia Loren, Silvester Stallone, Bruce wiilis. és Sveti Stefan. Az egykori halászházak mára szinte kivétel nélkül magánkézben lévő elegáns villákká alakultak át. A félszigetre belépőjegy váltásával sétálhatunk be, a házak, parányi kertek, teraszok és csillogó vizű medencék között gyakorlatilag egyetlen útvonalon tudunk körbejárni, hiszen lépten-nyomon kis táblák figyelmeztetnek: magánterület! "
Ha meegnéznéd a képeket megértenéd miért.
Szval megint gazdasági helyzettel meg előállított javak összértéke-vel jössz miközben fogalmad sincs a valós dolgokról
Szval zárjuk le már ezt itt please teis jobban jársz, nézz egy kicsit jobban utánna a dolgoknak máskor
-
#5250 Hát a lolt most vissza adom:)
"tavalyelőtt is a teáltalad balkánnak nevezett rész egyik legszebb helyén nyaraltam ahol európa legszebb tengeröble van."
Ebből aztán tényleg tudni kéne hol is nyaraltál, nagy gratuláció neked, és mélységes megvetéssel kérek bocsánatot, hogy nem találtam ki mire is gondoltál:PPP
Figy ha neked ez kell és nem para az sok utazás azokon a helyen tegyed.. Csak ne hirdesd miylen jó is ott minden, mert képzeld arrafelé nekem is járrtak ismerőseim és már odejutni nem1szerű, ott Bsozniában már főleg mennek a lehúzások a nagy szegénység miatt.
EZ a Bruce Willis és társai valld be kicsit erős:)
NEm tudom elhinni, hogy Boszniában van a nyaralójuk, tudni illik ezkek az amberek elég kényesek, Szicíliánál és Ibizánl semmi pénzért nem mennének lejjebb és hát kinek ha nem Boszniának az 1ik legsazrabb az infrastruktúrája európában a kis 750 dolááros GDPjével és a 70%os munkanélküliségével, legyenek akármilyen aranyosak szorgalmasok. -
#5249 Amúgy elárulom Balkánnak ezeket az oszágokat nevezik
Bulgária
a Balkán északkeleti részét Aszparuk bolgár kán hódítja meg. (A bolgár eredetileg bolgár-török nép
870 körül – a bolgárok elszlávosodtak és felveszik az ortodox kereszténységet.
Horvátország
Szerbia
Bosznia-Hercegovina
Montenegró
Albánia
-
#5248 lol ezt most szivtad
Kezdjuk az elején
Tavaly nyáron boszniában nyaraltam ugyanis ott van az a hires öböl amit illene tudni :-)))))
És fantasztikus hely aki ott járt azok többsége visszavágyik és mindenkinek ajánlja. Például sokkal szebb még Horvátországnál is és van olyan hely egy szigeten ahol világsztárok laknak Stallonétól kezdve Bruve Willis-ig.
Talán nem véletlenül.
Másik meg, nem gazdasági helyzetről volt szó, te az ottlévő embereket szóltad le ezzel a tudatlan balkánizással.
És nem anyukám nagybátyjának a felesége a tolmács hanem egy lakásban élek a tolmáccsal P
És nem hallomásból tudom hanem általában meghivott vagyok.
Románia meg úgy jött a képbe hogy szerbia bulgária törökország bulgária románia volt a tervezett utvonal az idén és mikor átértünk Romániába kezdtük azt érezni, hogy a balkánon vagyunk, persze ez Constanza-ra és nem a magyar részre vonatkozik. És elárulom tudom milyen messze van boszniától hiszen 3000 kilométert utaztunk.
De én ott voltam és nemcsak dumálok. -
#5247 És azt tudtad például, hogy Bulgária akkora szarban van, hogy muszályból kell működtetnie életveszélyes állapotú atomerőműveket? AZ európai unio már több éve könyörög, hogy állítsák le, de akkot külföldről kéne venni az áramot és összeomolna a gazdasága Bulgáriának. Na mind1. 1ként nem tudom miért jött most így elő Bulgári, Románia meg főleg, mert ugye tudom hogy az 1 ritka csóró hely, de az seholse a balkán. Ezek a helyek elárulom elég messzire vannak Boszniától.
És akkor az anyukád nagybátjának a felesége tolnács és neki mesélnek a szerbek meg a horvátok??? Na de kérem akkor ezeket maga is csak hallomásból tudja nem de???
Na ennyi...Boszniába voltál-e már? Nem ajánlom. -
#5246 Akkor remélem lezárhatjuk ezt a balkánozást -
#5245 Elárulom nemcsak a tengerparton voltam
és nem könyvekből és hallomásból tudom a dolgokat
Az emberek udvariasak kedvesek és meglepően sokan tudnak angolul.
Nagyon olcsó viszont szinvonalas. Persze Románia más tészta.
Szófiában aludtunk két napot de kb 10-15-öt nagyvárost végignéztünk, ezenkívül
tavalyelőtt is a teáltalad balkánnak nevezett rész egyik legszebb helyén nyaraltam ahol európa legszebb tengeröble van.
Mondjuk elég rálátásom van a dolgokra mivel a családban van egy tolmács és soxor fogadunk Horvát, vagy Szerb csoportokat.
-
#5244 Jó akkor annyit, hogy Földrajzból érettségizem, meg amúgy is 5ös vagyok belőle és sok helyen jártam már, szóval tájékozott vagyok. Szal tudom Bulgáris és társai gazdasági fejlettségének a szintjét és egéyb dolgokat. Bulgáriának a valmire is való helye vagyis a tengerpartja az teljesen küldöldi kézben van szóval ennyit róluk. Az, hogy szép részek vannak azt 1általán nem cáfoltam, de attól pusztán, hogy szép 1 hely nem lesz jó a turistának, fontos a kiépített insfrastruktúra és a helyi lakosság színvonala is. És stb....