44078
-
#5363 br digók meghülyültek
-
#5362 Helyes-helyes, ott akarom látni a 2006os VBn:) -
#5361 Alex ma minden vvalószínűség szerint kezd a hollandok ellen -
#5360 gyerünk Gigi!
-
#5359 nagyon nagy video :D
MAGGIO 5
Piangi
Bastardo
Piangi!!!
[/quote] -
Etelkozi Vata #5358 Én inkább a középpályán aggódom. A Nedved korszaknak úgy tűnik, vége, Camoranesi pedig nagyon rapszódikus. Emerson és Vieira jók, de már erősen 30 körüliek. És nem látom az alternatívákat a posztokra. Egyedül Mutu van, de csak a bal oldalon, többnyire. Egy ilyen Cristiano Ronaldo szerű gyerek kéne, aki mindkét oldalon egyformán jó és még fiatal is. Vagy Robben (de ő jó helyen van a Chelsea-ben!). Akárhogy nézem, a cserepad rövid és gyenge. -
#5357 igazad van,ráadásul pár évig még nem is kell ezen gondolkodni -
Etelkozi Vata #5356 Nem hiszem, hogy ez probléma lesz. A Juve mostanában jó üzleteket csinált, mindíg ügyesen kitermelte az átigazolásokhoz szükséges pénzeket, és végeredményben a világ bármely játékosa számára vonzó csapat. Mármint odamenni játszani. Erre a legjobb példa Vieira. Szóval, ha csatár kell majd, akkor jönni fog. És szerintem Capello személye is biztosíték erre. -
#5355 jöhetne, de egyszer sajna ki fog öregedni Del Piero is...:(((
és kell majd valaki a csapatba ha már ő nem lesz(Trez, Ibra nem elég, Mutu meg Zala gyengék) -
#5354 istenments, ha DP benne van a formába úgyse kell más...
Úgyértettem a kis Alex!!! -
#5353 jah, pl. Gila -
#5352 Éljen sokáig!!!
Már jöhetne a trónörökös:PPP -
#5351 Úgy néz ki megegyeztünk Maxwellel és DE Jonggal akiknek lejár majd a szeződésük az Ajaxnál! két iszonyat tehetséges védő,nagyon nagy lenne ha megszereznénk őket -
#5350 Patrick Vieirának is megjelent az önéletrajzi kötete, és ahogy lenni szokott az ilyen "művekben" kiosztja néhány volt játékostársát, illetve ellenfelét. Ruud van Nistelrooyt például csalónak és gyávának bélyegezte meg a volt Arsenal középpályás.
"Ruud van Nistelrooy csaló és gyáva alak, aki nem riad vissza semmitől, még attól sem, hogy becsapjon másokat." - írja Vieira a könyvében. "Mindenki azt hiszi róla, hogy milyen jópofa fickó, én viszont sokszor a kurva anyjára gondoltam... Angliai pályafutásom tele van olyan esetekkel, amikor összetűzésbe keveredtem vele, egy idő után pedig nagyon elegem lett belőle. Egyszer megütötte Ljungberget és lekönyökölte Laurent-t is, csoda hát, hogy ki nem állhatom?! Nagyszerű játékos, de nekem elegem lett belőle!"
Angliai információk szerint Ruud van Nistelrooy fontolgatja a fenti mondatok után, hogy bíróságon kér elégtételt az egykori Arsenal játékostól. -
#5349 Ma van ALEX születésnapja!
ÉLJEN MINDÖRÖKKÉ! -
#5348 hát Ibra az első félidőben keékkötője volt a támadásoknak, aztán viszont egyszer villant.
DE pont ezt mondom mi ilyen gólokat lövünk a Milán meg olyan semilyen begyötört kapushiba, egyébb potya stb.
ÉS nem egy csodálatos gólunk volt lásd korábbi BL meccsek, Milán ellenin is a mi gólunk volt a legszebb Bayern ellenek se voltak semmik. -
Etelkozi Vata #5347 Megnéztem este az összefoglalót, és azt kell mondjam, hogy amit abból láttam, azzal nagyon elégedett voltam. A kommentátor is megerősítette, hogy oktató focit játszott a Juve ráadásul tényleg szép gólokkal. Azért a Livorno most nagyon erős középcsapatnak számít, tehát ez egy jó eredmény volt. Ha Ibrahimovics a játékkal mindíg ennyit foglalkozna (jaj,az a csel az első félidőben, amit a 16-os előtt csinált!!!!), már rég ő lenne a legjobb csatár a világon. Így csak egy sárgalaphalmozó zseni! :) -
#5346 Most néztem meg a gólokat, jól láttam, hogy DP futot, ráadásul gyorsan, sőt régi önmagához képest sprintelt??!!:))
Na kérem szépen lesz itt valami, ha így megy tovább:) -
#5345 Inkább frissítsd az eredményt:P -
#5344 Hasonlóan vélekedem éni, viszonmt azt vettem észre hogy hatalmas gólokat lövünk amik egyes emberek zsenialításából adódik kezdve Trez-től, Del Piero-n át Imrba-ig (Akit bár rajongásig szeretek sosem tudom pontosan hogy kell írni)
Szemben a Milán elég potyagólokat lő viszont jobban nyomás alatt tartva az ellenfelet. Kivéve a nemzetközi porondot P -
Etelkozi Vata #5343 Elismerem, Camoranesivel túlzottan kritikus vagyok, túl rapszódikus, néha csodálatosan játszik, néha meg botrányosan. Mint a Bayern ellen (igaz csereként nem könnyű felpörögni, de azért küldték be, hogy segítsen!).
A tavalyt úgy értettem, hogy a végén buktuk a Bl-t, és bajnokság is necces volt, bár Milánóban szépen vertük a "döntőn" az AC-t. De a csapat ugyanolyan, mint tavaly, egy új játékos a csapatban (igaz, nagy erősítés), szóval, tartok tőle, ez idén kevés lesz. Ne legyen igazam!
Blasi nem jobbhátvéd, Pesotto hosszútávon nem megoldás, Zambrotta (sokkal)inkább balos, mint jobbos (baloldalon a világklasszis, jobb oldalon közepes), Zebina nem Juve szintű jétékos, több meg most nem jut eszembe. Thuram lehetne jobbhátvéd, de gondolom, nem bontják meg a belső kettőst (bár lehet, hogy kellene). Igaz, Kovac sem ebbe a csapatba való.
Nedved - egyetértettünk. -
#5342 Amit Camoval kapcsolatban írtál,az enyhén barokkos túlzás volt
az meg hogy ugyanolyan mint tavaly...hát legyen eltudnék viselni idén is egy bajnoki címet
a Milannal meg nem kell foglalkozni, játszanak szépen,lőjjenek 1000 gólt náluk többször csúsznak be kiscsapatok elleni hibák mint nálunk
jobbhátvéd már évek óta kritikus pont egyet értek,de igazolni télen nem fogunk,mivel úgy gondolják hogy van 3-4 jobb hátvéd a keretben akkor minek
Nedved pótlásán meg sajnos tényleg el kell kezdeni gondolkozni,hozzászoktunk az aranylabdás formájához, és sajna már nem hozza azt. de én örülnék nagyon ha még maradna -
Etelkozi Vata #5341 Azért a Bayern ellen 15 perc alatt több kárt csinált, mint a többiek az egész meccsen együttvéve.
Amúgy szerintem nem túl meggyőző a Juve, ugyan olyan mint tavaly, az peedig nem sok jót sejtet. A Milán most jól focizik, simán nyeri a meccseket, a Juve nyögdécsel. Ez a bajnokság nehezebb lesz, a Bl-ről már nem is beszélve.
Meg kéne már egy jobbhátvéd (és most nem Zebinára gondolok).
Még egy vitaindító: a Nedved érának (sajnos) úgy látszik, vége.
Mit gondoltok? -
#5340 ez tényleg fura, bayern elleni meccsen is csereként állt be és le is cserélték és most szintén -
#5339 Akartam kérdezni mi lehet vele
Gondolom nem CApello csinálja -
#5338 Grat a fiúknak,szép volt:)
a gólok is faszák voltak,örülök hogy mindhárman betaláltak
Camo meg meg van bolondulva :S
következő meccs a Roma ellen lesz,kemény derbi várható -
#5337 De kezd már elég uncsi lenni ez.
Szval hidd el ha a kedvencem lenne elismerném.
Pl a vállogatottban abszolúz nem érdekel mit csinál.
A kedvenceim meg a vállogatottban is érdekelnek.
Mivel ugye ez az olasz vállogatott.
De nem fogok magyarázkodni hidd azt csak hagyjár már békén az elméleteiddel PP -
#5336 Ez a mániád
DDehogy szeretem jobban
Csak nem utálom elfogultan mint te.
Én akiket szeretek szoktam pont legjobban kritizálni.
Nem mindenki elfogult. -
#5335 Igen de ez esetben mivel 2őt felsoroltál a 3. maradt csak.
Aha bemeséled magadnak ezt. De most komolyan ha megnéznéd a hozzászólásaid, mind1ikben csak Zlatan van, vagy nem a fociról szól. Ezzel nincs gond, csak akkor ismerd már el, hogy jobban szereted őt mint többi, (ezt nem csak én vettem észre). -
#5334 Sztem kicsit kevered, én a harmadikról beszéltem.
És direkt az ilyen elfogultak miatt -
#5333 Na tessék és akkor ki is az elfogult?:D
2 gólból csak Zlatan nevét lehet olvasni a 3.ról meg szósem esik mert gondolom ahhoz nem volt köze:P
Most ez nem belekötés:) -
#5332 Zlatan mesteri indításából P
Az első gól sem volt semmi -
#5331 Tessék
http://www.vercotti.freeweb.hu/juve-livorno.wmv -
#5330 majd golokrol tud valaki berakni videokat? -
NiGhTM4R3 #5329 Cannavaro-nak is van vmi hasonló, csak az hosszabb. Sztem jól mutat! :)
Egyébként grat a Juvénak, síma győzelem. Egyébként Del Piero megint nem volt kezdő, de megint rúgott gólt. Eszméletlen az ürge. -
#5328 Cool szép volt fiúk!!!!
Már régóta érdekelt, mik azok a számok vagy betűk vagy tuggya a halál valamik az Ibra alkarján? Nekem mindíg a koncentrációsmtáborokat juttatja eszembe. -
-
-
#5325 cép, grat! kellett...nekünk;-) -
#5324 3. Gól szerzője: A. Del Pierro! :)