44078

ibogldrc.jpg

• Csacsi
    Ott volt camoranesi...Ő is fölérúgta hasonló helyzetből. És ott volt Emerson...az övét meg kivédte Kahn. Szóval amiket mondtál arra nekünk is volt válaszunk.
  • Breki33
    Azért jó lenne tudni mi van Thurammal
  • Kaplan
    Vagyok annyira inteligens, hogy hagyjam a picskumateba őket :P
    Hadd mondják....
  • Barni
    sajnos ott van az a feltételes mód...
    de kellett lehet ez a vereség hogy felébredjünk!
  • BADE
    azért 1 játékos hiányát nem szabadna ennyire megéreznünk!
  • Barni
    szerintem nem is igazán a védelemre fogható, hanem inkább ahogy a bayern átjött a középpályán, persze azért a védelem sem állt a helyzet magaslatán
  • Kit--Kat
    Szerintem kezdjük ott, hogy alapból a védelmünk tiszta szar volt, tovább ne is menyjünk...
  • Barni
    hát ja, amit belerúgott abbiatiba, meg amit fölé rúgott hát azokat egy jó formában lévő csatár berúg 10-ből 9szer
  • Kit--Kat
    Nem tudom te milyen meccset néztél, de ha 1 rendes csatár játszik Makay helyén 5-1re vertek volna minket meg...
  • Barni
    az első gól amit abbiati betérdelt a bíróban elakadt labdával kezdődött, a nagyon megverjük az túlzás, de remélem azért nyerünk. ja és vieira tényleg nagyon hiányzott.
  • BADE
    az hogy nagyon megverünk egy csapatot kétlem,vagyis addig biztos,amíg az a taktika,hogy lövünk egy gólt aztán visszaállunk
  • BADE
    kérdezd meg a haveroktól,hogy a csapataik hogyan vitézkednek a bajnokságban...
  • Csacsi
    Ha Buffon véd 1:1-re jók lettünk volna :D

De félre a tréfát. Ibrahimovic szar napot fogott ki, de van ilyen. Del Piero egy nagy rakás szar volt, semmit nem csinált. De ugyanez igaz a többiekre is. Vieira nagyon hiányzott. Viszon a helízeteket nézve nem voltunk rosszak. A Bayern rugott két gólt abból az egyik szöglet volt.....ott elaludtunk a másikról nem is beszélek...Buffon "levette" volna mellel. Mezőnybe iszonyatosan szarok voltunk, de szerintem egyáltalán nem volt annyival jobb (helyzetekben) a Bayern, hogy kikapjunk.

Remélem otthon nagyon megverjük a Bayernt.

Forza JUVE.
  • Barni
    ja énis ettől tartok, bár a manchesteres egy rohadt szót ne szóljon...
  • Kaplan
    Hááát nagyon. Most majd hallgathatom a sok balfasz milános, interes, manchesteres haverom hülye szövegét... De én legalább nem vagyok annyira elvakult, hogy állandóan csak istenítsem a csapatot : én kitudom mondani , hogy ma SZAROK voltunk!
    Ezek meg minden szarra ráfogják ha kikapnak....
  • Barni
    na hát ez gáz volt, de azért örültem volna ha del piero belecsúsztat a végén
  • BADE
    Mi a farok volt Ibrával?Szinte az összes labda elpattant tőle,egyet sem tudott lekezelni,eddig ezzel nem volt gond!Elég gyík módon játszottunk sajna...
  • Kaplan
    ...Ilyen fos Juvét még életemben nem láttam.
    Hol vannak az egyéni Ibra villanások , hmmm?
    Későn jött a szépítés....
    Abbiati NO COMMENT!
  • Kit--Kat
    húúúú és az a csúsztatásssss kellett volna már....
    csak azt nemértem miért nem jáccottunk ma rendesen?!
  • Breki33
    Na gyerünk egyenliteni

szép volt Ibra
  • McFrost
    ....úristen..........
  • Breki33
    Eléggé hiányzik Vieira, de semmi gond.

Otthon elintézzük őket és simán továbbmegyünk.
  • Kit--Kat
    Jaa
  • BADE
    végre félidőben cserél Cap!ez jó!
  • BADE
    a nagy taktikus Capellot kérdezd,eddig nagyon faszak taktikával küldte pályára a csapatot!
  • Kit--Kat
    De most komoylan ki vagyok, há Alex jó formában van mérnem lehet 100 meccsből legalább 1x kezdő?????
  • BADE
    elég jól nyomjuk...
  • Kaplan
    Ajajajaj.
    Ezt most probléma.
    Hol vannak Ibrahimovic villanásai????? Jajj.. :P
    2-0 sztem ha összekapjuk magunkat meglehet a 2-3
  • Fyrex
    félidő
    Bayern Munchen-Juventus
    2:0

32' Deisler
    39' Demichelis
  • Barni
    megőrülök...
  • Fyrex
    2-0...
  • Sheva
    hát most letagadom
  • McFrost
    A Ti kapusotok!
  • Sheva
    Abbiati
  • Breki33
  • Fyrex
    Az EA bejelentette, hogy lesz Fifa Street 2, és most már PC-re is megjelenik, ellenben az első résszel (a többi megjelenési platform: PlayStation2, Microsoft Xbox, Nintendo GameCube, PSP). Az első részről már többször írtunk, ugye a játék a különböző utcai foci-stílusokat dolgozza fel. Több, mint 300 top játékos és 20 válogatott csapat lesz benne. Négy a négy ellen kell játszani, rengeteg új cselt, trükköket és mozgásokat raknak bele. Már elérhető a játék hivatalos honlapja is.
  • Fyrex
    már ottis van a lábad között...
  • Fyrex
    nah 2-0 lessz ide a bayern ellen sztem :P
  • Kit--Kat
    Éjjáó Capello szopj le ha nem Alex kezd:)))
  • Breki33
    najó ebbe nem megyek bele