44078
-
#4961 Ott volt camoranesi...Ő is fölérúgta hasonló helyzetből. És ott volt Emerson...az övét meg kivédte Kahn. Szóval amiket mondtál arra nekünk is volt válaszunk. -
#4960 Azért jó lenne tudni mi van Thurammal -
#4959 Vagyok annyira inteligens, hogy hagyjam a picskumateba őket :P
Hadd mondják.... -
#4958 sajnos ott van az a feltételes mód...
de kellett lehet ez a vereség hogy felébredjünk! -
#4957 azért 1 játékos hiányát nem szabadna ennyire megéreznünk! -
#4956 szerintem nem is igazán a védelemre fogható, hanem inkább ahogy a bayern átjött a középpályán, persze azért a védelem sem állt a helyzet magaslatán -
#4955 Szerintem kezdjük ott, hogy alapból a védelmünk tiszta szar volt, tovább ne is menyjünk... -
#4954 hát ja, amit belerúgott abbiatiba, meg amit fölé rúgott hát azokat egy jó formában lévő csatár berúg 10-ből 9szer -
#4953 Nem tudom te milyen meccset néztél, de ha 1 rendes csatár játszik Makay helyén 5-1re vertek volna minket meg... -
#4952 az első gól amit abbiati betérdelt a bíróban elakadt labdával kezdődött, a nagyon megverjük az túlzás, de remélem azért nyerünk. ja és vieira tényleg nagyon hiányzott. -
#4951 az hogy nagyon megverünk egy csapatot kétlem,vagyis addig biztos,amíg az a taktika,hogy lövünk egy gólt aztán visszaállunk -
#4950 kérdezd meg a haveroktól,hogy a csapataik hogyan vitézkednek a bajnokságban... -
#4949 Ha Buffon véd 1:1-re jók lettünk volna :D
De félre a tréfát. Ibrahimovic szar napot fogott ki, de van ilyen. Del Piero egy nagy rakás szar volt, semmit nem csinált. De ugyanez igaz a többiekre is. Vieira nagyon hiányzott. Viszon a helízeteket nézve nem voltunk rosszak. A Bayern rugott két gólt abból az egyik szöglet volt.....ott elaludtunk a másikról nem is beszélek...Buffon "levette" volna mellel. Mezőnybe iszonyatosan szarok voltunk, de szerintem egyáltalán nem volt annyival jobb (helyzetekben) a Bayern, hogy kikapjunk.
Remélem otthon nagyon megverjük a Bayernt.
Forza JUVE. -
#4948 ja énis ettől tartok, bár a manchesteres egy rohadt szót ne szóljon... -
#4947 Hááát nagyon. Most majd hallgathatom a sok balfasz milános, interes, manchesteres haverom hülye szövegét... De én legalább nem vagyok annyira elvakult, hogy állandóan csak istenítsem a csapatot : én kitudom mondani , hogy ma SZAROK voltunk!
Ezek meg minden szarra ráfogják ha kikapnak....
-
#4946 na hát ez gáz volt, de azért örültem volna ha del piero belecsúsztat a végén -
#4945 Mi a farok volt Ibrával?Szinte az összes labda elpattant tőle,egyet sem tudott lekezelni,eddig ezzel nem volt gond!Elég gyík módon játszottunk sajna... -
#4944 ...Ilyen fos Juvét még életemben nem láttam.
Hol vannak az egyéni Ibra villanások , hmmm?
Későn jött a szépítés....
Abbiati NO COMMENT! -
#4943 húúúú és az a csúsztatásssss kellett volna már....
csak azt nemértem miért nem jáccottunk ma rendesen?! -
#4942 Na gyerünk egyenliteni
szép volt Ibra -
#4941 ....úristen.......... -
#4940 Eléggé hiányzik Vieira, de semmi gond.
Otthon elintézzük őket és simán továbbmegyünk. -
#4939 Jaa -
#4938 végre félidőben cserél Cap!ez jó! -
#4937 a nagy taktikus Capellot kérdezd,eddig nagyon faszak taktikával küldte pályára a csapatot! -
#4936 De most komoylan ki vagyok, há Alex jó formában van mérnem lehet 100 meccsből legalább 1x kezdő????? -
#4935 elég jól nyomjuk... -
#4934 Ajajajaj.
Ezt most probléma.
Hol vannak Ibrahimovic villanásai????? Jajj.. :P
2-0 sztem ha összekapjuk magunkat meglehet a 2-3 -
#4933 félidő
Bayern Munchen-Juventus
2:0
32' Deisler
39' Demichelis -
#4932 megőrülök... -
#4931 2-0... -
#4930 hát most letagadom -
#4929 A Ti kapusotok! -
#4928 Abbiati -
#4927 -
#4926 Az EA bejelentette, hogy lesz Fifa Street 2, és most már PC-re is megjelenik, ellenben az első résszel (a többi megjelenési platform: PlayStation2, Microsoft Xbox, Nintendo GameCube, PSP). Az első részről már többször írtunk, ugye a játék a különböző utcai foci-stílusokat dolgozza fel. Több, mint 300 top játékos és 20 válogatott csapat lesz benne. Négy a négy ellen kell játszani, rengeteg új cselt, trükköket és mozgásokat raknak bele. Már elérhető a játék hivatalos honlapja is. -
#4925 már ottis van a lábad között... -
#4924 nah 2-0 lessz ide a bayern ellen sztem :P -
#4923 Éjjáó Capello szopj le ha nem Alex kezd:))) -
#4922 najó ebbe nem megyek bele