44078
-
#5003 ccc köszönöm :P
más egyéb?:D -
#5002 hát én P -
#5001 szóval szted kik fognak jól szerepelni? :P ne azt mondd hogy mindeki
akkor ugy kérdem ki lessz a nyerőember?:P -
#5000 óóó ték :P :D -
#4999 nekem se feltétlen kéne, csak mondom hogy jó lenne :P -
#4998 lehetne de nekem nem feltétlen kell :P
-
#4997 és miért ne lehetne egy négynullás győzelem? :P -
#4996 Nem kell nekem gólgazdag mérkőzés. A lényeg a GYŐZELEM!
-
#4995 nah szerintetek melyik játékos hogy fog szerepelni a lecce ellen?
jólenne végre egy gólgazdag mérkőzést jáccani :P -
#4994 Appiah gólja
http://www.antu.com/naklenx/2005-2006/fener_schalke/fener3schalke3.mpg -
#4991 biztos német a fogorvosa
de ezzel a játékkal nem érdemeltünk mást -
NiGhTM4R3 #4990 Gyros :D
Igazad van! Ők félrevezettek, Én meg elhittem. Ez van.
Ettől függetlenül sztem akkor is a Bayernnek fújt a görög genya :) -
#4989 Jó de akkor is rossz BAZZ. :P
-
#4988 Pedig az görög, nézd csak meg a nevét is, azt csúnyán benézték, kommentátor is mondta, hogy görög, a másik, hogy német bíró a BL-ben nem fújhat német csapatnak, ki van ez találva:)
Ráadásul valam Gyros vagy mi a keresztneve:) -
NiGhTM4R3 #4987 Kiszoptam az ujjamból bazz..
JuventusFC.hu
Bíró: Vasarras (német)
-
#4986 Én se értem Alex, hogy került jobbra:o -
#4985 az,nemtom honnan vette, -
#4984 "sztem nem volt fair h német volt a bíró.." akkor erről ennyit :P
-
#4983 de... -
#4982 Nem görög volt a bírói 4-es? -
NiGhTM4R3 #4981 Jah nagyjából erről beszélek Én is, a mentalitás. Nem pörögtek fel eléggé.. -
NiGhTM4R3 #4980 Bazz, ezeken a képeken mennyit lehet röhögni, tudnak pofákat vágni :)
Csalódás volt a meccs, azt vettem észre h nem is nagyon hajtottunk, kimentünk a pályára, majd vki rúg 2-3gólt azt le van tuva a meccs: "úgy is 100%osak vagyunk, ki ez a Bayern h megverjen" kb. ez volt.
Meg lehet nézni a Bayern focisták mennyit futottak, és a mieink mennyit futottak, sztem baromi nagy a különbség, sztem egyszerűen csak gyors volt a tempó és nem tudtuk felvenni az iramot.
Vieira nagyon hiányzott a csapatból, Buffonról nem is beszélve. Egyébként az első gólt kifoghatta volna Abbiati, de sztem a bíró is elég lúdas volt hisz róla pattant a Bayernhez a labda, akkor éreztem csak nekünk van ekkora pechünk h ebből gól is lesz..
Lehet kifogásokat keresni, de nem érdemes. Tegnap jobban akart a Bayern, és jobbak is voltak.
Sajnos a Juve mentalitása: "kimegyünk, azt vki rúg gólt azt nyertünk. Majd lesz vmi"
A bíró is eléggé a németeknek fújt, sztem nem volt fair h német volt a bíró.. -
#4979 miért a középpálya jobb szélére kellett behozni Del Pierot....
látszott hogy nem nagyon ment neki ott, sztem Mutunak és Del Pieronak egyszerre kellett volna bejönnie és megalkotni ugyanazt amit a messina ellen, Nedved jobb oldalra Mutu a helyére és Del Piero előre, mindegy...Chiellini sem volt valami nagy szám
nem baj, majd a visszavágón -
#4978 Capello nyilatkozata: "Az első 5 percben nagyon szenvedtünk a pályán de aztán a játék kiegyenlítődött és alig tudtak eljutni a kapunkig. Ma nem saját magunkat adtuk és hiányzott a tőlünk megszokott gyors reakció idő. Nem voltunk olyan jók és frissek mint az idény eddigi részében. A Bayern szerencsés volt, hogy egy felszabadítás közben a labda elakadt a bíróban és így Sebastian Deisler megszerezhette a vezetést.
A labda nagyon gyorsan csavarodott és Abbiati nem érhetett oda időben. Vannak olyan meccsek amikor minden összejön egy csapatnak és vannak olyanok amikor semmi, ma este semmi sem sikerült. Nagyon szomorú este volt ez Abbiati számára aki több nagy védést is bemutatott. Legjobban az bosszant, hogy nem láttam a Juventustól megszokott aggressziót.
A dolgok nem úgy alakultak, ahogy szerettem volna és nem tudtunk visszatérni a megszokott kerékvágásba. Legalább a meccs vége felé javult a játékunk, de a meccs során a Bayern magabiztosabb volt a légi csatáknál és ez volt a győzelmük kulcsa.
A Bajorok közül Demichelist emelném ki, aki nagyon sokat segített a középpályán és és fontos gólt szerzett.
Del Piero a jobb oldalon kapott szerepet, hogy aztán befelé törve utat nyisson Zambrottanak, ám sajnos nem voltunk képesek megvalósítani ezt."
Zambrotta és Emerson is megszólaltak a tegnapi meccs után.
Zambro: "Nem játszottunk elég elszántan az első félidőben és alig jutottunk el az ellenfél kapujához, ez pedig azért ven így mert az esetek nagy részében a németek értek oda a labdához. A szünet után jobbak voltunk de kétség kívül megérdemeltük a vereséget. Capello megpróbált váltani de a Bayen kaményen lezárt a középpályát mi pedig nem voltunk képesek hozni azt a formánakt ami megszokott a Juventustól. Ha valaki nem tudja 100%-os magabiztossággal járatni a labát az végzetes lehet ha ilyen képességű csapattal néz szembe. Capello nagyon mérges volt a mérkőzés végén, főleg a kezdeti hozzáállásunk miatt. Ezt mi is tudjuk, de van még időnk befogni a Bayernt.
Nem értem a labdához így Demichelis lövése meglephette Abbiatit. Ezek az új labdák néha nagyon furcsán tudnak csavarodni."
Emo: "Kemény meccs volt és nagyon pocsékul játszottunk. A Bayern stílusa nagyon hatékony a mi játékunk ellen és tegnap egyszerüen jobbak voltak. Nem a megfelelő mentalitással léptünk pályára és két elkerülhető gólt kaptunk a mérkőzés elején. Nagyon nehéz olyan csapat ellen játszani amelyik ilyen erős fizikai erőnléttel rendelkezik és a védelme is ilyen erős. Sajnálatos egy ilyen erős csapat ellen veszetni de az ember nem nyerhet örökké. Az egyetlen amit tehetünk hogy dolgozunk és elfogadjuk a vereség tényét, és gratulálunk a Bayernnek a győzelemhez.
Meglepő volt, hogy egy ilyen gyönyörű aréna ilyen rossz minőségű pályával rendelkezzen. Lehetelenség volt úgy passzolni, hogy a labda ne pattanjon fel. Elég sok időbe telt amíg megszoktuk ezt. Ze Robertoval is beszéltem és Ő mondta, hogy a pálya mindig ilyen. Ez nem lehet ok a vereségre de egyáltalán nem kedvezett nekünk."
-
#4977 reméljük minél elöbb felépül
összességében tegnap sem volt rossz sztem,és eddig ezen a gólon kívűl(amit megelőzött egy sérülés) egy rossz szavunk nem lehet rá -
forzajuve #4976 most nem akarom a milánóira rákenni a... a... szart :D de igazán felépülhetne már Buffon. -
#4975 A képekről pont az erölködés jön le
-
-
-
-
#4971 -
-
#4969 jaja,szinte ugyanaz a meccs volt
kimentünk a pályára lötyögtünk, semmi extra
mekkora lett volna ha kiegyenlítünk az utolsó percben :D -
#4968 ugyanígy vagyok én is
én csak gratuláltam nekik így legalább nem pattognak:D -
#4967 DEl Piero gólja
klikk -
#4966 Ennyi belefér ha megint 15 évig nem nyernek. -
forzajuve #4965 anyáááám! Ennyit még sosem közlekedtem hasoncsúszva, mint ma eddig. szar az ha sok Buyernes ismerőse van az embernek :) -
#4964 Ez a meccs tisztára a tavalyi Liverpool ellenire emlékeztetett.
Küzdeni kéne nemcsak kimenni a pályára és ezeket a meccseket simán hozni.
MOstmár látjátok miért voltam kiakadva, hogy Kaka sérülést okozott Buffonnak és még büntetést se kapott. -
#4963 Fizetések:
Sztem Zlatan hamarosan aláír egy újjat:)
Buffon 5 mln sino al 2010
Abbiati 2 mln sino al 2006
Chimenti 750 mila sino al 2006
Birindelli 1 mln sino al 2008
Cannavaro 4 mln sino al 2008
Pessotto 800 mila sino al 2006
Zebina 2 mln sino al 2009
Kovac 1 mln sino al 2009
Chiellini 1 mln sino al 2009
Balzaretti 450 mila sino al 2009
Thuram 5 mln sino al 2008
Zambrotta 2,5 mln sino al 2010
Vieira 5 mln sino al 2009
Blasi 2 mln sino al 2009
Nedved 5 mln sino al 2008
Camoranesi 2,5 mln sino al 2009
Emerson 5 mln sino al 2008
Olivera 1 mln sino al 2008
Giannichedda 2 mln sino al 2009
Trezeguet 5 mln sino al 2008
Del Piero 5 mln sino al 2008
Ibrahimovic 1,7 mln sino al 2008
Mutu 2,2 mln sino al 2010
Zalayeta 1,7 mln sino al 2008 -
#4962 nah ezt a meccset gyorsan el kell felejteni
sokkal jobb volt a Bayern,sehol nem voltunk
A középpályán olyan könnyedén vertek meg minket mint a csuda,Puma nagyon gyengén teljesített, pedig neki pont kettőzött erővel kellett volna harcolnia Vieira hiányzása miatt...
senkit sem lehet kiemelni
egyetlen pozitívum hogy Zlatan végre lövi a gólokat a Bl-ben
lesz még visszavágó össze kell szednünk magunkat
FORZA JUVE!