44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    ja azt kifelejtettem hogy a Tui a szálláshelyek 75%-át felvásárolta talán nem véletlenül
  • Breki33
    Ja a témánál maradva előtte három hétig olaszolszágban nyaraltam, Velenve, Verona, Padova szval van összehasonlítási alapom.
  • Breki33
    természetesen nem
    de pl Bulgária Magyarorsazághoz viszonyítva abszolút nem elmaradott
    sőt a tengerparton hatalmas fejlődések és gyönyörű szállodák épültek.

És a pénzed is sokkal többet ér, de nem akarok tovább itt offolni az utazás topicban szivesen mesélek.

Csak nem birom ha valaki ilyanokat kritizál akiket nemis ismer és leszólja őket.
  • gercse
    és csak szép része van?
  • Breki33
    És nem a hallomások alapján kéne itélni.
    Érdemes megnézni az utazások topicot milyen helyek vannak ott.
    Europa egyik legszebb része.

Szval elég volt a balkánizásból itt
  • Breki33
    Ezseigaz.

Aranypaton olyan hotelben laktam, hogy a hilton elbújhat mellette.

Szval nem kéne olyanról beszélni amiről fogalmunk sincs.
    Amúgy elárulom angol WC másmerre sincs.

Speciel amerre én voltam végig volt.
  • Kit--Kat
    Nekem elég annyi amit hallok/látok róla, és akik eljutnak ide hozzánk tőlük, ja és megkoronázva Tlatan mentalitásával kultúrálságával és viselkedésévek persze:))
    Szal nekem így elég belőlük ilyen messziről, akarna a halál oda utazni ahol még rendes wc sincs:P
  • Breki33
    nem ezzel van a probléma

hanem a pejoratív gondolkodással

úgy leszólni nemzeteket, hogy nemis ismered őket
    talán kis rálátással nem írnál ilyeneket

én tavaly is is idén is körbeutaztam azt a részt tudom miről beszélek
    sokan elcsodálkoznának dolgokon
  • Kaplan
    Nyugi :)
  • szabolcs17
    Baromi vicces.
  • Kit--Kat
    Így, hogy bosnyák jobban tetszik?:P
  • gercse
    majd a köv bl meccsen
  • bmffm856
    jó...hagyjuk...igazad van...:)...de azért engedtessék meg nekem (és nem csak nekem), hogy Alexet várjuk a kezdőbe Ibrahimovic helyett...:)...szerintem nem csak én vagyok ezzel így...:)Forza Fiorentina! Forza Juventus!
  • Breki33
    hagyjuk már ezt a balkáni szöveget......

• Kit--Kat
    Áhh a balkáni tehnikai tudásban sehol sincs hozzá, és hát nem is gólerős játékos szal...
  • bmffm856
    ehhez még annyit, hogy azért sem értem, h Del Piero mért a kispadot koptatja, mert szerintem Totti, Fiore és Toni mellett a legtechnikásabb olasz focista még harmincas évei elején is...persze vannak még jó olasz focisták, de ők szerintem kiemelkednek...ebből kifolyólag szerintem Alex van olyan jó mint a balkáni...szóval...nem értem...
  • bmffm856
    na a real egyébként az a csapat, amit azóta rühellek, amióta Juve drukker vagyok...:)...de ez a multinacionalitás tényleg közös vonás...sajnos...:(
  • bmffm856
    az mégrosszabb...:)
  • 9csöves9
    megértelek,bár én a JUVE-t szeretem,nem a nemzetiségét.tény hogy az lenne a legjobb ha minél több olasz lenne a kezdőben, de ez a modern labdarúgásban egy minden fronton végső győzelemre esélyes csapatnál nem lehetséges.ha körülnézel a többi olasz középcsapatnál ott is szinte az a helyzet hogy max 4 külföldi van a kezdőben

az össze vissza vásárlás meg csak azért jött ki belőlem mert a real madridhoz hasonlítottad hőn szeretett csapatunkat:)

SOLO LA JUVE!
  • Kit--Kat
    Hozzáteszem még északi sem, hanem 1 balkáni:)
  • bmffm856
    háááát...szíved joga...én is sok csapatot rühellek (pl.:AC Milan), de a Juvénak azért drukkolok, mert mondom...6 éves korom óta szurkolok nekik...a Fiorentinának pedig azért, mert Firenze a kedvenc helyem a világban, és ilyen formán a focicsapata a kedvenc csapatom...:D...amúgy tisztában vagyok vele, h a két klub rivális, de szerintem ez nem számít...mindkettőnek másért drukkolok, de mindkettőnek drukkolok...a többi, a körítés engem őszintén szólva teljesen hidegen hagy...
    ellenben abban nincs igazad, h a Fiorentina összevissza vásárolt...lehet, h sokat, de nem össze-vissza...a kezdőcsapatban 3-4 külföldi és 7-8(!) olasz van, ami a mai futballvilágban egy nagyon kicsit ritka (ugye a négy idegenlégiós: Frey, Ujfalusi, Jörgensen, és néha Bojinov)...míg a Juvéban már a kisgyerekkori kedvencem Alex Del Piero kispadra szorul egy ilyen tülökorrú szimulálós agresszív északi marha miatt (Ibrahimovic)...szóval...ez a bajom, h a Juve nem őrzi meg a nemzetiségét...nem úgy mint a Fiorentina, és nem úgy, mint a régi Juve, ahol Zidane-on, és Deschamps-on kívül nem emlékszem más légiósra...de ez már régen volt...mindenesetre, lehet, h furcsa, de én akkor is mindkét klubnak szurkolok, a többiről a véleményemet leírtam...Forza Fiorentina! Forza Juve!
  • gercse
    ja, az ilyen labdák marha rosszak, becsapják a legtöbb kapust,
    remélem nobóvember végére tényleg lesz már Buffon
  • 9csöves9
    a gól meg nem votl kapushiba, inkább védelmi hiba, hogy maradt ott két Bayern játékos Abbiati elött? aki védett(én nem) az tudja milyen nehéz fogni az ilyen labdákat,pláne úgy hogy elötte áll két támadó aki bármikor beleérhet
  • 9csöves9
    hmmnem értek egyet

a Fiorentina sztem össze vissza vásárol,úgy ahogy tavaly is és azelött is mielött kiestek

én speciel utálom a Fiorentinát,fel sem tudom fogni hogy szurkolhatsz egyszerre ennek a két csapatnak

Ma quale A?
    ma quale B?
    la fiorentina in serie C!!!
  • 9csöves9
    leírtam már máshova a véleményem,csak bekopizom

nah előszőr is grat a fiúknak,sztem jobbak voltunk bár a támadásaink most is hagynak kiváni valót maguk után.

a taktikáról: jó ez a 3-5-2 csakhogy ez a taktika csak akkor megvalósítható ha mindkét oldalon van egy Zambrottánk.Chiellini közel sem tudta azt a teljesítményt nyújtani,szerencse hogy Canna sokszor kitolódott balra,mert Chiellini nem tudott hátraérni.Hiába nevezik új Zambrottának én egyenlőre nagyon nem vagyok vele kibékülve.A félidőben én egy Chiellini-Nedved v. Camo cserét gondoltam,erre lehozza az egész jól játszó Alexet.Zlatan cselei az első félidőben sajna nem jöttek be,nem is csoda,olyanokat próbált amiket talán a Den Haag védői bevesznek,viszont egy világbajnok Lucio nem.A védelmünk sztem nagyon jó volt.Voltak ott is bosszantó hibák,de nagyon jól működtek,rendkívűl jól voltak feltolva.Sztem többször játszhatna ez a hármas középen.Főleg úgy hogy Camo jelenlegi formáját elnézve kell egy jobb kp.Vieira és Puma is nagyok voltak,Vieira gólpassza önmagáért beszél.No meg Trez 2 gólja is Zlatan rendkívűl nagy butaságot csinált,mondjuk sztem örülhetünk hogy csak a végén állították ki és nem egy korábbi utánrúgásért

Lubos Michel egyébként borzasztóan vezette a meccset,feleslegesen szétfújta a találkozót

Helyreállt a világ rendje,újra minden szinten első a JUVE
  • bmffm856
    úgy legyen!...de remélem jövőre majd a Fiorentina menetel a bl-ben, és a Fiorentinát üldözi m indenki a bajnokságban! Forza Fiorentina! Forza Juventus!

amúgy...egy személyes vélemény...én 6 éves korom óta Juve drukker vagyok...tehát 12 éve...de mostanában a Juve is elment abba az irányba, amibe a real madrid már sokkal régebben...itt a külföldi játékosok vásárlására gondolok...szerintem minden klubnak meg kellene őriznie a nemzetiségét...tudom,h ez a mai labdarúgásban már nem létezik, de gondoljuk csak el...mondjuk a Fradi drukkerek...tudnánk drukkolni egy olyan Fradinak, melyben 11-ből 8 játékos nem magyar? szerintem (én legalábbis nem)...ezért nem értek egyet a Juve ilyen igazolásaival, h Vieira, Ibrahimovic, Emerson, stb...én az olasz focit szeretem, és nem a nemzetközi focit...ezért drukkolok most elsősorban a Fiorentinának, mert ők még megőrizték az olaszságukat...de tudom, h ez felesleges szócséplés a mai világban, de azért szerintem nem vagyok egyedül, aki ezt így gondolja...mindemellett Forza Juve! Remélem ők nyerik a BL-t!

hello...peti.
  • Breki33
    Na lehet idén mi menetelünk a BL-ben a Milannak meg marad az üldözés a bajnokságban P
  • Sheva
    Zlatant kiállították? o.O
  • Kit--Kat
    Végre lesz 1 Ibra nélküli meccs is:o
    Nem baj aki szereti az úgyse az eszéért:)
  • Kaplan
    Gratulálok! Most kifogják hagyni! PIROS!
  • Kit--Kat
    Nem baj ő alap őt lehetetlen kihagyni, most akkor nemértettem azt a Camo Alex cserét, mert akkor miértnem tudta átrakni másposzra Camot, miért minden áron őt hozta le, ennyierővel maradhatott volna Alex, végülis nem játszott rosszul. Nemértem.
  • Kaplan
    Ibrahimovic.. pff... ma se mutat valami sokat
  • Kaplan
    Vieira-Trez a két Francia! CSODÁLATOS!
  • Kaplan
    Vieira gyönyörű volt!
  • Breki33
    megvaaaaaaaaaaaan
  • Kaplan
    GÓÓÓÓÓL!
  • Kaplan
    Az inkább jöjjön Buffon csöppet sérülten, mint ez a *asz!
  • Breki33
    Ez megint kapushiba
  • Breki33
    b+
  • Kaplan
    Na bazd+! Juventus! Mi van veled mostanság!?