44078

ibogldrc.jpg

• ozsi
    viasat 3 adja élőben a JUVE meccset
  • Breki33
    miért nem a mi meccsünket adják?
  • ozsi
    aki meccsket szeretne nézni a neten :

tv nézés
  • ozsi
    hát igen, az volt az év pillanata !!! :))

alex óllózott, trez bólintott, juve 28 !!
  • Csacsi
    Este nyerni kell......nem szívesen mennék úgy torinóba, hogy hátrányban van a csapat.
  • Breki33
    Hú akkor énis utáltam.

Az olasz csapatok szeretik megvenni ba borsot törőket.

Hogy legtöbb részt neki köszönhetjük sztem senkise mondja vagyha igen hát elég elfogult sztem.

Tavalyi bajnoki címhez DEl PIero ollózása is kellett a SAn Siroban amivel levertük őket.

A többivel is egyetértek énis hasonlóan látom.
  • ozsi
    Ibráról csak annyit : én sohasem szerettem őt, főleg az olasz-svéd mecs miatt (2004 EB), de a viselkedése miatt sem. mióta itt van a Juvéban, próbálom elfogadni, de nem nagyon megy.... néha összeszedi magát, tavalyi idényben még a gólokat is termelte, és azt mondták, hogy legtöbb részt neki köszönhetjük a bajnoki címet (28.at), de szerintem Cannavaro és Emerson is többet tett hozzá már tavaly is. ibra 1 szinten volt nedveddel ,camoranesivel, thurammal, zambival, buffonnal, alex pedig tavaly nem tett hozzá annyit mint ibra. de idén alex és trez szállítják a gólokat, nedved szürkébb, mint tavaly, mutu jól helyettesíti őt többször is, emerson most a legjobb, vieira szerintem még semmit sem tett le az asztalra a juvéban, camoranesi átlagos, thuram és canna idén gyöngébb, zambi sokat volt sérült, és buffon most nyeri vissza a formáját igazán.

szóval este : FORZA JUVE !!!
  • Breki33
    FORZA
  • ozsi
    ciao !!

a mai kezdő szerintem:

1 Buffon - 27 Zebina 21 Thuram 28 Cannavaro 19 Zambrotta - 16 Camoranesi 4 Vieira 8 Emerson 18 Mutu - 9 Ibrahimovic 17 Trezeguet

FORZA JUVE !!!
  • Breki33
    változó után vessző

ja és sztem az egész csapat hónapok óta szarul játszik, és ez nem egy emberen múlik inkább úgy mondom mindig csak egy két ember játszik jól

Pedig a szezon elején nagyon jól játszuttunk látványos gólokat szereztünk.

Személy szerint nekem pl VIeria utóbbi idóbeli játéka se tetszik vmiért nagyon visszaesett mégse mondom el minden héten.

De igaz ez a védelemre és természetesen Ibrahimovicra (vagy hogy kell írni) és Trezre is.
  • Breki33
    jól is játszik meg rosszul is

változó és ez attól függ ki milyen szemüvegen keresztül nézi szidja vagy ellenkezőleg

Csak nekem ez már uncsi, mindenki elmondja egyszer de hogy minden héten ugyanazt a siránkozást hallgatni kicsit már sok. Legalábbis nekem.

Most nem a #7806 -re értve.

• BADE
    hát nem tudom,az index fórumon azt olvasgatom,hogy Ibra elég jól játszik mostanában
  • 9csöves9
    Henryról annyit hogy lehet ha ittmarad 10 évet akkor sem tud egymás után 5 egyneset belerúgni a labdába mert ez a világ nem feküdt neki,ráadáusl nem kis teher úgy játszani hogy pótolni kéne az akkor éppen a világ legjobbjának számító Del Pierot

Zlatanról meg, lehet vki elfogult elfogulatlan vele szemben azt mindenki beláthatja hogy ez irtó kevés amit művel.mindenki felhozza a gólpasszait,amik a szezon eleje óta elmaradnak ugyan,de olyannyira nem csinál semmit hogy erre emlékszik vissza mindenki.volt pár jó meccse ez tény és való
  • R9
    :DASD::AD
  • Kaplan
    Mi meg téged, de tiszteletben tartom a véleményed! [ugrat :]
  • Breki33
    nekem semmi bajom veled csak kérlek beszélj normális hangnemben

akkor ezt megbeszéltük
  • forzajuve5
    ok, csak nem ez az első eset,hogy pont a moderátorral sikerült összeszólalkoznom,és a vége mindig 5 napos bünti lett.

Tényleg zárjuk le ezt a témát, és koncentráljunk a holnapi meccsre

FORZA JUVE!!!!
  • Breki33
    na ez korrekt

énis hasonlóan látom

igen Henry nem nyújtott itt nagyot annak idején.
  • Breki33
    1. Semilyen büntetéssel nem fenyegettem senkit
    2. Annyit írtam nyugodjun már le
    3. Itt ne használjun senki csúnya szavakat akinek nem tetszik írjon a gumiba

KÉSZ TÉMA LEZÁRVA
  • forzajuve5
    Nem volna nagy baj Ibraval ha a modorán tudna kicsit(na jó nagyot) változtatni,és kevésbé lenne nagyképű a pályán. De ez mint látjuk nem nagyon megy neki eddig,sőt egyre rosszabb lesz. reméljük Capello mesternek sikerül ezen valamit változtatni. Vagy azt kellene vele csinálni amit Del Piero-val csinált,hogy a kispadon jegelte sokáig,és most láss csodát ő a Juve húzóembere,ha nincs pályán nem megy a játék.
    FORZA JUVE!!!
  • Shotogan
    Na eddig nem szóltam hozzá a Zlatan-kérdéshez,de most megteszem.Lehet hogy ezek után nem leszek a legnépszerűbb :P
    Végigolvastam az érveket hogy Zlatan nagyképű,nem alázatos,stb.
    Talán így is van,de azért ne feledjük el a tavalyi évről amikor Trez nem játzott és Zlatan szállított helyette gólokat.Idén van Trez,Ibra pedig azért jónéhány gólpasszal kiszolgálta őt.És ha Capello Ibrát favorizálja,szíve joga amíg nyer a csapat!Márpedig most 8 ponttal vezetjük a Milan előtt a bajnokságot!Az vesse Capellóra az első követ,aki nagyobb előnyt tudott volna kovácsolni ennyi idő alatt.
    Azért csínyán bánjunk az ilyen kijelentésekkel,hogyy adjuk el Ibrát.Elég egy emberre emlékeznünk.Thierry Henry.Ha jól emlékszem még a Juve igazolta le annak idején.Nem ment neki a játék,fél év múlva eladták.És most nézzük meg hol van!Az Arsenal történetének legtöbb gólját ő lőtte.A Barca és a Real egymást licitálják túl érte...
    Én speciel nem örülnénk ha 2-3 év múlva ilyen szalagcímeket látnék,hogy Ibrahimovic szenzációs játékával szinte egymaga ejtette ki a Juventust...
    Én azt mondom adjunk még neki egy kis időt,valamint várjuk meg hogy Capello nevelő hatása mikor jön ki rajta.Ha továbbra sem látunk fejlődést akkor gondolkodhatunk az eladásán.
    Ez az én véleményem,természetesen megértem ha valaki nem ért velem egyet.
  • forzajuve5
    itt a moderátorok Istennek hiszik magukat
  • forzajuve5
    igazad van Vasko22!!!!!!!!!
  • vasko22
    h*lye itt már mindenki ezen az sg fórumon, írsz akármit azt már büntetéssel fenyegetnek, tudjátok mit akinek nem tetszik az ne lépjen be ide és ne olvasson semmit, csukott szemmel térjen be ide az a sok k*cs*g akinek az ilyen nem teszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Breki33
    ????

hogy világos legyen az utolsó szóval van probléma
    hiába pontozod ki
  • forzajuve5
    és a többi ilyen...
  • forzajuve5
  • forzajuve5
    érdekes hogy semmi rosszat nem lehet szólni,de ilyen szmájlikat viszont beraktak:
  • Breki33
    szerintem igen
  • forzajuve5
    most nem szóltam semmi rosszat, ha nekem szólt ez a nyugtatás
  • Breki33
    nyugi már

egyszer már szóltak
  • forzajuve5
    Trez mellé kellen valami igazán jó csatárt keresni, Ibrat pedig elküldeni a pi...ba
  • forzajuve5
    érdekes vásárlásokat hajtunk végre, de ők tudják mit csinálnak
  • 9csöves9
    nah megszereztük Urby Emanuelssont! nagyon jó játékos csak 1 baj van.megint balhátvéd

1 évig a Palermoé kölcsönben
  • Kit--Kat
    Na most mutassa meg de komolyan mondom, hogy Ibra érdemes a Juve mezre, remélem jól fog menni neki. De főleg a középpályában bízok és Trezben.
    Az se 100%, hogy visszavágón ot lesz.
  • BADE
    Alex rápihen a visszavágóra
  • forzajuve5
    úgy néz ki,hogy se Nedved se Del piero nem lesz ott az Arsenal ellen
  • Kit--Kat
    meg Nedved
  • Kit--Kat
    és Del Piero.....
  • 9csöves9
    nah ismét hihetetlen gyenge volt a játékunk,ami már faszom tudja milyen rég óta tart.mondjuk a 10 emberrel + azzal hogy az egyik legfontosabb láncszem hiányzott,és így is csak a végén tudtak egyenlíteni.Ibra...egy-kétszer szidtam már régebben de ez hihetetlen.nem csinál semmit le sem szarja az egészet

Capello össze vissza cserélt,ő is enyhén megzavarodott...Alex egész héten nem edz,jól tudja mindenki hogy nem ő a fizikális erő megtestesítője erre beküldi egy kurva fontos Bl meccs elött egy tipikus hentelős meccsre

Puma volt ismét a legjobb,már hosszú ideje ő nyújtja a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt,és most sztem Vieira is jobb volt mint az utóbbi időkben

a bajnokság sztem továbbra sem lesz gond,még fog bukni a milan is,viszont az Arsenal ellen iszonyat nagy formajavulás kell