44078
-
#8004 annyit azért mindenki leszögezhet ha ez a csapat megmutatná mit is tud igazából akkor semmi esélye nem lenne az Arsenálnak.de így -
#8003 a milannak nem lehet egyszerűen szurkolnod ha kiesünk ha nem -
#8002 sztem meg mutassuk meg a bl-ben
nem akarok a Milánnak szurkolni -
#8001 Énm ár úgy vagyok vele,hogy jobb is volna kiesni a bl-ből, és a bajnokságra koncentrálni,mert ilyen játékkal eldobjuk azt a 8 pontot ami van.
Nyáron pedig nagybevásárlást tartani. Legnagyobb húzás az volna, ha Henry vennénk meg Trez mellé (Na jó, ez csak egy szép álom) -
#8000 na megint egy kiskorú -
KILROY #7999 3:1 -
zambrotta #7998 soha nem láttam még ilyen szar Juvét
zebina takarodjon és viheti magával zlatant is ha nem képes normálisan játszani
Buffon nagyon ott volt, Canna is tetszett és szerintem Vieirán is látszott hogy akar, rajta kívül sajnos ,ez volt a legnagyobb gondom
én azért hiszek benne, hogy sikerülhet, mert meg kell nyerni a BL-t, már csak Nedved miatt is
FORZA JUVE -
stupido #7997 hi all!
Hát tegnap nagyon magam alatt voltam én is. Siralmasan játszottunk. Remélem Alex felépül a visszavágóig, bár szerintem nem sok rá a sansz. Nekem személy szerint nem jön be a Capello stílusa. Elég ötlettelen focit játszunk már régóta. Hiába vezetjuk a bajnokságot, de ezzel a focival a nagyok ellen nem sok sanszunk van. És tegnap az Arsenal is a nagyok közé került ezzel a tartalékos csapattal. Idegesített, hogy tök simán besárgázták és bepirosozták jópár játékosunkat. Ők meg simán hagyták magukat. Zebina helyére kéne valakit találni, mert az az oldal nagyon gyenge. Sajnálnám, ha Del Piero tényleg kimenne Amerikába játszani. Kár, hogy lemondtak Gerrard-ról is. De remélem, hogy idén is lesz egy-két jó igazolás. Esetleg edző téren is... -
#7996 a nem értelmes hozzászolók kérem kiméljék a topicot
irány a gumi ha nem tudnak értelmesen hozzászólni -
gergelyanevem #7995 nincs veszve semmi, szerintem van még esély, főleg ha Del Piero felépülne, de Nedveddel jobb lesz sztem,reméljük megereszt bár bombát majd, ez nagyon hiányzott a tegnapi mecsről, bár a középpályán 1 poszton gond lesz, nem? -
#7993 Könnyű úgy a Bl-ben teljesíteni, hogy a bajnokságban szarul játszanak :D
Azért a Juve az év elején nagyon sokat kiadott magából....ez meg is látszott az eredményeken. Most egy kis hullámvökgy van, de ha összeszedik magukat a fiúk simán ledolgozható a hátrány.
És jól mondtad, max "találhat" egy gólt az arsenál :D -
#7992 ha.............
látom már újabb kitételeket teszel P
Itt minden csak a Juvetől függ, ha jól játszunk ledolgozzuk. -
kacsaisten #7991 még ötödik, de nem sokáig és , ha az arsenal talál egy gólt a visszavágón akkor esélye nincs a juvénak.
-
#7990 miért ne lenne esélye
2 gól simán behozható Arsenal nem olyan nagy csapat ha jól tudom csak ötödik az angol bajnokságban -
kacsaisten #7989 én arsenal szurkoló vagyok és szerintem a juve nagyon gyenge volt,már nincs esélyük a továbbjutásra. arsenal a legjobb. Ja ás ajuvésok nagyon bután játszottak,de ez nembaj legalább nem játszanak a köv. meccsen. -
#7988 Mint ismeretes a hétvégén a Portsmouth – Arsenal mérkõzés elmaradta a pálya rossz talaja miatt.
’’Az Arsenal szépen pihent, amíg mi szombaton egy igen nehéz meccset játszottunk a Roma ellen egy olyan pályán, ami nem igazán volt a legjobb állapotban. De mint tudjuk nem ez fog dönteni az Arsenal elleni mérkõzésen. Én biztos vagyok benne, hogy látni fogunk egy kitûnõ összecsapást’’. – nyilatkozta Capello.
Ami még nehezítheti Capello dolgát, hogy Nedved eltiltás Del Piero pedig sérülés miatt nem léphet pályára a Highbury-ben. -
forzajuve #7987 picsábamár! kiestünk. ezek a kis merdák lefociztak minket :(( -
-
#7985 hát ez szörnyű volt...előszőr is grat az Arsenalnak,lefociztak minket.miért van az hogy ők tudnak 200%-on pörögni mi meg 50-en se? úgy játszottunk mint egy olasz kicsapat ellen.semmi elképzelés,szar felívelgetések ötlettelen játék míg az Arsenal okosan passzolgatva szépen dolgozta ki a helyzeteit.Henry csak akkor nem vert rá Zebinára 5 métert amikor nem akart.iszonyat gyengék voltunk megérdemeltünk volna egy ennél nagyobb zakót is
mindenesetre én bízok a fiúkban mert ez a kötelességem.vagyunk olyan erős csapat hogy előrukkoljon egy idén még nem látott jó játékkal,csak szólni kell a fiúknak hogy Bl meccs van.
Rendszerint azok vitézkednek a Bl-ben akiknek a bajnoksághoz közük nincs.el kell fogadnunk hogy a kettő egyenlőre nem nagyon megy
SOLO LA JUVE! -
#7984 pl. :) -
#7983 ja,megszabadulunk Ibrától:) -
#7982 egy irányító játékos nagyon jól jönne, aki csak Nedved szokott lenni nálunk úgy igazán, remélem nyáron lesz valami durrantás -
#7981 Ilyen a foci. A 'B' csapat most, ahogy az eredmény mutatja pont 2* jobb volt nálunk.
-
#7980 annak ellenére,hogy szinte a cserecsapat játszott,ez eléggé nagy szégyen ránk nézve -
#7979 Meg az a baj, hogy ez az Arsenal pont most érett ennyire össze. Teljes az összhang náluk.
-
#7978 az a baj,hogy hiába játszunk 6 "védővel" mindig bekapunk 1-2 gólt -
#7977 hát igen
csak egy kérdés, mikor játszott a Juve utoljára olyan focit, hogy végigtámadott egy meccset vagy legalább végig hajtottak? szerintem Capellonál még soha, még Lippinél is mikor nem voltak olyan jók az egyik évben, akkor is végighajtották a meccseket és bíztak a győzelemben, de most a hajtás kimaradt. -
#7976 Én továbbra is úgy érzem ez az Arsenál a leggyengébb kapható ellenfél ha őket sem tudjuk kiverni akkor nincs is érteme bl-ről álmodozni.
Visszavágón támadni kell és nem 70 percig beállni -
#7975 Nah jó éjszakát!
A visszavágóra remélem kitalálunk valamit. Ne kelljen már megint sírva otthagynom a TVt mint múlt évben :( -
#7974 Camoranesivel én úgy vagyok hogy elpattant az agya, veszíteni tudni kell és ez nem rá jellemző, de akkor se legyen ilyen szánalmas -
#7973 ebben van valami,ma Zambrottán, Cannavaron és Buffonon kívül senki nem játszott ehhez a szinthez méltóan, még talán Thuram csakhát az a fránya első gól, bár azért az mák volt egy kissé.. -
#7972 Jaja, sajnos ez van. Camo vigyorgott, mert leszarta. Ibra felé jött az ívelés érezte, hogy kell egy kicsit érte mozdúlni, hát nem tette meg. Ez köröbelül 3-4* volt.
2-4-4t játszani. -
#7971 meg miért tapsolt? -
#7970 ja meg játszotta az eszét.
lement rá sem nézett Capellora,pedig Fabio le volt döbbenve Camo viselkedésén eléggé -
#7969 Igen elhitték, hogyí simán kimennek és ennyi elég.
-
#7968 akkor beírom még1*:
2 különbség van köztünk és az Arsenal között:
1.csatáraik tudnak gólt lőni
2.mindenki odateszi magát,nekik sikerült felmérniük mit jelent az,hogy a csapatuk mezét viselhetik -
#7967 sztem egy jó Juventusnál nem jobb
Jól kéne végre újra játszani -
#7966 maga a csapat nem jobb mint a Juventus, csak szerintem mentális problémák vannak nálunk.. -
#7965 de nem értem Camo utánna miért vigyorgott
Ez nagyon nem tetszett
Ahelyett hogy gólt lőttünk volna beállhattunk bekkelni -
#7964 Az én üzimet küldte el a Te nevedben és a te szövegeddel... :P