44078

ibogldrc.jpg

• Kaplan
    Capello-Ibra kapcsolatára gondolt kedves Breki fórumtársunk.
    Jövő héten, tényleg kikéne valamit okoskodni. Csak van itt egy bökkenő.
    Márpedig az, hogy az Arsenal foggal-körömmel fog harcolni a továbbjutásért, mert nekik ez az egy esélyük maradt és mert az Arsenal JÓ csapat. Jelenleg sokkal jobb volt mint a Juventus.
  • Barni
    én is így gondolom, mostmár teljesen támadó focit kell játszani, ha kiesünk essünk ki úgy hogy játszunk is valahogyan és nem ilyen gusztustalan belépőkkel mint amiket ma Camo és Zebina produkált, Vieirát meg személyszerint sajnálom
  • BADE
    na mivan velünk gyerekek?Még ma elérjük a 10000-et:)
  • Shotogan
    sorry elírtam:
    továbbjutás számuNkra
  • BADE
    ez valami bug,csak 1* nyomtam meg
  • Breki33
  • Breki33
    ez nem vicces
  • Breki33
    nem neked ment hanem a sexuális dolgokból

ha valakinek ez kell nyomás a paplan alá
  • BADE
    kell egy kis móka,hamár a meccsen nem tudtunk szórakozni
  • Shotogan
    Ez a mai játék...óriási csalódás volt ez a meccs...komolyan ilyenek hogy Zebina mit keres Juventus mezben?tudja értékelni milyen legendás klub mezét viselheti KEZDŐKÉNT???mert sztem nem.gyalázat.elfelejtette hogy volt sárgája!!!
    a másik meg a Camoranesi...jó passza nincs,vaktában elrúgja a labdát,beadni nem tud...akkor meg mit akar?
    Ibra és Trez mintha a pályán sem lettek volna.Mutu próbált valamit összehozni de pechére a borzasztó tehetséges és ambíciózus Eboué állta útját.Szamuráj hajtott,de ez ma nem ért semmit,mert az Arsenalból MINDENKI hajtott!és ehhez még nyugodtan és pontosan is játszottak.ja és tudtak passzolni...amit mi nem.
    2-0 itthon és utána 11esek?ez a legvalószínűbb továbbjutás számukra de ott vannak az Arsenal kontrái és ha Henry esetleg Reyes vagy Van Persie,majd a 2.hullámban érkező Pires,Fabregas vagy Hleb gólt lő nekünk akkor tényleg vége.
    Tökéletesen KELL játszani.innentől kezdve ez a recept.
    FORZA JUVE!!!!
  • BADE
    Na fiam,nyúlj csak le a szappanért!És aztán
  • Barni
    mármint?
  • Breki33
    na elég ebből
  • Barni
    Mutu szerintem Camo helyén jobban szokott játszani, remélem jövő hétre lesz Del Piero, aztán akkor valami komoly 4-3-3-at megkéne már játszani Capellonak
  • Kaplan
    Ha már Capellonak otthon nem megy az asszonnyal, miért ne próbálja ki Ibraval? Elképzelem ahogy ilyen sablon szöveggel magához rendelit Ibrat Cap' és jön az eksön.
    Pl. Ma is szar voltál ezért jön egy kis szadó-mazó :D:D:DDDSASASASD
  • BADE
    Hát ez a Mutu gyerek meg visszaszokott az anyagra,nagyon nem volt képben,akárcsak múlt héten!
  • Barni
    hát én most értem haza, de ezt ami ma itt ment el kell felejteni, de nagyon gyorsan. nem tudom mi van, de semmi ötlet nincs a játékban már hetek óta. úgy érzem ha hétvégén megverjük sok góllal a Trevisot még lehet esélyünk, de akkor olyan felfogásban is kell játszani és pörögni, nem csak alibi meccseket játszani... valami nagy húzást kell csinálnia Capellonak jövő héten, no Camo és Vieira, Zebinát nem is bánom, Balzarettivel mi van? szerintem sokkal jobb!
    na mindegy...
    mondjuk azt hozzáteszem, hogy a bíró is nagyon megtévesztő volt olyanokat nem fújt be amiket olaszoknál egyből beszoktak és többször megfigyeltem, hogy a játékosok is azt hitték hogy lefújja és ment tovább a játék..
  • Breki33
    nekedadom a luxuskocsim felét ha nem mész ki P

FOrza JUve!
  • Kaplan
    Remélem is.
  • Csacsi
    Vki mondja el, hogy a második gól előtt mi történt? vezettük a támadást, aztán hirtelen az arsenal rúgott szabadot. Nagyon jól zártunk egyébként. Csak hát volt két ilyen kihagyás. Első gólnál felvágták vieira, a másodiknál, is volt "vmi". csak nem tudom mi. Ennyi pont elég volt az Arsenálnak. Ettől függetlenül, ismételten nagyon gyengén játszottunk.

nem baj. Torinóban kiszurkoljuk a győzelmet. Forza JUVE!!!
  • BADE
    tiétek,majd Ibra lesz...
  • Breki33
    napersze mint Owen P
  • Monoton
    nemmennek bele mert ő hozzánk jön :D
  • BADE
    Ibrát cseréljük el Henry-ra,nem hiszem,hogy a londoniak belemennének.
  • EmIn3m02
    :DDDDDDDD
  • Monoton
    :DDD
  • BADE
    Robocop bevágja!
  • BADE
    Capellonak egy nagy kuki kellene a seggébe,mondjuk Ibrától lehet,hogy minden edzés után megkapja.Nemhiába állandóan kezdő a rossz formája ellenére.
  • Breki33
    nekem jó egy hosszabításos gól is mint a margit ellen
  • EmIn3m02
    vágom,csak nehéz elmenni oylan melett ami nem éppen igaz
    na mentem :P
  • Kaplan
    Akkor még van esélyünk. Meg Nedved is kéne nagyon. S mint ahogy mondtam a 2-0 + 11esek lenne a teljesen ideális.
  • Kaplan
    Akkor megkérünk mégegyszer picit érthetőbben.
    Légyszíves menj innen más topikba, mert itt nagyon nem vagy érdekelt.
  • BADE
    Alex remélem tud játszani a visszavágón
  • EmIn3m02
    ennek mi köze bármiféle multkorihez :)
  • Breki33
    ja értem bocsi
  • EmIn3m02
    milyen multkoriért? :)
    sztem igen :)
    nem károgtam semmit :P
  • Breki33
    pl amit a múltkor itt műveltetek