44078
-
#7878 csak akkor szurkolsz ha jól megy a játék? -
#7877 Na én ezt eddig néztem! Sziasztok.
-
#7876 2-0 Henry :P -
#7875 bki nehogymár ezek nyerjenek
kell rúgni egy gólt -
#7874 Juventus a mai napon egy nagy 0, sajnos jelenleg ennyi a hozzáfűzni valóm! -
#7873 hollandiába lehet hogy oylan balfaszok voltak a védők hogy megszopatta őket,de nagycsapatok ellen érdekes mód semmt nemtud,itt a példa rá :) -
#7872 ja mert a cselezés elmúlik :-) -
#7871 Dinamikából akkor sem tud cselezni, meg áll tili-toli, ami jóóó
de nagy irambe nem tud belemenni cselekbe, meg kell állnia trükközni, legalábbis én még nem láttam tőle.
1gól az tuti kevés lesz nekik -
#7870 volt -
#7869 szerintem a legnagyobb oltás, hogy Del Piero helyén játszik, ez már gyalázás:)
ennyi erővel 4-5-1ben is nyomhatnánk -
#7868 hát ha így állnának hozzá -
#7867 Meg a Real védőket pl..........
Nem szeretnék több csúnya szót látni
Aki nem képes normálisan kommunkálni menjen máshová -
#7866 Csak, hogy a mutatott játék alapján és Arsenal formáját figyelembe véve itt nem egy gól rúgás lesz hanem még kapunk 4t. -
#7865 az Ajaxban még az volt,azóta max Materazzit vagy Montero-t eteti meg:) -
#7864 nyugi már ember
egy gólt kell lőni ennyi -
#7863 azért ilyet nem mondanék
egyik legjobban cselező csatár -
#7862 miért nem rakunk be 2 kp-t helyettük vagy 2 védőt?Legalább nem kapnánk gólt... -
#7861 De a labdakezelés se megy. Hívjuk el a Pápába, hátha segíti a csapatot, egy két rossz passzal.
Mert, hogy még pontos passza sem volt, vagy mögé vagy elé rúgta a labdát aztán nagyot zuhant, szánalmas.
-
#7860 Már nem is emlékszem Ibra mikor lőtt gólt utoljára!De most már azt is kérdezhetjük,hogy mikor vette le a labdát jól utoljára! -
#7859 nem tud dinamikából cselezni.... és mostanában a rugótechnikája is csapnivaló -
#7858 Én se látom, de egy Xet még itt kihozhatunk és otthon bármi lehet.
-
#7857 sajnálom, de ebben a játékban nem látom a továbbjutást :(
de megyek is mert flémelni nem szeretnék, viszlát uraim -
#7856 Én mostmár Ibrára nagyon ideges vagyok. Eddig tűrtem a faszságait, de, hogy egy labdát ne tudjon levenni.
Elnézést a kitöréseim miatt, de most kijött minden.
-
#7855 Ismét csatárok nélkül játszunk... -
#7854 Miről beszélsz?
Meg Ibrahimovic menjen a jó kurva anyjába. Ennyit tudok mondani. Ekkora senkit. Trez ha nme tudnám, hogy pályán van észre se venném.
Gyenge most a Juventus.
-
#7853 sajnálom, de ez asszem eldölt -
#7852 Könyörgöm mit csinál Ibra?? 1 az 1ben nem tudta eddig egyszer se megverni az emberét.
-
#7851 Jah és Camot szedje le Capello! Mert még a végén kiállítatja magát.
-
#7850 Ibrahimovic menjen a *****ba. Ezt a passzt amit 1 perccel ezelőtt kapott, Henry röhögve lőtte volna be. Ez meg?! Bénázik, elhagyja, elcselezi magát, elfejeli. Istenem... -
#7849 -
#7848 -
#7847 Irt nekem az UEFA
Hi Breki1,
Arsenal FC manager Arsène Wenger hopes the club's former captain Patrick Vieira will be afforded a warm welcome on his return to London but is keen to ensure his players remain focused on the task in hand as they take on Juventus in the UEFA Champions League quarter-finals. Read more on uefa.com.
http://www.uefa.com/competitions/UCL/news/Kind=64/newsId=407903.html -
#7846 persze hogy nagyrészt a játékosokon fog múlni ha kikapunk,szinte minden poszton egyénileg jobb játékosokkal rendelkezünk -
#7845 Mindenesetre remélem,hogy a szombati meccs után kicsit elgondolkoztak a fiuk azon, hogy mennyre gyengén játszanak mostanában, és az Arsenal ellen felszívják magukat, mert ha nem akkor nagy baj lesz. Már az is jó volna,ha döntetlennel jönnénk haza Londonból, és majd Torinóban győznénk.
Azt viszont már szinte látom magam előtt, hogyha kikapunk akkor mindenki itt fogja szapulni a gyengélkedő játékosokat
FORZA JUVE!!! -
gergelyanevem #7844 kár hogy Nedved megkapta itt a sárgáját...ha az nincs.... -
#7843 tudom, de sztem azért maradhat :-) -
ozsi #7842 ezt nem én tettem be !! :DD -
#7841 -
#7840 -
#7839 akkor jó
FORZA JUVE