44078

ibogldrc.jpg

• szabolcs17
    Jól játszottak a fiúk csak nem tudtak gólt lőni. A treviso egy szót sem szólhatott volna ha 3-0 vesztéssel mennek a szünetre.
  • 9csöves9
    hihetetlen

valami csodának kell történnie hogy felpörögjenek a fiúk
  • gergelyanevem
    ha nem lapott volna ki a milan...mindegy...fogjuk arra a döntetlent hogy pihiztek...nem láttam a meccset,de el tudom képzelni...
  • gergelyanevem
    jah, és ha lenne Del Piero akkor Mutut hátrébb Blasi meg ki.
  • Hegeace
    Hy ! Látom mindenki aggódik a visszavágó miatt. szerintem ha Capello így állna fel akkor nem lenne baj (jobbról balra): Buffon - Chiellini, Cannavarro, Thuram, Balzaretti - Nedved, Blasi, Emerson, Zambrotta - Mutu, Trezeguet.
  • BADE
    Az biztos,hogy nem fogunk rárontani az ellenfélre,Capello beszaribb annál,szépen csendben kiesünk,hogy véletlenül se legyen nagy a kritika rá nézve,amit majd kapni fog.Lásd Liverpool ellen.
  • BADE
    hát Blasi sem,akkor meg ki?
  • 9csöves9
    GG-t sztem sem kéne berakni,ő nem olyan hogy védekezni is meg támadni is tud ha kell
  • gergelyanevem
    sztem Giannichedda fog játszani
  • BADE
    Ez nagyon jó hír!
    Ki fog vajon Vieira helyett játszani?Mert sem Giannicheddat,sem Blasit nem merném berakni.Lehet,hogy 3 csatárral kellene felállni,itt csak az a bökkenő,hogy Camo is kiállítatta magát,így helyén meg Mutu játszik,akkor meg egyszerre 4 csatár lenne a pályán,ezt meg tuti nem vállalja be Capello.
  • 9csöves9
    Alex már futóedzéseket végez
  • Breki33
    Fined Camoranesi up for sale Thursday 30 March, 2006

--------------------------------------------------------------------------------

Mauro German Camoranesi is reportedly set for a summer exit after Juventus fined him almost £30,000 for his dismissal against Arsenal on Tuesday.

The Argentine infuriated club officials during the 2-0 Champions League defeat for firstly being sent-off and then ironically applauding the Highbury crowd.

Clearly disgusted by those actions which have damaged the Juventus brand, the Old Lady will now force the Italian international to dig deep into his pockets.

Camoranesi has had a difficult campaign at the Stadio Delle Alpi and Tuesday’s incident was just the latest demonstration that he can lose his cool in the heat of a game.

It now seems almost certain that the former Verona player will be sold at the end of the current campaign.

Boss Fabio Capello has concerns over his temperament and has actually substituted him twice this season just minutes after throwing him on as a substitute.

Juventus have already made an initial step to replace him by securing the services of winger Marco Marchionni once his Parma deal expires in the summer.

It is also no secret that the Stadio Delle Alpi outfit are looking to bring in another wide midfielder for the new campaign.

Manchester United’s Cristiano Ronaldo has been constantly linked recently, while they could renew their interest in Roma’s Amantino Mancini after having a bid rejected last August.

Meanwhile, Jonathan Zebina – another player likely to be sold – has also been fined by Juventus for his red card against Arsenal, even if his was nowhere near the £30,000 mark.

• 9csöves9
    amikor kiállították,integetett a közönségnek meg csókokat küldött nekik

de elsősorban sztem a kiállításért kapta a büntetést csak hülyén fogalmaztam
  • Kit--Kat
    kinek mutogatott?
  • gabber_saviola
    Jövőre láthatod Palermo mezbe, Zamparini megigérte :P
  • BADE
    Treznek+Ibrának is kijárt volna valami büntetés
    Ibra állítólag leszídta a csapattársait,mert nem adtak neki egyetlen1 lapos labdát sem,hát szerintem a kisgyerekeket az edzéseken a labdalevételre,-kezelésre tanítják meg először.
  • Breki33
    nemis értem miért tette
  • 9csöves9
    Camo 30 ezer euros büntetést kapott a mutogatásért
  • 9csöves9
    van rá esély,a hétvégén tuti pihen Pumaval,Zambroval,Trezzel és Cannaval együtt
  • szabolcs17
    Helló! Nem tudja valaki mikor játszat Alex? Játszhat a visszavágón.
  • 9csöves9
    nagyítóval sem találni náluk olaszt

ők az olasz foci szégyenei
  • Breki33
    Nedved expects impossible mission Wednesday 29 March, 2006

--------------------------------------------------------------------------------

Pavel Nedved has conceded that Juventus’ chances of overturning Arsenal’s 2-0 first leg lead have been compromised by suspensions.

The Czech ace will return to the starting line-up for next week’s Champions League second leg tie, but the Bianconeri will be shy of three first team regulars.

Patrick Vieira is out after picking up a yellow card at Highbury last night, while Jonathan Zebina and Mauro Camoranesi will watch from the stands after their ludicrous dismissals.

“If we were at full strength for the return game then we might have a chance, but now it will be extremely hard,” the midfielder told a Czech television station.

“To be honest, I am not looking forward to the match given the fact that we will have so many players missing.

“It will be very difficult to make something of it, in fact, maybe it is already over for us this year.”

Juventus, last night, looked a distant relative from the outfit which have dominated the Serie A championship and who are currently eight points clear of nearest rivals Milan.

“We played quite well at the beginning, but everything went wrong after we conceded the first goal,” added the former Golden Ball winner.

“We showed nothing, we were harmless in almost every attack. The result is a very heavy one for us.”

Juventus resumed training on Wednesday afternoon in which boss Fabio Capello spent around 20 minutes talking to the squad about last night’s encounter.

Alessandro Del Piero also took part in a light running session following his thigh muscle strain, but he is still unlikely to be available for Wednesday’s Delle Alpi showdown.

• DJ Bee18
    és most ugyan mi rosszat mondtam...
  • Breki33
    Inrteresek szerint meg nyomnak minket és ők mint olasz csapat megmentik az olasz focit PPPPPPPP

lol
  • 9csöves9
    azért mert te nem látod milyen szar a játékunk már hónapok óta

az már csak a mi zsenialitásunk hogy így is vezetjük a Serie A-t :)
  • Breki33
    Én pont azon gondolkoztam hogy mindig egyel többet megyünk mint a real

remélem idén többet
  • forzajuve5
    engem is ma minden Realos haverom basztatott, nem is értem miért. Ők hol vannak? Arra nem is gondolnak szegény szerencsétlenek
    Bajnokságot bukták, Bl-t bukták, Kupát bukták
  • Breki33
    érdekes mikor a reált kivertük nem jöttél ide
  • DJ Bee18
    mi bajod van? semmi rossz szándékom nem volt. Vagy a Real szó láttán már nem is látsz? :DD
  • gergelyanevem
    jah, kár hogy nem maradhatott, én annak idején azt hittem hogy Del Piero utóda lesz majd
  • Breki33
    pedig sztem jó lenne

és személyszerint sajnálom
  • gergelyanevem
    ahogy mondod, te sem
  • DJ Bee18
    De miért éreztek ennyire válságot? 8 ponttal vezetitek a bajnokságot. Most az Arsenal győzött. És?? :D Sztem nem kell ide senki :)
  • 9csöves9
    hát nem is fog visszajönni
  • Breki33
    én Miccolit is szomorúan láttam más mezben

riporter mondta is, hogy a Juve kölcsönjátékosa
  • 9csöves9
    nekem egyébként az a gondolatom támadt hogy valahogy a klub közelébe kéne hozni az embereket akik a 90-es években képesek voltak úgy mentálisan és lelkileg feltüzelni ezt a csapatot hogy még idegenben is a több gólos győzelem volt a cél. Ciro,Conte,Vialli,Di Livio és még sorolhatnánk

az ő mentalitásuk elengedhetetlen hogy ez a csapat megmutassa mire is képes igazából
  • Breki33
    hát Real nem sok gólt szokott rúgni PP
  • DJ Bee18
    csak az Arsenal eddig összesen 2 gólt kapott a BL-ben :DD
  • Breki33
    pontosan

nem ezt a xar alibi játékot kéne játszanunk

tisztára már mint real
  • Breki33
    ezt most nem értem