44078

ibogldrc.jpg

• Kit--Kat
    Yep, máshol mintha láttam, volna.
    (te is:P)
  • Breki33
    ezt már párszor elmondtad

milyen kékséget?
    az eredeti fórumumszínt?
  • Kit--Kat
    Nekem nem hiányozna, szerintem sokan vagyunk így.
    Figy Breki, ezt az ocsmány kékséget nem lehet lecserélni?!
  • Breki33
    szerintem ne vigye
  • Kit--Kat
    Ibráról meg aszondják most a cselszi vinné. Hát csak vigye nyugodtan font milliókért, ahogy mostanában játszik...:)
  • ozsi
    a magyar Juvésok tartsanak össze !!! FORZA JUVE

hajrá magyarország !! hajrá magyarok !!
  • ozsi
    index JUVE topic
  • ozsi
    origo JUVE topic
  • ozsi
    forza juve !!!
  • Breki33
    Carlo Ancelotti és Fabio Capello köszöni, de nem kér a Real Madridból. Mint ismeretes, a két olasz tréner – több spanyol mester társaságában – a legesélyesebb jelöltnek számít(ott) a királyi gárda kispadjáért folyó versenyfutásban, ők azonban a hét közepén önként lemondtak a versengésről.

• Monoton
  • Kit--Kat
    Na a futásról ne beszéljünk, mert nem sprinter, nem a világ leggyorsabb focistája, de futni azt sokat fut, lásd pl. az olasz meccs. Treznél 2x többet fut. Na mind1, az én kérdésem amit feltettem még 1x. Valaki felvetette, hogy jobban beleillik Ibra játéka a Juvéba mint DPjé, mert amikor Ibra jól nyomta szépen feléptett támadásaink vannak, ami DPnél nem szokott. És erre nem tudok mit mondani, mer nálam DP 1000x jobb, de mostanában elég szenvedős a játékunk.
  • gergelyanevem
    szerintem meg fog változni,csak idő kérdése, be fog nőni a fejelágya
  • BADE
    Ibrából sosem lesz jó focista...
    Nagyképű,önző,hanyag,nem szakad meg a siker érdekében
    Csak az dühít,hogy egy ilyen játékos kezdőjátékos nálunk.
    Milan ellen egyetlen értékelhető passza sem volt!De a többi meccsen is hasonló produkciót nyújt.
  • gergelyanevem
    persze, csak a régi Del Piero többet futott mint a mostani, de ez természetes...
  • Curesz
    jaja
  • 9csöves9
    azzal Ibrát sem lehet vádolni hogy megszakadna a pályán
  • gergelyanevem
    persze, tudom, lesz még valami a srácból az biztos
  • gergelyanevem
    igen, egyre lassabb, keveset fut, de sokkal jobban érzi a társakat, a kaput, jobban benne van most a fociban,mint Ibra
  • 9csöves9
    van nagyon sok jó meccse

de sokkal jobban is tud játszani
  • Curesz
    Sztem Ibrahimovicnak jobb a fizikuma a focihoz, ezért jobban érvényesül a kapu előtt. Viszont Del Piero remek pontrugó, és naon talpasztalt játékos, de lassan kiöregedik ebből a JUVÉból!
  • gergelyanevem
    majd jó lesz Ibra, ez az év nem az övé(eddig), de tavaly azért köszönhettünk neki is sokat, pl. a Reál elleni visszavágon is jól nyomta, hogy csak egyet említsek, az a baj hogy míg tavaly hol jó volt hol nem, idén nem jön annyi "hol jó" rész..., de ha hajt akkor még lehet belőle valami
  • 9csöves9
    megint egy vitaindító kérdés

én még nem láttam igazán jó formában játszó Ibrát nálunk.legalábbis olyat aki megmutatta volna mit tud igazából
  • Kit--Kat
    Valaki fel vetette nekem, hogy 1 jóformában lévő Ibra 1000x jobb a Juventusnak min t egy 1 jóformában lévő Del Piero, mert sokkal hatakényobb a témadó játékunk vele. Szerintetek ez tényleg i'gy van?!
  • Breki33
    Neki is lesezéssel jövőnek is ajánlanám ezt a figyelmébe

A lesszabályt érintő változás, hogy 2 új döntvény került meghatározásra az International F.A.Board (nemzetközi szabályalkotó testület) részéről 2005. július 01. hatállyal, melyek a következők:

„A leshelyzet meghatározásában a „közelebb van az ellenfél kapuvonalához” kifejezésnél a fejének, testének vagy lábának bármely részének kell közelebb lenni az ellenfél kapuvonalához, a labdánál és az utolsó előtti védőnél is. A karokat nem értjük bele a meghatározásba”.

Magyarázat:

A labdarúgást fejjel, testtel és lábbal játsszák. Ha ezek közelebb vannak az ellenfél kapuvonalához, az egy potenciális előnyt jelent. Nem jut előnyhöz, ha csak a karja van előrébb az ellenfélnél.

Tehát, ezen új döntvény miatt leshelyzetnél egészen addig van egyvonal a támadó és a védő között, amíg a támadó feje, vagy teste, vagy lábának bármely része nem lóg túl (a kar tehát nem tartozik ide, az túllóghat a lesvonalon) az utolsó előtti védőn, vagy ha a labda vonala a lesvonal, akkor a labdán.

A másik új döntvény szerint:

„Az aktívan részt vesz a játékban kifejezés elemeinek meghatározása a következő:

A beavatkozik a játékba kifejezés azt jelenti, hogy megjátszik vagy érint egy labdát, amelyet játékostársa adott le vagy érintett.
    A zavarja az ellenfelet kifejezés azt jelenti, hogy meggátolja egy ellenfelét a labda megjátszásában vagy abban, hogy képes legyen a labdát megjátszani, azzal hogy tisztán akadályozza az ellenfelét a látásban, vagy a mozgásában, vagy mozdulatot tesz, vagy úgy mozog, hogy a játékvezető véleménye szerint becsapja vagy megzavarja egy ellenfelét.
    Az előnyt szerez a helyzetéből kifejezés azt jelenti, hogy megjátszik egy a kapufáról vagy a keresztlécről hozzá lepattanó labdát, miután leshelyzetben volt, vagy megjátszik egy ellenfeléről hozzá lepattanó labdát, miután leshelyzetben volt”.
  • Breki33
    Ez a fülöpke meg milyen elfogult

volt hogy Emersont a mezénél fogva úgy húzták vissza hogy a nyakánál a mez szabályosan folytogatta mivel a nyak hátsó részén húzták mintha egy kiscisát akarnának felemelni.

Emerson utánna percekig fogta a nyakát ismétlésen is jól látszott hogy szinte folytogatja erre benyögött vmi ütközésről vmit.

Meg a szokásos egyenszövegeket szajkózta.
    Jóhogy aki nem ért hozzá és milán drukker utánna idejön 11-est reklamálni.
  • Breki33
    hát ők ilyennel akarnak nyerni

a kapu felével+ vitatkoznék inkább stadion felé menő volt az PP
  • Barni
    szerintem amúgy el voltak fáradva legalábbis a tempóból az vonható le, persze ez mindkét csapatra vonatkozik.. a kezezés meg nem volt tizenegyes

az osztályzatokról nem tud valaki valamit?
    szerintem Emerson volt a legjobb
  • Breki33
    BUffon a legjobb
    klikk
  • forzajuve
    hát közönségszórakoztató meccs volt... -_- el is aludtam a félidőbe, bár volt bennem egy üveg merlot, lehet azé'. de látom nem maradtam le semmiröl.
  • Breki33
    "Tdujátok volt tavaly egy meccs, ahol a győzelem gyakorlatilag a Juve bajnoki címét jelentette. És megcsinálták.
    Itt meg egy beszari, tízpontos hátrányban lévő Milan, egy a csúcsformájától messze lévő Juve ellen nem képes győzni. Szerencsétlenek. "
  • Breki33

• Breki33
  • Breki33
    Olyan mintha hátul Platini mosolyogna :-)

• Breki33

• Breki33
    Azagond, hogy a bilán megszokta, hogy mident befújnak neki.

• Breki33
  • oaken
    Már pedig az tizi volt, mivel a labda a kapu felé tartott és úgy ért kezet!Ezt bárhol befújták volna, nem igazán volt természetes testartásban a keze!

FORZA MILAN
  • Breki33
    Azt nem értem Camoranesi miert kezdett az elejen melegiteni.

Azért Jacob beleszállása sem volt semmi.
    Inzaghi-t meg öröm volt négykézláb látni :-)
  • 9csöves9
    nah nem olvasok vissza leírom a véleményem

a piros abszolut jogos volt Gattusoba minden 2. meccsen benne van

a kezezés,1 méterről izomból rárugják egy forduló játékosra,ez nem büntető ilyesmit csak a Milannak fújnak be(lásd Bayern).ha az elfogulatlan,4 x a világ legjobb játékvezetője,többszöri visszanézés után sem tud állást foglalni akkor az szerintem De Santist igazolja.a Milan nem játszott úgy hogy megérdemelje

a védekezésünk jó volt,ha ezeket az apró ügytlenkedéseket eltüntetjük akkor nem lehet gond a kapott gól az Arsenal ellen max a rúgott...főleg ha ennyire erőltetik a teljesen formán kivűli Zlatant,akinek az jött le a játékáról mintha le sem szarná az egészet.egy valamit nem értek,az utolsó 20.percben miért nem állt be Camo? ha sérülés miatt akkor Capello ismét ellent mond magának hiszen többször kijelentette hogy csak játékra alkalmas játékost ültet a padra.sztem Camo nagy színt hozhatott volna a játékba.

no mindegy izgalmas volt szerintem,legalábbis az én vérnyomásom az egekbe volt végig