44078

ibogldrc.jpg

• Kaplan
    Igen, ezt a könyöklést én is szóvá akartam tenni. Nézzük a mérleget a párharcban, asszem mi kaptunk 6 sárgát és 2 pirosat, eddig ők ha jól tudom 1 sárgával 'büszkélkednek'
  • BADE
    hát eddig nem úgy alakul,ahogy elképzeltük...
  • james69holden
    nem tudom nézitek e a meccset, de Flamini Nedved lekönyökléséért nem kapott semmit!!!
    minimum sárga lap, és má mehetett is volna zuhanyozni...
    (mert előtte má behúzott egy laot)
    a támadójátékunk amúgy megin 0, bár Nedved legalább összekapja a középpáját
    bár ő is sok labdát elad.. Ibrahimovicról má nem is beszélek...
    nagy csoda kell ide a 2. félidőre, ha tovább akarunk jutni

Forza Juve
  • gabber_saviola
    együtt sirni és együtt nevetni....
  • Kaplan
    Na jól van, komolyan mondom, amit eddig művel a Juve ma az egy nagy 0, sajnos.
  • Kaplan
    Szépen gyarapszik a lesrefutási útmutatónk.
  • 5w0rdf15h
    Henry a büdös életbe nem megy vissza Torinoba az tuti ahogy bántak vele....
  • gabber_saviola
    Giannichedda pedig jó pléja
  • Hegeace
    hy skacok! Giannichedda játéka csalódás számomra bár távol álljon tőlem hogy a mestert kritizáljam! Remélem zalayeta ma angol őlő énjét mutatja meg nekünk valamikor. Mindenkienk jó szórakozást forza juve!
  • BADE
    Thuram megsérült Kovac játszik helyette
    Marhajó,a maradék remény is elszállt!
  • BADE
    Ha a hagyományokat nézzük,akkor Henry jövőre nálunk játszik.:)
    Trez góljával lettek a franciák európabajnokok,majd Ibra gólja nagyban közrejátszott abban,hogy nem jutottunk tovább a csoportból,most meg Henry ejthet ki minket.Trez és Ibra is nemsokkal utána a mi játékosunk lett.
  • gergelyanevem
    én is érzek valamit :), valahogy más ez a mai nap, remélem meglesz az a pont az i-n.
  • Kit--Kat
    És még fizetés emelést is kapott évközben, a klubbtól annyit kap mint Del Piero vagy Vieira, és asszem Nedvednél meg többet keres.....
  • forzajuve5
    Ha Zlatan ma se tud rendes játékot mutatni, akkor az év hátralevő részében le kellene ültetni a kispadra, hátha elgondolkozna azon, hogy milyen mezt is visel, és hogyan kellene teljesítenie
  • 9csöves9
    vhogy most teljesen olyan érzések kavarognak bennem hogy megtudják csinálni a fiúk :) nagyon kell bízni bennük,sajnos ilyenkor lehet a legnagyobbat csalódni

no mindegy zúgjon majd a NON MOLLARE MAI és szurkoljunk be 1-2 gólt abba a fránya kapuba
  • BADE
    csak azt nem tudom,hogy ki lő,majd 4 gólt tőlünk:)
  • Kaplan
    Legyen igazad, de a legvalószínűbb a 2-0 és hosszabítás.
  • Kaplan
    [URL=http://index.hu/sport/foci/interko0405/]"Menjetek dolgozni, gyáva nyulak!'[/URL]
    Hát ezt megkapták, kíváncsi vagyok mi lenne ha kiesne a Juve? De ez nem fog megtörténni. Forza Juventus!
  • Johnny23
  • BADE
    4-1 lesz
  • Kaplan
    Igen én is most olvastam el ebben a pillanatban. Meg kicsit sok a piros lapunk..
    Ma valami nagyon-nagyot kéne 'alkotni'
  • BADE
    64-szer futottunk lesre,az Arsenal csak 24-szer
    Csatárainkat minősíti.
  • gergelyanevem
    ja adja, ok látom
  • gergelyanevem
    most akkor adja a sat1?
  • forzajuve
    ezek a kis szarok egyszerűen nem verhetnek ki minket!!! tovább kell menni! Forza Juve!!! különben is az arzenál lófax idegenben
  • Kit--Kat
    Még abban reménykedek, hátha berakják utolsó pillanatban a csapatban, bár csak így lenne...
  • 9csöves9
    tavaly is ezt mondta rengeteg milan drukker...
  • zambrotta
    sajnálom, hogy nem áll módomban hozzájárulni erkölcsi és szellemi fejlődésedhez, pedig szívesen megtenném

te nevezel primitívnek, aki patkány módon írsz egy olyan fórumba, amelyhez elvileg semmi közöd

most én is írhatnék hasonló "kemény" szavakat, de van bennem annyi, hogy nem ereszkedem le a szintedre, mert az nagyon mélyen van sajnos...
  • Johnny23
    ja és én nemis személyeskedtem az első hozzászolásommal !!!!
  • Johnny23
    1. :)) én nem arra irtam a primitivet (dehát aki az,az az)
  • Breki33
    PUMÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT a mecsre
    és a szokásos továbbjutást érő gólt

• Breki33
    oké ezt akkor itt zárjuk............
    primitívség nem attól függ ki melyik csapatnak szurkol

és a baromság se..........
  • Johnny23
    én meg a kibaszottnagy primitivségedhez gratulálok ember (naja Juvés!)

1ébként elolvashatnád azt amit utána irtam kisköcsög
  • Breki33
    Az első mérkőzés után a Juventuson van a góllövési kényszer, és David Trezeguet lehet az egyik, aki lendíthet a torinóiak szekerén.

– Hogyan látja a Juventus továbbjutási esélyeit?
    – Bizakodó vagyok, bár tény, hogy az első meccsen nem szerepeltünk valami jól, sőt, kifejezetten rosszul játszottunk – mondta a Juve francia csatára. – Szerda este az lesz a feladatunk, hogy nagyon odafigyelve, nagyon összeszedetten lépjünk pályára, mert csak így nyerhetünk. Egy biztos: a kilencven perc végén úgy kell lejönnünk a pályáról, hogy a maximumot nyújtottuk, aztán majd kiderül, hogy ez mire lesz elég. Az is lehet, hogy a hosszabbításra, meg a tizenegyesekre. Gyakoroltuk a héten a tizenegyeseket is, bár edzésen egészen máshogy rúgja őket az ember, sokkal kisebb a feszültség.

– Alex Del Piero nem léphet pályára. Nélküle nehezebb lesz?
    – Sok meccset játszottunk és nyertünk már meg Alex nélkül is, bár kétségtelen, hogy sokkal jobb, ha rá is számíthatunk. Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy aki helyette játszik, mindent megtesz a sikerért.

– Az első mérkőzésen Thierry Henry kiemelkedően futballozott.
    – Thierry tényleg olyan volt, mint egy igazi ördög, elég nagy pusztítást vitt véghez a hátsó alakzatunkban. Most viszont rajtunk a sor, azon leszünk, hogy hurrikánszerűen támadjunk az Arsenalra, hogy levegőt se tudjanak venni. Szerencsés esetben akár három-négy gólt is lőhetünk nekik, szerintem vagyunk annyival jobbak, mint ők. Biztosak vagyunk benne, hogy véghez tudjuk vinni a csodát, amit úgy hívnak: továbbjutás.

– Mekkora hátrányt jelent, hogy eltiltás miatt Patrick Vieira, Jonathan Zebina és Mauro Camoranesi sem léphet pályára?
    – Ugyanazt mondhatom, amit Del Pierónál: akik helyettük játszanak, kitesznek majd magukért. Azt pedig ne feledjük el, hogy az első meccshez képest most játszani fog Pavel Nedved, vele nagyon megerősödik a középpályánk.
  • zambrotta
    gratulálok

és van olyan ember itt a topikban aki ennek a baromnak a csapatának szurkolt
  • oaken
    Lyonban kismilló helyzetet hagytunk ki, most visszakaptuk a sorstól, kevés helyzetből voltunk eredményesebbek.A két találkozót nézve megérdemelt a továbbjutásunk.
    FORZA MILAN!
    Estére meg sok szerencsét, egy MILAN-JUVE döntő jó lenne!
  • Breki33
    ezzel nem értek egyet

a 2. résszel, bár mostmeg sajnálom a Lyont.

Kívánom ma nekünk is legyen utolsó 10 percben két továbbjutást érő gólunk.
    Márcsak azért, hogy az ilyen kimondhatatlan nevű iq harcosok eltűnjenek.
  • Breki33
    miért tegnap kikaptunk?? P

lol ez az üzenet
    tele van iq-val
  • 9csöves9
    teljesen megérdemelt lett volna a Lyon továbbjutása iszonyatosan sajnáltam őket

a másik meg hogy egy Juvesnak csak egy olasz csapat létezhet
  • 5w0rdf15h
    úgylegyen