44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    Ezek egyike sem favorit
  • Matthewpamer
    szerintem meg nem :)
    én favoritok közül a romát birom.meg a parmat
  • gercse
    hát persze,mindenki jobban szereti a juvét aki sem az internek sem a juvénak nem szurkol,a juve szerintem szimpatikusabb csapat
  • DONGUBA
    Ha mar valasztani kellene akkor ezerszer a JUVE mint a mocskos inter.
  • forzajuve
    hé! te kis interes! üljél szépen le a seggedre neked nem osztottunk lapot! :DDDDD
  • Matthewpamer
    bf,ti basztátok el hogy kispadra tettétek,amúgy simán nálatok maradt volna
  • forzajuve
    ha mi paraszt interesek lennénk akkor írogathatnánk, h ÁRULÓÓÓÓÓ, de mi Sporszerű Juve drukkerek vagyunk és ilyen meg sem fordul a fejünkben...
  • Matthewpamer
    hát igen...:P
  • BADE
    Szomorú vagyok hogy Davidsot nem vettük vissza és az ősi ellenségnél kötött ki:(
  • forzajuve
    :)
  • fhsasa
    hopp nem így akartam berakni sorry
  • fhsasa

na 1enlőre...és majd az egyikre csinálok/vagy csináltatok (:D) 1 kis effektet. tippem már van is..

• fhsasa
    hát nemtom megpróbálhatom dee nem ígérem me nemnagyon szoktam ilyennel foglalkozni :)
  • Breki33
    nézz fel, mondjuk akkor gif-ben kell

meg sztem jól mutatna a csík szélein a sárga
  • fhsasa
    nem vagyok egy nagy adobe mágus, a címert még megtduom oldani.
    milyen effektre gondoltál?
  • Matthewpamer
    te rohadkék kisbetűvel írtad az inert? :D
  • Breki33
    nemrossz

de a cimer túl nagy, kicsit életlen és jó lenne ha lenne effekt
  • fhsasa
    na uncsiztam, és gondoltam megpróbálok csinálni 1 bannert új címerrel, igyekeztem hasonlót... sztem szar lett ugyhogy.. :D

• forzajuve
    Kezdetét vette a nyári felkészülés

Szombaton edzőtáborba vonult a Juventus és megkezdte az alapozást a következi bajnoki évadra.

Július 3.-án hivatalosan is megkezdődött a 2004/05-ös idény és ugyanezen a napon kihirdették a csapat nyári programját. Az új szezonra való felkészülést immáron Fabio Capello irányításával végzi a csapat a Salice Terme-i edzőtáborban. A nyári edzőtáborozás Július 26.-án ér véget.
    Íme a program, amely ugyan hivatalos, azonban még változtatások történhetnek:

Barátságos mérkőzések:
    Július 13.- Juventus-Alessandria (Alessandria,18:00)
    Július 18.- Juventus – Pavia (Pavia, 20:30)
    Július 21.- Juventus – Genoa (Alessandria, 20:30)
    Július 24.- Juventus – PSG (Párizs 21:00)
    Július 27.- Trofeo Tim – Juventus, Milan, inter részvételével (Milánó 20:30)

Augusztus 3.- Birra Moretti Trofeo – Juventus, Inter, Palermo részvételével (Bari 20:30pm)
    Augusztus 6. - Juventus – Cesena (Cesena 20:30)
    Augusztus 13. - Juventus – Livorno (Livorno 20:30)
    Augusztus 17. - Juventus – Messina (Messina 20:30)
    Augusztus 28. - Trofeo Berlusconi – Juventus - Milan (Milano 20:30)

Bajnokok Ligája selejtező:
    Augusztus 10.-én és 25.-én.
  • BADE
    Attól,hogy te nem tudtál róla hónapok óta tárgyalhattak!A Roma vezetői is tisztában voltak vele,csak nem hozták nyilvánosságra.
  • forzajuve
    jóvan nem kell a rizsa
  • Matthewpamer
    jó de erről már 1 éve pletykálnak hogy moratti szeretné,moratti kedvence stb. ez meg csak 1ik napról a másikra ment!
  • DONGUBA
    Ja ennyi erovel.
  • forzajuve
    áruló mancini...
  • Matthewpamer
    romát ott hagyta
  • forzajuve
    vagy!
  • DONGUBA
    Miert arulo?
  • Matthewpamer
    na az áruló capello
  • forzajuve

• BADE
    Van:)
  • forzajuve
    Vieri nagy valószínséggel nem jön hozzánk.
    [ÓÓÓ JEEEEE VAN ISTEN ]
  • forzajuve
    Eldőlt: Trezeguet marad

A játékos és a klub szóban már megegyezett, és ahogy a francia játékos hazatér a nyaralásból, alá is írja a szerződést.

A támadó eddigi szerződése 2005-ig, az új pedig 2008-ig szól, és sokkal jobb anyagi kondíciókat tartalmaz majd, mint a korábbi.
    A csapat (mint arról korábban már beszámoltunk) ma kezdte meg a felkészülést. Rossz hír, hogy az orvosi vizsgálatok után Ciro Ferrarának családi gyász miatt Nápolyba kellett utaznia, így ő elhagyta az edzőtábort.
  • DONGUBA
    Ja de en csak informaltalak.
  • forzajuve
    "Az igazi ok a lap szerint, hogy alkalmasabb embert találtak Trezeguet posztjára."

ott a lényeg
  • DONGUBA
    A Több, mint érdekes információ látott napvilágot a mai SPORT internetes oldalán. A katalán napilap szerint a Juventus kapcsolatba lépett Joan Laportaval telefonon, és felajánlotta a Barca elnökének, hogy tárgyaljanak ismét a francia játékos átigazolásáról.

Szinte tényként volt kezelhető, hogy David Trezeguet a Juventusnál marad, miután szóban már megegyezett az olasz klub képviselőivel, és csupán az aláírása hiányzik az újabb kontraktusról. A Barcelona vezetősége tudomásul vette a játékos döntését, és lezártnak tekintette az ügyet….egészen tegnapig.

Akkor ugyanis a Juventus egyik magas rangú vezetője (a SPORT szerint Bettega a sportigazgató) telefonon hívta Laportat, hogy üljenek le és tárgyalják újra az ajánlatot, amit korábban tettek (12 millió euro-t kínált a Barca Trezeguetért).

A torinóiak hozzáállásának gyökeres megváltozása szerint Luciano Moggi a klub elnöke mégsem akarja megadni az 5 millió euro-s éves fizetést, bár ez - a Gazetta dello Sport szerint - csupán kifogás. Az igazi ok a lap szerint, hogy alkalmasabb embert találtak Trezeguet posztjára.

A kérdés csupán az, vajon kell-e még a Barca-nak a francia csatár, azután, hogy Larsson-t a mai napon hivatalosan is bemutatják?

2004/06/30 09:01

• forzajuve
    Rosicky a Juventushoz igazolna

A tehetséges támadó középpályás a Serie A felé kacsingat

Tomas Rosicky az EB-n remeklő csehek oszlopos tagja, és elképzelhető, hogy ősztől már nem csak a nemzeti tizenegyben, hanem a Juventusban is együtt fogja kergeti a labdát Pavel Nedveddel. Utóbbi ugyanis folyamatosan áradozik a torinói körülményekről. Rosickyt meggyőzték 2003 Aranylabdásának szavai, és - bár a két milánói óriásklub is le kívánja igazolni - legszívesebben a Zebráknál folytatná pályafutását. A jelenleg még dortmundi focista szerint "Nedved csak jót mesélt a Juventusról", és ez döntő lehet az esetleges klubváltásánál.
  • forzajuve
    Trezeguet: "BL-győztes akarok lenni a Juvéval!"

A francia válogatott korán búcsúzott az EB-től, de David Trezeguet becsvágyát ez mit sem érinti.

A támadó hamarosan meghosszabbítja szerződését a Juventusnál, így végleg le lehet zárni azokat a spekulációkat, melyek szerint a Barcelonaba vagy a Chelseabe igazol. Trezeguet - mondhatni - pocsék formában játszott az egész Európa-bajnokságon, de a csalódáson hamar túltette magát és új célokat tűzött ki maga elé: "Előre kell néznem. Thuram és én eldöntöttük, hogy ha már Franciaországot nem sikerült a végső győzelemre vezetnünk az idei EB-n, a Juvét mindenképpen hozzásegítjük a Bajnokok Ligája trófeájához". Ehhez persze arra is szükség lenne, hogy mindkét focista összeszedje magát, az idei volt ugyanis pályafutásuk talán legrosszabb idénye.
  • gercse
    végülis meg lehet szokni,de szerintem a régi sem volt rossz
  • Breki33
    Nemolyan rossz ez a címer

• DONGUBA
    Trezeguet nem írt még alá
    2004. június 29. 20:30:26

David Trezeguet a Juventus támadója továbbra sem írt alá klubjához, de mint a Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, már csak néhány apróságban kell megállapodnia az együttes vezetőségével.

"Még mindig nem írtam alá, de semmi gond nem lesz, tulajdonképpen már mindenben megegyeztünk egymással" - nyilatkozta a francia csatár. "Jó ajánlatot kaptam, és nemsokára leülünk édesapámmal (aki egyben az ügynöke is - a szerk.) megbeszéljük a részleteket. Nincs jelentősége annak, hogy a vakációm előtt vagy után írok alá, mert már eldőlt: maradok a Juvénál!"