44078
-
#560 Ezek egyike sem favorit -
#559 szerintem meg nem :)
én favoritok közül a romát birom.meg a parmat -
#558 hát persze,mindenki jobban szereti a juvét aki sem az internek sem a juvénak nem szurkol,a juve szerintem szimpatikusabb csapat -
#557 Ha mar valasztani kellene akkor ezerszer a JUVE mint a mocskos inter. -
forzajuve #556 hé! te kis interes! üljél szépen le a seggedre neked nem osztottunk lapot! :DDDDD
-
#555 bf,ti basztátok el hogy kispadra tettétek,amúgy simán nálatok maradt volna -
forzajuve #554 ha mi paraszt interesek lennénk akkor írogathatnánk, h ÁRULÓÓÓÓÓ, de mi Sporszerű Juve drukkerek vagyunk és ilyen meg sem fordul a fejünkben... -
#553 hát igen...:P -
#552 Szomorú vagyok hogy Davidsot nem vettük vissza és az ősi ellenségnél kötött ki:( -
forzajuve #551 :) -
#550 hopp nem így akartam berakni sorry -
na 1enlőre...és majd az egyikre csinálok/vagy csináltatok (:D) 1 kis effektet. tippem már van is..
-
#548 hát nemtom megpróbálhatom dee nem ígérem me nemnagyon szoktam ilyennel foglalkozni :) -
#547 nézz fel, mondjuk akkor gif-ben kell
meg sztem jól mutatna a csík szélein a sárga -
#546 nem vagyok egy nagy adobe mágus, a címert még megtduom oldani.
milyen effektre gondoltál? -
#545 te rohadkék kisbetűvel írtad az inert? :D -
#544 nemrossz
de a cimer túl nagy, kicsit életlen és jó lenne ha lenne effekt -
#543 na uncsiztam, és gondoltam megpróbálok csinálni 1 bannert új címerrel, igyekeztem hasonlót... sztem szar lett ugyhogy.. :D
-
forzajuve #542 Kezdetét vette a nyári felkészülés
Szombaton edzőtáborba vonult a Juventus és megkezdte az alapozást a következi bajnoki évadra.
Július 3.-án hivatalosan is megkezdődött a 2004/05-ös idény és ugyanezen a napon kihirdették a csapat nyári programját. Az új szezonra való felkészülést immáron Fabio Capello irányításával végzi a csapat a Salice Terme-i edzőtáborban. A nyári edzőtáborozás Július 26.-án ér véget.
Íme a program, amely ugyan hivatalos, azonban még változtatások történhetnek:
Barátságos mérkőzések:
Július 13.- Juventus-Alessandria (Alessandria,18:00)
Július 18.- Juventus – Pavia (Pavia, 20:30)
Július 21.- Juventus – Genoa (Alessandria, 20:30)
Július 24.- Juventus – PSG (Párizs 21:00)
Július 27.- Trofeo Tim – Juventus, Milan, inter részvételével (Milánó 20:30)
Augusztus 3.- Birra Moretti Trofeo – Juventus, Inter, Palermo részvételével (Bari 20:30pm)
Augusztus 6. - Juventus – Cesena (Cesena 20:30)
Augusztus 13. - Juventus – Livorno (Livorno 20:30)
Augusztus 17. - Juventus – Messina (Messina 20:30)
Augusztus 28. - Trofeo Berlusconi – Juventus - Milan (Milano 20:30)
Bajnokok Ligája selejtező:
Augusztus 10.-én és 25.-én. -
#541 Attól,hogy te nem tudtál róla hónapok óta tárgyalhattak!A Roma vezetői is tisztában voltak vele,csak nem hozták nyilvánosságra. -
forzajuve #540 jóvan nem kell a rizsa -
#539 jó de erről már 1 éve pletykálnak hogy moratti szeretné,moratti kedvence stb. ez meg csak 1ik napról a másikra ment! -
#538 Ja ennyi erovel. -
forzajuve #537 áruló mancini... -
#536 romát ott hagyta -
forzajuve #535 vagy! -
#534 Miert arulo? -
#533 na az áruló capello -
forzajuve #532
-
#531 Van:) -
forzajuve #530 Vieri nagy valószínséggel nem jön hozzánk.
[ÓÓÓ JEEEEE VAN ISTEN ]
-
forzajuve #529 Eldőlt: Trezeguet marad
A játékos és a klub szóban már megegyezett, és ahogy a francia játékos hazatér a nyaralásból, alá is írja a szerződést.
A támadó eddigi szerződése 2005-ig, az új pedig 2008-ig szól, és sokkal jobb anyagi kondíciókat tartalmaz majd, mint a korábbi.
A csapat (mint arról korábban már beszámoltunk) ma kezdte meg a felkészülést. Rossz hír, hogy az orvosi vizsgálatok után Ciro Ferrarának családi gyász miatt Nápolyba kellett utaznia, így ő elhagyta az edzőtábort. -
#528 Ja de en csak informaltalak. -
forzajuve #527 "Az igazi ok a lap szerint, hogy alkalmasabb embert találtak Trezeguet posztjára."
ott a lényeg -
#526 A Több, mint érdekes információ látott napvilágot a mai SPORT internetes oldalán. A katalán napilap szerint a Juventus kapcsolatba lépett Joan Laportaval telefonon, és felajánlotta a Barca elnökének, hogy tárgyaljanak ismét a francia játékos átigazolásáról.
Szinte tényként volt kezelhető, hogy David Trezeguet a Juventusnál marad, miután szóban már megegyezett az olasz klub képviselőivel, és csupán az aláírása hiányzik az újabb kontraktusról. A Barcelona vezetősége tudomásul vette a játékos döntését, és lezártnak tekintette az ügyet….egészen tegnapig.
Akkor ugyanis a Juventus egyik magas rangú vezetője (a SPORT szerint Bettega a sportigazgató) telefonon hívta Laportat, hogy üljenek le és tárgyalják újra az ajánlatot, amit korábban tettek (12 millió euro-t kínált a Barca Trezeguetért).
A torinóiak hozzáállásának gyökeres megváltozása szerint Luciano Moggi a klub elnöke mégsem akarja megadni az 5 millió euro-s éves fizetést, bár ez - a Gazetta dello Sport szerint - csupán kifogás. Az igazi ok a lap szerint, hogy alkalmasabb embert találtak Trezeguet posztjára.
A kérdés csupán az, vajon kell-e még a Barca-nak a francia csatár, azután, hogy Larsson-t a mai napon hivatalosan is bemutatják?
2004/06/30 09:01
-
forzajuve #525 Rosicky a Juventushoz igazolna
A tehetséges támadó középpályás a Serie A felé kacsingat
Tomas Rosicky az EB-n remeklő csehek oszlopos tagja, és elképzelhető, hogy ősztől már nem csak a nemzeti tizenegyben, hanem a Juventusban is együtt fogja kergeti a labdát Pavel Nedveddel. Utóbbi ugyanis folyamatosan áradozik a torinói körülményekről. Rosickyt meggyőzték 2003 Aranylabdásának szavai, és - bár a két milánói óriásklub is le kívánja igazolni - legszívesebben a Zebráknál folytatná pályafutását. A jelenleg még dortmundi focista szerint "Nedved csak jót mesélt a Juventusról", és ez döntő lehet az esetleges klubváltásánál.
-
forzajuve #524 Trezeguet: "BL-győztes akarok lenni a Juvéval!"
A francia válogatott korán búcsúzott az EB-től, de David Trezeguet becsvágyát ez mit sem érinti.
A támadó hamarosan meghosszabbítja szerződését a Juventusnál, így végleg le lehet zárni azokat a spekulációkat, melyek szerint a Barcelonaba vagy a Chelseabe igazol. Trezeguet - mondhatni - pocsék formában játszott az egész Európa-bajnokságon, de a csalódáson hamar túltette magát és új célokat tűzött ki maga elé: "Előre kell néznem. Thuram és én eldöntöttük, hogy ha már Franciaországot nem sikerült a végső győzelemre vezetnünk az idei EB-n, a Juvét mindenképpen hozzásegítjük a Bajnokok Ligája trófeájához". Ehhez persze arra is szükség lenne, hogy mindkét focista összeszedje magát, az idei volt ugyanis pályafutásuk talán legrosszabb idénye. -
#523 végülis meg lehet szokni,de szerintem a régi sem volt rossz -
#522 Nemolyan rossz ez a címer
-
#521 Trezeguet nem írt még alá
2004. június 29. 20:30:26
David Trezeguet a Juventus támadója továbbra sem írt alá klubjához, de mint a Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, már csak néhány apróságban kell megállapodnia az együttes vezetőségével.
"Még mindig nem írtam alá, de semmi gond nem lesz, tulajdonképpen már mindenben megegyeztünk egymással" - nyilatkozta a francia csatár. "Jó ajánlatot kaptam, és nemsokára leülünk édesapámmal (aki egyben az ügynöke is - a szerk.) megbeszéljük a részleteket. Nincs jelentősége annak, hogy a vakációm előtt vagy után írok alá, mert már eldőlt: maradok a Juvénál!"