44078
-
#520 ??? -
forzajuve #519 pffff LOL -
#518 hááát, de akkor szerintem Del Piero háttérbe szorulna,az pedig nem jó -
#517 hát röhögök ha leigazoljátok..nem egy nagy szém szerintem,bár ha visszanyeri olaszországi formáját akkor jól jártok -
forzajuve #516 Daily Mirror: Mutu a Juventushoz igazol
Az angol újság szentül meg van győződve arról, hogy a román játékos visszatér Olaszországba
Adrian Mutu leigazolása legutóbb májusban merült fel a Juventus háza táján. Akkoriban még úgy tűnt, hogy Cesare Prandelli lesz a gárda edzője, aki a Parma csapatánál már dolgozott együtt Mutuval, méghozzá igen eredményesen. Bár a Juventus vezetőinek választása Fabio Capellora esett, úgy tűnik, hogy ő is szívesen látná csapatában a Chelsea focistáját. A Daily Mirror című angol újság - amely az egész szigetországban az egyik legnépszerűbb lap - egészen biztos benne, hogy a támadó a Juventusban folytatja pályafutását. -
forzajuve #515 Fiatalodik a védelem
Giorgio Chiellini, a Livorno védője, 2009-ig írt alá a Juventushoz.
Az olasz U21-es válogatottal EB-t nyerő védő, akit sokan az új Zambrottának neveznek 1984-ben született. Chiellini a Roma és a Livorno közös tulajdonában volt, és sokáig úgy tűnt, jövőre az Olimpicoban játszik majd. Ám a Zebrák - nem először - borsot törtek a nagy rivális orra alá, és elhalászták előlük a tehetséges futballistát. Pár napja ugyanis a Livorno "kivásárolta" a Romát, és 3 millió euróért teljesen megszerezte a védő játékjogát. Sokak szerint az üzlet mögött Luciano Moggi állt. Ezután a toszkániaiak 6 millió euróért eladták Chiellinit a Juventusnak.
-
forzajuve #514 jaja, a csillagoknak a címer felett lenne a helyük... -
#513 nekem tetszik
csak az uj kezdete -
#512 a csillagok b..meg miért vannak külön,ez a címer is meg az egész mez is?áá,eddig a 2002/03as lotto tetszett a legjobban -
#511 ja már ebben játszok P -
#510 ezt minek?
már volt -
#509 -
#508 -
#507 nekem a mezekkel van egy kis bajom. Ezek lesznek a következő idéyben a mezük mert ha igen akkor rossz döntés volt.
Elvesztették a híres fekete-fehér csíkos mezt.
Az új címer nem is olyan rossz kezdek megbarátkozni vele.
-
#506 -
#504 hm meg lehet szokni :) -
#503 500 -
#502 elég gagyi az új címer, rossz ötlet lecserélni egy híressévált címert... -
#501 ha nem pink lenne hanem fehér, nem lenne rossz -
#500 beba**na ha elmenne a világ ik legjobb védője...inter nem hülye -
#499 bffff.giga lol -
forzajuve #498 Úgy tűnik, Fabio Capello nagyon eltökélt: mindenképpen meg akarja szerezni druszáját, Fabio Cannavarot.
A válogatott védője (és alapesetben csapatkapitánya) még az EB előtt nyilatkozta azt, hogy nem lenne ellenére Torinóba költözni. Amióta Capello a Juventus edzője, folyamatosan arra kéri a vezetőket, hogy szerezzék meg neki az általa mindig nagyra tartott játékost. Azonban ennek természetesen ára van: a pénz mellett vagy Enzo Maresca vagy Marco Di Vaio kerülhetne az Interhez.
A Juventus azonban nem csak Cannavarot, hanem a Chievo középpályását, az EB-n gólt szerző Simone Perrottat is üldözi. Ő játszott már korábban a Juvéban, méghozzá az 1998-99-es szezonban. A helyzetet bonyolítja, hogy az elmúlt napokban a Roma már nagyon közel került a leigazolásához, de az érdeklődők táborát gyarapítja az Inter is. A Juventus ebben az esetben is a cserében gondolkodik: a felnőttcsapatban idén bemutatkozó fiatal tehetséget, Davide Chiumentot küldenék Veronába.
Ide kapcsolódik az a hír is, hogy Giuseppe Sculli, Matteo Paro és Daniele Gastaldello, a Juventus tulajdonában lévő három ifjú labdarúgó kölcsönszerződésének meghosszabbításáról megegyezett egymással a veronai és a torinói vezetőség, így ők további egy évig a Chievoban játszanak majd. -
#497 hát igen...
no comment -
zambrotta #496 szerintem nagyon komolyak a mezek, jól fognak állni rajtam mikor átveszem a bl serleget és scudettot -
forzajuve #495 ez a címer... hát... izé... nekem nem tecc,de majd +barátkozok vele
-
#494 Ja. -
#493 Ez?
-
#492 de a kék az király! -
#491 elég ronda
-
#490 Szerintem a szokásos,16-20ezer forintig. -
zambrotta #489 nagyon komoly!!!!
nem is tudtam, h új támogató a fastveb helyett
mennyi lehet az ami Alexen van? -
Annyira nem lesz rossz,főleg a kék!Abból veszek is egyet! -
#487 Akkor jövöre is Trezeguet-Del Piero Páros lesz mögöttük Nedveddel? -
Rudee #486 Még csak bejelentkezett érte a Juventus. -
#485 Ingyen megérte,csak be ne rakja a kezdőbe Capello!Cserealapnak jó lesz! -
#484 Wiltordot ingyé ehoztuk :P -
forzajuve #483 jöhet -
#482 A Juventus csapatának újdonsült vezetőedzője, Fabio Capello le szeretné igazolni a spanyol futball egyik legnagyobb tehetségét, Joaquínt. A Betis sajtóértesülések szerint 25 millió eurót kér a jobbszélsőért.
-
#481 én is. :) -
forzajuve #480 én örülök, h marad nálunk