44078

ibogldrc.jpg

• Matthewpamer
    ???
  • forzajuve
    pffff LOL
  • gercse
    hááát, de akkor szerintem Del Piero háttérbe szorulna,az pedig nem jó
  • Matthewpamer
    hát röhögök ha leigazoljátok..nem egy nagy szém szerintem,bár ha visszanyeri olaszországi formáját akkor jól jártok
  • forzajuve
    Daily Mirror: Mutu a Juventushoz igazol

Az angol újság szentül meg van győződve arról, hogy a román játékos visszatér Olaszországba

Adrian Mutu leigazolása legutóbb májusban merült fel a Juventus háza táján. Akkoriban még úgy tűnt, hogy Cesare Prandelli lesz a gárda edzője, aki a Parma csapatánál már dolgozott együtt Mutuval, méghozzá igen eredményesen. Bár a Juventus vezetőinek választása Fabio Capellora esett, úgy tűnik, hogy ő is szívesen látná csapatában a Chelsea focistáját. A Daily Mirror című angol újság - amely az egész szigetországban az egyik legnépszerűbb lap - egészen biztos benne, hogy a támadó a Juventusban folytatja pályafutását.
  • forzajuve
    Fiatalodik a védelem

Giorgio Chiellini, a Livorno védője, 2009-ig írt alá a Juventushoz.

Az olasz U21-es válogatottal EB-t nyerő védő, akit sokan az új Zambrottának neveznek 1984-ben született. Chiellini a Roma és a Livorno közös tulajdonában volt, és sokáig úgy tűnt, jövőre az Olimpicoban játszik majd. Ám a Zebrák - nem először - borsot törtek a nagy rivális orra alá, és elhalászták előlük a tehetséges futballistát. Pár napja ugyanis a Livorno "kivásárolta" a Romát, és 3 millió euróért teljesen megszerezte a védő játékjogát. Sokak szerint az üzlet mögött Luciano Moggi állt. Ezután a toszkániaiak 6 millió euróért eladták Chiellinit a Juventusnak.

• forzajuve
    jaja, a csillagoknak a címer felett lenne a helyük...
  • Breki33
    nekem tetszik
    csak az uj kezdete
  • gercse
    a csillagok b..meg miért vannak külön,ez a címer is meg az egész mez is?áá,eddig a 2002/03as lotto tetszett a legjobban
  • Breki33
    ja már ebben játszok P
  • Breki33
    ezt minek?
    már volt
  • Matthewpamer
  • gercse
  • Kaplan
    nekem a mezekkel van egy kis bajom. Ezek lesznek a következő idéyben a mezük mert ha igen akkor rossz döntés volt.
    Elvesztették a híres fekete-fehér csíkos mezt.
    Az új címer nem is olyan rossz kezdek megbarátkozni vele.
  • Matthewpamer
  • fhsasa
    hm meg lehet szokni :)
  • Matthewpamer
    500
  • Garcia
    elég gagyi az új címer, rossz ötlet lecserélni egy híressévált címert...
  • fhsasa
    ha nem pink lenne hanem fehér, nem lenne rossz
  • Matthewpamer
    beba**na ha elmenne a világ ik legjobb védője...inter nem hülye
  • Matthewpamer
    bffff.giga lol
  • forzajuve
    Úgy tűnik, Fabio Capello nagyon eltökélt: mindenképpen meg akarja szerezni druszáját, Fabio Cannavarot.

A válogatott védője (és alapesetben csapatkapitánya) még az EB előtt nyilatkozta azt, hogy nem lenne ellenére Torinóba költözni. Amióta Capello a Juventus edzője, folyamatosan arra kéri a vezetőket, hogy szerezzék meg neki az általa mindig nagyra tartott játékost. Azonban ennek természetesen ára van: a pénz mellett vagy Enzo Maresca vagy Marco Di Vaio kerülhetne az Interhez.
    A Juventus azonban nem csak Cannavarot, hanem a Chievo középpályását, az EB-n gólt szerző Simone Perrottat is üldözi. Ő játszott már korábban a Juvéban, méghozzá az 1998-99-es szezonban. A helyzetet bonyolítja, hogy az elmúlt napokban a Roma már nagyon közel került a leigazolásához, de az érdeklődők táborát gyarapítja az Inter is. A Juventus ebben az esetben is a cserében gondolkodik: a felnőttcsapatban idén bemutatkozó fiatal tehetséget, Davide Chiumentot küldenék Veronába.
    Ide kapcsolódik az a hír is, hogy Giuseppe Sculli, Matteo Paro és Daniele Gastaldello, a Juventus tulajdonában lévő három ifjú labdarúgó kölcsönszerződésének meghosszabbításáról megegyezett egymással a veronai és a torinói vezetőség, így ők további egy évig a Chievoban játszanak majd.
  • BADE
    hát igen...
    no comment
  • zambrotta
    szerintem nagyon komolyak a mezek, jól fognak állni rajtam mikor átveszem a bl serleget és scudettot
  • forzajuve
    ez a címer... hát... izé... nekem nem tecc,de majd +barátkozok vele
  • BADE
    Ja.
  • Breki33
    Ez?

• BADE
    de a kék az király!
  • Breki33
    elég ronda

• BADE
    Szerintem a szokásos,16-20ezer forintig.
  • zambrotta
    nagyon komoly!!!!
    nem is tudtam, h új támogató a fastveb helyett
    mennyi lehet az ami Alexen van?
  • BADE

Annyira nem lesz rossz,főleg a kék!Abból veszek is egyet!
  • gercse
    Akkor jövöre is Trezeguet-Del Piero Páros lesz mögöttük Nedveddel?
  • Rudee
    Még csak bejelentkezett érte a Juventus.
  • BADE
    Ingyen megérte,csak be ne rakja a kezdőbe Capello!Cserealapnak jó lesz!
  • fhsasa
    Wiltordot ingyé ehoztuk :P
  • forzajuve
    jöhet
  • Breki33
    A Juventus csapatának újdonsült vezetőedzője, Fabio Capello le szeretné igazolni a spanyol futball egyik legnagyobb tehetségét, Joaquínt. A Betis sajtóértesülések szerint 25 millió eurót kér a jobbszélsőért.
  • Matthewpamer
    én is. :)
  • forzajuve
    én örülök, h marad nálunk