44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
  • forzajuve
    ööööö vagyis mégsem :)))

A várt bejelentés elmaradt, azaz még mindig nem 100%, hogy Bobo visszatér a Juventushoz. még van remény :D

Az olasz újságírók biztosra veszik, hogy a két klub már megállapodott egymással, ám a Juventusnak Vierivel még nem sikerült egyezségre jutnia. Vieri szerződése még két évig él az Internél, és anyagilag jobban megérné neki, ha kitöltené a kontraktusát. A Zebrák évi 4 millió eurót fizetnének a támadónak, ami jóval kevesebb, mint a több mint 7 milliós milánói keresete.
    Annyi bizonyos, hogy bár nagy vonalakban megállapodott a két klub, még nem véglegesítették a szerződést. Ha Vieri érkezik, Di Vaio biztosan az Interé. A kék-feketék még egy játékost szeretnének kapni, mégpedig a Thuramot vagy Blasit. Maresca állítólag már nem érdekli az Intert, mivel megszerezték Veront a Chelseatól, a Juve által ajánlott Carini azonban még mindig esélyes arra, hogy Milánóba kerüljön a Vieri-transzfer keretében.
    A két klub között még egy meglepő üzlet készülődik: a pletykák szerint Iuliano és Materazzi klubot cserélhetnek a nyáron.
  • forzajuve
    ne reménykedj! a Di Vaio + suska = Vieri transfer már hivatalos.
  • Breki33
    hm nem lenne rossz
  • BADE
    A calciomercaton van valami hír Rothenről,ha tud valaki olaszul lefordíthatná:)
  • Breki33
    de Morientesért odaadnám
    ha ezeknek ennyire nem kell.

Megint játszanak vele
  • BADE
    Remélem Bobot nem igazoljuk le,főleg úgy,hogy odaadjuk érte Di Vaiot.Játszik egy meccset és 3 hónapra lesérül,a másik meg,hogy mindig megsértődik.
  • BADE
    Nem fogunk belehalni,ha Emerson nem hozzánk jön,vannak nála sokkal jobb olasz középpályások is.Tacsi+Blasi jó lesz védekező kp-nak,nem kell több!
  • forzajuve
    ennek a mocsoknak a reálmadrid topicban a hely, a Juvések nagy ívben tesznek rá, h ezek a majmok kit akarnak leigazolni!
  • Matthewpamer
    Emerson átigazolásával kapcsolatban már megegyezett egymással a Real Madrid és az AS Roma, míg Francesco Tottiról tovább alkudoznak a két labdarúgóklub vezetői.
    A spanyolok állítólag 15 és 17 millió euró közötti vételárban állapodtak meg az olasz egyesülettel, a helyzetet azonban bonyolítja, hogy a brazil középpályás inkább a Juventushoz szerződne. A rómaiak azért a Real Madrid ajánlatát fogadták el, mert a torinóiak mindössze 10 milliót kínáltak a 28 éves világbajnok klasszisért.

"A Romával már mindenben megegyeztünk, s rendkívül furcsának találnám, ha Emerson lenne az első futballista, aki visszautasítja azt a klubot, amelyet Real Madridnak hívnak" - mondta Ernesto Bronzetti, a spanyolok szóvivője.

A Real nem csak Emersont szeretné megszerezni a komoly anyagi gondokkal küzdő AS Romától (250 millió euró az egyesület adóssága), tudniillik Florentino Perez madridi elnök 15 millió eurót és Fernando Morientest ajánlotta Francesco Tottiért. Amennyiben ebben a szezonban a Bajnokok Ligája-döntős AS Monacóban kölcsönben szerepelt válogatott spanyol csatár mégsem lesz része a tranzakciónak, akkor 25 millió lehet az olasz játékmester vételára. A tekintélyes Gazzetta dello Sport szerint ez az összeg legfeljebb kiindulási alapnak jó. Tottinak négyéves szerződést ajánlanak, amely évi 6,5 millió eurót garantálna neki.

A királyi gárda egy futballistát már korábban megszerzett az AS Romától: az argentin védő, Walter Samuel május 21-én öt évre írt alá.
  • forzajuve
    igen, én is valami ilyesmit olvastam.
    remélem az EB-n kiszemelünk pár jó embert, nem ilyen vagy bejön vagy nem emberkékkel leszünk tele jövőre
  • zambrotta
    és Mexes??
    Úgy olvastam vhol, hogy ő is a romába menne inkább
    remélem megjön az esze
  • Matthewpamer
    internevelés :D,de ott van még bonera
  • forzajuve
    Ferrarit viszi magával a Parma edzője a rómába :((
  • zambrotta
    az világos, azt hittem van vmi új info is

újra erősödik bennem a realgyűlölet
  • gercse
    Szerintem nem megy a reálba és Capello miatt inkább a juvét választja
  • forzajuve
    Emerson téma = 406-os hozzászólás itt
  • Matthewpamer
    di vaio már az interé :D
  • zambrotta
    trez mehet a búsba

védőt!!!!!!!!!!!!!!!!!4
    mi a fene van emersonnal?
  • gercse
    Szerintem jobb lenne ha Di Vaio és Trez közül valamelyik maradna
  • forzajuve
    majd +látjuk, szerintem Vieri egy idegbeteg, öregedő csatárka, aki talán veszélyesebb a reklámtáblákra, mint az ellenfél kapujára. Di Vaio elött van még pár szép év, talán jobb lett volna ha nálunk éli meg.
  • gercse
    Akkor most Del piero-Vieri csatársor és csere Miccoli,mögöttük Nedved?Nem lenne rossz csak ha Delpi is meg Vieri is rossz formában van akkor gáz
  • Matthewpamer
    szerinted?vieri biztos hogy jobb mint vaio.!de az internek már van 1 tankcsatára adriano személéyben.szerintmenni fog vierinek a juvéba.
  • zambrotta
    Vieri jobb mint Vaio- szerintem
    trez pedig egy kis áruló gyökér( a Bl is el....., és az olaszoknak a legutóbbi eb-t), pénzéhes igénytelen álfrancia
  • zambrotta
    tehát Di Vaio + pénz
    kicsit akadozik az angolom
  • forzajuve
    fasza! elmegy Di Vaio meg Trez(?). szép kis idény elé nézünk :(
  • Matthewpamer
    most már biztos hogy vieri a juvéé.legalábbis a soccerage szerint.
    06/03/2004. According to the latest news coming out of Italy, Christian Vieri has today agreed to a deal that will see him back in Turin with Juventus.

Even though it is not official yet, a press conference is expected to be held today at 6pm, where the exact details of the operation will be revealed. The deal will see Marco Di Vaio joining Inter and a sum of money in favour of the nerazzurri.

This twist of events goes against what Massimo Moratti stated this morning: "It all depends on what the player wants. We are evaluating, we have the requests of some clubs but for now we have not changed our mind."
  • zambrotta
    Jó lenne Vieri, de inkább vmi normális hátvéd v több kellene
    pl Mexes v Ferrari v Cannavaro v mindhárom
    Zebinával kitörölhetjük
  • forzajuve
    1ébként én már csak abban bízok, h Vieri mostanában mutatott gyenge játéka a közegnek (inter) is betudható, és nálunk valami csoda folytán megtáltosodik
  • forzajuve
    asszem ő megy az Udinébe (kölcsönbe)
  • Matthewpamer
    itt egy másik pletyka:
    Christian Vieri, az olasz labdarúgó-válogatott klasszis csatára már a jövő szombaton kezdődő portugáliai Európa-bajnokság előtt bejelenti, hogy az Internazionalétól visszatér a Juventushoz - legalábbis így tudja a La Gazzetta dello Sport című lap.

Az újság szerint a klub és a játékos már meg is egyezett egymással egy négyéves szerződésről, amely évente négymillió eurós fizetést garantál a 30 éves futballistának. A hírek arról szólnak, hogy a torinóiak nem pénzben, hanem "természetben" fizetnek Vieriért, azaz egy vagy több labdarúgót adnak cserébe.

A listán Marco Di Vaio, Gianluca Zambrotta, Lilian Thuram és Enzo Maresca neve szerepel. A megállapodás létrejötte azonban még függ az Inter vezetőitől, a támadónak ugyanis 2006-ig érvényes a kontraktusa a milánói klubbal.

Vieri az 1996-1997-es szezonban már szerepelt a Juventus együttesében, az Internazionalét 1999 óta erősíti.

• Breki33
    Legro nem kell nekik ? P
  • forzajuve
    "A milánóiak ellenben sokkal szívesebben látnák Marescát vagy Zambrottát - ezt mondjuk meg tudjuk érteni. Sőt, olyan pletyka is napvilágot látott, hogy Nedvedet kérnék az öregedő gólvágóért cserébe. "

Nedvedet, meg Zambrottát, és Marescát meg a qrva anyjukaaaaat!!!
  • forzajuve
    végre egy értelmes ember

Bár a Roma már megegyezett a Reallal Emerson átigazolásáról, ez nem nagyon érdekli a brazil középpályást.

Mint ismeretes, a fővárosiak semmiképp sem szeretnék, hogy a "Puma" az egyik legnagyobb ellenségüket erősítse a jövőben. Ők legszívesebben a Real Madridnak adnák el a középpályást, és már meg is egyeztek abban, hogy Emerson 17 millió euróért a spanyoloké lehet. A probléma csak az, hogy a játékosnak esze ágában sincs a "Királyi Gárdába" igazolni. Ő már döntött, mégpedig a Juventus mellett:
    "Hallottam, hogy a Roma és a Real megegyezett, de elég érdekesnek találom, hogy mindezt nélkülem tették. Januárban tárgyaltam a madridiakkal, de akkor túl magasnak találták az igényeim. Most, hogy elígérkeztem a Zebrákhoz, újra jelentkeztek. A bianconerok végig korrekt tárgyalópartnerek voltak velem, én pedig nem gondoltam meg magam: a Juventusba akarok szerződni."
    A Roma szurkolói szerint Emerson árulóként viselkedik, ha Torinóba igazol.
    "Soha sem ártottam a Romának. Tavaly annak ellenére maradtam itt, hogy a Chelsea egy igen jó ajánlattal kecsegtetett. A télen maradtam, mert Sensi elnök úr megkért, hogy együtt küzdjünk a Scudettoért. Nem vagyok áruló, tiszta a lelkiismeretem. Nem az én hibám, hogy a Roma és a Juventus kapcsolata nem túl jó. Nem azért szerződöm a Zebrákhoz, mert Capello lett az edzőjük, ez csak véletlen egybeesés."
  • forzajuve
  • forzajuve
    jóvaaan bazze! még vagy 8 Juvés nem kéne nekik azé' a faszkalap vieriért.
  • DONGUBA
    Allitolag mar alá is irt 4 evre a juvehoz.evi 4 millioert
  • Breki33
    nem kell
    főled DI Vaio-ért és Maresca-ért

Nem normálisak
  • Matthewpamer
    Nagyon úgy néz ki hogy Vieri megy a juvéba:
    -Milano- Lassan pont fog kerülni a Vieri ügy végére, sőt lehet hogy az érintettek már tudják is hogy mi az igazság... Délután Massimo Moratti azt mondta hogy mindenki nyugodjon meg, nem történt még semmi. Ellenben a hírek szerint az Inter komolyan meg akar válni Christian Vieritől, a Juventus pedig szívesen látná a soraiban a támadót. Bobo árát viszont euroban és játékosokban mérik, és a legutolsó információk szerint Di Vaio illetve Carini plusz 7 millió euró lenne a torinóiak ajánlata. Állítólag Moratti bele is menne a dologba, hogyha a zebrák megtoldanák a dolgot Maresca játékengedélyével is, így három játékos no meg némi pénz érkezne Milanóba egy kiöregedő, idén inkább a botrányairól híres csatár helyett. Minden jel arra mutat hogy órákon belül megtudjuk mi lesz a megoldás...
  • Breki33

Ezek szerint nem olvasod az EURO 2004 fórumot P