44078
-
#600 1987-1988 azt hiszem -
#599 rég játszott ez a játékos a juvéban? -
#598 1. Neveket nagybetűvel irunk
2. Egy éve kb azt hangoztatjuk, hogy Legrohelyett rendes védő kell
3. Minek jársz ide ha nem olvasod amit írunk?
Amúgy kiváncsi vagyok ki tudja melyik híres britt játékos játszott a Juve-ben -
#597 pedig nektek olyan csodás védőitek vannak mint legrotájje,meg montero,meg huliánó
nem kell ide védő,ja meg zebina. -
#596 Juventus: védőkeresőben
2004 júl. 18 20:03 - Forrás: sportforum.hu
Az újjáalakulóban lévő Juventus Torino már egy hónapja bevallottan egy klasszisvédőt keres a defenzív csapatrészébe. Korábban felmerült az olasz válogatott csapatkapitány Fabio Cannavaro megszerzése, azonban Roberto Mancini Milánóba érkezésével meghiúsult a milánói bekk szerződtetése.
A legújabb kiszemelt: Sol Campbell. A torinói vezetőség egy része Londonba utazott, hogy kipuhatolják, az Arsenal milyen kondicíók között engedné el az angol válogatott védőt.
Amennyiben nem járnak sikerrel, az olaszok a második számú 'célpontot' is megjelölték - Tomas Ujfalusi, a cseh válogatott és a Hamburger SV védőjének személyében. -
forzajuve #595 Új kiszemelt a védelembe
A vezetők felvették a kapcsolatot a Bayer Leverkusen brazil védőjének, Juannak a képviselőjével.
A Juventus korábban már megpróbált a gyógyszergyáriaktól játékost elcsábítani, de a szintén brazil Lúcio megvásárlása nem jött össze. Juan jelenleg a Copa Americán tartózkodik, Moggiékat viszont ez nem akadályozta meg abban, hogy beszéljenek a játékos ügynökével, Gilmar Rinaldival. A focista árát 7 millió euróban állapította meg a klubja. Juan tavaly 29 mérkőzésen lépett pályára a Bundesligában és két gólt lőtt.
ő az:
-
forzajuve #594 úgyis megvesszük, ha nem most akkor az átigazolási szezon lejárta elött fél nappal :P -
#593 -
forzajuve #592 Emerson nyilatkozott
"Egyáltalán nem vagyok boldog, mert a klubom nem akar elengedni a Juventushoz, mert az Internazionale és a Real Madrid is több pénzt ígért értem. De én akkor is Torinóba akarok menni. Emiatt depressziós lettem, és jelenlegi csapatom első edzésén nem fogok megjelenni, orvosi igazolást is hozok róla."
"Vagy a Juventus vagy kihagyok egy évet!" -
forzajuve #591 Pletyka, pletyka hátán
Di Vaio, Bonera, Oddo, Maresca - többek közt ők a főszereplői a legfrissebb átigazolási híreknek.
Marco Di Vaio megy vagy marad? Senki sem tudja. Capello állítólag ragaszkodik hozzá - akárcsak az Inter új edzője, Mancini. Sőt, a legfrissebb pletykák szerint a Barcelona sem felejtette még el a Juve támadóját.
Bonerával kapcsolatban Moggi kijelentette, hogy nem a Juve nem érdeklődik iránta - a Zebrák menedzserét ismerve könnyen lehet, hogy ez azt jelenti, hogy a parmai védő hamarosan Torinóba költözik. Különösen úgy, hogy egyes információk szerint a játékos már meg is egyezett a Juventusszal, és a klubjával is közel a megállapodás - a tisztázandó pont Gilardino, aki Moggi szerint mard Parmában...
Moggi Oddot nevezte meg, mint kiszemeltet, akiért játékosokkal fizetne a Juve. Iulianot emlegetik, mint lehetséges ellentételezést. A Lazio szívesebben látná Marescát, aki azonban könnyen lehet, hogy Udinében köt ki, mégpedig a Jankulovski transzfer részeként. Marescát egyébként a fél Serie A, és több angol klub is szívesen látná, és egyes hírek szerint Capello is fontos szerepet szán neki. Ezek után mondja meg valaki, hogy mi lesz a fiatal középpályás sorsa...
Emersonnal kapcsolatban Moggi azt mondta, hogy csak készpénzzel fizetnek érte, nincs szó arról, hogy a torinóiak néhány játékost átengednének a fővárosiaknak. Ehhez képest a Gazzetta dello sport szerint 7 millió euró és Brighi, illetve Iuliano vagy Maresca a Juve utolsó ajánlata.
A sok pletyka után valami biztosabb információ: a Juventus kölcsönadta a Sienának Davide Chiumientot.
-
#590 oks.
az effektet nem én csináltam...
milyen háttérre gondoltál?
-
forzajuve #589 katt -
forzajuve #588 nem linkelhető :(((( KATTT -
forzajuve #587 na retrózzunk egy kicsit :D
1925-ös bajnokcsapat -
#586 nem igazán ilyen effektre gondoltam
a sárga szegély jó
címer és felirat is
háttérképeket viszont cserélhetnéd -
#585 -
-
#583 én csak kérdeztem tudom hogy nem ilyenkor van vége P -
forzajuve #582 dehogy! Július 1-től Augusztus 31-ig tart a hivatalos átigazolási időszak -
#581 Remélem!
A mostani Juventus visszafogja venni a hatalmat a Milan-tól!!!
Nagyon utáltam őket.. Most revansot veszünk.
Remélem. -
#580 Akkor most összeállt a keret?
Mikor van vége az átigazolási időszaknak? -
forzajuve #579 Torino-Juventus 2002/03
Toro Torooooo
-
#578 ez az adriano egy balhátvéd igaz?mert a managerbe őt vettem meg :P -
forzajuve #577 Palermo
eddigi biztos érkezők:
Adriano (v, Gremio)
Gonzalez (k, Racing)
Kölcsönből visszaérkeztek:
Budan (Atalanta), Codrea (Perugia), Brienza (Perugia), Maniero (Brescia), Vannucchi (Empoli), Andersson (Ancona), Santana (Chievo), Morrone (Chievo), Rossi (Siena), Abate (Taranto), Ferri (Ascoli), Modesto (Ascoli), Ongfiang (Cesena), Rinaudo (Salernitana), Zaccardo (Bologna), Ciaramitaro (Livorno)
Fiorentina
biztos érkező:
De Vezze (k, Ascoli)
meg pletykálnak Baggioról, Batistutáról, Rui Costáról -
#576 Fiorentináról + a Palermoról van valami hír?Mármint átigazolások terén.Szimpatikus csapatok! -
#575 amint lesz szebb mint a mostani -
#574 mikor lesz uj banner -
#573 miért tömöd tele "nemzetközi" xaral ezt a topic-ot?
Van saját topicod nem? P -
#572 ugy mint tavaly a juve az intert -
#571 ja tényleg a Fiorentina is leveri az intert -
forzajuve #570 :DD -
#569 te montad hogy az első négyben lesznek ha nem mondod akkor talán az intert hozom negyediknek -
#568 INTER,fiorentina,lecce,bologna :D -
#567 -
#566 szval nem favoritok :-) -
#565 remélem is hogy az első négyben lesznek:Köv idény:JUVE,Milan,Roma,Lazio,inter,... -
#564 mexés,ferrari,mancini,totti,cassano,talán gilardino,de rossi,van ott rendesen jó játékos,plussz az ifijük rohadt jó,ugyhogy jövőre is első 4-ben lesznek. -
#563 favorit azt jelenti, hogy a következő bajnokságban esélyes... -
forzajuve #562 Róma: most meg örülhetnek ha kupás helyen lesznek... -
#561 a parma most az volt az internek a 4.helyért,a roma nem???megelőzött titeket is!