44078
-
SONEEC #760 -
R9 #759 :-) remélem nem juttok be,akkor nagyobb az esélye hogy mi nyerjük a bl-t! -
#758 :) -
forzajuve #757 upsz! 1-1
:O -
forzajuve #756 mi az, hogy sajna? el lehet ám húzni ha nem teccik valami! -
R9 #755 sajna, del piero lőtte a gólt. -
Rudee #754 Vezet a Juve. -
forzajuve #753 na elkezdődött! Állítólag esik az eső, ami ugye nem könnyíti meg a támadójátékot
Forza Juve! -
#752 gyönyörű eza stadion -
R9 #751 de nincsen Adrianotok!beee :-) -
forzajuve #750 ide megyünk
tom elég gyengus kép, de csak ilyet találtam -
forzajuve #749 fenéket esünk ki! jáccik Nedved mester, nagy baj nem lehet -
#748 sajna én is+sírok is -
R9 #747 na kiestek ma?akkor nagyot röhögök... -
#746 naaaaaaaaaaa -
#745 mekkora pangááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááás -
OPM #744 hát ez az :((((((( -
forzajuve #743 piff! vége!
maradt a 2-2
ekkora szívást :( -
forzajuve #742 túl kóma vagyok a regeléshez :S
:) -
#741 gyere fel a juventusfc.hu-ra és ott a chatre
-
forzajuve #740 percek óta semmi érdemleges, pedig azt hittem, h jól összezuhannak a svédek az egyenlítés után, de semmi... -
forzajuve #739 tiszta ideg vagyok, fasz kivan ezekkel "öreg" vagyok én már az ilyen izgalmakhoz :| -
#738 2-2 jelenleg,de a 2 kapott gól is szégyen. -
forzajuve #737 faszom kivan márrr! igazolni kell! baxxa meg a k**** i***** -
SONEEC #736 -
forzajuve #735 na jólvan elég az offtopicolásból!
Mutu nem igazol a Juventushoz
A játékos ügynöke a ma esti órákban kijelentette, hogy pártfogoltja továbbra is a Chelsea labdarúgója lesz - a két klub tudniillik továbbra sem tudott megegyezni egymással. Úgy tűnik tehát, hogy az üzlet nem köttetik meg, pedig a hírek szerint Mutu már a Chelsea mai edzésén sem jelent meg. -
#734 muhaha. guba, nem vagy te egy kicsit pofátlan? ha nem lennél gykaran alpári tahó, akkor talán nem bannoltak volna ki. -
#733 nekem is volt már ilyen hogy nem tudtam belépni de aztán elmúlt akkor lehet engem is bannoltak,á nem hiszem csak virusos volt a gép :) -
#732 :DDDDDDDDD -
#731 -
SONEEC #730 Miattad bannoltak es kesz tehat imtezkedj kosz.Ha nem irtad volna be hogy rajuk bizod a dontest akko nem lett volna ez. -
forzajuve #729 na figyu! töröltettem 2 beröfögésedet, arról én nem tehetek, h a múltbéli tevékenykedéseidhez hozzáadódva ez már bannt ért valakinél. -
SONEEC #728 Hat akko megkernelek hgy vetesd le a bant rolam ha mar ilyen kedves voltal. -
forzajuve #727 nem akartam kibannoltatni, csak töröltettem 1 hszét és 1et meg a modokra bíztam (azt is törölték). bár lehet, h vki priviben reklamált valakinél és ennek hatására kapott bannánt (ez neménvótam) -
#726 -
forzajuve #725 ide katt és 5012es hozzászólás... -
forzajuve #724 énvoltam -
SONEEC #723 Gyerekek ez nem esett jol....valaki arulkodott a moderatoroknak es bannoltak sg-rol.Csak lenne ember es mondna meg hgy en voltam. -
#722 huzzá má innen a picsába a milánt a topikjában dicsérgessed,és nem kell a szólásszabadság duma,ezért van mindennek külön topikja -
forzajuve #721 az IQnuku hadtest újra megtalálta a JUVÉS topicot...
lehet ám innen húzni! megvan a topic az ostoba beröfögésetek nélkül is.