44078
-
#680 Állítólag 2-0.
Na mostmár tényleg igazolni kell pár embert!! -
hojdongot nézzétek el :D kettőt raktak bele -
forzajuve #678 nekem se megy
del piero 11-est hibázott, van hoojdonk vágott 1et ezzel ők vezettek 1-0ra. kaptak a törökök egy tizit azt kihagyták, asszem 1-0 lett a vége -
#677 Nálad is reklám megy? -
#676 ha a meccs az akkor valaki irhatna róla -
#675 nekem nem megy -
forzajuve #674 nézzétek mán' gyíkok! :D
juve - fener élőben
utána katt az alábbi gifre és vuáláá
-
#673 Cannavaro jó igazolás lenne,Vieri meg csak akkor jöjjön,ha játszani is fog,nem pedig csak megsértődni! -
#672 pontosan:) -
forzajuve #671 vieri megy a bányába lapátolni, canna meg jön a juvébe. -
#670 kiesés :D -
#669 vieri+cannavaro külön edz az INTERnél és nem is játszottak ma,sőt a 22-es keretben sem voltak bennt.Szerintem itt történni fog valami,nem gondolod? -
#668 beszarás,hogy még mindig nem igazoltunk szinte senkit! -
forzajuve #667 megvan az ellenfelünk:
Juventus - Djurgarden / Kaunas -
forzajuve #666 holnap BL sorsolás, ezeket a csapatokat kaphatjuk:
FC WIT Georgia - Wisla Kraków
SL Benfica
FC Basel
BSC Young Boys - FK Crvena Zvezda
Grazer AK
Maccabi Haifa FC
FC Pyunik - FC Shakhtar Donetsk
NK Gorica - FC København
HJK Helsinki - Maccabi Tel-Aviv FC
KF Tirana - Ferencvárosi TC
M©K ®ilina - FC Dinamo Bucuresti
HNK Hajduk Split - Shelbourne FC
Skonto FC - Trabzonspor
FC Baník Ostrava
PFC Neftchi - PFC CSKA Moskva
Djurgårdens IF - FBK Kaunas -
forzajuve #665 Újra téma Ibrahimovic
A svéd támadó 2005-től csatlakozna a Juventushoz - legalábbis a holland lapok szerint.
Az Ajax támadóját a tavasszal már "összeboronálták" a Zebrákkal, amikor a monacoi Forma 1-es futamon együtt látták őt Emersonnal és a torinóiak egy vezetőjével. Végül nem lett semmi az üzletből, ám úgy tűnik, még a történet még nem zárult le. Az Ajax szívesen látná a horvát Tudort, akit nem tartóztatnak Torinóban. A védő még az idén Amszterdamba költözne, cserébe pedig a svéd támadó jövőre a Juventusba kerülhetne.
Ibrahimovic szerződése 2006-ig szól a hollandoknál, és már jelezte, hogy nem hosszabbít majd. Így az Ajax lépéskényszerbe került, legkésőbb jövőre el kell adniuk őt - legalábbis ha nem akarják ingyen elveszíteni az egyik legtehetségesebb fiatal csatárt. Zlatannak a korábbi nyilatkozatai alapján egyáltalán nem lenne ellenére, hogy a Juvéba szerződjön.
-
forzajuve #664 Emerson már türelmetlen
A Juve legújabb igazolása már alig várja, hogy csatlakozhasson a keret többi tagjához és, hogy elkezdődjön az új szezon.
Emerson reggeli nyilatkozata: „Szeretnék mihamarabb találkozni az új csapattársaimmal, illetve Capelloval immáron Torinóban, már nagyon régóta vártam erre a napra. Az utóbbi hetekben a Gremio csapatával edzettem, közben folyamatosan vártam a hívást Olaszországból, szerencsére megérkezett.” A brazil középpályás már nagyon várja az első tétmeccset is: „Alig várom, hogy az első Bajnokok Ligája meccsen pályára lépjek és szívem-lelkemet kitegyem a győzelemért.” Emerson ejtett néhány szót excsapatáról is: „Elszomorít a Roma hozzáállása, hiszen Sensi megígérte nekem, hogy szezon végén bárhova elszerződhetek, én hittem neki és januárban elutasítottam a Chelsea anyagilag igen kedvező ajánlatát.”
Rómában nem volt mindenki boldog Emerson távozását illetően, Francesco Totti egyenesen azt nyilatkozta, hogy legközelebb, ha találkozik a brazillal, még köszönni sem fog neki. a pofánkulázás után ez egy igen humánus megoldás, tottika fejlődik -
#663 Emerson a Juventusé!!!!!
A kívláó brazil középpályást a róma nagy herce-hurca után elengedte a torinóiakhoz. A zebrák 14 milló eurót és a fiatal olaszt Matteo Brighit adták a világbajnokért!!!
Hát jó lesz jövőre a juve!! -
forzajuve #662 Emerson a Juventusé! -
forzajuve #661 nagy ügy! ez még nem a bajnokság vagy a bl, majd ott brillirozunk :D -
#660 már 2-0
Szörnyű! -
#659 Jól nyomjuk!
Az Intertől kikaptunk 1-0-ra és a 6. percben kikapásra állunk a Milan ellen is. -
forzajuve #658 szvsz ez a vegyünk fiatalokat, hadjuk őket érlelődni, amikor beértek pedig "élvezzük" munkánk gyümölcsét felfogás elég jó. csak ugye közben nem csak a 3-4 év múlvára kéne gondolni, hanem a 3-4 hónap múlvára is :D -
#657 De akkor olyat igazoljunk,aki tényleg befér,mert ez a csapat egy nagy 0. -
forzajuve #656 még jó, szerintem nem egy ilyen kis suttyó fogja megváltani a világunkat. nálunk úgyis csak a kispadot koptatná, majd 1-2 év múlva jöhet :) -
#655 "A pletykák arról nem szólnak, hogy a játékos esetleg a River-nél marad-e kölcsönben"
Na ez az... -
forzajuve #654 Mascherano érkezik?
A fiatal középpályás a River Plate játékosa. A 2002-es világbajnokságon tagja volt az argentin válogatottnak, bár játéklehetőséghez nem jutott, de 18 évesen a vb-keretbe kerülni nagy fegyvertény.
A fiatal középpályást az Argentin TV-ben már össze is házasították a Juventusszal. A tv információi szerint a River Plate elfogadta a Juventus ajánlatát. A pletykák arról nem szólnak, hogy a játékos esetleg a River-nél marad-e kölcsönben. Persze addig semmit sem érnek a hírek, amíg hivatalosan be nem jelentik az átigazolást.
-
forzajuve #653 fax kivan! erősítjük a konkurenciát! bravo! -
forzajuve #652 hopika! a #650 komment óta olvastam ezt a juventusfc.hu forumában:
"Florence was my choice; I wasn't dumped by Juventus. I hope to repeat what Di Livio did in Florence. In the past 6 years I changed 5 teams and I must admit that I would like to stop here." - Maresca
"Fiorentína az én döntésem volt, nem a Juventus küldött el. Remélem megismételhetem amit Di Livió tett Florenceben. Az elmúlt hat évben ötször váltottam csapatot és le szeretném szögezni, hogy meg szeretnék itt állapodni. " -
#651 Nem egészen kölcsönbe.50%-át megvették a firenzeiek,így majd,ha vissza akarjuk venni jóval többet fogunk érte fizetni. -
forzajuve #650 bizony! fiatal, tehetséges, elötte a jövő, és ráadásul nagy Juve drukker. mi kéne még?! szerencse, h csak kölcsönbe ment.
én Di Vaio-t sem engedtem volna el... -
#649 Hát Maresca kölcsönadását sem értem,tavaly ő volt az egyik legjobb játékosunk!
Egyébként ha Blasi lehiggad jó védekező kp lehet belőle,csak hamar összeszedi a 3 sárgát:( -
forzajuve #648 áhhhh! Kapo jól nyomja az előkészületiken, ha így is kölcsön adjuk, akkor vmi nagyon nagy baj van pár vezetőnk fejében -
#647 Egyedül Kapo,akivel nagyot szakítottunk,feltéve,ha nem adjuk kölcsön! -
#646 Én már így is begyújtom!Katasztrófa,ami nálunk folyik átigazolás címen! -
forzajuve #645 ha leigazoljuk akkor "begyújtom a Juve székházát!" :D -
#644 Csak Vierit ne! -
forzajuve #643 kamu....
Vieri ismét téma
Váratlan fordulat készülődik: a Juventus vezetői ismét érdeklődést mutatnak az Inter támadója iránt.
Amikor David Trezeguet Torinóban maradása biztossá vált, a Vieri esetleges átigazolásával kapcsolatos spekulációk azonnal lekerültek a napirendről. Most azonban úgy tűnik, hogy mégsem egy lefutott meccs ez...
Adriano, az Inter brazil támadója ugyanis aligha kerülhet a kispadra a következő idénytől: a játékos már tavasszal is sokkal jobb teljesítményt nyújtott Vierinél, ráadásul a napokban befejeződött Copa Americát a végső győztes brazilok, és egyben az egész torna legeredményesebb góllövőjeként zárta. Vetélytársa viszont pocsék formában leledzett az elmúlt időszakban, az EB-n is az olasz válogatott egyik legfőbb kerékkötője volt. Távozása esetén az Inter drukkerei sem hullatnának krokodilkönnyeket, ugyanis Vieri egyáltalán nem élvez osztatlan népszerűséget az ultrák körében.
Ezek alapján elképzelhető, hogy a támadó valóban a Juvéhoz készül, a probléma csak az, hogy a zebramezeseknél sem lenne biztos kezdő, hiszen pont Trezeguetet kellene kiszorítania (az megint más kérdés, hogy a francia sem brillírozott mostanság). Azt se feledjük, hogy a Juventus szurkolói sem az ő fényképével az ágyukban szokták álomra hajtani a fejüket...
Az egyetlen Vieri mellett szóló érv az, hogy a Valenciához távozott Di Vaio hiánya miatt a Juventusnak mindössze négy támadója van, és ez kevésnek tűnik -
#642 lehet hogy juan megy hozzátok ő viszont rohadt jó,meg gilardino.vagy odaadjuk morattit és akkor lesz vásárlás :D -
#641 De a pénz meglenne,csak fukar a vezetőség!