339
Olyan játékok, amik érdemtelenül lettek túlpontozva
  • Sadun Tryst
    Delta Force Black Hawk Down
    A film jó volt, a játék pedig randa és aránytalanul nagy gépet kér. Játékélvezet, és fegyverek szarok.
    Ezt a játékot sajna minden off-line magazinban eléggé felértékelték. 88% alatt sehol nem kapott... :(
  • Kou
    EA-s játékok nagyrészével az a baj hogy tucat játékok...
  • Sadun Tryst
    na ez nekem is 1 örök titok marad...
  • duc
    SSX3 azé nem olyan szar, no.
  • aabyssx
    szupermárió
  • Ramza
    Igen, a múltkor láttam egy EA játékot és jó volt!
    Csodálkoztam, majdnem fel is írtam a címét, de végül elfelejtettem.
    Felírni is és megjegyezni is.
    Most sem emlékszem melyik volt az :D
  • Ramza
    Azzal a játékkal az a gondom, hogy FF-nek van nevezve, amúgy nincs vele probléma.
    És elég sok helyen meg is kapta a dádá-t, úgyhogy nincs annyira túlsztárolva :)
  • aabyssx
    Tomb Raider
  • aabyssx
    Matrix
  • aabyssx
    Az összes EA fejlesztésű játék!
  • duc
    Csodálom, hogy nem említetted még a FFX-2 nevű Barbeee játékot -amit ugyan még mindig nem láttam, de ha minden igaz Cheap nem az én példányommal játszik otthon :)
  • Rincewind
    HALO :P
  • Taranov
    Én nem a témához kívánok hozzászólni, csak elküldeném a francba a GameStart, mert a 2004. februári számban a Driv3r cikkjében a Driver 1-et fikázták, hogy már '99-ben is elavult grafikája volt.
    A Driver 2 meg szerintük csak PS2-re jelent meg.

No ez nem igaz, mert a Driver 1-et akkor '99-ben istenítették, hogy az egyik legjobb grafikájú játék, fantasztikus minden, a grafika meg nem csak az.
    A Driver 2 meg csak PS1-re jelent meg, nem 2-re.

A másik ilyen húzásuk az volt, hogy a 2003. augusztusi számban az eddigi legkamubb játékokról írtak.
    Ez már alapból elég nagy butaság, hisz kinek mi a kamu, de mindegy.
    Az autós kategóriában a Need For Speed 2 volt a legkamubb, merthogy az első rész után egy rossz grafikájú, árkád játékot kaptunk kevés kocsival, rossz pályákkal stb.

Ez szerintem majdnem felháborító, mivel az NFS2 sokak kedvenc NFS-e volt, teljesen korrekt grafikával a '97-es vagy mikori megjelenéshez képest, és igenis elég autóval és jó pályákkal.
    Természetesen régen az NFS2 tesztjében istenítették.

Nem jöttek még rá ezek a szerencsétlenek, hogy a játékok avulnak, attól, hogy régi, meghogy az NFS Undergroundnak jobb a grafikája, még ez akkor nagy szám volt (szerintük is).
  • Ramza
    Azért a személyeskedést hagyjuk szerintem.
    Elég annyi, hogy Dr. Muto :D
  • Sugam
    Hello minden kedves olvasónak!

Először is az 576 konzol-ra tennék panaszt.
    Mármint egyik tesztelőjére.Az lenne a bánatom ,hogy a Dr.Muto játékot agyonsztárolta na mindegy megvettem nem rég és mit látok egy kalap szart.
    Mindegy még mindig szeretem az 576-konzolt és venni is fogom még Dzsont is (nem úgy félre ne értsétek!) csak ez a teszt nem sikerült vmi jóra de nem is ez a leg megfelelőbb szó rá mert nem értek ehez!-csak nem azt a játékot kaptam amit olvastam de amint írtam 576-favourite
  • DJ Skyline
    Nekem a Counter Strike-al van ki a tököm...egyszerűen nem értem mit esznek benne az emberek...szar grafika,szar irányítás...
  • Ramza
    A Halo-ról majd ír más
    Most ennyi jutott eszembe.
  • Ramza
    Kezdeném néhány jónevű játékkal az utóbbi időből:
    Need for speed underground - grafikailag ugyan nem rossz, de összességében egy rakás fosadék, matrica-szimulátor jó esetben. Semmilyen játékban nem lehet ilyen jól nekihajtani a falnak 200-al, hiszen nem látszik a kanyarok többsége a csillogó-villogó hülyeségek miatt :)

Super Smash Brothers Melee - minden szempontból nulla pontos játék nálam, egyszerűen hihetetlen, hogy nemrég jelent meg, 88 körül elment volna talán, bár akkor is ratyi lett volna.

Animal crossing - erőteljes drogos állapotban talán 5 percig elnézegeti az ember, aztán csak a kínos mosolygás marad, más semmi.
  • Ramza
    Ezt a topikot azért nyitottam, hogy kulturáltan elküldhesse mindenki az agyonsztárolt játékokat a francba.
    Bizonyára mindenkinek megfordult már a fejében, hogy bizonyos játékok indokolatlanul magas pontszámot kaptak a nyomtatott vagy online médiumokban, vagy egyszerűen csak azt nem értettük, hogy egyes barátaink miért vannak odáig szar játékoktól :)

Itt most mindenki kisírhatja magát, esetleg egy kis szolid flém is bejátszhat :D