339
Olyan játékok, amik érdemtelenül lettek túlpontozva
-
#19 Delta Force Black Hawk Down
A film jó volt, a játék pedig randa és aránytalanul nagy gépet kér. Játékélvezet, és fegyverek szarok.
Ezt a játékot sajna minden off-line magazinban eléggé felértékelték. 88% alatt sehol nem kapott... :( -
Kou #18 EA-s játékok nagyrészével az a baj hogy tucat játékok... -
#17 na ez nekem is 1 örök titok marad... -
#16 SSX3 azé nem olyan szar, no. -
#15 szupermárió -
Ramza #14 Igen, a múltkor láttam egy EA játékot és jó volt!
Csodálkoztam, majdnem fel is írtam a címét, de végül elfelejtettem.
Felírni is és megjegyezni is.
Most sem emlékszem melyik volt az :D -
Ramza #13 Azzal a játékkal az a gondom, hogy FF-nek van nevezve, amúgy nincs vele probléma.
És elég sok helyen meg is kapta a dádá-t, úgyhogy nincs annyira túlsztárolva :) -
#12 Tomb Raider -
#11 Matrix -
#10 Az összes EA fejlesztésű játék! -
#9 Csodálom, hogy nem említetted még a FFX-2 nevű Barbeee játékot -amit ugyan még mindig nem láttam, de ha minden igaz Cheap nem az én példányommal játszik otthon :) -
#8 HALO :P -
#7 Én nem a témához kívánok hozzászólni, csak elküldeném a francba a GameStart, mert a 2004. februári számban a Driv3r cikkjében a Driver 1-et fikázták, hogy már '99-ben is elavult grafikája volt.
A Driver 2 meg szerintük csak PS2-re jelent meg.
No ez nem igaz, mert a Driver 1-et akkor '99-ben istenítették, hogy az egyik legjobb grafikájú játék, fantasztikus minden, a grafika meg nem csak az.
A Driver 2 meg csak PS1-re jelent meg, nem 2-re.
A másik ilyen húzásuk az volt, hogy a 2003. augusztusi számban az eddigi legkamubb játékokról írtak.
Ez már alapból elég nagy butaság, hisz kinek mi a kamu, de mindegy.
Az autós kategóriában a Need For Speed 2 volt a legkamubb, merthogy az első rész után egy rossz grafikájú, árkád játékot kaptunk kevés kocsival, rossz pályákkal stb.
Ez szerintem majdnem felháborító, mivel az NFS2 sokak kedvenc NFS-e volt, teljesen korrekt grafikával a '97-es vagy mikori megjelenéshez képest, és igenis elég autóval és jó pályákkal.
Természetesen régen az NFS2 tesztjében istenítették.
Nem jöttek még rá ezek a szerencsétlenek, hogy a játékok avulnak, attól, hogy régi, meghogy az NFS Undergroundnak jobb a grafikája, még ez akkor nagy szám volt (szerintük is). -
Ramza #6 Azért a személyeskedést hagyjuk szerintem.
Elég annyi, hogy Dr. Muto :D -
#5 Hello minden kedves olvasónak!
Először is az 576 konzol-ra tennék panaszt.
Mármint egyik tesztelőjére.Az lenne a bánatom ,hogy a Dr.Muto játékot agyonsztárolta na mindegy megvettem nem rég és mit látok egy kalap szart.
Mindegy még mindig szeretem az 576-konzolt és venni is fogom még Dzsont is (nem úgy félre ne értsétek!) csak ez a teszt nem sikerült vmi jóra de nem is ez a leg megfelelőbb szó rá mert nem értek ehez!-csak nem azt a játékot kaptam amit olvastam de amint írtam 576-favourite -
#4 Nekem a Counter Strike-al van ki a tököm...egyszerűen nem értem mit esznek benne az emberek...szar grafika,szar irányítás... -
Ramza #3 A Halo-ról majd ír más
Most ennyi jutott eszembe. -
Ramza #2 Kezdeném néhány jónevű játékkal az utóbbi időből:
Need for speed underground - grafikailag ugyan nem rossz, de összességében egy rakás fosadék, matrica-szimulátor jó esetben. Semmilyen játékban nem lehet ilyen jól nekihajtani a falnak 200-al, hiszen nem látszik a kanyarok többsége a csillogó-villogó hülyeségek miatt :)
Super Smash Brothers Melee - minden szempontból nulla pontos játék nálam, egyszerűen hihetetlen, hogy nemrég jelent meg, 88 körül elment volna talán, bár akkor is ratyi lett volna.
Animal crossing - erőteljes drogos állapotban talán 5 percig elnézegeti az ember, aztán csak a kínos mosolygás marad, más semmi. -
Ramza #1 Ezt a topikot azért nyitottam, hogy kulturáltan elküldhesse mindenki az agyonsztárolt játékokat a francba.
Bizonyára mindenkinek megfordult már a fejében, hogy bizonyos játékok indokolatlanul magas pontszámot kaptak a nyomtatott vagy online médiumokban, vagy egyszerűen csak azt nem értettük, hogy egyes barátaink miért vannak odáig szar játékoktól :)
Itt most mindenki kisírhatja magát, esetleg egy kis szolid flém is bejátszhat :D