339
Olyan játékok, amik érdemtelenül lettek túlpontozva
-
#179 Hát én nem, az biztos. ;) -
Ramza #178 Socom, tényleg!!!
Ilyenekkel játszik is valaki, de őszintén!? :) -
#177 Viewtiful Joe -
#176 Socom US Navy Seals -
Kou #175 Nekem is megvan PS-re meg NES-re is (nem emu) ^^ -
#174 Persze meg is van ér marhára teccik!:)
Meg a 2 is!:)
Játszottam a NES verzióval, kevés párbeszéd és lassú harc de mégis teccett, végigjátszani má rnem volt kedvem de most megvan az 1-2 PS1-re, az Origins és naon kafák!:) -
#173 Mér, hol van FF10-ben játék? :) -
Kou #172 Játszottál már az FFI-el?:)))) Annak jóformán története sem volt:DDDD -
#171 Úgy alapból nem, jó játék, de az FF-ek között szerintem a legsz@rabb. -
#170 Télleg' sz*r szerinted a FF8? -
#169 Fújj de sz@r az FF8....így jó?:) -
Ramza #168 Ha nem fikázás, akkor igen :D -
#167 Elmodtam a véleményem, az is off? -
#166 Nekem a 7 volt az első igaz hibás volt és Midgaron nem tudtam tuljutni mert a videó mindig fagyott, utánn ajött a 9, 8 aztán végül Cheaptől szerváltam egy eredeti 7-et, tömőr gyönyőr!:) -
#165 Itt ne isteníccsé' mer' az itt OFF! -
Kou #164 NEm tudom, nekem az FFVII hangulata nem jött be annyira, pedig én aztán beletudom élni magam a játékokba -
#163 Aerist én se sajnáltam4
Sztem a hangulat vitte előre az egészet... -
#162 Én csak a 7-et tudom isteníteni utánna jön a 6, 9, 10 és a levégén kullog a 8... -
#161 Védd má' meg akko' a HALO-t is má', vaze', Te nem műjátékos!
-
Ramza #160 (ne felejtsd el, ez egy fikatopik :) -
Ramza #159 Önmagát játékosnak gondoló, de a FF7-et és/vagy FF10-et nem szerető ember :DDDDD -
#158 "műjátékost"
Ezt definiáld! -
Ramza #157 Ennyi beteg műjátékost -
Kou #156 Hát, nálam egy RPG-ben a legutolsó szempont a grafika... jó nem bánom ha ad egy olyan vizuális világot hogy magamaláhugyozok, de akkor sem a grafika a fontos. Sztoriban az FFVII nem egyszerű de vannak nála sokkal jobbak -
#155 De a X még szarabb. -
#154 Ja a grafika is szar es a jatekmenet is pocsek! A szereplok tok hulyen neznek ki. Nagy szar a FFVII.
-
#153 Osztom, a 10 16* körözi le a gyermeteg FF7et sztoriban kidolgozasban esatobbiben.
-
Kou #152 Ehem, túúúlzás hogy az FFVII a világ legjobb ff-je, storyban szvsz lazán oda veri a 6,8,10. Nekem az FFVII a leghátsó helyen van az FF listában, nem fikázom de nem nagyon szeretem. -
#151 Nem írom ide, mer' ez fikatopik!
Nézz át a "másikba"!
-
#150 Ha' Ramza meg mindgyart lebaszik engem de azert is elomondom!
A vilag legjobb jatekatrol van szo jouember! marmint annak ugye a legjobb aki szereti a stilust :)
Neked pl mi a kedvenc jatekot? -
#149 Dehogy vagyok! -
#148 Te beteg vagy. Eskuszom. Beteg. Ekkora baromsagot ne irjal. Eszkuszom beteg.
Lazas vagyol?:))) -
#147 Úgysem veszek ki innen a HALO-t.
Sokaknak nem jön be túlzottan. Élj együtt vele! -
#146 Final Fantasy 7
...mert SZVSZ közel nem olyan jó, mint amennyire oly sokan szeretik. SZVSZ Cloud egy pöcs és Barret is gáz. Kifejezetten nem sajnáltam Aerist sem (vagyis a tápolásába fektetett időt igen). Sephiroth vitte előre az egészet. -
IGAZIWILLIAMS #145 és...a 8.5 pontos F1 Carreer Challenge -
IGAZIWILLIAMS #144 tényleg szar a HALO,nem lehet kormánnyal játszani -
#143 Inindo ... na az egy szar nintendo jatek :) -
#142 Inkabb hagylak:) -
#141 Duke Nukem Forever -
#140 GT5