Túlsztárolt játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a Nintendo játékok szarok. miert tán nem azok?😊 persze, persze. 😊

CHEAPBOY
A Nintendo jatekokra amikor azt irtad higy (Rmaza irta a Nikkemrol hogy mind szarok--- erre Te hogy igy igaz), na erre ment hogy na persze😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

sztem a Halo nem uncsi, csak azt a szar kocsit nem lehet billentyüvel irányitani, ez az egy baja van. és mi persze, persze😊 ?

CHEAPBOY
Persze persze😊

CHEAPBOY
Mi az Ferike, megtalaltad a Nickemet?😄D
Kabbe, nem igaz, az N gamek mind mind **************** ************ ********* ***** ******** , de nem irom ki a d*cs*ro szavakat😄

CHEAPBOY
Sztem ami nagy szar Game az a Halo amit tulsztaroltak, egy doguncsi FPS vannak jo pillanatai, ko opban elegge elvezetes is (bar abban meg mi nem?) .. szoval en nekem ez az egyik nagy jatek aminek a hypolasat mindmaig nem ertem.

ezt nem hagyhatom annyiban!!! a Halo nagyon is jo game!

Sephi
Jovanna....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rincewind
Pedig a HALO élõ példája annak, hogy hogyan kell egy középszarnál kicsit jobb játékot annyira star-olni, hogy aztán minden hülye azt vegye meg. 😛
ezé meg megtalállak öreg

\"my love for you is like a truck\"

Az élet..hihi

Nem dícsérünk, csak szidunk
Csinálj dícsérõ-topikot, ha hiányzik 😊
A betegségrõl pedig talán ne beszéljünk...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Te beteg vagy. Az az egyik legjobb multis es singlis jatek ami valaha letezet..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Az remiszto!!!!

Kibaszott monoton es sivar hangulat! A fizika eszmeletlen szar. Semmi ertelme annak a jateknak.

Ja es a True Crime St. Of LA is ezen a szinvonalon van bar az talan 1 fokkal jobb.

aabyssx
Itt volt Mario Kart (természetesen tõlem).

www.youtube.com/aabyssx

Mario Kart volt már?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
Ez egy jó topik!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Gondoltam már rá, hogy végig nézek egy listát! Az EA-t az egyik top 10-bõl általánosítottam.

BTW mostanában ha erre járok, ránézek a topik címére és eszembe jut egy sz*rság. Azt beírom.

www.youtube.com/aabyssx

Elképzelem ahogy Aby néz egy huzamosabb 1000 címet felsoroló listát és csak random rakja be amit talál

So cry me a fuckin river, bitch!

aabyssx
Getaway

www.youtube.com/aabyssx

Adi
hol?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
1. a Halo!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

MOH rising sun..én balfék megvettem eredetibe! Most kihez menjek reklamálni ezért a grafikai színvonalért?
BTW a HALOT meg ne lássam itt

aabyssx
Tony Hawk!
(Hú, ezt majnem' elfelejtettem.)

www.youtube.com/aabyssx

hol?
én csak öt pontokat láttam röpködni 😊

aabyssx
Max Payne

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Én bírom (mer' csomó jó dolog van benne), de közel nem olyan, mint a hájp körülötte.

Építõ jelleggel:
- állati lineáris;
- Tom Clancy nacionalista hülyeségeit túlzottan kiemeli;

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Nagy baromsag azis....

aabyssx
Hohó! Splinter Cell!

Az is egy jó játék (meg is van és szívesen elõveszem mindíg újra), de túl-túl-túlsztárolt.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nagyon jó játék, de sokkal-sokkal jobb is lehetne (így a Hitman 2 és a Splinter Cell után).

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ezt figyeljétek:

Tenchu 3

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Figye'má'! Belémköt!

www.youtube.com/aabyssx

cloud.strife
Az összes X gamma!! 😊

www.digimomentsvideography.com

Sephi
Pl a Enter The Matrix 😊) 9.6 ost kapott... jaj anyam... 😊

[Walaki]D`Lair
Hülye vagy te teljesen...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Dynamic
Számomra a legérthetetlenebb túlsztárolás, ami mindenhol 90% feletti pontokat ért el az a Black&White.
Bár ez elég szubjektív-és ez vonatkozik a topikra is-, hiszen ha sztároltak valami játékot, akkor az sok mindenkinek tetszett, tehát a túlsztárolás nem érdemtelen, csak legfeljebb nekem nem tetszett.Flight Simulatorral fél percig nem tudnék játszani, de nem feltétlenül azért mert vacak játék, hanem mert nem NEKEM jön be ez a stílus.
Sephi
Mivan'? En azon nottem fo'! Akkoriba csoda volt!

ez igy van!

CHEAPBOY
Az össze Nintendo cucc!
Azok mekkor afaszságok!

Sephi
Manhunt - egyik legnagyobb baromsag a foldon.

Baldur's Gate DA 2 - unalmasa valik nagyon.

Sims Bustin Out - baaz... 😞

oké fönök!!! akkor mondj egy játékot amit fikázzunk le!! de nagyon!!!

CHEAPBOY
Ezt töröljük!

CHEAPBOY
Ez itt fikatopik, nem dícsérni semmit!

ez igy van!!! most is a driver-el nyomok!!! és sztem az egyik legjobb autos game a világon!!!

CHEAPBOY
Nem tudom nekem nagyon bejott az Black hawk jatek, az en szar gepemen is siman elfutott... nem ertem mi a panasz.

Petyus_
Pffff!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Neme.
Vagyis túl van sztárolva.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Tényleg, Rezident Zero!

Neme.
- efeftíz egykettõhárom 😊
- xbox ekszkluzívok 😊
- rezident ívl GC 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Esrohnoil
Opsz, bocsi... Nem szóltam.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.