Túlsztárolt játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Red Faction (ign: 9.1)

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Midnight Club II (ign: 9.1) LOL

www.youtube.com/aabyssx

Azt hiszem lassan nem marad olyan játék (még a legjobbak sem 😊))), ami ne szerepelt volna valakinek a fikalistáján.
De azért húzzunk bele! Alázni testvérek, alázni!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
En ma' irtam lejeeb a cimet 😛PPPP

Szerintem az valami borzalom! Es mehozza 2 megat foglal a memen!!! Akarom mondani foglalt 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A haver (cimbora) és a vívók küzdelmének (asszó) összevonásából készült ütõs cucc 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

csimborasszó?-az milyen hangszer

\"my love for you is like a truck\"

én az ízlés-nektek a pofonok

nem bánom én ,ízlések és pofonok

írtam már, a túlsztárolt játékok csimborasszója.

aabyssx
The Sims: Bustin' Out

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Hát én nem, az biztos. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Socom, tényleg!!!
Ilyenekkel játszik is valaki, de õszintén!? 😊

aabyssx
Viewtiful Joe

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Socom US Navy Seals

www.youtube.com/aabyssx

Nekem is megvan PS-re meg NES-re is (nem emu) ^^

So cry me a fuckin river, bitch!

sigmavirus1
Persze meg is van ér marhára teccik!😊
Meg a 2 is!😊
Játszottam a NES verzióval, kevés párbeszéd és lassú harc de mégis teccett, végigjátszani má rnem volt kedvem de most megvan az 1-2 PS1-re, az Origins és naon kafák!😊

Viva La Virus1!!!

Neme.
Mér, hol van FF10-ben játék? 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Játszottál már az FFI-el?😊))) Annak jóformán története sem volt😄DDD

sigmavirus1
Úgy alapból nem, jó játék, de az FF-ek között szerintem a legsz@rabb.

Viva La Virus1!!!

aabyssx
Télleg' sz*r szerinted a FF8?

www.youtube.com/aabyssx

sigmavirus1
Fújj de sz@r az FF8....így jó?😊

Viva La Virus1!!!

Ha nem fikázás, akkor igen 😄

sigmavirus1
Elmodtam a véleményem, az is off?

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Nekem a 7 volt az elsõ igaz hibás volt és Midgaron nem tudtam tuljutni mert a videó mindig fagyott, utánn ajött a 9, 8 aztán végül Cheaptõl szerváltam egy eredeti 7-et, tömõr gyönyõr!😊

Viva La Virus1!!!

aabyssx
Itt ne isteníccsé' mer' az itt OFF!

www.youtube.com/aabyssx

NEm tudom, nekem az FFVII hangulata nem jött be annyira, pedig én aztán beletudom élni magam a játékokba

sigmavirus1
Aerist én se sajnáltam4

Sztem a hangulat vitte elõre az egészet...

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Én csak a 7-et tudom isteníteni utánna jön a 6, 9, 10 és a levégén kullog a 8...

Viva La Virus1!!!

aabyssx
Védd má' meg akko' a HALO-t is má', vaze', Te nem mûjátékos!

www.youtube.com/aabyssx

(ne felejtsd el, ez egy fikatopik 😊

Önmagát játékosnak gondoló, de a FF7-et és/vagy FF10-et nem szeretõ ember 😄DDDD

aabyssx
"mûjátékost"

Ezt definiáld!

www.youtube.com/aabyssx

Ennyi beteg mûjátékost

Hát, nálam egy RPG-ben a legutolsó szempont a grafika... jó nem bánom ha ad egy olyan vizuális világot hogy magamaláhugyozok, de akkor sem a grafika a fontos. Sztoriban az FFVII nem egyszerû de vannak nála sokkal jobbak

Neme.
De a X még szarabb.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Sephi
Ja a grafika is szar es a jatekmenet is pocsek! A szereplok tok hulyen neznek ki. Nagy szar a FFVII.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CHEAPBOY
Osztom, a 10 16* körözi le a gyermeteg FF7et sztoriban kidolgozasban esatobbiben.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Ehem, túúúlzás hogy az FFVII a világ legjobb ff-je, storyban szvsz lazán oda veri a 6,8,10. Nekem az FFVII a leghátsó helyen van az FF listában, nem fikázom de nem nagyon szeretem.

aabyssx
Nem írom ide, mer' ez fikatopik!
Nézz át a "másikba"!

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Ha' Ramza meg mindgyart lebaszik engem de azert is elomondom!

A vilag legjobb jatekatrol van szo jouember! marmint annak ugye a legjobb aki szereti a stilust 😊

Neked pl mi a kedvenc jatekot?

aabyssx
Dehogy vagyok!

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Te beteg vagy. Eskuszom. Beteg. Ekkora baromsagot ne irjal. Eszkuszom beteg.

Lazas vagyol?😊))

aabyssx
Úgysem veszek ki innen a HALO-t.
Sokaknak nem jön be túlzottan. Élj együtt vele!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Final Fantasy 7

...mert SZVSZ közel nem olyan jó, mint amennyire oly sokan szeretik. SZVSZ Cloud egy pöcs és Barret is gáz. Kifejezetten nem sajnáltam Aerist sem (vagyis a tápolásába fektetett idõt igen). Sephiroth vitte elõre az egészet.

www.youtube.com/aabyssx

és...a 8.5 pontos F1 Carreer Challenge

tényleg szar a HALO,nem lehet kormánnyal játszani

Sephi
Inindo ... na az egy szar nintendo jatek 😊

CHEAPBOY
Inkabb hagylak😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mohus
Duke Nukem Forever

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
GT5

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]