339
Olyan játékok, amik érdemtelenül lettek túlpontozva
-
#299 NINJA GAIDEN - XBOX!
Ez kapott mindenhol 9-10et, tök nagy HYPE, megyek ölök, szar kamerakezelés, nem jó!!! pedig nagyon vártam...
áááá
-
#298 Juj... nem ugy ertettem baszus. Szal nem a megalazo ertelmeben hasznaltam a szot hanem a kedveskedesben. -
hzx #297 Sephi: emberke? Mi van, öcsi? -
#296 Figyej emberke en tudom hogy mi van ott erted? Nekem ne mondjad mert tisztan tudom hogy mi folyik a fansite-kon.
majd hulye lesz a pasi nem jo leirast irni egy szar jatekrol ha jol megpenzelik mi?
Sajat tapasztalatbol tudom es annyi eleg is lesz oksa? -
hzx #295 Sephi: azért a fansite-ok legnagyobb része nem manipulál az adatokkal. A srácok elmennek a boltba, megveszik a játékot és írnak róla egy review-t. Pontosan ezt teszem én is a ps2.suveg.hu -n. Az, hogy az ott felsorolt játékok átlagosan jó kritikát kapnak, az nem azért van, mert a kiadók nekem tejelnek, hanem azért, mert a pénztárcám szűkös volta miatt már előzetesen szűrnöm kell: elsősorban játékra vásárlok (és csak mellékesen írok róluk), ezért eleve a jó játékokat veszem meg. Ami ott le lett pontozva (pl. FFX), azok a melléfogásaim jelei :)
EA: a Jane's Fleet Command az egyik legjobb naval sim (a Harpoon sorozat mellett). A MGee Alice meg az egyik legjobb 3ps játék. -
#294 Ne offoljatok má', mer' hívom a moderátort. Itt fikázás van, nem dicsőítés!
-
#293 Nekem az mar regen nincsen meg sajnos... Ez a a Againts Rome kicsibe hasonlit ra szal ezt jaccom... -
#292 Azt hiszem akkor én most szépen felpakolom a Dark Omen-t a gépre... :) -
balu87 #291 a Dark Omen a világ egyik legjobb játéka!
csak ennyi,tömören... -
#290 Soha nem feledem el amikor LAN-oztunk egy alkalommal hogy nekem mar csak egy agyum volt ket katonaval es neki meg egy teljen lovas serege volt es meg mesze volt ugyan de ki centiztem a lovest es telibekaptam es a csoronak meg viszavunult a csapata es nyertem :)))) -
#289 És milyen videói voltak! Mikor először láttam, ahogy a lich king kitör a jégbörtönből majd berosáltam és nem akartam elhinni, hogy valaki tényleg megcsinálta ilyen profin. Még mai szemmel is gyönyörűek a videói, pedig ugye lassan 10 éves. Multiba is nyomtuk sokat LAN-on. -
#288 Amen! Mindaharom gama csodalatos volt! Plane a Dark Omen baaz azzal mekkorakat jacottam meg anno '96-ban. -
#287 Remélem a THQ most változtatni fog a megítélésemen:
-
#286 Oh a Warhammer Dark Omen-t majdnem kifelejtettem! Számomra ez a hármas jelenti az EA eddig kiadott (természetesen a saját korukban számított) legigényesebben megvalósított játékait. Mindhárom példamutató volt akkoriban és messze megelőzte a konkurenciát. Még ma is szívesen játszom velük: American McGee's Alice, Warhammer - Dark Omen és Clive Barker's Undying. -
#285 Hozzáteszem, hogy ezeken a ~megalicenszjátékokon (mint pl. a dzéjmsz baond) látszik, hogy valamennyi pénz van mögöttük, mert ha szétszedem külön grafikára és zenére, akkor tűrhetően korrekt, csak összerakva egy gyorsan készített nagy-nagy határ... -
#284 Nekem is volt sok jó élményem EA játéktól...
...C=64-en. Még még Twinsen kalandjai is nagyon jók voltak Little Big Adventure-ben. [sóhaj]
Hárri potőr? LOL -
#283 balanstosabb=balanszosabb :) -
#282 MK2-t megvédeném mert az SF2 mellett a legbalanstosabb bunyós game. Anno rengeteg versenyt rendeztek belőle. Nem véletlenül... -
#281 Nekem azért volt jó sok EA játék, ami nagyon tetszett. Abszolút profi és példamutató munka volt a maga idejében például a Clive Barker's Undying vagy az American McGee's Alice.
Persze nem a fenti igényességi szinten vannak, de nekem kifejezetten tetszett például a NBA Street sorozat vagy legutóbb az NFS Underground. Ja és a Harry Potter 2 is korrekt munka volt (bár gondolom ezzel nem sokan fognak velem egyetérteni :).
Most meg gőzerővel dübörög a The Battle for Middle-Erath, ami megint nagy durranásnak ígérkezik.
Lehet, hogy ad ki az EA sok szar játékot, de azért van köztük csomó jó is. Viszont, ha már szar kiadót kell említeni, akkor nekem a THQ jut az eszembe. Na tőlük még soha nem láttam minőségi alkotást. :P -
#280 Mindíg benézek ide, mivel tömegével jutnak eszembe gyenge, de ~sikeres játékok, de aztán mindíg rájövök, hogy egy EA játékot írnék be. -
#279 Na persze! A karakterek eslo fele az elso cd-en a masodik fele a masodik cd-en lesz rajta mi ?:))))) Es akkor majd ilyeneket kialtasz :
"En Scorpio-val akarok lenni! De nem lehec mert en meg Sub-Zeroval vagyok es Scorpio a kettes cd-en van es enyem a gep szal en irom a torvenyt"
:))) -
#278 Akkó rakják 2-re!:D -
#277 Ize? Aze egy cd-re sem ferhet fel minden :) -
#276 Csaj a trilogyban meg az a sz@r hogy sokat sporóltak a sprite-okkal meg a amozgásokkal!:P -
#275 Neken a Trilogy volt a kedvencem abba mindeki benne volt oszt jo van.
Szerinem az Ultimate az meg tok hiaba volt de aze' jo erzes volt kezben tartani :) -
Ramza #274 Jogos! :D -
#273 "de szerintem a második rész még rendben volt."
Ez így azé' elég OFF, de ha azt írod, hogy kevésbé sz*r, akkor OK. -
Ramza #272 Bizony! 95-ben indult a pc-s karrierem, addig haveroknál nyomtam a pc-s játékokat.
Egyébként tökéletesen elfutott 4 megával dx2-66-oson (az volt az első gépem, és kb. két hónap alatt rájöttem, hogy a 4 mega milyen kevés :D)
Nem akarok vitát nyitni, mert mindenkinek más a "jó", de szerintem a második rész még rendben volt. -
#271 "MK2-ért vettem pc-t előszőr"
Hű, de fiatal PC-s vagy (ahhoz már 8Mb RAM kellett és egy erős 486-os)!
BTW a MK2 már nem volt jó. A babylity és a friendship röhelyes hülyeség volt! Nem beszélve arról, hogy túl színes volt az egész. -
#270 Kötözködj nyugodtan, de ez egy fikatopik. :DDD -
#269 Összes Mortal Kombat nagy határ kaki volt/van/lesz. -
#268 Te basztal el sok penzt? :)))
En egesz nap ott ultem es suli utan is! Egy kibaszot jatekert.. de akkoriban milyen szep is volt... kivurol fujtam oszes kombot. De amikor nagyapam megvette nekem Segara egesz nap othhon ultem haha! Nalam volt a fel banda egesz delutan! Anyam mar szedvicseket csinalt :) -
#267 Én meg 100%-at:D Jah és csak most vettem észre ,hogy linket mindössze a "nevesebb" oldalakról lehet beszúrni -
#266 BG-re én 95%-ot adnék azért ilyen keveset,mert RÖVID! -
#265 Ehhez annyi hozzászólásom lenne, hogy aki játszott a Beyond Good&Evillel az mind 90% főlé értékelte. A Gr-en pedig mindössze 83%-ot kapott egyetlen 70%-tól:D Ez LOL:D
Mellesleg van egy olyan Rewiew róla amiben a fickó 10%-ot adott a játéknak és az megis jelent egy ujságban:D Ezek után én semminek nem hiszek csak a saját két kicsi szememnek. +néhány forumozó véleményének.
-
Ramza #264 Azok de szép idők voltak!
MK2-ért vettem pc-t előszőr, mert sokpénzt basztam el játékteremben.
(nem kell mondani, hogy volt konzolokra is, tudom) -
#263 Az MK sorozatból sztem csak az első rész a kira! Meg talán a 2... -
#262 En csak annyit tudod hogy amikor az Ors Vezer Teren az egyik jatekterembe behoztak a MKII-ot akkor ket napig alig lehetett beferni a terembe :P -
Gabe18 #261 Nem akarok kötözködni,de a HALO simán ér 9.7-et.Máig az egyik /ha nem a legjobb/ Xbox-os játék. -
#260 Mortal Kombat: Deadly Alliance
Mert annak ellenére, hogy sokan jól tudnak szórakoznak vele:
1. nagyon-nagyon-nagyon gyengén animált és buta a mozgás;
2. mint harcművész szuperszakértőt és terraatyauristent ;) nagyon idegesítenek a stílusok hozzánemértő összegagyizása.
Hozzáteszem, hogy a Mortal Kombat 1 régi játéktermi kedvenceim közé tartozott.