Túlsztárolt játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.youtube.com/aabyssx
...C=64-en. Még még Twinsen kalandjai is nagyon jók voltak Little Big Adventure-ben.
Hárri potõr? LOL
www.youtube.com/aabyssx
V9ykn8_TZL0
Persze nem a fenti igényességi szinten vannak, de nekem kifejezetten tetszett például a NBA Street sorozat vagy legutóbb az NFS Underground. Ja és a Harry Potter 2 is korrekt munka volt (bár gondolom ezzel nem sokan fognak velem egyetérteni 😊.
Most meg gõzerõvel dübörög a The Battle for Middle-Erath, ami megint nagy durranásnak ígérkezik.
Lehet, hogy ad ki az EA sok szar játékot, de azért van köztük csomó jó is. Viszont, ha már szar kiadót kell említeni, akkor nekem a THQ jut az eszembe. Na tõlük még soha nem láttam minõségi alkotást. 😛

www.youtube.com/aabyssx
"En Scorpio-val akarok lenni! De nem lehec mert en meg Sub-Zeroval vagyok es Scorpio a kettes cd-en van es enyem a gep szal en irom a torvenyt"
😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Viva La Virus1!!!
Szerinem az Ultimate az meg tok hiaba volt de aze' jo erzes volt kezben tartani 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ez így azé' elég OFF, de ha azt írod, hogy kevésbé sz*r, akkor OK.

www.youtube.com/aabyssx
Egyébként tökéletesen elfutott 4 megával dx2-66-oson (az volt az elsõ gépem, és kb. két hónap alatt rájöttem, hogy a 4 mega milyen kevés 😄)
Nem akarok vitát nyitni, mert mindenkinek más a "jó", de szerintem a második rész még rendben volt.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Hû, de fiatal PC-s vagy (ahhoz már 8Mb RAM kellett és egy erõs 486-os)!
BTW a MK2 már nem volt jó. A babylity és a friendship röhelyes hülyeség volt! Nem beszélve arról, hogy túl színes volt az egész.
www.youtube.com/aabyssx
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
En egesz nap ott ultem es suli utan is! Egy kibaszot jatekert.. de akkoriban milyen szep is volt... kivurol fujtam oszes kombot. De amikor nagyapam megvette nekem Segara egesz nap othhon ultem haha! Nalam volt a fel banda egesz delutan! Anyam mar szedvicseket csinalt 😊
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Mellesleg van egy olyan Rewiew róla amiben a fickó 10%-ot adott a játéknak és az megis jelent egy ujságban😄 Ezek után én semminek nem hiszek csak a saját két kicsi szememnek. +néhány forumozó véleményének.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
MK2-ért vettem pc-t elõszõr, mert sokpénzt basztam el játékteremben.
(nem kell mondani, hogy volt konzolokra is, tudom)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mert annak ellenére, hogy sokan jól tudnak szórakoznak vele:
1. nagyon-nagyon-nagyon gyengén animált és buta a mozgás;
2. mint harcmûvész szuperszakértõt és terraatyauristent 😉 nagyon idegesítenek a stílusok hozzánemértõ összegagyizása.
Hozzáteszem, hogy a Mortal Kombat 1 régi játéktermi kedvenceim közé tartozott.
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
Dino Crisis 3!
Atz mekkora okádék??? jÉZUSOM!
Szerintem köze nincs a nagy elõd(ök)höz, vártam mint a messiást, erre akkorát csalódtam, hogy két napig depis voltam... Vártam a jól megszokott RE-s játékmenetet, erre mit kapok??? bahhhh 😞
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ME2 effektus. Fikázzunk mindent ami van, függetlenül attól, hogy kipróbáltuk, vagy sem.

BTW igen, az EA-t azér' fikázom, mer' EA (nemá', hogy ebben nincs igazam 😉, de az itt felsorolt játékokat (ugyan nem legutolsó bõrlehúzó változatukat, de) mindet próbáltam. :|
www.youtube.com/aabyssx
Pc-en se volt jo de megneztem Ps2-on es ha'... aze a grafik talan gyorsabb es jobb de a hangulat ugyanaz. Az elejen jo de aztan...
Kaplan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Kaplan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
It\'s not my fault you suck.
ENTER THE MATRIX
De olyan botrányosan sz*r , hogy már nem is veszem játék számba.
Kaplan
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Ha igen akkor bocs.
Ha nem akkor elmondanám hogy csúnya játék, kics pályákkal, kevés játékossal játszató, és az irányítása is rossz. A Wolf: ET simán veri minden tekintetben...
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson