Túlsztárolt játékok

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Majd ha kijön, úgyis ide kerül! >😊

www.youtube.com/aabyssx

Ez egy keményen odab@szós topik lesz a másik ízlésének, már látom 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
Az összes EA játék mégjobban.

www.youtube.com/aabyssx

Twisted metal black - 74-es grafika, okádék kinézet, fosadék játék.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

duc
Nehogy a Killzone is ide kerüljön...
aabyssx
Metroid Prime

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Az összes midway játék!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
SZVSZ azt pont fikázta mindenki mint az állat!

www.youtube.com/aabyssx

Mondjuk ez így nagyon nem igaz (újabban az NFL, régebben az NHL), de nem dícsérek inkább én sem 😊

Sadun Tryst
jóvan na... sorry... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Devil May Cry 2 - agyon sztárolt gamek egyike, és eli cseszték úgy ahogy van, de azért jó ^__^"

So cry me a fuckin river, bitch!

Itt nem dícsérünk, csak kritizálunk!

aabyssx
Az összes EA Sports játék! >😊

www.youtube.com/aabyssx

FREAK
mer kicsi vagy

egyrészt semmi baj az irányítással, másrészt egy legendáról van szó, ami elég hosszú ideje stabil no1 a kategóriájában

Riszpekk

Sadun Tryst
én jól elszórakoztam vele PS2-n... 😊 bár egér nélkül nem volt valami kellemes az irányítás PC-s kezemnek... 😄

Sadun Tryst
ejj, most nézem, hogy ez konzol fórum! na mind1, akkor is igazam van! 😛 sorry az off-ért...

aabyssx
Túrót!

www.youtube.com/aabyssx

Sadun Tryst
a MOHAA azért elég korrekt játék... 😊

duc
Ja, ráadásul multiplatform tucatgame
Esrohnoil
ld. Return of the King...
Inkább nem kommentálom.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sadun Tryst
Delta Force Black Hawk Down
A film jó volt, a játék pedig randa és aránytalanul nagy gépet kér. Játékélvezet, és fegyverek szarok.
Ezt a játékot sajna minden off-line magazinban eléggé felértékelték. 88% alatt sehol nem kapott... 😞

EA-s játékok nagyrészével az a baj hogy tucat játékok...

So cry me a fuckin river, bitch!

Sadun Tryst
na ez nekem is 1 örök titok marad...

duc
SSX3 azé nem olyan szar, no.
aabyssx
szupermárió

www.youtube.com/aabyssx

Igen, a múltkor láttam egy EA játékot és jó volt!
Csodálkoztam, majdnem fel is írtam a címét, de végül elfelejtettem.
Felírni is és megjegyezni is.
Most sem emlékszem melyik volt az 😄

Azzal a játékkal az a gondom, hogy FF-nek van nevezve, amúgy nincs vele probléma.
És elég sok helyen meg is kapta a dádá-t, úgyhogy nincs annyira túlsztárolva 😊

aabyssx
Tomb Raider

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Matrix

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Az összes EA fejlesztésû játék!

www.youtube.com/aabyssx

duc
Csodálom, hogy nem említetted még a FFX-2 nevû Barbeee játékot -amit ugyan még mindig nem láttam, de ha minden igaz Cheap nem az én példányommal játszik otthon 😊
Rincewind
HALO 😛
Taranov
Én nem a témához kívánok hozzászólni, csak elküldeném a francba a GameStart, mert a 2004. februári számban a Driv3r cikkjében a Driver 1-et fikázták, hogy már '99-ben is elavult grafikája volt.
A Driver 2 meg szerintük csak PS2-re jelent meg.

No ez nem igaz, mert a Driver 1-et akkor '99-ben istenítették, hogy az egyik legjobb grafikájú játék, fantasztikus minden, a grafika meg nem csak az.
A Driver 2 meg csak PS1-re jelent meg, nem 2-re.

A másik ilyen húzásuk az volt, hogy a 2003. augusztusi számban az eddigi legkamubb játékokról írtak.
Ez már alapból elég nagy butaság, hisz kinek mi a kamu, de mindegy.
Az autós kategóriában a Need For Speed 2 volt a legkamubb, merthogy az elsõ rész után egy rossz grafikájú, árkád játékot kaptunk kevés kocsival, rossz pályákkal stb.

Ez szerintem majdnem felháborító, mivel az NFS2 sokak kedvenc NFS-e volt, teljesen korrekt grafikával a '97-es vagy mikori megjelenéshez képest, és igenis elég autóval és jó pályákkal.
Természetesen régen az NFS2 tesztjében istenítették.

Nem jöttek még rá ezek a szerencsétlenek, hogy a játékok avulnak, attól, hogy régi, meghogy az NFS Undergroundnak jobb a grafikája, még ez akkor nagy szám volt (szerintük is).

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Azért a személyeskedést hagyjuk szerintem.
Elég annyi, hogy Dr. Muto 😄

Sugam
Hello minden kedves olvasónak!

Elõször is az 576 konzol-ra tennék panaszt.
Mármint egyik tesztelõjére.Az lenne a bánatom ,hogy a Dr.Muto játékot agyonsztárolta na mindegy megvettem nem rég és mit látok egy kalap szart.
Mindegy még mindig szeretem az 576-konzolt és venni is fogom még Dzsont is (nem úgy félre ne értsétek!) csak ez a teszt nem sikerült vmi jóra de nem is ez a leg megfelelõbb szó rá mert nem értek ehez!-csak nem azt a játékot kaptam amit olvastam de amint írtam 576-favourite

DJ Skyline
Nekem a Counter Strike-al van ki a tököm...egyszerûen nem értem mit esznek benne az emberek...szar grafika,szar irányítás...

A Halo-ról majd ír más
Most ennyi jutott eszembe.

Kezdeném néhány jónevû játékkal az utóbbi idõbõl:
Need for speed underground - grafikailag ugyan nem rossz, de összességében egy rakás fosadék, matrica-szimulátor jó esetben. Semmilyen játékban nem lehet ilyen jól nekihajtani a falnak 200-al, hiszen nem látszik a kanyarok többsége a csillogó-villogó hülyeségek miatt 😊

Super Smash Brothers Melee - minden szempontból nulla pontos játék nálam, egyszerûen hihetetlen, hogy nemrég jelent meg, 88 körül elment volna talán, bár akkor is ratyi lett volna.

Animal crossing - erõteljes drogos állapotban talán 5 percig elnézegeti az ember, aztán csak a kínos mosolygás marad, más semmi.

Ezt a topikot azért nyitottam, hogy kulturáltan elküldhesse mindenki az agyonsztárolt játékokat a francba.
Bizonyára mindenkinek megfordult már a fejében, hogy bizonyos játékok indokolatlanul magas pontszámot kaptak a nyomtatott vagy online médiumokban, vagy egyszerûen csak azt nem értettük, hogy egyes barátaink miért vannak odáig szar játékoktól 😊

Itt most mindenki kisírhatja magát, esetleg egy kis szolid flém is bejátszhat 😄

← ElőzőOldal 7 / 7