Túlsztárolt játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
So cry me a fuckin river, bitch!

egyrészt semmi baj az irányítással, másrészt egy legendáról van szó, ami elég hosszú ideje stabil no1 a kategóriájában
Riszpekk
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Inkább nem kommentálom.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A film jó volt, a játék pedig randa és aránytalanul nagy gépet kér. Játékélvezet, és fegyverek szarok.
Ezt a játékot sajna minden off-line magazinban eléggé felértékelték. 88% alatt sehol nem kapott... 😞
So cry me a fuckin river, bitch!
Csodálkoztam, majdnem fel is írtam a címét, de végül elfelejtettem.
Felírni is és megjegyezni is.
Most sem emlékszem melyik volt az 😄
És elég sok helyen meg is kapta a dádá-t, úgyhogy nincs annyira túlsztárolva 😊
A Driver 2 meg szerintük csak PS2-re jelent meg.
No ez nem igaz, mert a Driver 1-et akkor '99-ben istenítették, hogy az egyik legjobb grafikájú játék, fantasztikus minden, a grafika meg nem csak az.
A Driver 2 meg csak PS1-re jelent meg, nem 2-re.
A másik ilyen húzásuk az volt, hogy a 2003. augusztusi számban az eddigi legkamubb játékokról írtak.
Ez már alapból elég nagy butaság, hisz kinek mi a kamu, de mindegy.
Az autós kategóriában a Need For Speed 2 volt a legkamubb, merthogy az elsõ rész után egy rossz grafikájú, árkád játékot kaptunk kevés kocsival, rossz pályákkal stb.
Ez szerintem majdnem felháborító, mivel az NFS2 sokak kedvenc NFS-e volt, teljesen korrekt grafikával a '97-es vagy mikori megjelenéshez képest, és igenis elég autóval és jó pályákkal.
Természetesen régen az NFS2 tesztjében istenítették.
Nem jöttek még rá ezek a szerencsétlenek, hogy a játékok avulnak, attól, hogy régi, meghogy az NFS Undergroundnak jobb a grafikája, még ez akkor nagy szám volt (szerintük is).
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Elég annyi, hogy Dr. Muto 😄
Elõször is az 576 konzol-ra tennék panaszt.
Mármint egyik tesztelõjére.Az lenne a bánatom ,hogy a Dr.Muto játékot agyonsztárolta na mindegy megvettem nem rég és mit látok egy kalap szart.
Mindegy még mindig szeretem az 576-konzolt és venni is fogom még Dzsont is (nem úgy félre ne értsétek!) csak ez a teszt nem sikerült vmi jóra de nem is ez a leg megfelelõbb szó rá mert nem értek ehez!-csak nem azt a játékot kaptam amit olvastam de amint írtam 576-favourite

Most ennyi jutott eszembe.
Need for speed underground - grafikailag ugyan nem rossz, de összességében egy rakás fosadék, matrica-szimulátor jó esetben. Semmilyen játékban nem lehet ilyen jól nekihajtani a falnak 200-al, hiszen nem látszik a kanyarok többsége a csillogó-villogó hülyeségek miatt 😊
Super Smash Brothers Melee - minden szempontból nulla pontos játék nálam, egyszerûen hihetetlen, hogy nemrég jelent meg, 88 körül elment volna talán, bár akkor is ratyi lett volna.
Animal crossing - erõteljes drogos állapotban talán 5 percig elnézegeti az ember, aztán csak a kínos mosolygás marad, más semmi.
Bizonyára mindenkinek megfordult már a fejében, hogy bizonyos játékok indokolatlanul magas pontszámot kaptak a nyomtatott vagy online médiumokban, vagy egyszerûen csak azt nem értettük, hogy egyes barátaink miért vannak odáig szar játékoktól 😊
Itt most mindenki kisírhatja magát, esetleg egy kis szolid flém is bejátszhat 😄