339
Olyan játékok, amik érdemtelenül lettek túlpontozva
-
Chaos Mad #99 oké fönök!!! akkor mondj egy játékot amit fikázzunk le!! de nagyon!!! -
#98 Ezt töröljük! -
#97 Ez itt fikatopik, nem dícsérni semmit! -
Chaos Mad #96 ez igy van!!! most is a driver-el nyomok!!! és sztem az egyik legjobb autos game a világon!!! -
#95 Nem tudom nekem nagyon bejott az Black hawk jatek, az en szar gepemen is siman elfutott... nem ertem mi a panasz.
-
#94 Pffff! -
#93 Vagyis túl van sztárolva. -
Ramza #92 Tényleg, Rezident Zero! -
#91 - efeftíz egykettőhárom :)
- xbox ekszkluzívok :)
- rezident ívl GC :)
-
#90 Opsz, bocsi... Nem szóltam. -
#89 Az első tetszett. -
#88 Na meg a FIFa meg a többi sportjáték. -
#87 Diablo1-2
Egy nagy kalap sz@r mindkettő. Egyszerűen nem értem hogy lehet egy ilyen primitív játéknak többmilliós rajongótábora. -
#86 :) -
Ramza #85 Nono.
Itt játékokat fikázzunk, plíz :) -
#84 A szintedhez mérve megfelel.
Remélem nem haragszol meg. -
Kou #83 ROAD AVENGER MEGA CD-re mert nem lehet menteni.. -
#82 OK
Az összes EA játék sz*r, mer' gagyi, igénytelen, vásárlót hülyének néző f*szság az egész.
Az összes EA sports játék sz*r, mer' gagyi, igénytelen, vásárlót hülyének néző f*szság az egész.
Így jó? ;)
-
Kou #81 DOA X(XX) Beach Volleyball: szép grafika, meg hát ugye DOA-s lánykák, csak ott hibáztak a játékkal hogy megcsinálták, ugyanis nincsen SEMMI értelme a játéknak, bár elvan vele az ember főleg ha 4en játszák, mert a strandröplabda része az jó, de a többi pfeh, meg az is a baj hogy ez a játék nem készült volna el ha szarúl megy az X japánban, vagy a Team Ninja nem hódol be az MSnek -
Ramza #80 Ezt érti mindenki.
De esetleg ha leírnád, hogy hol hibáztak a készítők, az nagyszerű lenne. -
Ramza #79 Igen, ez valóban jó ötlet. -
#78 ok. "TBS All-Star Kansha Matsuri 2003-Aki Chou Gouka! Quiz Ketteiban"
+ szép grafika
+ érdekes a játékmenet
+ szép a 3. pályán a lens flare
-túl hosszú név
:) -
#77 Nekem nem dolgom elképzelni és kijavítani. Az játék készítők feladata. Erre külön ipar alakult már ki. Nekem az a dolgom, hogy egyszerűen élvezzem amin 200-an dolgoznak, vagy kiköpjem és anyázzak, ha gagyit csináltak. -
#76 Jól van emberek, akkor most építő jelleggel folytassuk:
Ha ezentúl fekázol vmit, azt is mondd el, mi nem tetszik benne, hogy képzelnéd el máshogy, v. esetleg van e olyan a kategóriájában ami viszont tetszik. -
#75 ja. meg a fokhagymás torta és lekváros pörkölt, de ez már off :) -
#74 Van, hogy inkább rajzoltak volna korongecsettel 256x256-os textúrát zöld festékkel buszmegálló oldalára helyette, annak is több értelme lenne... -
#73 Kingdom Hearts, mint fél anime, dizni hülyeség = nutella-s kenyér tejszínhabbal és olajos hallal -
#72 TBS All-Star Kansha Matsuri 2003-Aki Chou Gouka! Quiz Ketteiban. -
#71 Auto Modellista -
#70 Jaj, ez is télleg'!
...de azok között van EA játék is, ugye! -
Ramza #69 Jól szóltál! -
Ramza #68 Kingdom hearts - az FFX-2-vel együttmegmutatja, hogy a Square milyen jövőben gondolkodik...
Na itt a K betűnél mára abba is hagyom. -
#67 Jajj, télleg'! -
#66 Összes forma1-es szimulátornak csúfolt irányíthatatlan dudva. -
#65 Há' kössé bele! Há, próbád' meg b----g! -
Ramza #64 Kessen sorozat - pffff...nem kéne ezt erőltetni -
Ramza #63 Freedom Fighters - istenem, ilyen játékkal játszik is valaki??? -
#62 Azt hittem, már észre sem veszed ;) -
#61 (khm)
BTW az Onimusha 2 is ide való. -
Ramza #60 Miért ne?
Ez itt nem az a topik, ahol meg kell győzni a másikat, ez kérlek szépen fikatopik.
én se kötöttem bele az Ethernal Darknessbe és a Metroidba, kérlek te se próbálj meggyőzni :)