Túlsztárolt játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Az elsõ tetszett.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Bandew
Na meg a FIFa meg a többi sportjáték.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Diablo1-2

Egy nagy kalap sz@r mindkettõ. Egyszerûen nem értem hogy lehet egy ilyen primitív játéknak többmilliós rajongótábora.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

duc
😊
Nono.
Itt játékokat fikázzunk, plíz 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Esrohnoil
A szintedhez mérve megfelel.
Remélem nem haragszol meg.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ROAD AVENGER MEGA CD-re mert nem lehet menteni..

So cry me a fuckin river, bitch!

aabyssx
OK

Az összes EA játék sz*r, mer' gagyi, igénytelen, vásárlót hülyének nézõ f*szság az egész.
Az összes EA sports játék sz*r, mer' gagyi, igénytelen, vásárlót hülyének nézõ f*szság az egész.

Így jó? 😉

www.youtube.com/aabyssx

DOA X(XX) Beach Volleyball: szép grafika, meg hát ugye DOA-s lánykák, csak ott hibáztak a játékkal hogy megcsinálták, ugyanis nincsen SEMMI értelme a játéknak, bár elvan vele az ember fõleg ha 4en játszák, mert a strandröplabda része az jó, de a többi pfeh, meg az is a baj hogy ez a játék nem készült volna el ha szarúl megy az X japánban, vagy a Team Ninja nem hódol be az MSnek

Ezt érti mindenki.
De esetleg ha leírnád, hogy hol hibáztak a készítõk, az nagyszerû lenne.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Igen, ez valóban jó ötlet.

duc
ok. "TBS All-Star Kansha Matsuri 2003-Aki Chou Gouka! Quiz Ketteiban"

+ szép grafika
+ érdekes a játékmenet
+ szép a 3. pályán a lens flare

-túl hosszú név

😊
aabyssx
Nekem nem dolgom elképzelni és kijavítani. Az játék készítõk feladata. Erre külön ipar alakult már ki. Nekem az a dolgom, hogy egyszerûen élvezzem amin 200-an dolgoznak, vagy kiköpjem és anyázzak, ha gagyit csináltak.

www.youtube.com/aabyssx

Esrohnoil
Jól van emberek, akkor most építõ jelleggel folytassuk:
Ha ezentúl fekázol vmit, azt is mondd el, mi nem tetszik benne, hogy képzelnéd el máshogy, v. esetleg van e olyan a kategóriájában ami viszont tetszik.

duc
ja. meg a fokhagymás torta és lekváros pörkölt, de ez már off 😊
duc
Van, hogy inkább rajzoltak volna korongecsettel 256x256-os textúrát zöld festékkel buszmegálló oldalára helyette, annak is több értelme lenne...
aabyssx
Kingdom Hearts, mint fél anime, dizni hülyeség = nutella-s kenyér tejszínhabbal és olajos hallal

www.youtube.com/aabyssx

duc
TBS All-Star Kansha Matsuri 2003-Aki Chou Gouka! Quiz Ketteiban.
duc
Auto Modellista
aabyssx
Jaj, ez is télleg'!

...de azok között van EA játék is, ugye!

www.youtube.com/aabyssx

Jól szóltál!

Kingdom hearts - az FFX-2-vel együttmegmutatja, hogy a Square milyen jövõben gondolkodik...

Na itt a K betûnél mára abba is hagyom.

aabyssx
Jajj, télleg'!

www.youtube.com/aabyssx

duc
Összes forma1-es szimulátornak csúfolt irányíthatatlan dudva.
aabyssx
Há' kössé bele! Há, próbád' meg b----g!

www.youtube.com/aabyssx

Kessen sorozat - pffff...nem kéne ezt erõltetni

Freedom Fighters - istenem, ilyen játékkal játszik is valaki???

duc
Azt hittem, már észre sem veszed 😉
aabyssx
(khm)

BTW az Onimusha 2 is ide való.

www.youtube.com/aabyssx

Miért ne?
Ez itt nem az a topik, ahol meg kell gyõzni a másikat, ez kérlek szépen fikatopik.
én se kötöttem bele az Ethernal Darknessbe és a Metroidba, kérlek te se próbálj meggyõzni 😊

aabyssx
De jó, hogy nem én írtam. 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
HUÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHH!!!

www.youtube.com/aabyssx

duc
GT4 (hátha Mohus is idetéved😊
Dynasty Warriors sorozat - gyönyörû képeken.
Jajj, csak meg ne mozduljon 😞

aabyssx
Azt ne szidd!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ja, hogy ezek még ki sem jöttek? Mindegy!

www.youtube.com/aabyssx

Crazy Taxi - ecsém, ennél C64-en bõven összetettebbek voltak a játékok.

aabyssx
háellkettõ

dúmhárom

www.youtube.com/aabyssx

duc
nemtom... valahogy a japán szamurájos játékok, meg amiben az a kard van az a kanaka...kata...katizé kata..na azok szarok. mid esgy szálig. 😊)))))))
aabyssx
(...khm...)

Ghosthunter

(Primal)

BTW mindegyiket nagyon szívesen játszottam...
...egyszer.

www.youtube.com/aabyssx

Egy játék, amihez nincsen agyam és intelligenciám: SIMS sorozat.
Kukába vele.

aabyssx
RÚLATOPIK!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Egye fene, a midwayt csak közepesen teszem ide, mer' ugyan sz*rok a játékaik, de legalább nem olyan sikeresek, mint az ultragagyi, de jólmenõ EA-nak!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx: jah én is fikázom, egyszer éri emg lenyomni a DMC2-t nem többször

(majd csinálunk egy "elfeledett gyöngyszemek" topikot is, ott el lehet sírni, hogy melyik durva nagy játékok nem lettek sikeresek)

Na, mégegy: I-Ninja.
3 pontot nem adnék rá 😄

aabyssx
máriókárt (ezt ugyan nem is láttam, de biztos, hogy nem tévedek)

www.youtube.com/aabyssx

Most jövök rá, hogy te fickándozni fogsz ebben a topikban 😄

duc
Gauntlet Legends DC-n szvsz akkor is jó!!!
aabyssx
Ethernal Darkness

www.youtube.com/aabyssx