339
Olyan játékok, amik érdemtelenül lettek túlpontozva
-
Chaos Mad #139 a Nintendo játékok szarok. miert tán nem azok?:) persze, persze. :) -
#138 A Nintendo jatekokra amikor azt irtad higy (Rmaza irta a Nikkemrol hogy mind szarok--- erre Te hogy igy igaz), na erre ment hogy na persze:) -
Chaos Mad #137 sztem a Halo nem uncsi, csak azt a szar kocsit nem lehet billentyüvel irányitani, ez az egy baja van. és mi persze, persze:) ? -
#136 Persze persze:) -
#135 Mi az Ferike, megtalaltad a Nickemet?:DD
Kabbe, nem igaz, az N gamek mind mind **************** ************ ********* ***** ******** , de nem irom ki a d*cs*ro szavakat:D -
#134 Sztem ami nagy szar Game az a Halo amit tulsztaroltak, egy doguncsi FPS vannak jo pillanatai, ko opban elegge elvezetes is (bar abban meg mi nem?) .. szoval en nekem ez az egyik nagy jatek aminek a hypolasat mindmaig nem ertem. -
Chaos Mad #133 ezt nem hagyhatom annyiban!!! a Halo nagyon is jo game! -
#132 Jovanna.... -
#131 Pedig a HALO élő példája annak, hogy hogyan kell egy középszarnál kicsit jobb játékot annyira star-olni, hogy aztán minden hülye azt vegye meg. :P -
IGAZIWILLIAMS #130 ezé meg megtalállak öreg -
IGAZIWILLIAMS #129 Az élet..hihi -
Ramza #128 Nem dícsérünk, csak szidunk
Csinálj dícsérő-topikot, ha hiányzik :)
A betegségről pedig talán ne beszéljünk... -
#127 Te beteg vagy. Az az egyik legjobb multis es singlis jatek ami valaha letezet.. -
#126 Az remiszto!!!!
Kibaszott monoton es sivar hangulat! A fizika eszmeletlen szar. Semmi ertelme annak a jateknak.
Ja es a True Crime St. Of LA is ezen a szinvonalon van bar az talan 1 fokkal jobb. -
#125 Itt volt Mario Kart (természetesen tőlem). -
Ramza #124
Mario Kart volt már? -
#123 Ez egy jó topik! -
#122 Gondoltam már rá, hogy végig nézek egy listát! Az EA-t az egyik top 10-ből általánosítottam.
BTW mostanában ha erre járok, ránézek a topik címére és eszembe jut egy sz*rság. Azt beírom. -
Kou #121 Elképzelem ahogy Aby néz egy huzamosabb 1000 címet felsoroló listát és csak random rakja be amit talál -
#120 Getaway -
#119 hol? -
#118 1. a Halo! -
IGAZIWILLIAMS #117 MOH rising sun..én balfék megvettem eredetibe! Most kihez menjek reklamálni ezért a grafikai színvonalért?
BTW a HALOT meg ne lássam itt -
#116 Tony Hawk!
(Hú, ezt majnem' elfelejtettem.) -
Ramza #115 hol?
én csak öt pontokat láttam röpködni :) -
#114 Max Payne -
#113 Én bírom (mer' csomó jó dolog van benne), de közel nem olyan, mint a hájp körülötte.
Építő jelleggel:
- állati lineáris;
- Tom Clancy nacionalista hülyeségeit túlzottan kiemeli; -
#112 Nagy baromsag azis.... -
#111 Hohó! Splinter Cell!
Az is egy jó játék (meg is van és szívesen előveszem mindíg újra), de túl-túl-túlsztárolt. -
#110 Nagyon jó játék, de sokkal-sokkal jobb is lehetne (így a Hitman 2 és a Splinter Cell után). -
#109 Ezt figyeljétek:
Tenchu 3
-
#108 Figye'má'! Belémköt! -
#107 Az összes X gamma!! :) -
#106 Pl a Enter The Matrix :)) 9.6 ost kapott... jaj anyam... :) -
[Walaki]D`Lair #105 Hülye vagy te teljesen... -
#104 Számomra a legérthetetlenebb túlsztárolás, ami mindenhol 90% feletti pontokat ért el az a Black&White.
Bár ez elég szubjektív-és ez vonatkozik a topikra is-, hiszen ha sztároltak valami játékot, akkor az sok mindenkinek tetszett, tehát a túlsztárolás nem érdemtelen, csak legfeljebb nekem nem tetszett.Flight Simulatorral fél percig nem tudnék játszani, de nem feltétlenül azért mert vacak játék, hanem mert nem NEKEM jön be ez a stílus. -
#103 Mivan'? En azon nottem fo'! Akkoriba csoda volt! -
Chaos Mad #102 ez igy van! -
#101 Az össze Nintendo cucc!
Azok mekkor afaszságok! -
#100 Manhunt - egyik legnagyobb baromsag a foldon.
Baldur's Gate DA 2 - unalmasa valik nagyon.
Sims Bustin Out - baaz... :(