339
Olyan játékok, amik érdemtelenül lettek túlpontozva
  • UNREG
    Fix kamera... bahhh...
  • aabyssx
    Még Dreamcast-en játszottam egy Dino Crisis-el (kb. 2 órát). Azon kívül, hogy néhány perc alatt a fele csapat meghalt nem találtam semmi érdekeset. Így hagytam is (pedig RE szerű kalandos, ijesztgetős, lövöldözős játéknak tűnt - amit bírok).
  • UNREG
    DC3 csak x-re van.
  • Ramza
    Basszus, ebben a percben akartam betűre pontosan ezt kérdezni :)
  • aabyssx
    "Dino Crisis 3"

Ez az X-es?
  • Lammer
    hamá' vót sorry...
    Dino Crisis 3!
    Atz mekkora okádék??? jÉZUSOM!
    Szerintem köze nincs a nagy előd(ök)höz, vártam mint a messiást, erre akkorát csalódtam, hogy két napig depis voltam... Vártam a jól megszokott RE-s játékmenetet, erre mit kapok??? bahhhh :(
  • aabyssx
    "ME2 effektus"

Te anyád!
  • UNREG
    "csak a Socom-al nem játszottam (meg a legújabb Tony Hawk-al)"

ME2 effektus. Fikázzunk mindent ami van, függetlenül attól, hogy kipróbáltuk, vagy sem.
  • aabyssx
    És vér! ;)
  • aabyssx
    Ezek közül, csak a Socom-al nem játszottam (meg a legújabb Tony Hawk-al).
    BTW igen, az EA-t azér' fikázom, mer' EA (nemá', hogy ebben nincs igazam ;), de az itt felsorolt játékokat (ugyan nem legutolsó bőrlehúzó változatukat, de) mindet próbáltam. :|
  • Sugam
    Jó ez a topik!!

Csak így tovább!!!

Pozitiv vélemény!!!
  • Sephi
    Megis a jobb gamez oldalakon 9.5 ost kapot 10 bol loool... nagy fosag az kerem.

Pc-en se volt jo de megneztem Ps2-on es ha'... aze a grafik talan gyorsabb es jobb de a hangulat ugyanaz. Az elejen jo de aztan...
  • Kaplan
    Boldog szülinapot Cheapboy...

Kaplan
  • Kaplan
    Igen de nagyon megvolt a reklám háttere és csak akkor derült ki , hogy xar

Kaplan
  • SaVaGe
    Nem volt soha túlsztárolt játék, a legtöbb újságban nagyon lehúzták.
  • Kaplan
    Tudjátok mi a túlsztárolt játék?
    ENTER THE MATRIX
    De olyan botrányosan sz*r , hogy már nem is veszem játék számba.

Kaplan
  • CHEAPBOY
    Na errol nekem is meselhetnel:D csokolom dragasag:)
  • Balo
    Pont ezt nem értem! Lehet, hogy a rossz reklámozás miatt nem lett olyan népszerű, pedig sokkal nagyobb játékélményt nyújt szerintem. De te nem így gondolod. ;)
  • Rincewind
    Ha verné, akkor most az lenne a legsikeresebb netes játék. De nem az... ;)
  • Balo
    A CounterStrike-ról már volt szó?

Ha igen akkor bocs.

Ha nem akkor elmondanám hogy csúnya játék, kics pályákkal, kevés játékossal játszató, és az irányítása is rossz. A Wolf: ET simán veri minden tekintetben...
  • UNREG
    A TR5 volt már?
  • UNREG
    Különben is tudjuk, hogy Aabyssxnek az a játék, amiben nincs kard, már csak féljáték.
  • UNREG
    Aabyssx, úgy érzem nagyon sok olyan játékot is fikázol, amivel nem is játszottál, goindolok itt a Tony Hawk-ra vagy a Socomra. Az EA gamékat pedig csak azért fikázod, mert EA, pedig az NBA, Nascar és NHL sorozatuk nagyon jó. Félre ne értsd, engem ezek különösebben nem érdekelnek, de a sportjáték szeretők véleménye egyöntetüen ez.
  • Ramza
    Egy átlagosnál kicsit jobb játéknál azért nem 10, hanem gyakran 50-100 újság pontszámát veszik alapul. Amúgy én nem azt állítottam, hogy ezeket az újságokat nem kenik (mert többségét bizosan), hanem azt, hogy önmagában egy átlagszámítás aligha lehet manipulatív, és azt, hogy ez az átlag az esetek többségében számomra jobban kifejezte egy játék ténylegese értékét, mintha csak egy-két online lap értékelését néztem volna meg.
    Amúgy az nem kérdés, hogy a legtisztább képet az ember mindig a játékosok véleményeiből kaphatja meg.
  • aabyssx
    Gamefaqs (vagy akárhol máshol található) amatőr user reviews!
    Elolvasol 5 dicsérőt, 5 fikázót (mer' ott akad olyan is) és kapsz egy tűrhetően korrekt képet egy játékról. Azokat játékosok írják, nem pedig kenhető sajtó.

A GR-en is általában az a 7-10 menőbb net-es magazin értékelése szerepel. Ez még nem olyan sok, hogy ne lehetne mindet kenni (nem csak pénzel, hanem hír exklúzivitásasl stb).
  • Sephi
    En nem akarok okoskodni es nem is fogok. Nagyon sokat tudok ezekrol a dolgokrol mert ezz resze a munkakoromnek. Hidd el nekem hogy jo ponzotzast neten nem lelsz meg egyenlore. Lesz egy oldal hamarosan ahol a keszitok arra fognak figyelni hogy semmi manipulacio ne menyen vegbe. Addig varunk :)
  • Rincewind
    Hát biztos milliókat fizetnek a GR-nek, az meg szépen lefizeti az összes jelentősebb online sajtót és majd jól meghamisítják a statisztikákat.

Égyébként én speciel a GR-re sem adok, ugyanúgy ahogy más offline illetve online sajtó véleményére sem. Nekem többet ér más fórumozók véleménye ill. a saját tapasztalatok.
    De, ha már mindenáron pontozás alapján kéne dönteni, akkor a Gamerankings-nál nem létezik korrektebb site! Már a logika is eleve kizár bármi mást, ugye az általad leírtak miatt, én most nem írom le mégegyszer.
  • Ramza
    De egyébként kiváncsian hallgatjuk, hogy milyen manipulációról tudsz.
  • Ramza
    Látom nem érted. Vagy més sose láttad.
    A www.gamerankings.com oldalon nem ponzották a játékokat, hanem alapul veszik kb. 100 offline/onlinemagazin értékelését (ahányan csináltak róla review-t), és azt átlagolják, ez a gamerankings pontszám. Mivel ez a pontszám nem egy újság véleményét tükrözi, hanem nagyon sokét átlagolva, ezért normális esetben ez a pont közelít az egész interneten a leginkább egy játék valós értékéhez. Több szem többet lát.
  • Sephi
    Ezt hiszitek ti. Elarulom az is a hatalom keze allat van. Tehat ergo ne varjatok semmit jo onnan mert ott is manipulacio folyik 1000-el.
  • Rincewind
    Így van!
  • Ramza
    Pedig az legalább egy korrekt, több (szinte minden jelenztős) véleményt megjelenítő lista.
  • Sephi
    A gameranking.com ?

Ahahahahaha
  • Rincewind
    Ha pontozás alapján szeretnél ítélni, akkor a legjobban akkor jársz, ha a gamerankings-ot nézed.
  • Sephi
    Persze hogy nem hulyeztel le de az jott ki belole amit nem is csodalok mert most atolvasva latom hogy kicsit vegso elszomorodasoban tuloztam.
  • Ramza
    Ja, nincs ezzel semmi gond!
    A Sims is jó játék, csak én nem tudom értékelni. Állítottam mást? Ez a topik erről szól. Vannak olyan játékok, amik az emberek többsége (vagy akár a fél világ :) szerint jók, mi azonban valami miatt nem szeretjük ( = nem tudjuk értékelni, és az, hogy ennek mi az oka, az ilyen szempontból lényegtelen), és emiatt egy aprót belerugdosunk :)
    Szóval ezt a dolgot simán vállalom és nyugodj meg, az említett haver baszogat is emiatt eleget, de sajnos hiába mondja, hogy mekkora cucc, valahogy nem vagyok fogékony erre.

Más. Nem nagyon szoktam lehülyézni másokat (bár elképzelhető, hogy előfordult már, nem tudom) - azt hiszem ha a (szándékosan?) rosszul idézett mondatot e nélkül olvasod, egészen más íze van...
  • Sephi
    Nem kotekedes! Csak akko' legyszives magyizd meg!
  • Sephi
    Amikor a FFX2-el bogtem hogy milyen xszar akkor vagtad hozzam kb ezt a szoveget :

"Fel vilagnak teccik es veszik tonnaszamra tehat a jatek jo csak te vagy hulye es nem tudod ertekelni"

Nem igy irtad de ez jott ki belole :)

Szal a Sims a jatek eladasok listajan van tehat akkor ez is jo jatek :PPPPP Szal akkor most mi is van ?:))))
  • Ramza
    Hát ja, ha valaki össze-vissza válaszolgat hol ezt, hol azt, abba tényleg bele lehet kötni.
  • aabyssx
    OFF

Neeeem! Azzal DC-n órákik tudtam játszani offlájn is (csak a tápolás és a zene miatt)! Pedig tök monoton az egész!