Megint világvége
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Azaz az úszó jég a saját súlyának megfelelõ súlyú vizet szorít ki, és az elolvadása után vízzé válik, azaz ugyanakkora lesz a térfogata is, így pont kitölti a hajdani jég vízfelszín alatt lévõ részét."
Nos, ez igaz is, mindaddig, amig a víz hõmérséklete megmarad a 4 fok alatt. Bár sós tenger illetve óceánvíznél nem tudom hol is van ez az érték. Azonban, ha a hõmérséklet megváltozik, bizony megnõ a térfogat is. Az így felhevült jég, mely már viszonylag melegebb vizzé változott, sokkal nagyobb térfogatot jelent, mint amilyen hideg, jégalakjában volt. A tömege ugyanaz, de bizony a térfogata más. Ezt is ki lehet probálni. 😊
Ergó a vizszintnövekedés reális lehet. Kérdés mikor, és hogy még az emberiség ideje alatt bekövetkezhet-e.
Szerintem.
De majd keresek valamit errõl a neten is.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ha elmozdul a pólus, azt megtudod egy iránytû segítségével. Ha meg még nem mozdult el, akkor mi is hat a természetre belõle?
Gracie Barra
"harmónia és zûrzavar - ez mind a világ"
Egy hatalmas hullám csak az embernek a hozzá fûzõdõ viszonyában jelenik meg katasztrófaként.
Antarktisz más tészta, igaz? Ha abból olvad, az már emeli a vízszintet?
Azaz az úszó jég a saját súlyának megfelelõ súlyú vizet szorít ki, és az elolvadása után vízzé válik, azaz ugyanakkora lesz a térfogata is, így pont kitölti a hajdani jég vízfelszín alatt lévõ részét.
Próbáld ki hogy jégdaraboakt teszel egy pohár vízbe, majd miután elolvadtak megnézed mennyivel emelkedik a vízszint
a pontos magyarázatot nem tudom, de az az archimédész fazon elég sokat tud a témáról
természeti katasztrófák régen is voltak és sokkal durvábbak is, mint manapság...
És nem akarok senkit sem megrémíteni ezekkel a hírekkel, csak nézzetek körül, és felfogjátok. Miért van az, a sok természeti katasztrófa mostanában? Miért van ez a furcsa idõjárás? Már lassan nem is lesz tavasz, hanem a télbõl mindjárt a nyárba megyünk át. Csak gondolkozzatok el a dolgokon...Én nem akarok rémhíreket terjeszteni, sosem volt szándékomban, csak szoktam néha gondolkodni is.
Ezután nagykabátba megyek ki tollasozni. 😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A globális felmelegedés miatt melegszik a légtér és így sok jégtömb levállik az Északi-sarkon. Majd azok el kezdenek olvadni, így megnõ a tengerek, óceánok térfogata. Sok tengerpati város elsüllyed. Majd a hideg levegõ, ami északról halad dél felé lassan megfagyasztja Európát, Észak-Amerikát, Ázsiát stb...
Szerintetek miért van már most is annyi természeti katasztrófa? Ezrét. Ez még semmi ahhoz képest, ami majd ránk vár. Vagy az unokáinkra, ki tudja még...És ennek mi vagyunk a felelõsei. Csakis mi tehetünk róla, és mi is akadályozhatjuk meg, ha környezetkímélõ módon élnénk, akkor más lenne... Nem a Marsos kutatásokkal kéne USÁ-nak foglalkoznia, hanem azzal, hogy a sok szemetet, amit az égbe füstölnek nap mint nap, hogyan lehetne környezetkímélõ módszerekkel megoldani. Ááá, de persze senki sem tesz semmit, aztán majd lehet látni a következményeket...
Walk the Talk.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!
Amúgy nem, nem ugyanazok, honnan vetted?
Az aztékok meg a Mayák sztem nem ugyanazok,... v. mégis? <#nemtudom>#nemtudom>
Izé... talán kihalnak a mayák? 😄😄:😄😄
szerintem pont az a dobbenetes, hogy milyen kis letszamu haboruk voltak 😊
(szerencsere)