Megint világvége
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne ismerd el:-))))
Tegyél egy pohár vizbe jeget,jól pupozd meg aztán várd meg amig elolvad.
Közben jegyezd a vizszintet:-))
Sok sikert.
Ezt
a linket meg a szomszédból hoztam:-)
Lehet nézni és körmötrágni,remélem valaki ad majd valami kézel avagy lábbalfogható magyarázatot a képsorokra:-))
Hajrá.
Mindenkinek akkor jön el amikor feldobja a pacskert!
Sok élelmes buzi még ebbõl is üzletet csinál, és sok hülye buzi még el is hiszi.:((((((((((((((((((((((((((((((((((
Walk the Talk.
Valahogy vannak olyanok akik elhiszik hogy bármi szerepe van az egész számoknak (huuu.. Krisztus születése után pontosan 2 ezer valahány év múlva végeee mindennek.. huu jön az új évezred.. amiért mi igy számoljuk ezért mikor átlépjük lesz az armagedon.. amerikában pár órával késöbb, addig majd közvetíti a CNN...) :D
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Lépj be egy szektába, olvass bulvárokat, vagy "okos" mindent tudó emberek értekezéseit stb.
Meg fogod látni, hogy több idõpont közül is kiválaszthatod a Neked legjobban megfelelõt.:))))
No persze a tudósokkal a fenébe, akik már milliószor kijelentették, hogy az emberiség léte minden másodpercben a szerencsén lóg.
Walk the Talk.
'97 elmaradt, 2000 is, mikor lesz az új?
Gracie Barra
Hidd el tök frankó, bár nem olcsó.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Sõt szájhagyomány útján!!
Ma is vannak tucatjával önjelölt jövendõmondók. A tudomány már számtalanszor kijelentette, hogy minden egyes percünk e világon a szerencsének köszönhetõ. Bármely pillanatban becsapódhat az ûrbõl akkora objektum, mely végzetes lehet, bármikor történhet a napunkban olyan mágneses anomália, mely csillagrengéshez vezethet és st, stb.....stb.
A hab a tortán csak az, hogy amirõl mi tehetnénk, seem teszünk. Erdõket égetünk, állatfajokat pusztítunk, levegõt szennyezzük. Az emberiség szaporodása pedig a természet szabályozási folyamatából kivett. Legalábbis mi úgy gondoljuk. A Biblia sem más, csak egy azon okos emberek írása, akik megmondták mi lesz, ha nem próbáljuk meg betartani a törvényeket. Mert a Földnek tök szar mindegy ám, hogy rajta lávafolyamok, vagy un boldog emberiség tobzódik. Össze tudnám magam karmolni, amikor egyesek minden átgondolás nélkül A Szentkönyvet veszik alapnak. De NE felejtsd el, hogy a világon számtalan más vallású szentkönyv létezik. És MELYIK a tök igaz ????
<#confused>#confused>
Walk the Talk.
Most már tényleg nem sok idõnk van vissza...
Walk the Talk.
<#ijedt>#ijedt>
Walk the Talk.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
egyébként tényleg ne szidjuk szegényt még újreg. mondjuk én se vagyok törzs tag.
na de ez meg nem chat szoval ne csevegjünk tovább erröl.
SRobert: írok neked valamit a szomszédban.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
de azért nem semi 50 üzeneten kereszül ugyanazt magyarázni el valakinek. (50-60 hsz olvastam vissza. onnan tudom) ehez kellenek idegek
valoban meglehet de
de ha ez be is következik az se ma.
"2100-ra a legoptimistább elõrejelzések szerint 15 centiméterrel, a legpesszimistábbak szerint akár egy méterrel is nõhet az óceánok vízszintje." NG
lesz elég idö arra hogy kitalálja az emberiség hogy ezzel a "fölösleges vizel" mit kezdjen. Persze valóba bekövetkezhetnek komoly klímaváltozások is de, ezt is csak megoldják. (visszafordítják, lelassítják, kezelik)
Nem számoltam meg hogy hányszor magyarázták meg neked a jég elolvadását de, legközelebb olvass vissza és értelmezd is, amit olvasol. és nem fognak hülyének nézni.
azok akik újra és újra megpróbálták elmagyarázni neki azoknak <#worship>#worship>
Egy esetleges olvadásnál nyilván nem csak az úszó jégtömbök, hanem a szárazföldi jégtakaró is elolvad.
Milyen módon láttad be, hogy az úszó jégtömb kiemelkedõ részének elolvadásától nem emelkedik a vízszint?
#234 Hajnalcat: ez tény. Nagyobb gond lenne az, hogy télen is tökig izzad a nép :P :) Bár a jég most is olvad, de hát nagoyn messze van az az elolvadástól.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.