283
Nostradamus után szabadon
-
#163 Az északi-sark nem egy kontinens, hanem egy baszott nagy úszó jégtömb
Próbáld ki hogy jégdaraboakt teszel egy pohár vízbe, majd miután elolvadtak megnézed mennyivel emelkedik a vízszint
a pontos magyarázatot nem tudom, de az az archimédész fazon elég sokat tud a témáról -
Prank #162 régen is voltak jégkorszakok és az emberek túlélték, egyébként egy jégkorszak nem olyan jelenség, hogy hipp-hopp egy pillanat alatt lefagy minden, több évszázad alatt megy végbe...
természeti katasztrófák régen is voltak és sokkal durvábbak is, mint manapság... -
#161 miért nem? -
#160 Nem fog megnőni a tengerek szintje ha elolvad az Északi-sark, higyj nekem -
#159 ragaszkodás és ellenszenv -
Hajnalcat #158 Arról van szó, hogy a sok természeti katasztrófa miatt sok ember meghal. Miért, te szered látni a TV-ben, ahogy rengeteg ember küzd az életéért? Vagy szereted látni azt a sok halottat, ahogy a földön hevernek? Mert én nem. -
#157 tehát attól van szó, hogy mennyire szíveden viseled ezeknek az embereknek a sorsát? -
Hajnalcat #156 Persze, nyugodtan csak legyenek természeti katasztrófák (természeti változások miatt alakulnak ki), haljon meg minnél több ember, hisz neked nem számít, nem igaz? -
#155 És van valami kifogásod a változás ellen? :D -
Hajnalcat #154 Nem, világosabban fogalmazok. Amikor ez az egész bekövetkezik, akkor mi már nem élünk, vagy nagypapák, nagymamák leszünk, mert 50 év múlva lehetséges csak, előbb nem nagyon. Max később.
És nem akarok senkit sem megrémíteni ezekkel a hírekkel, csak nézzetek körül, és felfogjátok. Miért van az, a sok természeti katasztrófa mostanában? Miért van ez a furcsa időjárás? Már lassan nem is lesz tavasz, hanem a télből mindjárt a nyárba megyünk át. Csak gondolkozzatok el a dolgokon...Én nem akarok rémhíreket terjeszteni, sosem volt szándékomban, csak szoktam néha gondolkodni is. -
#153 Nem mindig van ám úgy, mint a katasztrófafilmekben, hogy a végül valósnak bizonyuló rémhír terjesztői élnek tovább. :DD -
#152 Csak aki tud róla, az élheti túl. ;-)
Ezután nagykabátba megyek ki tollasozni. :D -
Hajnalcat #151 Igen, láttam a Holnapután című filmet, de csak nevessetek, kezdetben ott is nevettek az emberek, semmit sem vettek komolyan. Majd akkor leszek kíváncsi a fejetekre, mikor ez bekövetkezik. Ja bocs, akkor már nem hiszem, hogy élni fogtok. -
#150 Ez jó!:DDDDDDDD -
#149 Szerintem csak Aigner Szilárd -
#148 Látom felzaklatott a Holnapután című film!!!:DDDDDDDDDDDDD -
#147 "Nem a Marsos kutatásokkal kéne USÁ-nak foglalkoznia," - de optimista vagy. :D:D:D -
Hajnalcat #146 Egy új jégkorszak kezdetén vagyunk, azt tudjátok, ugye.
A globális felmelegedés miatt melegszik a légtér és így sok jégtömb levállik az Északi-sarkon. Majd azok el kezdenek olvadni, így megnő a tengerek, óceánok térfogata. Sok tengerpati város elsüllyed. Majd a hideg levegő, ami északról halad dél felé lassan megfagyasztja Európát, Észak-Amerikát, Ázsiát stb...
Szerintetek miért van már most is annyi természeti katasztrófa? Ezrét. Ez még semmi ahhoz képest, ami majd ránk vár. Vagy az unokáinkra, ki tudja még...És ennek mi vagyunk a felelősei. Csakis mi tehetünk róla, és mi is akadályozhatjuk meg, ha környezetkímélő módon élnénk, akkor más lenne... Nem a Marsos kutatásokkal kéne USÁ-nak foglalkoznia, hanem azzal, hogy a sok szemetet, amit az égbe füstölnek nap mint nap, hogyan lehetne környezetkímélő módszerekkel megoldani. Ááá, de persze senki sem tesz semmit, aztán majd lehet látni a következményeket... -
patiang #145 Annyira erőltetett a világvégével való foglalkozás. Hiszen mindekinek a saját halála a "világvége". Csak hát ugye jobb kollektíve rettegni. -
#144 Perszepersze. ;] -
#143 Nem lesz -1. Olvasd el a Bibliát és megtudod miért. :) -
#142 Pontosan, 2 embert elvisznek, a többit megsemmisítik. Rulez! Fusson ki merre lát! :D -
#141 ugyanúgy ahogy a mi naptárunk is... csak fordítva. az azték naptár eléri a nullát, és egy évvel utána a -1-et... -
#140 Most nem értem miért kell attól beszarni h a maja naptár 2012-ben véget ér? és akkor mi van mindenki azt mondta h 2000-ben az ezredfordulón lessz a világvége és mi van eltelt 6 év és élünk virulunk. Vagy ha annyira kell valamit hozzá fűzni a maja naptárhoz, akkor az sztem egy visszaszámláló ami 2012-ben véget ér akkor üti a 0-át szal mint egy rendes visszaszámlálás és akkor biztos valami nagy fog történni... Lehet visszajönnek az ufók megnézni mi lett velünk annyi év után, talán elvisznek egy két ember kisérletezni meg ilyenek. -
#139 hümm tényleg azték, jól írtam először -
#138 azték=aszték :D Csak az elmúlt 5 évben kicsit sokat cséztem, és majdnem aztecot írtam, ne vegyétek át! :P
Amúgy nem, nem ugyanazok, honnan vetted? -
#137 X akták az csak mese.
Az aztékok meg a Mayák sztem nem ugyanazok,... v. mégis? -
Dajin #136 azték naptár, és azték időszámítás ér véget 2012-ben mer jönnek az idegenek az x-akták szerint... -
#135 Szerintem végére ér a maya időszámlálás. Amúgy nem inka, vagy azték?
Izé... talán kihalnak a mayák? :D:D::D:D -
Zsoldos #134 "az ókorban és a középkorban is voltak döbbenetes mennyiségű áldozattal járó harcok és háborúk"
szerintem pont az a dobbenetes, hogy milyen kis letszamu haboruk voltak :)
(szerencsere)
-
#133 Szerintetek mi fog történni amikor 2012-ben a Maya visszaszámlálás a végére ér? -
#132 köszi, ez most kérdés, vagy válasz? :) -
bazsiboj #131 2012, december 22 ? -
#130 Ami az X-akták utolsó részében is volt? 2012 december(?) ? Ki tudja a pontos időpontot? -
Saintgerman #129 A Maya naptár eddig még nem tévedett, és ha 2012 ig sem fog, akkor nagy változásoknak nézünk elébe. -
#128 A Maya naptár 2012-es dátumához mit szóltok? :) -
Arvind #127 Az atom nem pusztít el minden életet, és nem tatte ezt hirosimában és mmáshol sem, csak baromi szar lesz úgy élni...
De biztos vagyok benne, hogy megoldható a feladat, tehát biztos maradnának túlélők! -
neménvoltam #126 kíváncsi lennék erre a forgatókönyvre:) -
qper #125 Kiváncsi vagyok, mikor írják ki az emberiség számára itt a Földön, hogy The End. 100 év? 1000 év? 100.000? -
#124 pedig milyen jó kis tüzijáték lenne :P