Megint világvége

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Szerintetek mi fog történni amikor 2012-ben a Maya visszaszámlálás a végére ér?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

sz4bolcs
köszi, ez most kérdés, vagy válasz? :)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

2012, december 22 ?

sz4bolcs
Ami az X-akták utolsó részében is volt? 2012 december(?) ? Ki tudja a pontos idõpontot?

A Maya naptár eddig még nem tévedett, és ha 2012 ig sem fog, akkor nagy változásoknak nézünk elébe.

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Esrohnoil
A Maya naptár 2012-es dátumához mit szóltok? :)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Az atom nem pusztít el minden életet, és nem tatte ezt hirosimában és mmáshol sem, csak baromi szar lesz úgy élni...
De biztos vagyok benne, hogy megoldható a feladat, tehát biztos maradnának túlélõk!
kíváncsi lennék erre a forgatókönyvre:)
Kiváncsi vagyok, mikor írják ki az emberiség számára itt a Földön, hogy The End. 100 év? 1000 év? 100.000?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

FtranX
pedig milyen jó kis tüzijáték lenne :P

Ha egyszerre elpukkantanák az összes atomtöltetet, többé nem kellene a Földön embernek laknia..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

sz4bolcs
És szerinted mekkora pl. az élelmiszer tartalék, ami egy ilyen bunkerben megtalálható? 20 év, 10, talán 30, esetleg 50 de tán csak egy, vagy annyi se? ;] mindegy "" lehet 100 vagy 200. És mi van utána? :D

nem, nincs rá szükségüng! ami levegõ kell azt majd a szûrõn keresztûl kapjuk...
sz4bolcs
és aztán? biztos nem hangzana el a mondat: "kimegyünk kicsit friss levegõt szívni"

Azt elfelejted, hogy mindkét volt superhatalom egy csomó óvóhelyel rendelkezik olyen támadás esetére, megazstán még így sem pusztulna el mindenki, csaki a támadás közelében van.
[NST]Cifu
Egy teljes mértékû NATO vs. Oroszország atomtámadás szerintem jó esélyel sikerrel járna e téren (cirka 5000 stratégiai atomtöltet, egyenként mintegy 200kT és 750kT közötti robbanóerõvel).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Biztos, hogy ki birnánk irtani magunk teljesen?
[NST]Cifu
Ha az össz. népességhez vesszük figyelembe, akkor az ókorban és a középkorban is voltak döbbenetes mennyiségû áldozattal járó harcok és háborúk (elég belegondolni, hogy hajdan a sikeres várostromok után számtalan esetben szó szerint felkoncolták a teljes ott tartozkodó lakosságot).

Abból a szempontból persze kétségkívûl "elõreléptünk", hogy csak az elmúlt században lettünk képesek arra, hogy teljes egészében kiírtsuk saját magunkat.

[NST]Cifu
Nem is hallottál még róla? Akkor ideje bepótolni... :)

ebben igazad van,de még mindig ott vannak a háborúk... jó, régen is voltak háborúk de akkora lett a fejlettség (itt elsõsorban a nukleáris fegyverek változatainak tömkelegére értem) hogy ha egy újabb nagy háború kezdõdne (márpedig sztem elég közel állunk hozzá) akkor rengeteg ember pusztulna bele
sz4bolcs
Nem lesz világ vége :-) A világ nélkülünk is mûködik.

sz4bolcs
Krakatau ?:-)

[NST]Cifu
Kratatau, Pompei, stb.
Természeti katasztrófák, járványok mindig is voltak, vannak és lesznek. Az egyetlen különbség, hogy ma mindenrõl értesülsz, ami a világban történik (illetve a média fõleg a tragédiákat, katasztrófákat helyezi elõtérbe, mert azt lehet jól eladni).

ha belegondolunk rengeteg pusztulásról hallani hírt nap mint nap: hurrikánok amcsiban, most ezzel a madárinfluenzával riogatják a jónépet, terrortámadások sora, háborúk stb stb... az emberiség magának hozza meg a világvégét:(
Nem lesz itt világvége!
_Atti_
namivan a majáktol senki se parázik? :D bezzeg ha a blikkben olvasnátok:P

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Hallottátok, ma mutatta a tévém , igaz, videóról, hogy holnapután jégkorszak lesz. (holnapután megnézem a Jégkorszakot. Wow.)

_Atti_

_Atti_
http://www.apfn.net/messageboard/9-01-03/discussion.cgi.17.html

http://forum.gamingsource.net/index.php?showtopic=12923&st=20&#entry112276

érdekes viágvége/uj kor elmélet egyenest a majáktol..

Tegnapelõtt láttam rombuszt, belerohant a 7-es az oszlopba...

Rafaelo
4 nap múlva rombusz !!!

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Ihajcsuhaj, mibe halunk meg?

sztem ha most lenne a holnapután bemutatója, akkor kasszasiker lenne, és nem húzná le úgy a kritika.

Esrohnoil
ON: Még mindig...? :)

Esrohnoil
cuna mi? :D

iko
cunami .... <#sir>

spam. sry

VinylToy
A napfogyatkozás, ami 99-ben volt :DDD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Az a majom, aki ezt írta, vagy részegen nézte meg a Holnaputánt, vagy ezzel akar a középpontba kerülni... Nostradamus is megjósol minden szirszart, persze tök érthetetlen jóslatokat tesz (a 2000-es napfogyatkozást is simán nei adták, pedig világvégét ígért...)a fele sem jön be, nem nagy mesterség.
2010-ben szerintem csak új (mondjuk fúziós) fagyasztót fognak feltalálni, és megint mindenki örül, hogy Nostradamusnak megint igaza volt a "Jön a nagy hideg"-et illetõen...

FtranX
a cikk forrása mindent elmond annak hitelességérõl...

The Garrett
magyarországon tornádó? lemaradtam valamirõl?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CSOCSO
hol leszel holnaputan?

azert eleg lol hogy a kaliforniai sivatagban hoembert epitenek. magyarorszagon tornado cikazik stb....
persze mindenki: jaj hagyd mar... faszsag az egesz.. mondtam most en is anyamnak.. leginkabb azt hogy 50 evre saccolnak... 10 eve aszontak nemsokara az asztalon elottunk fognak jatszani a focistak meg stb... sehol nincs.. es meg millionyi igeret amit elegge elneztek...
de biztos vagyok benne hogy csak ido kerdese ez az egesz.. oke. lehet nem jon 800 hurrikan, lehet nem lesz 80 fok.. lehet nem lesz minusz 90.. dehacsak az egyik megtortenik valamennyire.. az eleg kinos lesz...
endru baratunk 92 ben fel fl-t elpusztitotta...
ebben az evben vagy 6 hurrikan volt Fl ben.. mi lesz itt gyerekek????
The Garrett
uristén :DDD Kondenzcsíkokkal riogatják a népet? ennyire hülyék az emberek? :D

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Eye-scream
Jaj, jön a kondenzcsík! :-KCS

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

PREMIERE1
"Mosztár fölött villámcsapás érte a Branko Crvenkovszki gépét, épp ott, ahol múlt héten Trajkovszki macedón elnök elnök szörnyethalt. A kormánygép kis híján lezuhant."

Új tudományos tétel:

"A boszniai háromszög"

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

GaVino
Az MTA is készül a klímaváltozásra lásd: http://index.hu/tech/tudomany/klima0302/

Mellesleg jó hír, hogy az Oppurtunity is bebizonította, hogy sok víz volt egykor a Marson, de ez várható volt, hisz 2001 óta a Mars körül keringõ amerikai ûrszonda, a Mars-Odyssey méréseibõl korábban már megállapították, hogy a Marson legalább négy helyen azonosítható a víz jelenléte talaj felsõ fél méterében.
Ha esetleg valamilyen mikroorganizmus nyomaira bukkanánnak az lenne a nagybetûs SZENZÁCIÓ, de erre még sajna várni kell.

vagy százmillió...
Punker
szerintem pár ezer éve :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

GregSB
Ez a csillagászatilag nem túl régen mikor volt? :)