283
Nostradamus után szabadon
  • HUmanEmber41st
    Ha egyszerre elpukkantanák az összes atomtöltetet, többé nem kellene a Földön embernek laknia..
  • sz4bolcs
    És szerinted mekkora pl. az élelmiszer tartalék, ami egy ilyen bunkerben megtalálható? 20 év, 10, talán 30, esetleg 50 de tán csak egy, vagy annyi se? ;] mindegy "" lehet 100 vagy 200. És mi van utána? :D
  • Arvind
    nem, nincs rá szükségüng! ami levegő kell azt majd a szűrőn keresztűl kapjuk...
  • sz4bolcs
    és aztán? biztos nem hangzana el a mondat: "kimegyünk kicsit friss levegőt szívni"
  • Arvind
    Azt elfelejted, hogy mindkét volt superhatalom egy csomó óvóhelyel rendelkezik olyen támadás esetére, megazstán még így sem pusztulna el mindenki, csaki a támadás közelében van.
  • [NST]Cifu
    Egy teljes mértékű NATO vs. Oroszország atomtámadás szerintem jó esélyel sikerrel járna e téren (cirka 5000 stratégiai atomtöltet, egyenként mintegy 200kT és 750kT közötti robbanóerővel).
  • Arvind
    Biztos, hogy ki birnánk irtani magunk teljesen?
  • [NST]Cifu
    Ha az össz. népességhez vesszük figyelembe, akkor az ókorban és a középkorban is voltak döbbenetes mennyiségű áldozattal járó harcok és háborúk (elég belegondolni, hogy hajdan a sikeres várostromok után számtalan esetben szó szerint felkoncolták a teljes ott tartozkodó lakosságot).

Abból a szempontból persze kétségkívűl "előreléptünk", hogy csak az elmúlt században lettünk képesek arra, hogy teljes egészében kiírtsuk saját magunkat.
  • [NST]Cifu
    Nem is hallottál még róla? Akkor ideje bepótolni... :)
  • neménvoltam
    ebben igazad van,de még mindig ott vannak a háborúk... jó, régen is voltak háborúk de akkora lett a fejlettség (itt elsősorban a nukleáris fegyverek változatainak tömkelegére értem) hogy ha egy újabb nagy háború kezdődne (márpedig sztem elég közel állunk hozzá) akkor rengeteg ember pusztulna bele
  • sz4bolcs
    Nem lesz világ vége :-) A világ nélkülünk is működik.
  • sz4bolcs
    Krakatau ?:-)
  • [NST]Cifu
    Kratatau, Pompei, stb.
    Természeti katasztrófák, járványok mindig is voltak, vannak és lesznek. Az egyetlen különbség, hogy ma mindenről értesülsz, ami a világban történik (illetve a média főleg a tragédiákat, katasztrófákat helyezi előtérbe, mert azt lehet jól eladni).
  • neménvoltam
    ha belegondolunk rengeteg pusztulásról hallani hírt nap mint nap: hurrikánok amcsiban, most ezzel a madárinfluenzával riogatják a jónépet, terrortámadások sora, háborúk stb stb... az emberiség magának hozza meg a világvégét:(
  • Arvind
    Nem lesz itt világvége!
  • _Atti_
    namivan a majáktol senki se parázik? :D bezzeg ha a blikkben olvasnátok:P
  • Vlala #107
    Hallottátok, ma mutatta a tévém , igaz, videóról, hogy holnapután jégkorszak lesz. (holnapután megnézem a Jégkorszakot. Wow.)
  • _Atti_
    Ez is érdekes(az előzőhöz kapcsolódik)
  • _Atti_
    http://www.apfn.net/messageboard/9-01-03/discussion.cgi.17.html

http://forum.gamingsource.net/index.php?showtopic=12923&st=20&#entry112276

érdekes viágvége/uj kor elmélet egyenest a majáktol..
  • Vlala #104
    Tegnapelőtt láttam rombuszt, belerohant a 7-es az oszlopba...
  • Rafaelo
    4 nap múlva rombusz !!!
  • Vlala #102
    Ihajcsuhaj, mibe halunk meg?
  • steweee
    sztem ha most lenne a holnapután bemutatója, akkor kasszasiker lenne, és nem húzná le úgy a kritika.
  • Esrohnoil
    ON: Még mindig...? :)
  • Esrohnoil
    cuna mi? :D
  • iko
    cunami ....
  • VinylToy #97
    A napfogyatkozás, ami 99-ben volt :DDD
  • Vlala #96
    Az a majom, aki ezt írta, vagy részegen nézte meg a Holnaputánt, vagy ezzel akar a középpontba kerülni... Nostradamus is megjósol minden szirszart, persze tök érthetetlen jóslatokat tesz (a 2000-es napfogyatkozást is simán nei adták, pedig világvégét ígért...)a fele sem jön be, nem nagy mesterség.
    2010-ben szerintem csak új (mondjuk fúziós) fagyasztót fognak feltalálni, és megint mindenki örül, hogy Nostradamusnak megint igaza volt a "Jön a nagy hideg"-et illetően...
  • FtranX
    a cikk forrása mindent elmond annak hitelességéről...
  • The Garrett
    magyarországon tornádó? lemaradtam valamiről?
  • CSOCSO
    hol leszel holnaputan?

azert eleg lol hogy a kaliforniai sivatagban hoembert epitenek. magyarorszagon tornado cikazik stb....
    persze mindenki: jaj hagyd mar... faszsag az egesz.. mondtam most en is anyamnak.. leginkabb azt hogy 50 evre saccolnak... 10 eve aszontak nemsokara az asztalon elottunk fognak jatszani a focistak meg stb... sehol nincs.. es meg millionyi igeret amit elegge elneztek...
    de biztos vagyok benne hogy csak ido kerdese ez az egesz.. oke. lehet nem jon 800 hurrikan, lehet nem lesz 80 fok.. lehet nem lesz minusz 90.. dehacsak az egyik megtortenik valamennyire.. az eleg kinos lesz...
    endru baratunk 92 ben fel fl-t elpusztitotta...
    ebben az evben vagy 6 hurrikan volt Fl ben.. mi lesz itt gyerekek????
  • The Garrett
    uristén :DDD Kondenzcsíkokkal riogatják a népet? ennyire hülyék az emberek? :D
  • Eye-scream
    Jaj, jön a kondenzcsík! :-KCS
  • Davidus
    rettegjetek
  • Davidus
    kezdődik :D
  • PREMIERE1
    "Mosztár fölött villámcsapás érte a Branko Crvenkovszki gépét, épp ott, ahol múlt héten Trajkovszki macedón elnök elnök szörnyethalt. A kormánygép kis híján lezuhant."

Új tudományos tétel:

"A boszniai háromszög"
  • GaVino
    Az MTA is készül a klímaváltozásra lásd: http://index.hu/tech/tudomany/klima0302/

Mellesleg jó hír, hogy az Oppurtunity is bebizonította, hogy sok víz volt egykor a Marson, de ez várható volt, hisz 2001 óta a Mars körül keringő amerikai űrszonda, a Mars-Odyssey méréseiből korábban már megállapították, hogy a Marson legalább négy helyen azonosítható a víz jelenléte talaj felső fél méterében.
    Ha esetleg valamilyen mikroorganizmus nyomaira bukkanánnak az lenne a nagybetűs SZENZÁCIÓ, de erre még sajna várni kell.
  • Prank
    vagy százmillió...
  • Punker
    szerintem pár ezer éve :)
  • GregSB
    Ez a csillagászatilag nem túl régen mikor volt? :)