82686
-
Grusi #1954 Egészségi problémák... Ki csinálja ezeket a magyarításokat? Borzalmasan magyartalan... -
Takezó #1953 elég magyartalan :D -
skristof #1952 htx -
R9 #1951
-
#1950 Még mindíg a demonál maradva, most otthon nyomom egy máéik gépen, és most már tok adni a campbellnek már tok 75.000€-ot is adni, mert kexplayerek átlagfizetése 80k. Hogy most miért ugortt 30k-t, arról fogalmam sincs. Remélema fullban nincs iylen bug. -
#1949 vigyázni, mert az indexes kommentátor-honosíással akad.... -
R9 #1948 -
#1947 végig bevolt kapcsolva a Winamp és igy is tök jól futott a game neten -
Rudee #1946 56,6%-os magyarosítás.
-
skristof #1945 hát ehez mit is lehetne hozzáfűzni?
-
#1944 csáztok nagyon jó lett a game elkezdtem a realmadridal és nano fasza ehezképest a tcm egy lószar.
Nagyon tuti lett most fogom majd spannal nyomni olaszt nagyon jó a tavalyi hoz képest ami márpedig nagyon jó volt ez egy királyság!!!!
Egyre jobb lesz nemtom mit tudnak még ezen javítani nagyon ellett találva!!!!
TUTI JÓ!!!!!!!!!
!!!!!!!!HALA MADRID!!!!!!!!!!!
Ui.:Jó game-zést mindenkinek!!!!
-
#1943 -
#1942 na megvan közbe, havernak bevolt kapcsolva a tűzfala :D -
#1941 Tudtok már neten játszani? Nekem azt irja ki hogy unable to connect server...vkinél ez előfordult? -
#1940 ilyen a game... nagyonkönnyű és irreális -
slapecz #1939 kevés a hozzászólás, mindenki nyomja ezerrel...
ez bug vagy ilyen jó vagyok?: loal123.atw.hu/kir1.jpg -
BlackHawks #1938 Kösz, irány vissza a játék :) -
#1937 Az igen! :) -
Takezó #1936 néhányszor pauzold le, meg vissza, állítsd át keyre, meg no-ra, aztán újra - nekem sdzokott müxeni :) legrosszabb esetben meg menj 1 napos szabira
-
BlackHawks #1935 Valaki találkozott már azzal a jelenséggel, hogy meccs közben gól után megáll, az egész, minden működik, de a meccsreportban már nem jelenik meg a gól, de bárhova kattintok az működik, de csak áll, és áll és nem megy tovább? -
R9 #1934 Inter fórumról egyik ember győzelme! -
R9 #1933 a real :DDDDDDD -
Takezó #1932 Urak, ezekben most mi volt a meglepő? Real és Inter... -
R9 #1931 akkor:
-
#1930 -
nick név #1929
-
R9 #1928 ufc? szekszárd? -
R9 #1927 ?? biztos szabin voltam :D -
#1926 Ez van!!!!!!!!!! -
#1925 (najó az igaszsághoz hozzá tartozik hogy a döntőben kaptam egy 5-öüst gubától -
#1924 Nans kivert téged ki a bl elődöntőben? :D (persze hogy én :P) -
#1923 -
donpedro #1922 Üdv, van egy kis gondom. Akárhányszor elindítom a játékot, egy ideig megy rendesen, aztán egyszercsak gondol egyet, és szabálytalan művelettel leáll. Teljesen véletlenszerűen, kb. 15-20 perc után.
Visszaolvastam pár oldalt, de nem találkoztam hasonlóval. (Egyébként torrentről szedtem én is.)
Szóval várom az ötleteket. -
#1921 Aztan meg kikapok bl nyolcaddontoben a cselszitol de a visszavagon en nyerek es megis tovabbjutok. -
#1920 Egyebkent abban igazad van hogy nehol konnyunek tunik a jatek de nem mindig.....pl 1-6 ra utom arsenalt aztan kikapok az eselytelen aston villatol a liga kupa dontoben:(( -
AMDFan #1919 -
#1918 -
AMDFan #1917 Sorba tudod rendezni őket minden tulajdonság szerint -
#1916 Nekem ezzel a játékkal csak egy a bajom,mégpedig,hogy csak külön-külön tudom megnézni a játékosok szintjét,mert nincs olyan oszlop,legalábbis én nem vettem észre!! -
skristof #1915 fasznak kell má itt flémelni megin'
ezzel szarjátok tele a fórumot...
kuss legyen, oszt nézzetek el egymás mellet, és kész