82686

• R9
    A játékosok neve alatt mit jelent az a szám?
  • [Jakuza]
    #1774.
    Megereztem.
    Na ezert nem szabad a Fradi palyarol elvinni a meccseket.
    Amugy szvsz ezzel a tovabbjutas is eluszott.
  • skristof
    itthon azért jo
  • Terminátor14
    talán azért, mert nemsokára 32 lesz :P
  • Hentes Bill #1830
    na ja, úgy fordul kb, mint a 32es csuklósbusz :P
  • Grusi
    Szerintem is, Vagner sajnos borzasztóan lassú. Nem csak fizikailag, egyszerűen látszik, hogy baromi lassan hoz döntéseket, slowmo-ban cselez :)
  • Hentes Bill #1828
    hát ez az. Vagner sztem nagyon gyenge... GEra volt egy nagyon nagy spíler, de jó helyen van Birminghamben :)
  • Grusi
    Mellékesen megjegyzem: a meccs embere Tőzsér Dani lett 10-es osztályzattal és 3 (azaz MAJDNEM NÉGY) assziszttal. Jól tolja a srác, de egyedül playmaker szerepkörben.
  • Hentes Bill #1826
    na ja, nálam pl Bajevszki esete volt a legnyílvánvalóbb. ha ez Rotterdamban lett volna fordítva, akkor biztos befújták volna a hollandoknak
  • Grusi
    Na de térjünk vissza FM-re:
    Milyen dolog az, hogy 3-3as állásnál a 93. percben Nagy G. egy az egyben viszi a kapusra a labdát, ellövi, hatalmas gól, de nem ér, mivel a játékvezető ABBAN A SZENT PILLANATBAN LEFÚJTA A MECCSET, AHOGY A LABDA ÁTMENT A KAPUSON!!! Hihetetlen, mit össze nem csal a játék :)
  • Terminátor14
    igaz, de ki kezdett volna helyette?
  • skristof
    jah
    de Vagner se volt rossz
    eleinte a bíróra se lehetett panasz, de ahogy fogyott a feye' ideje, ugy fujta el a meccset...
    bár legalább adott mezőnybe szabadokat
    csak azok a 11es szituk :(
  • Grusi
    Igaz, amit mondasz, csakhogy nem 11esből kéne gólt rúgni... :)
  • Hentes Bill #1821
    sztem Thomas csereként többent tud hozzátenni a játékhoz, új lendületet tud adni elöl, mint ha ő kezdene a meccsen
  • skristof
    igen
    remélem sokat fog érni ez az egy pont
    mert azért valljuk be, sokan (énis9 örültünk volna ennek is
    ilyen játék után meg talán jogosan reménykedhetünk a továbbjutásban
  • szanics
    persze hogy nem, éppen ezt akarom megmagyarázni a kollegának. De ha már itt tartunk, a Baja is jó volt. A Thomasra mondjuk nem haragudtam volna, ha ziccerben le tudja venni a labdát, de ez az 1-1 nem rossz, és jó volt a Fradi.
  • skristof
    azért Thomas is jó volt ám
    nemcsak azért jo egy csatár, mert golt rug. de ezt gondolom nem kell magyaráznom, ont ebben a topigban :P
  • szanics
    OFF
    Ne csináld már, Grusi! Ha azt a tizenegyest befújják a Vagnernek, most ő lenne az Isten, hogy 5 perc alatt összehozott egy büntetőt! Hozzáteszem, így is többet csinált, mint a Thomas 70 perc alatt! És a Fradinak több helyzete volt, mint a Feyenoordnak, amit szintén ne felejtsünk el!
  • Neville04
    lol
  • Grusi
    Sajnos nem látni... :/ Pedig jobb volt ma a Fradi, de a támadójáték még mindig botrányosan ügyetlen. Lásd Vagner botladozásai, stb.
  • skristof
  • szanics
    LOL, gyerekek!
    Szar a játék, ekkora bugot!
    El sem hiszem.
    De komolyan.
    ÁÁÁ!!!
    Ilyet még a világ nem látott.
    Gagyi.
    Na neee!
    Ezt hogy hagyhatták benne?

Képzeljétek! A Fradival indulok az UEFA-kupában, és befújtak nekünk egy jogos tizenegyest! Ilyet mostanában nem nagyon látni (ma se)...
  • Hentes Bill #1812
    na, most már csak fm2005-zni fogok, míg nem jön a cm5, megy is a levesbe a 17éves 400 megás rómás elmentésemmel, pedig de szerettem a csapatomat :D
  • skristof
    Szakály meg a Rákóczi tehetsége
  • AMDFan
    Szeretnénk képet a 13-0 gólszerzőiről...
  • Grusi
    Na ez nem volt semmi meccs:)
    Hozzátenném - némi büszkeséggel -, hogy Nagy Gábor és Tőzsér Dani is az Atalanta színeiben játszanak :)
    Amúgy Nagy G. iszonyat bika, értékei borzalmasak, azért vettem meg, mert a ZTE tarcsijában 26 meccsen lőtt 35 gólt és adott 40 asszisztot (!!!), beállítom barátságoson 85. ben, és találjátok ki, mit csinált 8 perc alatt. Igen, mesterhármas :D
    Azóta mondjuk nem játszatom, nehogy lejjebb menjen az átlaga :D Na meg mondjuk Aliadiere, Pazzini és Charisteas triumvirátus mögött inkább csak csere Maldonadóval együtt.
  • DONGUBA
    Ez kinek ment?
  • Terminátor14
    gólszerzőkről is nyomjál már képet pls...(de kicsinyítsd le..)
  • Hentes Bill #1806
    jól van buga, leülhecc :DDD
  • AMDFan
    MCFM ha jól tévedek
  • Drizzthsz
    Azt a titkos-tulajdonság-editort hogy hívják?
  • DONGUBA
    na persze pont neked:DD
  • R9
    guba,mentsd már el a taktikát és küld el e-mailbe!
    [email protected]
  • Drizzthsz
    Két kérdés:

- Vannak valakinek jó, olcsó igazolásra tippei?
    - Van már scout program?
    - Amikor az edzés van, akkor én hiába állítom át az edzésterveket az embereknél, egy idő után amikor visszanézek, akkor megint a kezdőcsapat, meg tartalékok van odaírva, pedig confirmmel lépek ki.
  • DONGUBA
    na aki ezt megmagyarazza annak benyalok mitol ilyen allat az en edzesem:DDDDDDDDD

• R9
    hucnm-es kommentátor magyarosítás
  • DONGUBA
    asszem egy eletre elment a ligakupatol szegenyeknek a kedve:DDDDDDDDDD

• DONGUBA
    Van extra vagy elte szerver #fm2005 csati
  • Rudee
    Nekem is, de fix exe-t nem hobbiból szoktak csinálni...
  • DONGUBA
    gooooooooooooooooooooooooooooooooooool