82686
-
R9 #1834 A játékosok neve alatt mit jelent az a szám? -
#1833 #1774.
Megereztem.
Na ezert nem szabad a Fradi palyarol elvinni a meccseket.
Amugy szvsz ezzel a tovabbjutas is eluszott. -
skristof #1832 itthon azért jo -
#1831 talán azért, mert nemsokára 32 lesz :P -
#1830 na ja, úgy fordul kb, mint a 32es csuklósbusz :P -
Grusi #1829 Szerintem is, Vagner sajnos borzasztóan lassú. Nem csak fizikailag, egyszerűen látszik, hogy baromi lassan hoz döntéseket, slowmo-ban cselez :) -
#1828 hát ez az. Vagner sztem nagyon gyenge... GEra volt egy nagyon nagy spíler, de jó helyen van Birminghamben :) -
Grusi #1827 Mellékesen megjegyzem: a meccs embere Tőzsér Dani lett 10-es osztályzattal és 3 (azaz MAJDNEM NÉGY) assziszttal. Jól tolja a srác, de egyedül playmaker szerepkörben. -
#1826 na ja, nálam pl Bajevszki esete volt a legnyílvánvalóbb. ha ez Rotterdamban lett volna fordítva, akkor biztos befújták volna a hollandoknak -
Grusi #1825 Na de térjünk vissza FM-re:
Milyen dolog az, hogy 3-3as állásnál a 93. percben Nagy G. egy az egyben viszi a kapusra a labdát, ellövi, hatalmas gól, de nem ér, mivel a játékvezető ABBAN A SZENT PILLANATBAN LEFÚJTA A MECCSET, AHOGY A LABDA ÁTMENT A KAPUSON!!! Hihetetlen, mit össze nem csal a játék :) -
#1824 igaz, de ki kezdett volna helyette? -
skristof #1823 jah
de Vagner se volt rossz
eleinte a bíróra se lehetett panasz, de ahogy fogyott a feye' ideje, ugy fujta el a meccset...
bár legalább adott mezőnybe szabadokat
csak azok a 11es szituk :( -
Grusi #1822 Igaz, amit mondasz, csakhogy nem 11esből kéne gólt rúgni... :) -
#1821 sztem Thomas csereként többent tud hozzátenni a játékhoz, új lendületet tud adni elöl, mint ha ő kezdene a meccsen -
skristof #1820 igen
remélem sokat fog érni ez az egy pont
mert azért valljuk be, sokan (énis9 örültünk volna ennek is
ilyen játék után meg talán jogosan reménykedhetünk a továbbjutásban -
#1819 persze hogy nem, éppen ezt akarom megmagyarázni a kollegának. De ha már itt tartunk, a Baja is jó volt. A Thomasra mondjuk nem haragudtam volna, ha ziccerben le tudja venni a labdát, de ez az 1-1 nem rossz, és jó volt a Fradi. -
skristof #1818 azért Thomas is jó volt ám
nemcsak azért jo egy csatár, mert golt rug. de ezt gondolom nem kell magyaráznom, ont ebben a topigban :P -
#1817 OFF
Ne csináld már, Grusi! Ha azt a tizenegyest befújják a Vagnernek, most ő lenne az Isten, hogy 5 perc alatt összehozott egy büntetőt! Hozzáteszem, így is többet csinált, mint a Thomas 70 perc alatt! És a Fradinak több helyzete volt, mint a Feyenoordnak, amit szintén ne felejtsünk el! -
#1816 lol -
Grusi #1815 Sajnos nem látni... :/ Pedig jobb volt ma a Fradi, de a támadójáték még mindig botrányosan ügyetlen. Lásd Vagner botladozásai, stb. -
skristof #1814 -
#1813 LOL, gyerekek!
Szar a játék, ekkora bugot!
El sem hiszem.
De komolyan.
ÁÁÁ!!!
Ilyet még a világ nem látott.
Gagyi.
Na neee!
Ezt hogy hagyhatták benne?
Képzeljétek! A Fradival indulok az UEFA-kupában, és befújtak nekünk egy jogos tizenegyest! Ilyet mostanában nem nagyon látni (ma se)... -
#1812 na, most már csak fm2005-zni fogok, míg nem jön a cm5, megy is a levesbe a 17éves 400 megás rómás elmentésemmel, pedig de szerettem a csapatomat :D -
skristof #1811 Szakály meg a Rákóczi tehetsége -
AMDFan #1810 Szeretnénk képet a 13-0 gólszerzőiről... -
Grusi #1809 Na ez nem volt semmi meccs:)
Hozzátenném - némi büszkeséggel -, hogy Nagy Gábor és Tőzsér Dani is az Atalanta színeiben játszanak :)
Amúgy Nagy G. iszonyat bika, értékei borzalmasak, azért vettem meg, mert a ZTE tarcsijában 26 meccsen lőtt 35 gólt és adott 40 asszisztot (!!!), beállítom barátságoson 85. ben, és találjátok ki, mit csinált 8 perc alatt. Igen, mesterhármas :D
Azóta mondjuk nem játszatom, nehogy lejjebb menjen az átlaga :D Na meg mondjuk Aliadiere, Pazzini és Charisteas triumvirátus mögött inkább csak csere Maldonadóval együtt. -
#1808 Ez kinek ment? -
#1807 gólszerzőkről is nyomjál már képet pls...(de kicsinyítsd le..) -
#1806 jól van buga, leülhecc :DDD -
AMDFan #1805 MCFM ha jól tévedek -
Drizzthsz #1804 Azt a titkos-tulajdonság-editort hogy hívják? -
#1803 na persze pont neked:DD -
R9 #1802 guba,mentsd már el a taktikát és küld el e-mailbe!
[email protected] -
Drizzthsz #1801 Két kérdés:
- Vannak valakinek jó, olcsó igazolásra tippei?
- Van már scout program?
- Amikor az edzés van, akkor én hiába állítom át az edzésterveket az embereknél, egy idő után amikor visszanézek, akkor megint a kezdőcsapat, meg tartalékok van odaírva, pedig confirmmel lépek ki. -
#1800 na aki ezt megmagyarazza annak benyalok mitol ilyen allat az en edzesem:DDDDDDDDD
-
R9 #1799 hucnm-es kommentátor magyarosítás -
#1798 asszem egy eletre elment a ligakupatol szegenyeknek a kedve:DDDDDDDDDD
-
#1797 Van extra vagy elte szerver #fm2005 csati -
Rudee #1796 Nekem is, de fix exe-t nem hobbiból szoktak csinálni... -
#1795 gooooooooooooooooooooooooooooooooooool