82686
-
Drizzthsz #1874 A fene, meccsekről nem találok screensátokat. -
Grusi #1873 Fecze nálam sehogyse fejlődik :( -
Drizzthsz #1872 Ja, amúgy: egyrészt keresek szkrínsátokat mindjárt...
Másrész: Feczesin azért elég jól fejlődik... -
#1871 -
Drizzthsz #1870 2d-s van. De jó. Bár a CM4-é jobban bejött. -
#1869 Ebben a gameban van-e 3d-s meccs nézet? -
Drizzthsz #1868 CM4 jobb. :DDD -
Drizzthsz #1867 De sajna az FM2005-ben nincsnenek is ilyenek, vagy legalábbis még nem találtam. De az amúgy reális, hogy afrika tele van kibaszottjó, s olcsó játékosokkal, hidd el...
Csak a nyamvadt keresők lusták ott szétnézni... -
Grusi #1866 Erős közepes? Viccelsz? :D Rohadt jó a game :) -
BlackHawks #1865 Látod, ezért nem volt igazán reális, hogy veszel 10 noname külföldit (általában afrikait és brazilt), aztán csak hátradőlsz, és ennyit a kihívásról. Én úgy nyomtam, hogy max. 5 kezdőjátékos volt külföldi. Ezt az első BL győzelem után lecsökkentettem 3-ra. Később, sikerült elérnem, hogy 2014-re a magyar lett a 3. legerősebb bajnokság Európában, és már csak magyarok voltak a keretben. -
BlackHawks #1864 Persze, vagy Warez, vagy Torrent, vagy goto Internetes BOLT -
Drizzthsz #1863 Hát, egy erő közepes, a HL2-ig kibírja. Ha torrent érdekel, akkor #681, ha más, akkor dc, vagy fizetős ftp.
Az útóbbit sose tenném... -
BlackHawks #1862 Ja, ok, próbálj meg a Vidinél eladni valakit kezdésnek jó pénzért -
Csesza #1861 holá! le lehet eszt valahonnan tölteni?
olvasgattam a hozzászólésokat és ezek szerint király lehet a játék???? -
Drizzthsz #1860 Nálam még akkor is csak 2-5e néző volt, amikor már az 5. bl-t nyertem. -
Drizzthsz #1859 Eladom sloncikot, s veszek belőle öt-tíz jól kifejlett nigériai játékost! Ennyi... -
BlackHawks #1858 Ja, és kemény 3-4000-es nézőszámok az elején, bevétel nuku. Csak akkor kezdett dőlni a lé, amikor nagy nehezen bejutottam a BL-be. -
BlackHawks #1857 Ezt, hogyan hoztad össze? Hisz az elején zsé nuku, szinte senki sem jön hozzád, a kezdeti magyar játékosok, ment mint az életben, nem nagyon jók -
Drizzthsz #1856 Nekem megvolt mindez 2005-re az Újpesttel, bár a cm4-ben... -
BlackHawks #1855 Így van. Én a CM 03/04-ben is a Vidivel kezdtem, ott 2010-ben lettünk BL győztesek (nem voltak csíter játékosok pl. Pórarinn, Éderson), kíváncsi leszek, itt mikorra érem el ezt -
Drizzthsz #1854 Tényleg, mi a lőcsért talál csak vagy 1-4 játékost egy keresőm valamelyik régióban fél év alatt?!? -
Drizzthsz #1853 Ha a huge database menne rendes sebességgel, akkor nem kéne... -
Drizzthsz #1852 Bergkamp jóóól nyomta... -
M.A.D. #1851 Igazából azt nem bírom, mikor valaki egy nagyon erős csapattal próbál "hencegni". Alúlról kell kezdeni. Az az igazi. -
R9 #1850 guba én a helyedbe csöndbe maradnék! -
M.A.D. #1849 Szoktad te figyelni a szigetországban zajló kupa- és bajnoki mérkőzések eredményét? Minden szinten? Ugye....
-
BlackHawks #1848 Nektek lejött az update?
Nálam nem jön :(
-
#1847 Mi afasznak nektek az????Anelkul is megy az igazi managernek...igaz pamer:DDD -
Drizzthsz #1846 Honnan lehet letölteni? -
R9 #1845 a valóságban kikapna! -
M.A.D. #1844 Ahogy így a képeket elnézem, abszolút nem reális!!!
A MU a Swindont 13-0-ra győzi le??? Ilyen nincs a valóságban.
-egy Northwich Viktoria szurkoló- -
#1843 Taktika 442 guba verzio:)))
elso felidoben sokkal jobb volt az arsenal aztan ruuuuuuuuuud megtaltosodott. -
#1842 tessek lehet csamcsogni itt egy erdekes meccsem vagyis eddig szerintem a legjobb.
-
#1841 megvan a manutd-be megvettem trarcsiban nyomja. -
Grusi #1840 Viszont, hogy olyanról is beszéljek, ami mást is érdekel rajtam kívül :)
Ez a Tőzsér gyerek istenteleül baszó! Mióta sikerült új szerződést kötnöm vele, és ő a csapatom playmaker-je, valami elképesztő, amit művel... 4 meccsen 9-9-10-9 a form-ja, beszarás, milyen labdákat osztogat. Az imént Newcastle elleni idegenbeli BL-csoportmecsen két hatalmas bombájával, valamint két gólpasszával nyertünk 4-3-ra, de még volt vagy hat (!!!) ziccer, amit szintén ő csinált meg a társaknak. Szerezzétek meg a srácot, egy-két év múlva iszonyatos, miket oszt! :) -
Grusi #1839 A szívem megszakad, de eladtam Pazzinit 18 millio euroért :( Öt csatárom van a kétcsatáros taktikámra, s most jön Ingrimbelli (akit nézzetek meg, wonderkid, liverpoolban van, beszarás!), így nem fér bele távolabbi terveimbe ;( -
vensz1 #1838 OFF
december 16án jön ki a CM5 -
R9 #1837 Pár jó kis fiatal:
Adebayor: kép
Vonlanthen: kép
Sneijder: kép
Pedretti:
kép
Adu: kép -
R9 #1836 szóval ez -
R9 #1835 Már is van a game-hez update