82686

• [Jakuza]
    De mekkora vazzzzz.
  • Hentes Bill #1793
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

FRAAAAAADI, FRAAAAAAAADI
  • Grusi
    Ne dőljetek be az ilyen De Ceglie-féléknek, én is igazoltám pár ilyen ability-vel megáldott fiatalt, de iszonyatosan bénák voltak valamiért... :( Nagyon hasznos az a próbajáték...
  • Hentes Bill #1791
    ez szánalmas. vmi matricás album-hoz nem engedte pár német, hogy szerepelhessenek benne, mert kevés pénzt ajnlottak nekik... hát így kell példát mutatni a sok kisgyereknek, akik megvették volna a matricákat a majom képével. kahn, frings, ballack, stb...
  • robotnyk
    kahn amúgy sincs bent, mert ő még a németek között is a leggecibb. amúgy a német válogatott nincs csak benne, akik most válogatottak, azok igen.
  • Hentes Bill #1789
    nekem is :PPP
  • R9
    nekem eleve cd nélkül megy!
  • Rudee
    Gamecopyworldön van fixed no cd (angol), ha kell vkinek.
  • Terminátor14
    Kahn kivételével mindenki ottvan, csak a válogatott ''csonka''...Kahn meg azért nincs, mert ugye beperelte az EA-t...(fifa 2002-t ki is vonták a fogalomból)
  • Takezó
    Bocs a majomért, remélem senki sincs oda Oliért, nem akarok flémelni :D
  • Terminátor14
    nem, ő Kahn...
  • [Jakuza]
    Ez lenne a Jens Lehmann ?
    Na akkor mar a CM adatbazisa sem az igazi a licencek miatt.
    Telleg akkor matol nem mondhatja ki a riporter a Khan nevet csak hummogni fog a mikrofonjaba amikor ved egyet ? :PPPP
  • Takezó
    Íme, a nagy (majom) Oliver Kahn:
  • Terminátor14
    jens mustermann, vagy mih...így keresd :)
  • Hentes Bill #1780
    hm, akkor ezért ne keressem kahn-t se sehol? na nem mintha le akarnám igazolni, vagy ilyesmi
  • Terminátor14
    licenc problem...
  • Takezó
    benne vannak, csak a német válogatott nem létezik ;) sajnos nem engedték nekik asszem
  • Hentes Bill #1777
    bazz, ez vmi bug? nincs német válogatott, meg Kahn-t sincs a játékban...
  • Takezó
    Ez látod igaz... szerintem is jobb lett volna az üllőin, és én se tudok menni :'( Egyébként az igaz, hogy itt többen lesznek, de a HANGULAT... áhh
  • [Jakuza]
    Minnel fiatalabb a jatekjos magasabb statokkal annal dragabb.
    Ez mindig is igy volt.
    Egy oreg jatekos nem tud mar fejlodni szemben egy fiatallal.
  • [Jakuza]
    Hat szerintem meg ezt a meccset se nyerik meg.
    Elkezdtem egybol anyazni amikor bejelentettek, hogy a Puskas Ferenc Stadionba viszik at a meccset.
    Egesz mas hangulata van a Fradi palyanak, sokkal jobban lehet fanatizalni a jatekosokat, mert a lelatok ralognak szinte a palyara, ezaltal az ellenfelnek is mas a kozerzete.
    Ezek meg elviszik mashova, ahol sokkal tobben ugy sem lesznek, mint a Fradi palyan lennenek.
  • R9
    Jó a játékos,árban viszont kicsit drága ahoz képest hogy 17 éves!
  • Terminátor14
  • Hentes Bill #1771
    [img]http://iaro.srv.hu/kep/de ceglie01.jpg[/img]
  • robotnyk
    képet plz
  • Hentes Bill #1769
    nem szívbajos az ürge :P

HAJRÁ FRADÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
  • Takezó
    Bocs az offért, de: László Csaba:
    "Megnyerjük az UEFA-kupát" :D ÚGY LEGYEN :D
  • Garcia
    na akkor majd megláttyuk az új CM-et.. addig próbálom a jódolgokat nézni..
  • Rudee
    Én nem látom az értékeit.
  • Rudee
    IRC-en van még manageres csati?
  • Hentes Bill #1764
    bazzeg, milyen jó csávó ez a De Ceglie, keressetek rá, Juvéban van
  • dartonita
    na utoljara megprobalom leirni a kbseget meg ha kisse offolok is vele.tcm=csillog villog,ezermillio opcio,alig talalsz meg valamit,es ha mindent ugyerzed h faszan csinaltal,beallitottad a csapatod,de valahogy meguntad azt a 30fele variaciot amit meccsen latsz es inkabb a gepre bizod szoveges modban h lejatsza a meccseket...aztan nezel mert a szupercsapatod kap egy 4est egy kb 30-40el alacsonyabban rangsorolt csapattol...hatkerem ez minden csak nem realis.cmben is van hogy 30 az 1-hez a kapurarugas,es szopsz,de azert megmindig sokkal inkabb ez.nah mind1,telleg kinek ez kinek az tecc.esmost hajra magyarok :)
  • [Jakuza]
    Az az igazsag, hogy nem az FM2005 lesz a nagy durranas allitolag, hanem az uj CM.
    Bar engem egyedul a lassusaga zavar csak nagy adatbazis es sok bajnoksag eseten.
    Amugy tuti sok ember lesz akinek, a masik fog tetszeni es sok akinek pedig ez inkabb.
    Gyakorlatilag egy nivoju kulonben a ket jatek amivel tobb talan az FM az az adatbazisa sajnos sok bajnoksag eseten ez inkabb hatranya mint elonye a belassulas miatt, a TCM-nek meg a 3D-s meccs az elonye , bar annak meg az AI-jarol nem lehet olyan nagyon nagy jokat rege'lni.
  • Garcia
    eddig az volt a legjobb managerjáték mármint a tcm 2004, de az a szar kifagyott mindíg szal hagytam a pibe...
  • Takezó
    ööö lehet... én is olyan gyerekesebbnek éreztem a tcmet - már a céemhez képest
  • skristof
    azért ez már tulzás....
    a 04 sztem azért odarúgott a cmnek :P
  • dartonita
    tcm az mas.valami elqrt probalkozas a fifabol managert csinalni.gyerekeknek megfelelo :P
  • skristof
    akkor várdd a peccseket
    mi addig ezzel toljuk :d
    jah, szolj ha már játszható a gém :P
  • Garcia
    ahham...

kipróbálom a magyarosítást..
  • Garcia
    ez igaz, de annyira felfújták hogy ilyenjó meg olyan jó lesz ez a FM 2005, ahhoz képest nekem sokkal nagyobb csalódás mint a tcm 2005 a 2004-hez képest...

jó adatbázis meg sokkal kevesebb bug, de akkoris nekem a TCM a favorit... már váromhozzá a peccseket..