235
unalmassá váltak a mai gyönyörű játékok
  • Kandurex
    Azt hiszem, hogy nem játszottál az első résszel.
  • Kandurex
  • Adi
    Ezt nem igazán értem.. Mér tette volna a konzol tönkre. Legyünk konkrétak az x. Mér tétte volna tönkre az X a gamet? Egy kibaszott jó game X-en. Legalábbis ezt írják róla. Pc-n nekem megvolt, megvan de nem volt hozzá türelmem!:) Az ajtón nem tudtam kimenni. :) Szar volt a gomb felosztás és idegbeteg lettem. Megannyira nem izgatot... :)
  • barret
    elirtam... konzol átiratot kellett volna irnom!!! mindkét game gyönyörűség!!!nagyon imádom őket,potc-t kétszer nyomtam egymásután végig.
  • O0D:
    Ott az igazság, és a megfogalmazás!
  • PiszkosFred
    ok. kiváncsi lettem volna ha gamerol van szo melyik lenne az eheh, denem ;]
  • Kandurex
    hmm...plíz, konzol vs. pc OFF
  • Adi
    Nem vagyok egy olvasó gép!:) Nem csípem az olvasást!
  • Kandurex
    Sajnos úgy elb@szták a potc ahogy kell! :(((((( Ronda dühös voltam! Nyomába sem ér a SD I. -nek. Ez viszont most ellenpélda! Konzol tette tönkre!
  • Adi
    Game klonja nem lehetet:) Platform és az X-é!
  • Adi
    Na látjátok. Íme egy példa!
  • PiszkosFred
    potc melyik game klonja volt?
  • barret
    tavaly 2 game volt,ami tetszett! természetesen mindkettő konzol klón...Pirates of the caribbean,és a Beyond good and evil!!!mindkettő 10 pontos számomra! és hogyan tovább? semmi kilátás... már azon gondolkodom,veszek egy ps2-t!arra legalább hegyben állnak a jó cuccok: rpg féle cuccokat szeretem.
  • PiszkosFred
    Olvasd is el a Solarist, akkor talan.. ;]
  • Adi
    Na mi van te konzol gyilkoló? :) Mi az átkerült más helyre a kedvenc topicod már nem is jársz oda??:) Nem szégyeled magad!:)
  • Adi
    "És hidd, el, hogy ha nem állnak polcokban a játékok a szekrényedben, akkor többször ülsz le egy játékkal játszani."
    Ez szép volt!:)
    Amúgy meg a filmek terén: Memento, Egy csodálatos elme, K-pax, Solaris(amit a mai napig nem nagyon értek:) stb.
  • PiszkosFred
    Azert filmek teren ezzel nem ertek egyet - igaz ez masik topik lenne. A lenyeg, hogy amit mondtal, az az amcsi filmekre vonatkozik tulnyomoreszt. Az europai filmek - nemet, francia, lengyel, angol, cseh, amator magyar, stb - igencsak jo szorakozast nyujtanak ha beulsz egy moziba. Igaz kevesen vannak es nem hirdetik oket oriasplakatok, viszont szorakoztatnak es altalaban szolnak is valamirol. Persze vannak ezek kozott is tucatfilmek, de hat nincs tokeletes rendszer, mindig van egy-ket selejt(szerencsere minimalis) minden gyartasi folyamatban... ;]
  • a_n_d_r_e_w
    Azzal is gond van, hogy ugye nyomni akarják a játékidőt fel a francba, mert az tetszik a népnek. Az ötlet viszont elfogy, jönnek a régi, jól bevált pályák, scenariók és egyéb közhelyek, nem tudnak újítani, ezért válik unalmassá. PL. ott van a disciples 2. Jó volt, kijátszottam, de nincs az az isten, ami mégegyszer leültetne elé, pedig a story kifogástalan.
  • Kandurex
    Érdekes. Már csak arra kellene választ adni, hogy a régi ős időkben (10 éve kb), amikor hasonlóan megvolt minden game kislemezen, nagylemezen, cd-n, stb stb., akkor vajon miért tetszetek jobban a játékok? Mert jobbak voltak az biztos.
  • Adi
    SZVSZ kellene vennetek egy konzolt.
    The Getaway stb. FF sorozat azzoknak elég komoly története van. Figyeljetek pc-re semmi kiemelkedő alkotás nincsen. Gyártják ezerrel az FPS-ket meg fasz tudja. Most őszintén mi értelme van egy fps-nek? (fére értés ne essék én is "szerettem" őket. Most Call of Duty-t nyomom ezerrel és bejön de én is bevallom, hogy SEMMI)
    Ps2-re pl.: ott van a Sly Racoon. Hát egy hihetetlenül aranyos kis game. És jó a története. POP de az van pc-re is.
    Akkor ICO ez egy kiemelkedő alkotés, Dog's Life-val is ellehet szórakozni.
    Ja meg pc-re egy normális autós game nincsen. Ezek mostani gamek. Most jön majd a Metal Gear Solid 3 megfranc tudja mi jön még. GTA4 majd nem sokára! Szóval hihetetlen. :) most karácsony elött olyan gamek jöttek, hogy azt se tudtam mit rendeljek. Hatalmas választék. Amúgy a konzolok előnye, hogy nem csak 3 órás gameket csinálnak mint pc-n. Pc-re már úgy fejlesztenek - általában-, hogy itt van ez a hülye játékos csináljunk egy "gyakorló" single player-t azt majd úgyis mennek multizni. :) Ja és arról az összecsapot programozzásról amit csinálnak, hogy már lassan 2 ghz procik kellenek. Pfuujj. ps2 kb. 400mhz proci van és gyönyörű gamek vannak.
  • Gregorius
    Ez nem csak a játékok terén van így, hanem lassan a szórakoztatás más területein is. Lassan már filet sem tudnak olyat gyártani, amit meg lehetne nézni 1-2 alkalomnál többször. Persze régen ott voltak a Piedone filmek, meg Terence Hill, Louis de Funnes és társai, amiket ma is meg tudok nézni akárhányszor. Persze ez is hozzátartozik a kapitalizmushoz, aki úgy gondolja, hogy van egy kis sütnivalója az rögtön piacra dob valami. A dolog végtelenül egyszerű, ami nem tetszik, azt nem kell megvenni! Ami viszont tetszik, azt nem feltétlenül warez-ben kéne nyomni, hanem inkább támogatni a fejlesztőket azzal, hogy megveszed. És hidd, el, hogy ha nem állnak polcokban a játékok a szekrényedben, akkor többször ülsz le egy játékkal játszani.
  • csum666
    Time commando anno sztem jó volt nekem bejött

Amugy télleg az új játékok unalmasak a grafika szép de az hogy mennyen olyan gép is kell 500 ezres a játékélmény nincs sehol ne mto mmi lesz...
  • Krinyo
    én ezért starcraftozom :D
    legjobb strat gém
  • a_n_d_r_e_w
    Abszolút egyetértek. Régen voltak játékok, amiket akár húszszor is végigjátszottam, és még akkor is tudtak újat mutatni. Ma meg már alig várom, mikor lesz vége, hogy uninstallhassam. Szörnyű!
  • PiszkosFred
    Sok a stúdió, sok a game, és telített a piac, ennyi. Nincs idő mindent kidolgozni hogy élvezhető is legyen, mert akkor lemaradsz a többiek mögött. Így marad a szokásos klónozott játékmenet, tucattermék sztori, picit mindig javított motorral. Egy-két üde szinfolt kivételével persze, mert vannak azok is hál'isten...
  • Seth
    Nem is arról van szó, hogy nem jók a játékok, hanem hogy 1* viszed végig aztán azt mondod magadba , hogy "ááá nem állok neki mégegyszer"
  • Kandurex
    Nekem átlagosan egy, esetenként két játék van ami leköt egy évben, a többi megy a kukába. Régebben akár 8-10 is volt. Ha ez a tendencia folytatódik, előbb - utóbb egyre, majd semennyire fog változni ez a szám.

Két okot találtam: Egy: felnőttem
    Kettő: Tényleg nincsennek már jó játékok.

Vagy talán a kettő együtt véve. És sajnos ez már számomra nem is fog változni.
  • Bandew
    Igen én is így látom. Egyszerűen semmilyen stílusuk és hangulatuk nincs a mostani játékoknak. A legutolsó igazán jó játék szvsz a Mafia. Hát az aztán ütött minden téren. Néha meg-megjelenik egy átütő játék, de a többi szörnyű.
  • O0D:
    régen tudtak csak lekötő játékokat csinálni! emléxem c64 en mennyi, gagyinak tűnő játékkal játszottam órákon keresztül.. sex games 1-2-3 :DDDDDDDDDDDD
    na de tényleg, most arra mennek rá hogy csillogó grafikája legyen, történet 0, semmi újítás.

akasszuk fel az ilyen játék gyárosokat!
  • yellowcab
    Az utóbbi időben arról beszélgettünk több barátommal,hogy kevés az a játék ami leköt,jó, nagy ritkán akad egy-egy,de mostanra már annyira nem tudnak kitalálni és megvalósítani olyan újításokat,amik megfogják az embert,hogy egyszerűensablonosnak tűnnek még a legnagyobb hírnevű gamák is(jobb példát nem tudnék most hírtelen,mint az Unreal 2,amitől sokat vártam)
    Nézzetek meg ma olyan játékokat,melyeknek csodás a grafikája,de játékmenete semmi,5-6 éve még mindenki imádta volna őket,de most...

Mi a véleményetek