unalmassá váltak a mai gyönyörű játékok
  • Adi
    SZVSZ kellene vennetek egy konzolt.
    The Getaway stb. FF sorozat azzoknak elég komoly története van. Figyeljetek pc-re semmi kiemelkedő alkotás nincsen. Gyártják ezerrel az FPS-ket meg fasz tudja. Most őszintén mi értelme van egy fps-nek? (fére értés ne essék én is "szerettem" őket. Most Call of Duty-t nyomom ezerrel és bejön de én is bevallom, hogy SEMMI)
    Ps2-re pl.: ott van a Sly Racoon. Hát egy hihetetlenül aranyos kis game. És jó a története. POP de az van pc-re is.
    Akkor ICO ez egy kiemelkedő alkotés, Dog's Life-val is ellehet szórakozni.
    Ja meg pc-re egy normális autós game nincsen. Ezek mostani gamek. Most jön majd a Metal Gear Solid 3 megfranc tudja mi jön még. GTA4 majd nem sokára! Szóval hihetetlen. :) most karácsony elött olyan gamek jöttek, hogy azt se tudtam mit rendeljek. Hatalmas választék. Amúgy a konzolok előnye, hogy nem csak 3 órás gameket csinálnak mint pc-n. Pc-re már úgy fejlesztenek - általában-, hogy itt van ez a hülye játékos csináljunk egy "gyakorló" single player-t azt majd úgyis mennek multizni. :) Ja és arról az összecsapot programozzásról amit csinálnak, hogy már lassan 2 ghz procik kellenek. Pfuujj. ps2 kb. 400mhz proci van és gyönyörű gamek vannak.