Unom a játékokat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Te melyiket töltenéd le ha legális lenne???

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Tud valaki ajánlani????Egy jó játékot?????

Várj, elõbb számoljuk ki mennyit fogsz ülni érte😊

Amúgy jogos. Program (jó) van dögivel.
bazza
Melyiket Töltsem le???

< No_One_Lives_Forever_2-FLT > Pöcc
< Mall_Tycoon_2-FLT > Pöcc
< DEEP.FRITZ.8-DEViANCE > Pöcc
< Disciples_2_Servants_Of_The_Dark > Pöcc
< Once_Upon_A_Knight-FLT > Pöcc
< Age_Of_Mythology_The_Titans-FLT > Pöcc
< Sim City 4 Rush Hour > Pöcc
< UFO_AFTERMATH > Pöcc
< Echelon_Wind_Warriors > Pöcc
< Silent Hill 3 CDVersion > Pöcc
< AlfLive_2004 > Pöcc
< MACE_GRIFFIN_BOUNTY_HUNTER_DEViANCE > Pöcc
< Grand_Theft_Auto_Vice_City-FLT > Pöcc
< Restaurant_Empire > Pöcc
< NHL_2004 > Pöcc
< Airport_Tycoon_3-ASCENSION > Pöcc
< Nascar_Thunder2004 > Pöcc
< Rugby_2004 > Pöcc
< Spells_Of_Gold-iMMERSiON > Pöcc
< Mistmare-iMMERSiON > Pöcc
< Moto_GP_2 > Pöcc
< London_Racer_World_Challenge > Pöcc
< WARHAMMER.40000.FIREWARRIOR-DEViANCE > Pöcc
< Robin_Hood_Defender_of_the_Crown-iMMERSiON > Pöcc
< APOCALYPTICA-DEViANCE > Pöcc
< Railroad_Tycoon_3-FLT > Pöcc
< Tony_Hawks_Pro_Skater_4-Razor1911 > Pöcc
< Cold_Zero > Pöcc
< SILENT.STORM-DEViANCE > Pöcc
< The_Fate > Pöcc
< Star_Wars_Jedi_Knight_Jedi_Academy_Final-Razor1911 > Pöcc
< The_Sims_Superstar_Expansion_Pack-FLT > Pöcc
< The_Sims_Unleashed-Razor1911 > Pöcc
< Stronghold.Crusader.Hungarian-RND > Pöcc
< Battlefield_1942_Secret_Weapons_of_WWII-iMMERSiON > Pöcc
< COMMAND_AND_CONQUER_GENERALS_ZERO_HOUR-DEViANCE > Pöcc
< Stronghold_Warchest-Razor1911 > Pöcc
< The_Sims > Pöcc
< The_Sims_Vakation > Pöcc
< Tomb_Raider_Angel_of_Darkness > Pöcc
< The_Thing-Razor1911 > Pöcc
< Zoo_Tycoon_Complete_Collection-Razor1911 > Pöcc
< Heaven_And_Hell > Pöcc
< The_Sims_House_Party > Pöcc
< Warcraft_III_Frozen_Throne > Pöcc
< IndyCar_Series-FLT > Pöcc
< MERCEDES_BENZ_WORLD_RACING-DEViANCE > Pöcc
< Fifa 2004 > Pöcc
< Knights_and_Merchants_2_Parasztfelkeles > Pöcc
< NEED_FOR_SPEED_HOT_PURSUIT_2_REPACK-DEViANCE > Pöcc
< American_Conquest_Fight_Back-iMMERSION > Pöcc
< CONFLICT_DESERT_STORM_II_BACK_TO_BAGHDAD-DEViANCE > Pöcc
< COLISEUM-DEViANCE > Pöcc
< Halo_Combat_Evolved-FLT > Pöcc
< COLIN_MCRAE_RALLY_3-DEViANCE > Pöcc
< Nosferatu_The_Wrath_Of_Malachi-iMMERSiON > Pöcc
< F1_Challenge_99-02 > Pöcc
< GHOST_MASTER-DEViANCE > Pöcc
< Microsoft_Flight_Simulator2004_A_Century_of_Flight > Pöcc
< Newerwinter_Nights_Shadows_of_Undrentide > Pöcc
< Etherlords_II-Razor1911 > Pöcc
< STAR_TREK_ELITE_FORCE_II-DEViANCE > Pöcc
< MEDAL_OF_HONOR_ALLIED_ASSAULT_BREAKTHROUGH-DEViANCE > Pöcc
< Freedom_Fighters-iMMERSiON > Pöcc
< No_Mans_Land-iMMERSiON > Pöcc
< THE.SIMS.MAKIN.MAGIC.EXPANSION-DEViANCE > Pöcc
< Madden_NFL_2004-Razor1911 > Pöcc
< Lionheart_Legacy_of_the_Crusader-iMMERSiON > Pöcc
< Northland > Pöcc
< Max.Payne.2.The.Fall.Of.Max.Payne-DEVIANCE > Pöcc
< COMMANDOS.3.DESTINATION.BERLIN-DEViANCE > Pöcc
< The Sims Hot Date > Pöcc
< JUDGE.DREDD.DREDD.VS.DEATH-DEViANCE > Pöcc
< Massive Assault > Pöcc
< SINBAD.LEGEND.OF.THE.SEVEN.SEAS > Pöcc
< V-Rally.3.REPACK.MULTI.ISO-MiRAGE > Pöcc
< Chrome.Hungarian-RND > Pöcc
< Apache_Longbow_Assault-iMMERSiON > Pöcc
< TRAINZ.RAILROAD.SIMULATOR.2004-DEViANCE > Pöcc
< Hidden_And_Dangerous_2-FLT > Pöcc
< TUROK.EVOLUTION-DEViANCE > Pöcc
< Combat_Flight_Sim_3_Battle_For_Britain_Addon-FLT > Pöcc
< HAEGEMONIA.THE.SOLON.HERITAGE-DEViANCE > Pöcc
< NBA Live 2004 > Pöcc
< Dungeon_Siege_Legends_of_Aranna-FLT > Pöcc
< NEED.FOR.SPEED.UNDERGROUND-DEViANCE > Pöcc
< TERMINATOR.3.WAR.OF.THE.MACHINES-DEViANCE > Pöcc
< TOTAL.CLUB.MANAGER.2004-DEViANCE > Pöcc
< EURO.CLUB.MANAGER.2003.2004-DEViANCE > Pöcc
< SUDDEN.STRIKE.2.HIDDEN.STROKE.ENGLISH-FRiHET > Pöcc
< X2.THE.THREAT-DEViANCE > Pöcc
< ARMED.AND.DANGEROUS-DEViANCE > Pöcc
< Roller_Coaster_Tycoon_2-Razor1911 > Pöcc
< Tropico.2.Hungarian-RND > Pöcc
< DEUS.EX.INVISIBLE.WAR-DEViANCE > Pöcc
< GLADIATOR.SWORD.OF.VENGEANCE-DEViANCE > Pöcc
< NEVERWINTER.NIGHTS.HORDES.OF.THE.UNDERDARK-DEViANCE > Pöcc
< Airline_69_Return_To_Casablanca-FLT > Pöcc
< Rugby_League-Razor1911 > Pöcc
< Midnight_Race_Club-iMMERSiON > Pöcc
< CABELAS.DANGEROUS.HUNTS-DEViANCE > Pöcc
< Point_of_Attack_2-iMMERSiON > Pöcc
< Soldier.Of.Fortune.2.Double.Helix.Gold.ENGLiSH-NLiSO > Pöcc
< FBI_Hostage_Rescue-iMMERSiON > Pöcc
< Monster_Garage-iMMERSiON > Pöcc
< TOM.CLANCYS.SPLINTER.CELL.MISSION.PACK-DEViANCE > Pöcc
< THE.ROAD.TO.BAGHDAD-DEViANCE > Pöcc
< DELTA.FORCE.BLACK.HAWK.DOWN.TEAM.SABRE.ADDON-DEViANCE > Pöcc
< Impossible_Creatures-FLT > Pöcc
< Vietcong_First_Alpha-FLT >

Aki unja a játékokat az már igencsak koros egyén lehet. Másik alternatíva: Annyit játszott már, hogy a fülén folyik ki az egész. De ez hajaz az elsõ mondatomra, mivel ehhez meg idõ kell és nem is akármennyi. Ez a fõ ok. A jelenlegi játékok is jók, és eléggé sok közülök etalon kategória. Tehát ezzel nincsen baj. A baj azzal van, hogy az ember jószokásához híven szeret visszatekinteni a múltba. És elkezd nosztalgiázni. Csak ezzel az a gond, hogy az már a MÚLT. A jelenben a játékipar igazi piaci sikerágazattá nöte ki magát, és minden az anyagi vonzatról szól, vagy legfõbbképpen errõl. Persze a PC ettõl még PC marad, hiszen a fejlesztések nem álltak le és egy változó hardware-rû felépítésen (magyarúl egyre jobb PC-ken) újabb technológiákat lehet megalkotni, leprogramozni, ami mindig is jellemezte az ipart.

A porbléma fõ oka, mármint akik azt mondják, hogy a mostani piac termékei hótgagyik az abból ered, hogy régebben még játékfejlesztés címszó alatt kreatív és lelkes fiatalok ontották az öteleteket magukból és nem voltak "holmi" bazinagy pénzzel megáldott kiadók, akik a nyerseég fejében meghúzták volna a vonalat. Ezért a kicsiny (akár 1-3 fõs) csapat letudta rakni az asztalra a világsikert jelentõ programokat. UFO, Panzer General, Warcraft, Dune, Wolfenstein 3D stb...

Ma más a helyzet. De ha visszapörgetnénk az idõt és újra eltelne 10 év, akkor is ugyanitt járnánk ahol ma. Üzlet az üzlet, senki nem csinál semmit ingyen és valamibõl élni is kell. A közeg mely õket kiadókat és fejlesztõket élteti azok mi vagyunk. Ja mondjuk igen. Bocsánat. Már aki leszurkolja a zsét a szoftverekért. Aki más úton jut hozzá, az kiesik ebbõl a körbõl.

tehát sötét fellegek vonuljanak félre, nem kell aggódni, akik pedig temetik a programokat vagy egyszerûen befásúltan unalomhadjáratba kezdtek, azok foglalkozzanak mással. Abban is van annyi öröm és üröm, mint ebben.
CarajoEsp
Huhh a Sanitarium nagyon ott volt a toppon. A feladatok és a hangulat is alázott. Mindenkinek ajánlom.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

barret
van elképzelésem...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Krinyo
😄DD
Mégis melyik kedvenc topicomrol beszélsz ;]

Esrohnoil
Akkor ajánlom a másik kettõt is 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

I.C.ram
Én játszottam a Sanitariummal. Egész jó játék. Kicsit post-nuclearis hangulata van (persze köze nincs hozzá).
Esrohnoil
The Black Mirror, Sanitarium, The Longest Journey... Ezekkel játszott vki?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Shep
Hát kinek hiányzik az, járkálni a bíróságra, meg különben is csak az ügyvédek járnának jól.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gregorius
Örülök, hogy nem lesz belõle polgári per.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

gerger
lol nem abe exodussal hanem odyseevel nem mind1. Az exodus csak 2 éve van meg

gerger
ohh régi szép idõk a amikor az abe exodussal meg a doom1el meg a wolfenstein 3dvel játszottam csak ezek a jatekok már nemnegyon kötnek le vhogy. Ja meg a másik csomó ideig játszottam a jk2õvel amikor meghallottam, hogy lesz 3om akkor aztán mindenki quvára beizgult, hogy milyen jó lesz meg stb. Amikor bétába meglett még akkor elsõnek kipróbáltam mondtam, hogy dejó meg ilyenek de amikor az igazi is akkor rájöttem, hogy nagy szar!! Az internet miatt is nem lehet neten játszani vele rendesen. Aztat most megint néha a 2õvel nyomulok. Meg bazdmeg van 1 rohadt jó gépem p4 2,4 ghz geforce 4 ti 4200 128 mb!!!! és a kotorral már csak 1024*768ba tok játszani mert különben akad!!! (Habár ez lehet, hogy gép hiba) a jatekok egyszerûen megkövetelik, hogy mindig egyre jobb és jobb gépeket vegyünk

Shep
semmi gond 😊, amúgy is csak poénból írtam, hogy kikérem magamnak, de tényleg nem írtam ilyet, viszont lentebb valaki más írt ilyet,de õ is csak magára vonatkoztatta eme kijelentést, és nem általánosított.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gregorius
Elnézést az aljas rágalmazásért, valamit lehet félrenéztem.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Shep
* nem fog hanem fogok

Shep
én nem is írtam kiöregedésrõl, ki kérem magamnak az efféle gyanusítgatást, ilyesmi távol álljon tõlem. Szerintem meg amúgysem lehet a játékból kiöregedni, legalábbís nekem még nem sikerült, és ahogy én látom nem is igen fog.

IMYke2.0.0.0
Sõt, visszaesõ is lehet... amiért halmozott büntetés jár

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lwb
De az elévülési idõ így beindul. Ha viszont továbbra is tárolod a HDD-den az anyagot, akkor folyamatos bûnelkövetsz. 😊

PiszkosFred
Attol meg ugyanugy elkovette, csak nehezebben bizonyithato immaron ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

lwb
Nézd a jó oldalát, ha letörlöd, legalább abbahagyod a bûncselekmény elkövetését. 😄

Gregorius
Mert vegyük pédául a tarokkot, amit jó párszáz évvel ezelõtt találtak ki, mégis játszik sok ember. És nem azért mert az újdonság erejével hat. Új kártyajátékokat kevesebben játszanak azért. Persze tisztában vagyok vele, hogy a kártyajáték nem ugyanaz, mint a számítógépes játék, de a célja ugyanaz, csak az eszköz más. Aki az eszközbe szeret bele, az nem játékos, hanem gépes.

Gregorius
Az pedig, aki azt mondja, hogy kiöregedtem a játékokból, mert régen minden újdonságnak számított, és azért voltak olyan jók a játékok, ma meg minden olyan egy kaptafa, az vegye figyelembe, hogy nem a játékokba szeretett akkor bele, hanem az újdonsága!

(Re:#123)

Gregorius
Azzal egyet értek, hogy drágák a játékok, de ez még nem ok arra, sõt éppen ellenérv, hogy miért van hetente új játék az ember gépén. Letöltöm (na itt az elsõ hiba), nem tetszik (na itt a második), de hát letörlöm (a cél szentesíti az eszközt?).

lwb
Azért olyan játék, ami egy egész évig leköt az még régen is ritka volt. Manapság szinte nincs is ilyen.
Az áruk meg pofátlanul magas. Könnyen vennék 15-20 ezer forintért én is játékokat, ha havonta 3000 eurót vinnék haza. 😞

Shep
ÁÁ hát pedig én nem vagyok nagy RTS-ás de mikor 1 éve megláttam a Generalst egybõl beleszerettem, valami eszméletlen hangulata van az egésznek a zene, az egységek a küldetések és a kedvencem a légierõ hát az vmi csúcs, pl. most vittem végig a kiegészítõjét és az is valam bitang jó lett, igaz rövid, de van benne chalenge mód ami azért vszinû hogy elég hosszú. RTS-bõl én csak a Dune2 vel/Atredies, Ordos, Harkonnen,-el is végigvittem Harkonnennel 2x is/ meg a Warcraftokkal jástzottam a Warcraft is eszméletlen jó volt az 1 is a 2 nem annyira, viszont a 3 az vami csúcs. De ezeketõl a Generals nekem jobban bejön, hiába nincs benne nagy újítás mégi jó, mert valahogy ebben minden benne van amit eddig hiányoltam egy ilyen játékból, bent a munkahelyen naponta nyomom kicsit az Age of M. -de az korántsem olyan jó mint a fent említett gamák, mondjuk engem soha nem is igazán vonzottak az ókorban játszódó játékok, az ókor maga érdekel de a játékok nem igazán.

A számomra megunhatatlan játék pedig az Operation Flashpoint, meg a CS.

Gregorius
Mennyit szoktál gondolkodni, hogy megveszel-e egy játékot, vagy sem? Mert persze, ha úgy akarok kipróbálni egyet, hogy megveszem, akkor nem a te pénztárcádhoz van mérve, viszont évente egy játékot megengedhetsz magadnak, nem? Ha pedig nem köt le, akkor rosszul választottál, az viszont a te hibád.

"Igen, de hogyha valaki nem lopja, hanem megveszi a játékait, akkor azért nem árt, ha 10 óránál némileg tovább leköt."

igazad van 😊) es tenyleg nem veszek meg semmit mert nem az en penztarcamhoz van szabva a jatekok ara, orulok ha a gepet osszehozom amin elfut. de jatekokkal kapcsolatban akkoris jobb ha nincs nagyon elhuzva a dolog. najo ez az en egyedi velemenyem. utalom pl hogy a legtobb rpg-kben az ido 99 szazaleka a tapolas, xp szerzes, boltok atjarasa egy pancelert aminek a szamadatai picivel jobbak az aktualisnal.. mmo-kat meg nem probaltam lehet hogy ott maskent van, bar ez a resze szerintem hasonlo lehet. a legfontosabb a jatekelmeny es a tortenet. Es ez legtobbszor elveszik a sok szam meg skill kozott.
Rincewind
"tomor legyen es utos."

Igen, de hogyha valaki nem lopja, hanem megveszi a játékait, akkor azért nem árt, ha 10 óránál némileg tovább leköt.

"mint honapokig ugyanazt jatszani, annyit nem tud nyujtani semmi.."

MMO RPG-t próbáltál már? Egy jobb fizetõset, nem ezeket a gagyi ingyeneseket. Meglepõdnél...
Seth
Én most éppen Zelda: Majora's Mask-ozok (tuti game)

PSN ID.: Beegabor

Davidus
Ja és aki olyan játékot akar ami garantáltan odabsz és nem lehet letenni az töltsön le egy N64 emulátort és a Zelda: Ocarine of Time-ot. Konzol topicban van link emuhoz meg gammához is.

V9ykn8_TZL0

CarajoEsp
Már ne is haragudj ,de szerintem egy játékot mindíg úgy kell fogadni ,hogy úgy egész ahogy azt kitalálták. A Kotorban férfit irányítok mert mégiscsak az lennék😄
De a BGE-ben én már el se tudnék képzelni fickó karaktert és annyira megszerettem a fõszereplõt ,hogy szinte rosszul érzem magam egy-két szomorú jelenetnél. És ha ez megvan én akkor mondom azt ,hogy tökéletes a játék.

PiszkosFred
Egyetértek, megunhatatlan, de ez köszönhetõ annak is, hogy már a megjelenés napján mellékeltek szerkesztõt hozzá, egy teljes cdnyi "forrassal", igy aztan ez a nepszeruseg nem csak a teljesen szabad es nyitott jatekmenetnek koszonheto, hanem annak is hogy egyre s masra jonnek a jobbnal jobb modok es pluginok. Nem beszelve a 2 kiegeszitorol, melybol a bloodmoon jopar forumon az ev kiegeszito lemeze lett. Es akkor a teljes total converziokrol, amelyek lassan elkeszulnek meg szot sem ejtettunk - szinten garantalt jopar jatekora. Nwn is azert nepszeru mai napig is servereken, mert mindig van hozza egy uj pw, egy uj modul amely a jatek motorjan nem, de az jatek elmenyen nagyot tud dobni. Csakhat nem minden ceg engedheti azt meg maganak, hogy szinte teljesen "onallo eletre" keltse a kiadott jatekat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Davidus
Éljenek a jólinformált emberek😄 A Blizzard North egy gramm CGI-t nem csinált. A Blizz North a Dio1-2-t csinálta. Blizz animokat egy külsös cég készíti.

V9ykn8_TZL0

barret
maga nemében szinte etalon!

barret
bg&e nagyon király! mondjuk nekem kb 25 óra volt eltököltem evvel a gyöngyszemmel!

lwb
Én jobban szeretem, ha egy játék sokáig leköt és változatos. Ezért játszok a megjelenése óta a mai napig a Morrowinddel. Azt nehéz megunni.

lwb
Ha ennyire jó a BGE, akkor megnézem... Kicsit elriasztott, hogy spiné a fõszereplõ, de ezek szerint nem gáz a játék.

ja csak nem mindenkinek van ideje egesz nap jatszani..
napi fel-egy oras jatekkal mondjuk heti 3-4x eltart egy darabig egy jatek.
es addig jo esellyel jon megfelelo utanpotlas. nekem jobban bejon a valtozatossag mint honapokig ugyanazt jatszani, annyit nem tud nyujtani semmi.. tomor legyen es utos.
hen-tes
én is unom õket
mutkó má a vice cityt vettem elõ, mer enm volt kedvem semmihez
mostanába semmit nem jáccom/tvzek
szal csak net 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

CarajoEsp
Nah. Mivel én nekem az utóbbi idõben csak pozitívumok jöttek ezért nem tudom igazán átérezni az itt jelenlévõk hatalmas pesszimizmusát. Persze énis játszottam nagyon jó játékokkal.(Monkey sorozat, BROKEN SWORD 1-2, Elite, Pirates stb.)Ezek tényleg nagyon jó játékok voltak és a mai napig megállják a helyüket. Ezzel szemben most a következõket vittem végig. (Broken Sword 3,Kotor,XIII,Beyond Good@Evil) És a Kotor kivételével mindenek 10-15órás játékideje volt. DE megvagyok elégedve velük. Annyira ötletes és érdekes játékkal mint a BGE még sose találkoztam ,pedig én aztán mindent végigviszek. Ha valakinek elment a kedve a játékoktól vigye végig és merüljön el benne mert ez az a játék amiben érdemes. És ez bizony tud adni 50+óra fölött is ha az embert megfogja a világ.Sok szemét jön ki. Ez tény. Ezen nem lehet változtatni. Ellenben azon lehet ,hogyha megnéz valaki egy játékot ne 10perc után ítéljen(Kivéve ha a mai tendencia szerint ennyi idõ alatt már végig is vitte) hanem próbáljon eljutni egy olyan pontig ahol biztosan megmondhatja ,hogy szerinte ez szar. Manapság a gamék erre mennek rá ,ahogy dikki is mondta. Valami új ,de röviden tálalva nehogy olyan nyujtott legyen mint a rétestészta. Én azt mondom így ,hogy mindenki rohan elegendõ a 10órás játékidõ ,ha abban minden bennevan. Egy Kotornál kellett az 50óra ,de ha a Pop-ot tovább húzzák ,hány ember fikázná.
Szóval a játékokkal gond van!! És ezt csak az elõvigyázatos válogatással lehet kompenzálni.
Ui:Ha bárki az álltalam fölsorolt játékok közül végigvisz egyet és ordenáré módon nem tetszik neki vendégem egy sörre.

Jonny87
A WC3 is ízlések és pofonok. Ha nem leloptad netrõl, hanem megvetted, és játszogatod bneten, nagyon is jo.

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

lwb
Azért egy picit a játékok is hibásak. Régen egy Elite vagy egy Sierra/Lucasarts kaland akkor is egy hétig lekötött, ha mást nem is csináltál mellette. Ma egy Max Payne 2-õt egy délután alatt végig lehet vinni, de egy Freelancer sem tart tovább 1-2 napnál. Ha kicsit kalandozgatsz a fõstory után, akkor max. 3 nap.
Nem érdekük a gyártóknak az idõtálló, sokáig élvezhetõ játékok kiadása. Inkább valami szép, csícsás konzol-remake-et adnak ki, amit aztán végignyomsz/megunsz két nap alatt és már veheted is az újabbat.

Esrohnoil
FPS: nem frame per sec. hanem first person shooter.

barret
megmondom a frankót!RARE. most kezdtem a banjo tooie-vel játszani,ennek aztán van hangulata! nagyok király!!! pedig sokan a dedós játékok közé sorolják.összes RARE játék jó,persze platform kategóriában.

hát anyira nem grancia, nézd csak meg wc3at... 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kandurex
Viszont a Blizzard North ! mind a mai napig a trónon van és megingattatlanul uralja CGI movie -at. Persze az nem játék.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Az a bizonyos Blizzard a Diablo I és a Star(War)craft óta már nem létezik.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯