Unom a játékokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Krimi kalandok:
-Agatha Christie: And Then There Were None
-Sherlock Holmes The Silver Earring
-Post Mortem
Hirtelen ezek jutottak eszembe ilyen témában!
Életem legjobb kalandjátéka a Syberia 1 volt, de az nem krimi. :)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
A Singles dögunalom, True Crime és SRS szintén...
gta ->true crime city new york
need for speed->street racing syndicate, flatout 2
worms-re nincs alternatíva, de ne is a gép ellen játssz, hanem haverok, emberek ellen:)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Keress valami jó kalandjátékot, mondjuk Gothic vagy Morrowind, de ajánlom a Beyond Good & Evil-t is. Vagy ha stratégiára vágysz, akkor SWINE. Ha akcióra, akkor XIII.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Szó szerint mindent végigviszek ha van rá idõm.(Ez persze nem igaz, nagyon sok olyan van amit le se töltök. Kis utánajárás és ha érdekel uzsgyi neki)
Egyszer érdemes végig vinni, elég érdekes küldetések vannak. :-D
Sose unnám meg:D
Én nekem 1 azaz egy játék van amit le kellett tennem ,mert az hittem meghalok. Postal 2.
Ez annyira szar volt ,hogy majd megöngyilkoltam magam.
Apropó ,ha elkezdenénk felsorolni azokat a játékokat amik nagyon tetszettek szerintem kijönne egy 1000-es lista.
Hihetetlenül szép volt a maga idejében és engem nagyon megfogott. Lehet ,hogy elõ is veszem.
Azoknak az idõknek is meg volt a hangulata. Manapság kijött a King's Quest remake, de valahogy már nem volt nekem a régi.
A 2d-s kaland akkor azt mondom Leamortizálódott.
Amúgy a Syberia szép gém ,de nekem valahogy nem tetszett olyan nagyon.
+ Régi kalandok: Broken Sword1-2, Sanitarium, Indiana, Simon, Kyrandia, Larry,Police Quest stbb.... kell még soroljam? Ilyen játékok ma nincsenek. És ne jöjjön senki a "egyszervégignyomod megunoddal",mert míg egyszer végignyomom szeretem meg annyira ,hogy örökre emlékezes legyen.
Mit szólsz a Syberia II-höz?
War. War never changes.
Minden csak félig kiadott , esetenként hibás Betaverzió.
Gothic
Beyond Good&Evil
Broken Sword
Aki ezeket végignyomja az elmondhatja ,hogy minden idõk 3 legjobb gaméjéval játszott.
Amúgy én mindent! végignyomok ami a kezem ügyébe kerül és sokkal több jó játék jelenik meg ,mint amennyit szidnak.
Csak az én hozzáállásom is más. A Broken Swrdban mikor megláttam az Intrót kb.10évesen ugrálva futottam ki anyámhoz és mondtam neki ,hogy "HÚÚÚÚÚÚÚÚ nézd meg milyen szép és milyen jó és nagyon köszi,hogy megvettük 3ezer forintért."
És minden percét élveztem megfelelõ angol tudás nélkül.
Most leszedek egy játékot végigtolom és egy hónap múlva már nehezemre esik felidézni.
Ellenben amikor játszok velük nagyon! kikapcsolnak.
És megjegyzem nagyonsok olyan játék is megjelenik ami nagyon jó és nagyon tetszik. Szóval pozitívankell hozzáálni és kicsit többet játszani a játékkal ,hogy belejöjj. nincsenek már Broken Sword szerû intrók.
Ellenben van egy csomó más ami majdnem helyettesíteni tudja.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

"A BC a jobbik csapat jutalma."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
NAgyon kéne!!!!!!!!!!!!!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
KOTOR? Valamit akartál mondani az istenrõl? :) Nyugi tudom, hogy te a KOTOR szobában írsz és honosítassz is. Én nem szoktam oda írni, mert inkább játszom csak simán a játékot. Eredetiben persze. Ez a program megéri az árát. Ilyenre pedig rég volt példa.
Amúgy ne érts félre, voltam olyan elvetemült, hogy megvettem annó a dio2-t szóval a kategóriával nincs bajom, csak ne keverjük az RPG-kkel (pl a kotor, az aztán az RPG).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
PSN ID.: Beegabor
Amúgy a Vietcong Fist Alpha 1.CD már le van töltve...
Lehet a H&D2 fogom legfözelebb...
Az milyen tipusú???
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
SW-KOTOR
Beyond Good and Evil
Splinter Cell
Nagyvonalakban.
(Maradjunk 10db-nál mondjuk)
1. Grand Theft Auto: Vice City
2. Warcraft III: Frozen Throne
3. Freedom Fighters
4. Vietcong Fist Alpha
5. Hidden and Dangerous II
6. Max Payne 2: The Fall of Max Payne
7. Chrome
8. Silent Hill 3
9. Fifa 2004
10. Star Trek: Elit Force II
Ezek jók, vannak még további jók, de ezt már másra bízom.

Bocsi de ezt van...