1957
Star Wars: Republic Commando
-
#349 1mbit -es kábel, minden alap. -
#348 nekem BitTornado van -
#347 detto,azzal a különbséggel,hogy nekem 33-35k nál van....milyen a neted ??? , hogy van beállitva a BiTorrent (settings for)???? -
#346 én is onnanszedem és stabil 70-75 (jelenleg)
(én már próbáltam pár torrent-klienst, Asureus, Bitornado, Torrentstorm, de eddig a Bitcomet vált be legjobban... lehet szubjektív, de mintha gyorsabb is lenne...:) viszont nem fagy és szépen lehet korlátozgatni) -
#345 bittorent -el szed vki ?
nekem felment már 50ig is, és ott ugrál.
:)
#337es ről szedem. -
#344 köszi!
(már 30k -> YEES!) -
#343 Life :) Te zsíros-gazda ;) összes szerveretek áll, mert letöltesz? ;) -
haxoror #342 -
Lifeforce #341 Persze mert beszálltam egy T3-al :)
Most a Magyaroknak is van sávszél :)
Ha lejött akkor úgy hagyom, hogy ti is le tudjátok szedni. -
#340 hát ha így van, AKKOR GYERTEK!!!!!! -
#339 nekem kezdésnek 36k-val jön, bíztató...;) -
#338 majd beindul, ha elterjed és minnél többen töltik -
#337 én innen szedem KATT
bazilassú 10-18k val jön (ugy este felé lenn is lesz)
viszont nem kell regisztrálni!! -
#336 lassúúú.
24k fölé még nem ment. -
Temporal Vortex #335 Ha valaki tud linket, írja meg plz. Este megcsekkolom DC-n is. -
#334 ezt már tudjuk.
de ez így volna anno a COD -al is, de azt megoldották ... -
Lyan Kyj #333 Én csak itt találtam. Azért nem adják ki neten máshol, mert elvileg még csak a német Gamestar exklúzív anyaga lehet, gondolom még várni kell rá 2 hetet, mire legálisan letölthető lesz. -
#332 más nincs? melóhelyen nem igazán tudok megosztani -
Lyan Kyj #331 :)nekem mindent 10-12-vel szed, mert kissé hülye vok hozzá, de ezt 56-tal szedte -
#330 nálad milyen gyors ??? -
#329 én is onnan szedem most éppen 2kb/s -
#328 köszi.
közben megtaláltam én is. -
Lyan Kyj #327 Torrentről szedtem, konkrétan lokitorrent.com. De ugye kell hozzá egy kezelőprogi, én az Azureust használom. Össz-visszz 490Mb, fél nap alatt lejön. -
#326 nekem bejön. -
#325 érdekes,hogy nekem nem akaródzik bejönni a Lucasarts -os RC oldala (mindig megáll a "loading felirat" 51% -on)
csaknem éppen frissítik??!!!! --> mondjuk 1letölthető DEMO -val!?
HUUU,BE JÓ IS LENNE!!!!!! -
#324 én eddig még fals ftp -ket találtam.
Lyan, engem is érdekelne te honnan szerezted ? -
#323 LINKET PLZ!!!!! -
#322 Linket dobhatnál. Szerintem másik is szívesen kipróbálnák minél hamarabb. -
Lyan Kyj #321 Emberek, volt szerencsém játszani a Republic Commando DEMOjával, szeretném megosztani élményemet veletek.
Hm...
A menü szokványos, viszont az alatta hallható zene egyszerűen pazar!!! Inkább fantasy stílusú, de azért érződik benne az SW-s dallam is. Sajnos nem kapunk oktatórészt, ezért a sisakon lévő kijelzőből nem sokat lehet megérteni, de nem is igazán érdekelt, ugyanis:
Folyamatosan pörgő játékmenet, azt sem tudod, hova kapd a fejed, mindig történik vmi, de erről kicsit arrébb. Az első pálya a Kashyyykon játszódik, most érkezünk a bolygóra. Az átvezető ingame animáció alatt a grafika elég csúcsányka volt a karaktereken kívül, de amint leereszkedtünk a hajóról egy liánon az erdő közepére, elámultam. Azért nem kell HL2-re gondolni, de itt teljesen másra kell figyelni. Látványos, és a checkpointok közötti kis helyszínek nagyon alaposan kidolgozottak. Ennek azonban megvan az ára, elég kemény gépigénye van, egy Ati 9600Pro-n 800X600 max felbontáson döcögött, szal láttam már jobb teljesítményt is.
2 fegyverrel indulunk, de már az első 15 mp-ben szereztem egy shotgun-félét, meg egy helyi vademberktől szerzett stukkert. A hangjaik el vannak találva rendesen, élvezet lőni velük, talán némelyik még a Painkiller fegyverhangjait is körözik. A sisak eleinte csak zavart, olyan érzést keltett, mintha takarná a tájat, de idővel megszokja majd a szemetek. A társak tényleg mindig kommentálják a helyzeteket, tök poén. Ráadásul a beharangozottak alapján viselkednek, szinte sugárzik belőlük az ész:)
Az ellenfelekről már nem lehet ugyanezt elmondani. Bár nem zombi-IQ-val rendelkeznek, de némelyikük szép csendben hagyja úgy 5-6 mp-ig, míg oldalról lövöm, utána kezd csak nekemjönni...
Érdekes, ha lelőnek, 3 lehetőséged van:
1. Betöltesz egy mentést
2. Hívod a társaidat, hogy segítsenek. Ilyenkor, ha az egyikük el tud jutni hozzád, akkor egy "gyógystukkerrel feltámaszt". Az elesett társaidat te is így tudod feléleszteni.
3. A köv. a kedvencem, bár soha nem használom, mert ki az, aki igen:P Szal: Haldokolva utasítod társaid, hogy fejezzék be a küldetést....Na mindegy:)
Egyetlen komoly baja van: Nem tom abbahagyni, mert odakötnek az események!!!!:)) Asszem megyek is játszani.
Sorry, kicsit hosszú lett:) -
Temporal Vortex #320 Jah, alap. Én is kipróbálnám. -
haxoror #319
Plz linket ha már tudsz -
#318 holnap jelenik meg a német Gamestar magazinhoz mellékelve a demo.
csak feltöltik majd vhova ... -
lachun #317 Ennek nem inditanak olyan vissza számlálo izét nem sokára március van:DDDDD -
#316 DM, TDM, assault és CTF -et írnak. -
Temporal Vortex #315 Lesz benne coop multi? -
Jimmyke #314 Nem vagyok nagy FPS fan, de SW annál inkább, úgyhogy ezt kipróbálom :) -
lachun #313 Thx nagyon jok tényleg:)) -
#312 #269 -
lachun #311 kérek linket plis!!!!! -
#310 háttérképek is elég ütősek.