1957
Star Wars: Republic Commando
  • Serpa
    1mbit -es kábel, minden alap.
  • Johnny23
    nekem BitTornado van
  • Johnny23
    detto,azzal a különbséggel,hogy nekem 33-35k nál van....milyen a neted ??? , hogy van beállitva a BiTorrent (settings for)????
  • Slow
    én is onnanszedem és stabil 70-75 (jelenleg)

(én már próbáltam pár torrent-klienst, Asureus, Bitornado, Torrentstorm, de eddig a Bitcomet vált be legjobban... lehet szubjektív, de mintha gyorsabb is lenne...:) viszont nem fagy és szépen lehet korlátozgatni)
  • Serpa
    bittorent -el szed vki ?
    nekem felment már 50ig is, és ott ugrál.
    :)

#337es ről szedem.
  • Johnny23
    köszi!

(már 30k -> YEES!)
  • Slow
    Life :) Te zsíros-gazda ;) összes szerveretek áll, mert letöltesz? ;)
  • haxoror
  • Lifeforce
    Persze mert beszálltam egy T3-al :)
    Most a Magyaroknak is van sávszél :)
    Ha lejött akkor úgy hagyom, hogy ti is le tudjátok szedni.
  • Johnny23
    hát ha így van, AKKOR GYERTEK!!!!!!
  • Slow
    nekem kezdésnek 36k-val jön, bíztató...;)
  • Slow
    majd beindul, ha elterjed és minnél többen töltik
  • Johnny23
    én innen szedem KATT

bazilassú 10-18k val jön (ugy este felé lenn is lesz)
    viszont nem kell regisztrálni!!
  • Serpa
    lassúúú.
    24k fölé még nem ment.
  • Temporal Vortex
    Ha valaki tud linket, írja meg plz. Este megcsekkolom DC-n is.
  • Serpa
    ezt már tudjuk.
    de ez így volna anno a COD -al is, de azt megoldották ...
  • Lyan Kyj
    Én csak itt találtam. Azért nem adják ki neten máshol, mert elvileg még csak a német Gamestar exklúzív anyaga lehet, gondolom még várni kell rá 2 hetet, mire legálisan letölthető lesz.
  • Punkerwork
    más nincs? melóhelyen nem igazán tudok megosztani
  • Lyan Kyj
    :)nekem mindent 10-12-vel szed, mert kissé hülye vok hozzá, de ezt 56-tal szedte
  • Johnny23
    nálad milyen gyors ???
  • Johnny23
    én is onnan szedem most éppen 2kb/s
  • Serpa
    köszi.

közben megtaláltam én is.
  • Lyan Kyj
    Torrentről szedtem, konkrétan lokitorrent.com. De ugye kell hozzá egy kezelőprogi, én az Azureust használom. Össz-visszz 490Mb, fél nap alatt lejön.
  • Serpa
    nekem bejön.
  • Johnny23
    érdekes,hogy nekem nem akaródzik bejönni a Lucasarts -os RC oldala (mindig megáll a "loading felirat" 51% -on)
    csaknem éppen frissítik??!!!! --> mondjuk 1letölthető DEMO -val!?

HUUU,BE JÓ IS LENNE!!!!!!
  • Serpa
    én eddig még fals ftp -ket találtam.

Lyan, engem is érdekelne te honnan szerezted ?
  • Johnny23
    LINKET PLZ!!!!!
  • Devilke
    Linket dobhatnál. Szerintem másik is szívesen kipróbálnák minél hamarabb.
  • Lyan Kyj
    Emberek, volt szerencsém játszani a Republic Commando DEMOjával, szeretném megosztani élményemet veletek.
    Hm...
    A menü szokványos, viszont az alatta hallható zene egyszerűen pazar!!! Inkább fantasy stílusú, de azért érződik benne az SW-s dallam is. Sajnos nem kapunk oktatórészt, ezért a sisakon lévő kijelzőből nem sokat lehet megérteni, de nem is igazán érdekelt, ugyanis:
    Folyamatosan pörgő játékmenet, azt sem tudod, hova kapd a fejed, mindig történik vmi, de erről kicsit arrébb. Az első pálya a Kashyyykon játszódik, most érkezünk a bolygóra. Az átvezető ingame animáció alatt a grafika elég csúcsányka volt a karaktereken kívül, de amint leereszkedtünk a hajóról egy liánon az erdő közepére, elámultam. Azért nem kell HL2-re gondolni, de itt teljesen másra kell figyelni. Látványos, és a checkpointok közötti kis helyszínek nagyon alaposan kidolgozottak. Ennek azonban megvan az ára, elég kemény gépigénye van, egy Ati 9600Pro-n 800X600 max felbontáson döcögött, szal láttam már jobb teljesítményt is.
    2 fegyverrel indulunk, de már az első 15 mp-ben szereztem egy shotgun-félét, meg egy helyi vademberktől szerzett stukkert. A hangjaik el vannak találva rendesen, élvezet lőni velük, talán némelyik még a Painkiller fegyverhangjait is körözik. A sisak eleinte csak zavart, olyan érzést keltett, mintha takarná a tájat, de idővel megszokja majd a szemetek. A társak tényleg mindig kommentálják a helyzeteket, tök poén. Ráadásul a beharangozottak alapján viselkednek, szinte sugárzik belőlük az ész:)
    Az ellenfelekről már nem lehet ugyanezt elmondani. Bár nem zombi-IQ-val rendelkeznek, de némelyikük szép csendben hagyja úgy 5-6 mp-ig, míg oldalról lövöm, utána kezd csak nekemjönni...
    Érdekes, ha lelőnek, 3 lehetőséged van:
    1. Betöltesz egy mentést
    2. Hívod a társaidat, hogy segítsenek. Ilyenkor, ha az egyikük el tud jutni hozzád, akkor egy "gyógystukkerrel feltámaszt". Az elesett társaidat te is így tudod feléleszteni.
    3. A köv. a kedvencem, bár soha nem használom, mert ki az, aki igen:P Szal: Haldokolva utasítod társaid, hogy fejezzék be a küldetést....Na mindegy:)
    Egyetlen komoly baja van: Nem tom abbahagyni, mert odakötnek az események!!!!:)) Asszem megyek is játszani.

Sorry, kicsit hosszú lett:)
  • Temporal Vortex
    Jah, alap. Én is kipróbálnám.
  • haxoror

Plz linket ha már tudsz
  • Serpa
    holnap jelenik meg a német Gamestar magazinhoz mellékelve a demo.
    csak feltöltik majd vhova ...
  • lachun
    Ennek nem inditanak olyan vissza számlálo izét nem sokára március van:DDDDD
  • Serpa
    DM, TDM, assault és CTF -et írnak.
  • Temporal Vortex
    Lesz benne coop multi?
  • Jimmyke
    Nem vagyok nagy FPS fan, de SW annál inkább, úgyhogy ezt kipróbálom :)
  • lachun
    Thx nagyon jok tényleg:))
  • Serpa
  • lachun
    kérek linket plis!!!!!
  • Serpa
    háttérképek is elég ütősek.