1957
Star Wars: Republic Commando
  • Gandibá
    :D
  • Slow
    fura kicsit, de azért az tulzás, hogy nem lehet kilátni :D
    kiváncsi vagyok, hogy te autós játékot milyen nézetből nyomod? vagy, ha pl van nájtvizsön valami fps-ben, akkor pánikszerűen keresed-e a csítet a fullscreen-re? ;)
  • Serpa
    nekem sincs bajom vele.
  • Temporal Vortex
    Szerintem realisztikus így. Amikor a klón háborúban harcoltam, hasonló feeling volt
  • Tatyla
    kiprobálltam és nem voltam elájulva ebben a hülye sisakban alig lehet kilátni a világra...
  • janos666 #464
    Akkor most csak demo jött ki? Mert egy ismerősöm már kezdett is zakalatni hogy töltsem le, mert valami újságba látta hogy "kijött, vagy valami ilyesmi"... (na és ez nekem is kéne majd)
  • Serpa
    DEMO

"cél mentése másként" is működik.
  • ponty1
    Valaki meg tudna adni egy helyet ahol végre regisztráció nélkül le tudnám tölteni a demot mert nagyon jó játéknak néz ki ? A választ előre is köszi !!! Kell e hozzá v milyen letöltőprogi vagy elég az xp letöltője ?
  • Serpa
    videó
  • Serpa
    ki van hivatalosan a demo.
    :)
  • Slow
    az a baj, hogy a cikk igaz és kb ezek dolgok elég elbizonytalanítóak (ugyanezt kifogásoltam én is) csak ez a HCgamer-es nagyarcos stílus és hozzá ez a béna felületesség nem kéne...
    mióta azt írták a RB rally-ról, hogy szar a játék, mert, "nem igaz, hogy, ha lemegy az autó az útról a fűre, ennyire elveszti az ember az irányítást felette..." no coment (híresen jó simulátor egyébként az RB, csak kicsit nehéz játék...)
  • Punkerwork
    remélem
  • Temporal Vortex
    Egy láma kérdés: lesz olyan játék tipus benne, hogy pl. haverokkal megyünk egy csapatban botok ellen? Mint pl. ahogy Ghost Recon-ban volt.
  • Gandibá
    Hát ez nagyon hülye jézusom. Nekem nagyon bejön a game, nem tudom mit szerencsétlenkedik. Attól még hogy ő láma, nem a game szar :D Amúgy meg van olyan is hogy team intensity. Talán fel kéne venni :)
  • Lacc
    Nézd meg, és meglátod. Szerintem baromi jó kis játék.
  • Seth
    Na én a demoval nem játszottam, de ennél azért többre számítottam......igaz ez??
  • Serpa
    jaja.
    igaz.

hirtelen nem tudtam, hogy hova tünt, aztán vettem észre, hogy ugrott. :)

eddig még nem sikerült életben tartanom.
    elég agyatlanul rohan a terembe.
  • Slow
    jah, csak kevesebb laggal (neten)
    ;)
  • Punkerwork
    Ghost Recon stílus lenne a legjobb
  • Slow
    rendben, tudom én ezt, de pl farcry is sztoris, mégis szabadság érzetet ad...
    na de nem is ehhez akarom hasonlítani, hanem inkább valami taktikai kommandós gémhez, R6, vagy Swat... én azt hittem (képekből, meg ingém múviból, vagy akár a nevéből), hogy kicsit agyalósabb lesz

persze tom, ez csak demó ;)
  • engine
    Ha storyt akarnak valahogy terelni kell a népet, és erre még mindíg a script a kézen fekvő megoldás. Persze kicsit finomabban is lehetne...
  • Punkerwork
    ez még csak demo
  • Slow
    a sztender fps-ekben igen, de aszittem ez nem sztenderd fps...

sry, nem akarom fikázni, mert rá vagyok izgulva a játékra, csak nem szeretem, amikor zéró az AI
  • Zsoldos
    mondanam, csak meg nem jelent meg :)
  • Sith
    melyik standerd FPS-ben nem?
  • Slow
    magyarán egy script-kupac közepén lavírozhatunk....:/
  • Dynamic
    Csak a harmadik wookie hal meg.
    Az elsőt elég nehéz életben tartani, mert a minigunos lény elintézi.De ha sikerülne is akkor sincs semmi értelme, mert leragad az ajtónál és nem jön velünk tovább.A második kiugrik egy falon, ahogy kiszabadul.A harmadikat meg nem lehet megmenteni, mert amelyik lény lelövi azt egyszerűen nem lehet kinyírni, csak azután miután megdöglik a wookie, addig golyóálló.
  • syabi
    akit még érdekel a játék zenéje az letöltheti a lucasarts honlapjárol:
    http://www.lucasarts.com/exclusive/rc_music/
    asszem regisztrálni is kell, mert ez vmi exkluzív tartalom. olyan 40 mega az egész.
    kellemes zenehallgatást
  • sweech
    kössz a segíccséget de már megvan :DDDDDD
  • EndreMan
    Király vagy!!
    THX
  • sweech
    hi...valaki nem tuggya hogy mit kell letölteni és telepíteni ahoz hogy a star wars jedi academy multiplayerrésze normálisan műköggyön? sry hogy ide írok de a jedi academy topig kihalt...előre is htxvm
  • Slow
    nem mind, van amelyik kiugrik egy irdatlan falon, igen lazán...

ez egy kicsit idétlen :)
  • Serpa
    nálad is kinyifan mind1ik ?
  • Slow
    télleg
    mekkora bazinagy vukik má' ezek :)
  • Serpa
    ok.
    egyébként a wookie -knak meg kell halniuk ?

azzé elég komoly a vége, amikor Grevious tábornok és testőre beszélget; majd utóbbi felugrik az ablakhoz.
  • haxoror
    Sry már uninstalltam ezért nem tudom megnézni, nem nagyon jött be a demo majd talán a full jobban fog tetszeni. Minek kellenek fegyverek egyáltalán? A késsel simán ki lehet nyírni bárkit és ha nem volt elég közel akkor is inkább a pisztolyt használtam mert pontosabb :/
    Na majd a full :)
  • Serpa
    az bug, hogy néha nem tudom felvenni a fegyvereket ?
  • Serpa
    úgy látszik vakegér vagyok.
  • Zsoldos
    Nem tudod, zaroltak a regisztraciot egy ideje. Az persze megkerdojelezheto, miert is jo egy torrent halozat meretet ilyen kicsin tartani.. Sokkal tobbet veszit, mint nyer vele.
  • haxoror
    Ne annál akard állítani ami startnál bejön hanem game közben nyomj Esc-et.